PÅ VÄG HIT

Nu har jag beställt en ny klänning som jag har tänkt att ha på mamma och Magnus bröllop. Jag hittade den på Bubbleroom.se och den är från märket Soaked in Luxury. Riktigt söt tycker jag nog att den är.

SÖNDAG

Härliga helg. Igår gick jag på bio med Emma och Ludde, filmen vi såg var Sherlock Holmes! Den var faktiskt väldigt bra, och Rapace gjorde ett bra jobb! Inatt sov jag hos Emma och nu har jag precis kommit hem. Idag måste jag verkligen plugga! Jag ska göra färdigt ett prov i religionen, plus att jag har rättskunskapsprov och mattetest imorgon! Sista veckan innan lovet, det är bara att kämpa på!

TRÄNING OCH PLUGG

Det är inte varenda fredag som jag är såhär duktig! Jag började dagen med att plugga i fyra timmar, sen tog jag paus och åkte till gymmet och tränade arslet av mig. Är så sjukt trött i kroppen nu, var helt ensam på gymmet idag så jag testade nya saker som jag inte har vågat provat förut. Nu ska jag hoppa in i duschen, ta något att äta och fortsätta med studierna. Jag sänder ett stort lycka till, till pojkvännen som har tenta just nu! Min fredagskväll ska spenderas med honom. Ha en bra fredag!

KLÄNNING SÄLJES

Denna as snygga klänning beställde jag hem från Nelly.com, tanken var att jag skulle ha den på nyår men när jag testade den var den mycket kortare än vad jag trodde. Jag tror att den är slutsåld på hemsidan så om det är någon som vill köpa klänningen av mig för 699 kr (det var vad jag betalade för den) så hör av er innan måndag! Det är storlek S/M på den som jag har här hemma :)

ONSDAG

Idag har jag varit i skolan och efter det hämtade jag hundarna på dagis. Hehe, vad fånigt det där lät. Jag har precis gjort klart geografin och snart kommer mamma hem med mat till mig! Ikväll ska jag gå på Guif-Sävehof i sporthallen med Patricia därefter spenderas natten hos min älskade pojkvän.

JUST DET.

Nej men oj, har helt glömt bort att jag har börjat blogga igen. Ni har iallafall inte missat så mycket eftersom att inte har hänt så mycket speciellt den senaste veckan. Jag har tjänat lite pengar då jag och Emma jobbade när Grant Thornton hade julbord. Lättförtjänta pengar faktiskt. Något som inte är så roligt är att jag har åkt på ännu en urinvägsinfektion. Jag äter penicillin nu och därför ska jag inte gå på studentfesten som är imorgon, snacka om dålig tajming! Jag orkar inte gå om man ändå inte kan dricka, känns helt onödigt. Jag får helt enkelt sitta pigg och glad på matte c lektionen på torsdag och därmed bli favoritelev! Nu blev detta ett fett tråkigt inlägg men roligare än såhär är inte livet just nu!

HELGEN

Min helg har varit otroligt skön! I fredags var jag i Stockholm på mässa och så blev det en del shopping också. Därefter blev det en natt hos min älskade pojkvän. Tanken var egentligen att jag skulle ut på krogen men jag hade så jädra ont i fötterna efter dagen så valet av myskväll var givet. I lördags blev det en spakväll med världens bästa tjejer! Det blev en hel del spänning också men det är inget jag orkar dra upp på bloggen. Riktigt lyckad kväll som absolut måste göras om snarast!!! Idag lyxade vi till det lite, jag följde nämligen med pojkvännens familj på julbord med släkten. Julbordet ägde rum på en stor herrgård i Strängnäs, så sjukt gott var det men nu känner jag inte för att äta på några veckor!
Hehe, vi kände för att ta en riktig fjortisbild! Det var alltså vi som är med på bilden + Märtha som hade Spakväll i lördags!

BAL PÅ SLOTTET

Jag har äntligen lyckats övertala pojkvännen om att gå på bal med mig trots att han är två år äldre! Sitter och kikar lite på balklänningar nu även fast jag har vetat redan i flera månader vilken jag vill ha. Här är bild på klänningen och den som köper den efter att ha läst detta, den människan dödar jag! Bilden kommer från Kenzas blogg.

FÖRSTA DECEMBER

Idag är det första december och jag undrar som många andra vart tusan snön håller hus?! Visserligen tycker jag att det är skönt att slippa skrapa bilen på morgonen men nu får det snart bli lite kallare så att vi kan få snö på julafton.
.
Imorgon ska jag till Stockholm och gå på Sacomässan. Det ska faktiskt bli rätt intressant och dessutom ska jag och några vänner ta oss in till city efteråt och köpa julklappar. Jag måste även hitta klänningar, både till mammas och Magnus bröllop men även till nyårsafton.

RSS 2.0