Idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag, hurra hurra hurra!


Mot Karlstad!

Sitter i bilen på väg mot Karlstad för tillfället. Har haft en bra sista helg hemma i Eskilstuna. Jag, Lina, Simon och Victor hade en gemensam födelsedagsfest i fredags vilket var skitkul! Igår myste vi hemma hos älsklingen där vi spelade lite spel och åt god mat tillsammans med hans familj.


Long time, no see

Hallå där allihopa! Här var det ju sjukt längesen det blev något skrivet vilket egentligen inte är så konstigt eftersom jag har varit utomlands och därefter ägnat dagarna i ända till att tentaplugga. Nu sitter jag packad och klar för att köra till Karlstad för att skriva tenta imorgon. Egentligen känns det onödigt att åka dit och skriva den för jag tror verkligen inte att jag kan tillräckligt mycket för att klara den, men med lite tur med frågorna kanske jag kan komma över godkänd-gränsen. Om inte annat så åker jag iallafall dit med jäkligt mycket kläder som jag släpade med mig hit till Eskilstuna innan sommaren. 
 
Jag och Elin hade det iallafall så sjukt bra i Cypern. Första dagarna hängde vi mycket med Martin och Martin som var två grabbar från Norrköping och därmed dom enda svenskarna på vårt hotell. Vi spelade tennis, kortspel, hängde i poolbaren osv... Vi hade det bra helt enkelt. På torsdagen åkte dom hem till Sverige igen och vi bekantade oss mer med Paschal (bartendern) och for ut på egna äventyr. När dagen för hemresa kom så blev det en massa strul vilket slutade i en ny vänskap med Ellenor och Linnea från Stockholm, och en 40 timmars försenad flygresa hem igen. Väl på Arlanda blev vi väl bemötta av våra fina pojkvänner som var så snälla som kom och hämtade oss tre på natten! ♥
 
Sammanfattning: En helt sinnessjukt bra resa med min allra bästaste bästa vän Elin! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjejmys

Hade en jättemysig kväll hemma hos Emma igår tillsammans med Emma, Elin och Evelin. Emma bjöd på tacos och brownie med glass och efteråt spelade vi Rappa Kalja och pratade massa strunt om allt mellan himmel och jord. Som jag nämnt förut, jävlar vad fina vänner jag har runt omkring mig!


Picknick!

Efter jobbet bjöd älsklingen mig på lite Slagstaglass. Och nu har vi precis kommit in efter att ha spenderat många timmar på en filt med massa gott att äta och dessutom lyxade vi till det lite extra genom att vi öppnade vinflaskan jag fick tidigare idag! Sjukt mysig kväll med världens bästa!


Sista dagen på jobbet!

Idag var sista dagen jag arbetade på Fastighetsbyrån och gudars vilken bra dag det har varit. Vi började med en avskedsfika med alla mäklare där jag även fick ett välbehövligt presentkort på Stadium, alltså herrejesus vad förvånad jag blev när jag fick en present, vart kom den ifrån liksom?! Någon timme senare kom en annan chef fast från Sparbanken Rekarne och gav mig en fin vinflaska, gullearbetskamrater jag har!


Världens bästa vänner!

Hade en supertrevlig kväll igår med mina underbara vänner! Är så jäkla lyckligt lottad vad gäller den biten alltså, ni är bäst!


AW

Sitter i lunchrummet på jobbet och har precis fått i mig lite mat. När jag har slutat så blir det lite afterwork med fina vänner och ikväll ska vi gå och se på RixFm-festival. Det blir nog mysigt! Men nu, jobba i tre timmar till... Ha en bra dag allihopa!


RSS 2.0