ALLA ♥ DAG

Jag har aldrig sett denna dag som en speciell dag. Jag och min pojkvän tycker om varandra precis lika mycket idag som alla andra dagar. Idag har vi ändå bestämt oss för att gå på bio och därefter äta någonstans, bara för att. Jag slutade tidigare än förväntat idag och därför bestämde jag mig för att ta med mig kameran ut och fota lite i det vackra vädret. Några fina bilder fick jag nog, men jag är fortfarande ganska dålig med kameran. I sommar ska jag verkligen ta tag i detta och lära mig kameran ordentligt! Tur att min pojkvän är proffsfotograf typ, haha.
Jag som hade tänkt lägga upp några av bilderna jag tog, men nu funkar det inte... Fuck this, nu drar jag på bio!

KÄRLEK

Even forever don´t seem like long enough.


HELGEN

Helgen som har varit var väldigt avkopplande. I fredags gick jag och Emma på tunapark, därefter hämtade jag upp pojkvännen och sedan åkte vi hem till hans föräldrar där vi spenderade både fredag och lördagskvällen. På dagen på lördagen så hann jag med en timmes promenad med mamma och hundarna och vilket var guldvärt. Söndagen bjöd på ett fantastiskt vinterväder så jag och älsklingen tog en timmes promenad då också.
-
Idag har jag spenderat dagen hemma i sängen med SATC, jag har fått så jäkla ont i benhinnorna. Antingen är det inflammation eller bara träningsvärk? Kan man ha träningsvärk i benhinnorna? Nåväl, imorgon blir det skola iallafall. Bara att kämpa på denna vecka för nästa vecka är det sportlov. Då åker jag och mina tjejer till Delsbo för en riktig tjejvecka. Mysigt det kommer bli! ♥
image description
En bild från när jag var med pojkvän+familj i Romme, antingen förra året eller året innan.
Tycker hans jacka är snygg så jag ska prova den och kanske låna med mig den upp till Delsbo! Hihi

RAW COMEDY CLUB

Igårkväll gick jag med min pojkvän på Raw Comedy Club som var på Lokomotivet. Jag skrattade så jag grät vissa gånger och efteråt hade jag så ont i käkarna att det kändes som att jag aldrig skulle kunna skratta igen. Det var så sjukt värt pengarna och att vi satt på andra raden gjorde inte saken sämre. Sen att jag hamnade på platsen bredvid Emma, utan att vi visste om det, gjorde inte saken sämre heller!
image description
Måns Möller gjorde bättre ifrån sig än vad jag hade förväntat mig!
image description
Så rolig att jag dör, han kallade Emma för stalker också. Bra jobbat Emma!
image description

KARLSTAD

Jag har inte berättat för er om mina intryck jag fick av staden Karlstad och deras universitet. Staden är ungefär som Eskilstuna, fast av det lilla jag hann se så är nog Eskilstuna snäppet större. Delar av universitetet var nybyggda så dem var hur fräscha som helst! De hade ett gym som var gigantiskt och jäkligt lyxigt! Det fanns en stor jacuzzi i omklädningsrummet, bara det gjorde att jag ville börja träna där. Jag vill nog till Karlstad, men ett år av frihet skulle sitta som en smäck, så därför ska jag nog bara jobba och resa nu när man ändå kan och har friheten.
image description
Hihi, när vi stannade för att tanka bilen så stod denna bredvid oss. En turkos moped som det står "lokalpost" på! Tyckte att det var lite roligt...

EN DAG I LIVET

Idag har det varit en riktigt bra dag! Skolan har varit så rolig den kan bli, på håltimmen gasade vi iväg mot donken på västerleden och åt en brakmiddag. Jag har även varit på banken och hälsat på, lämnat in mitt cv på Max och slutligen hamnade jag på Sigges massagebänk. Ljuvligt. Nu har jag precis duschat och hoppat i min ziperall. Snart väntar en tre timmars bilfärd till Karlstad med två fina tjejer!

Här bjuder jag på en bild när jag våldgästar min sovande köttbulle. Hon låg i min säng så hon får trots allt skylla sig själv! Bilden är tagen i tunavallen och ni får ursäkta kvaliten, min webcam sucks.

RSS 2.0