INFÖR BRÖLLOP

Imorgon ska jag och mamma fixa och dona inför bröllopet som äger rum den 30 december. Vi ska gå förbi Mäster Skoog, våran frisör och Make Up Store. Det ska faktiskt bli roligt! Tänk att min mamma ska gifta sig, är glad för hennes skull. Min älskade mamma

TWILIGHT

Eftersom att jag verkar vara den enda personen i hela världen som inte har sett Twilight (förutom den första filmen) så sitter jag just nu i denna stund och laddar ner New Moon och Eclipse. Varför vet jag inte egentligen, men det har ju varit ett jäkla tjat om den sista filmen och samtliga som har sett den har sagt att den är jätte bra. Så, jag får väl ge Twilight filmerna en chans helt enkelt! Jag måste bara påpeka också att jag inte alls förstår hur man kan tycka att Edward är snygg? Isåfall har ni aldrig sett en snygg kille på riktigt! Punkt slut.

EGOBILDER

Hehehe, sitter och kikar igenom alla gamla bilder jag har på datorn. Riktigt roligt har jag åt alla mina egobilder, speciellt då jag har samma min på iallafall hälften av bilderna. Här får ni ett utdrag från när jag var 15-16 år eller något sånt! Njuuuuut.

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Idag väcktes jag av att Ludde kom in med frukost på sängen till mig. Sedan myste vi i sängen innan vi fortsatte ut i soffan där vi såg filmen "tio orsaker att hata dig". Därefter tog vi en fika med älsklingens familj innan vi bytte däck på bilen ute i blåsten! Kvällen spenderade jag en stund hos Sara där vi, tio tjejer, hade första adventsmys med glögg och sällskapsspel! Nu ligger jag bredvid en sovandes pojkvän hemma i min säng. Han är så fin, till och med när han sover. Är så glad att jag har dig Ludvig!


ÄNTLIGEN HELG

Äntligen är det lördag och en dag då man bara kan göra vad man vill. Igår kväll hade jag myskväll med Emma ute i stugan och det blev rätt sent vilket resulterade i att vi vaknade vid klockan tolv idag. När hon och familjen hade farit iväg så fick jag någon kick i bakom som gjorde att jag gick ut och krattade tomten. Den såg för jävlig ut så det behövdes, men frågan är ju vilken normal tonåring som gör det frivilligt utan att någon ens har bett om det? Nåväl, jag är nog inte normal helt enkelt. Ikväll ska jag träffa Ludde och jag antar att vi ska ha myskväll hemma hos någon av oss. Imorgon är det första advent vilket ska firas med julmys hemma hos Sara!

ONSDAG

Hej allihopa! Idag har det varit en lång dag i skolan och efter det åkte jag hem till Louise och fortsatte studierna! Duktiga är vi måste jag säga. Nu sitter jag och väntar på mat, jag är as hungrig! Efter maten åker jag hem till pojkvännen och spenderar natten med honom.


NOVA

Ni som följde min blogg tidigare innan min stora bloggpaus vet kanske inte att min familj har förflyttat sig från centrum till landet. Vi har även ökat hundantalet från en till två. Vi har ju våran schäfer-bordercollie Maja som är sju år, men i juni i år åkte vi även och hämtade hem världens sötaste schäfer-siberian husky valp! Nu är Nova (som valpen då heter) hela sju månader gammal och fy satan vad hon har vuxit! Idag är hon en väldigt pratig och social hund med massor av energi. Hon är väldigt fäst vid Maja samtidigt som hon är väldigt tyken mot henne, hon bits och bråkas med Maja hela tiden. Ibland tycker jag faktiskt synd om Maja eftersom att det är vi och inte hon som har valt att skaffa valp, men ändå är det Maja som gör det största jobbet med att uppfostra Nova!
.
Då:
.
Nu:

Hehe, såhär grovt ser det inte alltid ut! De är världens snällaste hundar egentligen.

