Nyårsafton och fyra månader med älsklingen!

OJ! förlåt allihopa att jag inte har skrivit på... evigheters evigheter! Jag ser på statistiken att det är några som fortfarande håller hoppet uppe så nu jävlar ska ni få ett inlägg!
Ja, vad har hänt sen sist?
Jag och Fella har varit med min familj i Gran Canaria, resan var otroligt rolig och vi träffade på världens goaste skåningar! Vädret var väl lite sisådär men vi hittade ändå på saker att göra, t.ex shoppade, gick på spa, sov, spelade skipbo (kommer aldrig mer spela det där jävla spelet ;)) osv. På kvällarna dansade vi fågeldansen med våra svenska vänner och drack sex on the beach. Mumsigt!

Sen vi kom hem därifrån har jag spenderat mesta tiden med min älskling Ludde, helt otroligt vad jag längtade efter honom hela veckan.. Första natten drömde jag till och med om honom så mycket att jag trodde att jag var hemma hos honom när jag vaknade, men då såg jag både fella och dennis och undrade vart fan jag var någonstans ;) hahaha, så det kan gå! Vi har haft filmkväll, varit i Västerås med Fella och Simon och igår var jag med tjejerna ute i Ärla och firade världens bästa Kungkorv!

Idag är det Nyårsafton! men det bästa på den här dagen är ändå att jag och Ludde har fyra månader!!! Jag kan inte fatta att det redan har gått fyra månader sen vi blev tillsammans! Men jag är grymt glad över att jag har honom, och Ludde,
Jag älskar dig♥
Så, vad händer ikväll?
Jag ska iallafall ha lite förfest hemma hos mig och sen drar vi vidare till Ellinor som inte alls bor långt ifrån.. Där blir det party för fulla muggar och på tolvslaget hoppas jag att vi ses på stan!!
Ha en bra kväll alla fans!


Emelie och jag förra nyårsafton! Fan vad kul vi hade, saknar dig!
Btw så blir det samma klänning i år eftersom att jag bara har använt den en enda gång och för att den är unik och fin! hahahaha fnisssss.

nu är det nära

sitter hemma hos älskling, han duschar och efter det ska vi koka upp lite spaghetti och äta köttfärssåsen som blev över från i tisdags :)
därefter åker vi hem till mig, jag ska plocka fram lite kläder och göra sånt man måste göra innan man åker utomlands.
Imorgon kära vänner så är det julavslutning! Jag kan inte fatta att det redan har gått en termin sen min klass träffades första gången, det är fan sjukt! Känns som det var igår som vi stod utanför området och lekte "lära känna lekar". haha gud vad tråkigt det var måste jag ta och säga!

Imorgon natt åker vi till Gran Canaria, fyfabian vad bra tajming nu när det har blivit så jädra kallt!
Ser ut som att ni som blir kvar i Sverige får en vit jul i år iallafall, det är ju positivt :)
Nej, nu ska jag gå
Hejdå

imorgon fella, imorgon!!!!!!

GUIF ÄR SÅ JÄVLA BRA!
sjukt bra match faktiskt, åtminstonde den sista kvarten.
Matchen slutade med att Guif vann med en boll mot Sävehof.
toppen!

Inatt sov jag och Fella hos henne, jag ville sjunga singstar hela natten med vid tolv sa fella att hon var trött. Så vad gör man inte för sin bästis? Jag erbjöd mig såklart att sjunga en godnattsång för henne men hon tackade nej.

Nu sitter jag och Fella i skolan, om cirka två minuter ska vi bege oss mot tyskan som blir min sista lektion för det här året!!!! TOPPPEEN!
Ikväll ska jag packa och vara med Ludde tills han ska iväg på någon dum uppesittarkväll :(
Så inatt sover jag ensam, men jag ska se till att Ludde får stoppa om mig och klia mig på ryggen tills jag somnar innan han får åka iväg!
åååå så skönt!
Föresten är jag helt blöt i rumpan för att våran klass nyss har varit och åkt pulka, riktigt skoj!

Nehe mina vänner,
Auf wiedersehen! (hejdå)

guif-sävehof ikväll!

Sitter i skolan, har precis ätit äcklig mat och nu har Felicia datakunskapsprov. Amanda har en blåsa i munnen och Caisa bloggar på FACC.blogg.se . Det är ungefär så läget ser ut inne på spei just nu.
Har fått reda på mitt engelska prov idag och så har jag skrivit naturkunskapsprov som tog en evighet!

Ikväll blir det Guif match, därefter ska jag sova hemma hos Fella och sjunga singstar hela natten lång!
Imorgon på idrotten ska vi åka pulka, jippi! Fast lite jobbigt blir det att ta med sig kläder.
Vad ska man ha på sig liksom? Termobyxor? Joggisar?
Påtal om joggisar har jag på mig det idag, och det är första gången under hela min Rekarnetid!