NAMNSDAG

Idag fick jag reda på att jag har namnsdag! Så trevligt. Cecilia och Sissela har namnsdag idag den 22 November. Det vet jag egentligen men jag behöver alltid påminnas för annars glömms det bort! Namnsdagen har firats rejält då vi fick spaghetti och köttfärssås i skolan, efter skolan fortsattes firandet på gymmet med Louise. Känner att jag börjar få flow i träningen nu, har börjat träna minst tre dagar i veckan och jag hoppas att jag orkar hålla uppe tempot. En annan sak som är värt att nämnas i detta inlägg är det faktum att det bara är 200 dagar kvar tills jag och mina klasskamrater tar studenten! Lycka.

MÅNDAGSBARN

Min måndag har innehållit en hel del saker. Halv elva var jag på plats på Sigges massagebänk där han fick lös några knutar. Mycket skönt må jag säga. Därefter åkte jag med min vackra bil till skolan. Efter skolan begav oss jag och Louise hem till henne och pluggade. Det vi trodde skulle ta högst en timme tog tydligen tre timmar även fast vi arbetade flitigt! Nu har jag precis kommit hem och funderar på att ta något att äta, men efter all godis som jag och Louise åt för att hålla oss vakna så känner jag mig egentligen inte ett dugg hungrig. Nåja, något ska jag väl få i mig!

För att pigga upp detta tråkiga inlägg lite så bjuder jag på en mycket sexig bild på min fina vän Louise. Hahaha roligt har vi iallafall tillsammans, ingen tvekan om den saken!

NYTT!

Idag efter att jag varit på massage hos Sigge imorse så tog jag en sväng förbi Åhlens och köpte både värmeskydd och torrshampoo från märket PHC. Har aldrig använt deras produkter tidigare så jag har ingen aning om de fungerar bra eller inte. Däremot så tycker jag att min nya rouge från Make Up Store är as bra och as snygg! Den heter Flower och kostade 155 kronor.

LÖRDAG

Min lördagskväll ska spenderas med min underbara pojkvän hemma hos hans föräldrar. Runt klockan åtta ska jag åka och hämta mat från Spicy och sedan ska jag hämta Ludde på tågstationen. Hoppas ni får en mysig kväll för det ska jag banne mig ha!
Jag och älsklingen på midsommar ♥

VERONICA MAGGIO

Igårkväll var jag och såg Maggio på Lokomotivet! Satan i gatan vad bra hon är. Innan konserten så blev det middag med tre fina vänner på Thai Classic och därefter tog vi ett glas vin på Café Sylvia. Tack tjejer för en riktigt rolig kväll ♥

OMTUMLANDE DAG

Dagen har varit väldigt omtumlande. Precis innan min klass skulle ha Nationella prov i svenska B så berättar vår lärare att en företagsetta har dött i cancer. Jag kände henne inte, men en av mina närmaste vänner gjorde det. Jag själv vet exakt hur det är att förlora en närstående i cancer då min kusin gick bort i leukemi för några år sedan.
-
Livet är så orättvist att jag bara vill spotta på det. Mina blogginlägg blir inte så mycket roligare än såhär just nu, så det är bäst att jag lägger ner för idag!
Älskade förebild, jag saknar dig ♥

LIVET ÄR ORÄTTVIST

Jag hatar cancer. Cancer drabbar alla som inte ska bli drabbade. Livet är orättvist.
Vila i frid, alla tankar till dig och dina närstående.

TISDAG

Dagen har varit as skön. Hade en bra dag i skolan och efter det gick jag med Emma och bokade våran resa. Det ska bli så jädra roligt att dra iväg på en partaj vecka med mina tjejer! Jag har även varit duktig att träna idag också vilket betyder att jag har pallrat mig iväg till gymmet två dagar i rad nu. Imorgon blir det dock andra bullar, då ska jag följa med mormor min och titta på min kusin som har konsert i Stålforsskolan, det ska faktiskt bli kul att åka dit eftersom att jag själv gick där på högstadiet! Nu ska jag skriva min hälsodagbok och därefter ska jag nog sätta på någon film. Godnatt alla barn ♥

GALET

Idag var jag och Emma helt galna. Plötsligt får vi för oss att gå till Ticket, och när vi går därifrån har vi preliminärbokat oss + 7 andra tjejer på en resa till Ayia Napa två dagar efter studenten! Än så länge har det varit uppskattat av de tjejer som vi har meddelat, resten ska vi prata med imorgon! Det bästa med hotellet vi valde var att det bara låg 40 meter från stranden och 100 meter från centrum! GAAAAALEEET!

KVÄLLSFIKA

Varmchoklad och en chokladmuffin såhär på kvällskvisten sitter ju faktiskt inte helt fel! Att kombinera detta med att se filmen Crazy, stupid love är helt enkelt perfekt!

GYMKORT

Jag blev så trött av att sitta och nöta psykologin så jag kände att jag var tvungen att röra lite på mig. Därför åkte jag till Louises mammas gym i Kvicksund och köpte mig ett gymkort! Sedan tränade jag i en och en halv timme vilket var riktigt skönt. Nu befinner jag mig i sängen med tven på för strax börjar Ensam mamma söker. Ett riktigt feel good program så ni som inte har följt det har verkligen missat något!

MÅNDAG

Gårkvällen var rätt mysig här hemma hos oss. Vi har monterat upp vår massagebänk så både jag och Ludde fick massage av mamma. När jag skulle sova så var det dock som att allt bara brast inuti mig, men det var skönt att få gråta av sig lite. Tur att älsklingen låg bredvid och tröstade mig, annars hade jag aldrig kunnat sova.
.
Nu är det måndag igen vilket betyder att jag hade världens längsta sovmorgon imorse, men trots det lyckades jag försova mig. Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan så nu ska jag sätta igång och skriva färdigt geografin och försöka bli klokare på psykologin!
Såhär har jag sett ut idag för alla som undrar. Byxor och linne från Gina Tricot, tröjan är från HM. Det blev en väldigt lätt sminkning idag eftersom att jag försov mig. Men det funkar ju faktiskt också!

FARSDAG

Extremt jobbig dag idag. Finns inga ord för hur mycket jag önskar att du var med oss.
Jag saknar dig pappa. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, jag älskar dig.
.

IN TIME

Jag hade en helt underbar kväll med pojkvännen igår! Maten på Bambu City är så sjukt god, det var nästan så vi satt där lite för länge för helt plötsligt var det visst bara fem minuter kvar till våra biobiljetter skulle vara hämtade. Filmen "In time" var väldigt bra, lite annorlunda men det är det som jag gillade med den, se den nästa gång ni ska på bio!

DEJT

Sitter i bilen på väg till stan nu. Ikväll ska jag och älsklingen äta god mat på bambu city och efteråt blir det bio! Vi ska se filmen In Time, hoppas den är bra. Ha en bra kväll allihopa!


PLUGGDAG

Godmorgon! Igårkväll blev det ändrade planer så det hela slutade med att jag spenderade natten bredvid pojkvännen hemma hos honom. Supermysigt! Jag har precis kommit hem och nu ska jag försöka tillbringa några timmar framför geografi och psykologiböckerna!

MITT RUM

Vi har nästan precis gjort om mitt rum, alltså tapetserat och köpt nya möbler. Dessa detaljer i rummet är mina favoriter. Ljusen, min väckarklocka, min enorma spegel och självklart fotona som står i fönstret!

EFFEKTIVA

Hallå där! Idag har jag varit effektiv känner jag. Jag och Rebecka tog en lång sovmorgon och efter det så åkte vi till Hälsostudion där jag fifflade lite med laser. Efter det så gick vi ett varv på stan och klantig som jag är så hade jag glömt min plånbok, vilket kanske var bra eftersom att jag inte är världens rikaste just nu. Nu sitter jag hemma hos Rebecka och snart ska jag fara hemåt. Ikväll lutar det åt en idolkväll med Louise, det låter inte helt fel tycker jag!

MYSKVÄLL

Nu har jag och Rebecka laddat upp ordentligt för en redig myskväll! Godis, julmust, öppen brasa och Robinson finalen står på schemat ikväll! Jag hejar på Hanna och så hoppas jag att det blir en till tjej i finalen. Nu ska jag fortsätta myset och imorgon väntas en lång sovmorgon!
Två härliga bilder från när jag var i Fjällbacka med Rebeckas familj i deras sommarstuga!