HEJ ALLA FANS

Sitter hemma hos älsklingen och passar faktiskt på att blogga och lyssna på Calle Kristianssons; Walking in Memphis medan han duschar. Jag tajmade in perfekt att komma hit så att jag fick äta köttfärssås!
Så sjukt gott! Mycket godare än mammas om jag får säga det själv.
Annars så har jag gått i skolan idag, och efter det åkte jag och Fella till gymmet och tränade ett tag. Blev där lite längre än vad vi hade tänkt så det blev att ta bussen hem direkt och duscha.

Föresten! Idag har det snöat konstant hela dagen, jag och mina fötter blir inte glada av detta! Fast nu tänker jag börja använda mina Uggs igen så det kanske underlättar lite!
Tur att man slipper vintern ett tag, nu är det bara 3 dagar kvar!
Imorgon är det 2!
HAHAHAHA OMFG!

Nej människor, nu ska Cissi ta och plugga lite naturkunskap som hon har prov på imorgon!
Önska mig lycka till
Heippa


back to reality

hallå i stugorna!
sitter i skolan och har nyss ätit julbord, mumsigt! Även fast jag inte tycker det är något speciellt med köttbullar och prinskorv så var det faktiskt gott. Vi fick nyss reda på att matten var inställd så det betyder att vi bara har svenska kvar!
Toppen baby
Felicia sitter bredvid mig och hon har ont i armen. synd om henne va?
Btw så är det 3 och en halv dag kvar tills vi sticker iväg till Gran Canaria
Toppen baby
eller huuur?

menshund och mensmänniska, båda lika uttråkade

sitter med maja i sängen, hon är på myshumör idag. synd att hon löper och faktiskt mensade i min säng igår:( hahahaha
men hon är fortfarande fruktansvärt söt :)

bild från i somras :)

grattis morfar!

godmorgon alla gubbar och gummor!
igår kväll var det som sagt idolfinal, den kollade jag på med familjen och fella. Synd var det ju att inte Calle vann, men jag tycker definitivt att Erik är värd vinsten.
Just nu sitter jag ensam i min säng med datorn i högsta hugg och snart ska jag väl börja att städa lite i rummet. Vi får nämligen hit lite människor idag eftersom att min söta lilla skånska morfar fyllde år igår.
Ikväll blir det party!

och på tal om ingenting så längtar jag sjukt mycket efter ludde, tur att jag får träffa honom ikväll!
nej, nu ska jag äta frulle, macka och harkluttar står högst upp på listan idag!


bild från förra helgen då vi firade Fella! :)
mia, jag, nattis, fella, ellen och emma♥

LUCIA

hej alla fans!
igår tog jag och fella svininfluensasprutan och idag har jag ont i armen medans fella har feber och ligger hemma!

Jag sitter här i skolan och väntar på att matten ska börja med Caivell och Amanda, vi har nyss kollat på Lucia konserten som inte var så himla bra. HAHAHA, det var typ bara 10 stycken med :(
Ikväll blir det fredagsmys, kanske med Fella om hon blir frisk under dagen, annars får jag stå ut med mamma eller så åker jag till Amanda!
heeeejdå

just det, lovade Caivell att tipsa om våran blogg!
facc.blogg.se
spana in den vetja :D

idag är det bara 10 dagar kvar tills jag tar med mig min bästavän till Gran Canaria! wiiihhuuuu!

Jaha, egentligen orkar jag inte blogga men har man lovat så har man. Veckan som har gått så har jag hunnit med att få reda på några provresultat, vi har också firat Fella och kvällen blev ju bra, men inte riktigt som vi hade tänkt oss!
Idag hade vi engelska prov, har ingen aning om hur det gick om jag ska vara ärlig. Efter skolan så fick jag och Fella skjuts av Adam hem till mig, där blev det harkluttar och sedan åkte vi ner till Friskis och Svettis för att träna, riktigt nice! Därefter fick vi skjuts av Simon ut till Mora där vi befinner oss nu i brist på skjuts tillbaka in till stan. Så jävla typiskt, hahaha! Det är i dessa stunder som man ska ha körkort.

Påtal om ingenting så sitter jag och kollar på Biggest Loser nu, jag blir så grymt taggad av att se när tjockisar tränar och svettas som grisar! Mouhahahahahaha

Nej, nu har jag bloggat mer än tillräckligt!
Hörs imorgon!
Puss på er, och en extra stor puss till världens bästa pojkvän!
Älskar dig snygging♥


blogg torka

jag vet att jag inte har bloggat på en vecka och två dagar. Trist för er, otroligt skönt för mig.
Men ikväll så lovar jag att kasta in ett inlägg!
puss på er tomater


RSS 2.0