DU ÄR SKYLDIG MIG ETT ÖRTUGG

I väntan på att Rebecka ska sluta jobba så åkte jag och Louise till hennes jobb och åt litegrann... Hon jobbar på Max som ni kanske förstår!


TORSDAG

Godmorgon! Idag är det torsdag vilket innebär sista skoldagen för min del den här veckan, riktigt skönt ska det bli att få sova ut imorgon. Alldeles strax ska jag åka mot Kvicksund för att först tanka och sedan hämta upp Louise, men först, borsta tänderna!
Ha en bra dag allihopa!



WANTIES FRÅN BIKBOK


GEOGRAFI

Geografi är ett ämne som jag trodde skulle vara någorlunda roligt med tanke på att jag gillar sådana ämnen i vanliga fall. Men så är icke fallet. Våran lärare är så knasig att man kan tro att han är sjuk. Nåväl, det är väl bara att ta tag i att skriva skiten så man får det överstökat, inte riktigt vad jag egentligen vill sitta och göra klockan halv tio en onsdagskväll.

EN VANLIG ONSDAG

Hej mina vänner! Jag har precis kommit hem från skolan och påvägen hem så stannade jag och mamma för att tanka och tvätta bilen. Är det bara jag som fortfarande tycker att det är spännande att sitta i biltvätten? Snart kommer Magnus kompis hit så jag ska ner och laga till en kladdkaka, därefter ska jag sätta mig och göra en uppsats i geografin på fyra sidor som ska vara färdig tills fredag. Kill me!
.
Sitter just nu och har en djup diskussion med min bror och han påstår att "det är sjukt hur bra syskon känner varandra". Haha han kom in från ingenstans och sätter sig i min soffa och säger den där meningen. Ibland blir man faktiskt lite förvånad!
Dennis och jag för några somrar sen när vi var i Turkiet. Tack och lov för att han har klippt sig!

ÅTTONDE NOVEMBER ÅR TVÅTUSENELVA

Kul att jag redan har rubriksbrist innan jag ens har kommit igång med bloggandet igen, därav den alldeles fantastiska rubriken!
-
Dagen idag har varit allmänt jobbig. Sov inte så bra inatt så jag har varit trött och dessutom har jag varit irriterad pga av vissa saker. Men så kan det vara ibland, äsch är det nåt jag har lärt mig så är det att ta motgångar med en nypa salt för jag vet att det går över! Jag har precis kommit hem till Luddes och Martins lägenhet efter att jag, Ludde och hans mamma har varit på guifmatch. Väldigt trevligt och grädden på moset var såklart att guif utklassade motståndarna. Just nu håller grabbarna på att fixa käk. Jag är proppmätt eftersom att jag, Maja och Alexandra på något konstigt vis hamnade på kebabhuset efter skolan även fast planen var att gå till biblioteket för att plugga... Hur gick det till egentligen?

NYTT

Världens snällaste Lovisa har tagit till sig det stora arbetet att fixa till min jätte fula blogg, och titta vad fint det blev! Hon har faktiskt en egen blogg där hon lägger upp sina sjukt fina foton och hon är faktiskt en stor inspirationskälla.
.
Nu ska det bli skönt att börja om på nytt här på bloggen. Jag skulle vilja ta bort alla gamla inlägg, men det är så mycket minnen som försvinner då också så jag tror faktiskt att inläggen får stanna. Det är ju sjukt roligt att gå tillbaka några år och titta vad jag skrev då! Nu ska jag gå ner och borsta tänderna sedan blir det ett avsnitt av ensam mamma söker innan jag slocknar för natten!

NY START PÅ GÅNG!

Hej bloggen! Håller på att bygga upp bloggen på nytt för att bli en aktiv bloggare igen. Nu har äntligen min skrivlust kommit tillbaka igen och jag hoppas att den håller i sig! Mitt liv har förändrats nåt otroligt mycket sedan senast jag uppdaterade här. Jag berättar mera när bloggen är färdig!

RSS 2.0