Perfekt

Jag och min frisör Emelie kom överens om att vi ska göra som en liten "ombre" på mig nästa gång jag ska färga håret. Tanken med det är att jag inte ska behöva springa och färga utväxten varannan vecka, haha. Har hittat den perfekta ombren! Önskar att jag kunde få hennes utseende på köpet också!


Min finaste

Om några timmar får jag äntligen träffa min fina pojkvän igen. Han har varit i Magaluf en vecka så nu hinner vi ses en vecka innan det är min tur att åka ut på äventyr. Det ska bli en mysig vecka med mitt hjärta!


GALEN KVÄLL

Jag åkte ju alltså upp till Stockholm igår för att göra ett besök hos min fina kusin Rebecka som jag inte har träffat på hela sommaren. Vi lagade god mat, drack mycket vin, förfestade med några, för mig, okända men trevliga snubbar och sedan gick vi till ett ställe som heter Kristall. Du Rebecka ska ha ett stort tack för en väldigt galen och rolig kväll som faktiskt är lite luddig. Idag vaknade jag typ vid nio och dog av svett typ, så vi tog vårt pick och pack och åkte till Rålisparken och badade hela dagen, så härligt!! 
 
 
 

Shoppingen i Sthlm

I lördags kom jag fram till Stockholm klockan ett då jag mötte upp min älskade klasskompis, granne, och vän Lina från Lidingö för en shoppingtur och lunch. Det började bra inne på Zara men sedan tog det stopp. Detta fick jag iallafall med mig hem! 
 
 
 
 

Mary's

Efter jobbet denna fredag så åkte jag, Louise, Elin och Ida till Marys café och hade en fin liten avskedsmiddag för Louise som åker till USA imorgon. Mysig men lite ledsam middag fast med jättegod mat är väl summeringen av visiten på Marys! Kommer bli tomt utan dig i detta land min fina vän <3


Mysig kväll

Hade en jättemysig kväll tillsammans med min underbara farmor idag efter jobbet. Vi åt lite pastasallad och sedan tog hon och jag en lugn promenad till Slagstaglass och där satt vi rekordlänge innan vi gick tillbaka igen. Så mysigt och skönt att för en gångs skull vara lite ensamma och kunna prata om lite mer personliga och djupa saker... Nästa vecka ska vi nog se på bio tillsammans, jag och min underbara farmor!

Glömde helt bort att ta foton så här kommer en egobild på mig själv istället, haha bättre än ingenting kanske!


Inbakad fläta typ...


Världens bästa frukost!

Nu har jag ätit samma frukost i snart en månad och tycker fortfarande att den är lika god! Lättfil med müsli, äggmacka med kaviar på en Wasa-sport knäckemacka... Mmmmmums!


Lite nytt

 
Klickade mig in på Nelly häromdagen och såg att utvalda bikini- och bhset var prisnedsatta till bara 98 kronor. Bikinin funderade jag på att köpa redan i våras fast då för 379 kr + frakt. Haha just nu är jag sjukt glad att jag inte gjorde det för nu fick jag ju som sagt hela bikinin för bara 98 kronor. Perfekt nu när jag snart åker till Cypern tillsammans med bästis! 
 
 

Onsdagen

Gårdagen avslutade jag med en pw ute i hållsta och sedan blev det lite löpning på det också. När jag kom tillbaka hem till älsklingen igen så körde jag lite armhävningar, dips och upphopp också! Kändes rätt gött faktiskt!


6 år sedan...

För en vecka sedan var det 6 år sedan min fina pappa gick bort. Alltså är det lite mer än 6 år sedan som jag senast pratade med honom och kramade honom. Tanken på det gör så jävla ont kan jag tala om. Idag efter jobbet åkte jag iallafall till graven och satte en bukett, borde väl egentligen gjort det för en vecka sedan men då kände jag mig alldeles för deppig och så hände det en massa andra saker runt omkring. Men men, bättre sent än aldrig! Hur som helst så önskar jag inget hellre än att de senaste 6 åren bara var en lååång mardröm och att jag bara kunde vakna upp och vara med min pappa igen... Jag älskar dig pappa, nu och för alltid!


Jag är beroende!

Jag är fast, på riktigt! Jag vill lyssna på Hannas och Amandas podcasts hela tiden... Dom pratar om så bra saker och har så mycket erfarenheter vilket har gjort dom så himla kloka... Önskar nästan att jag var vän med dom, haha! Tips tips!


Dagarna som gått...

Hej kompisar! Ledsen för dålig uppdatering men nu är det sommar så då orkar jag helt enkelt inte skriva varje dag, hehe! De senaste dagarna har iallafall bjudit på grillfest, mys ute i Sundbyholm, häng i Stadsparken, promenader, jobb och bio. Ja ni hör ju själva, det är fullt upp just nu! Ikväll blir det middag hemma med familjen för att fira Magnus 50-årsdag lite i efterskott. Kommer bli mysigt att träffa alla igen. Jag har bott hemma hos pojkvännen i typ en vecka nu för att vi är själva där och har en del att ta hand om, livet på landet.. Och bror min har jag inte träffat sen midsommar typ!

Nu vet ni att jag lever iallafall, hej så länge!


Hurtig som man är...

Igår efter jobbet fick jag för mig att gå hem till Ludde vilket är närmare en mil. Det tog cirka en timme och femton minuter så det går ju att göra om någon gång. Idag cyklade jag därifrån på Luddes mammas cykel till jobbet och satan vad jobbigt det var. Det kändes som jag inte kom någonstans hur mycket jag än trampade, haha! Tror jag måste höja sadeln lite också. Har lite ångest över att cykla hem sen men det är bara att få det överstökat...


Black and white

Imorse ville jag inget hellre än att ligga kvar bredvid pojkvännen och sova många timmar till... Men jobbet kallade som vanligt så det var bara att slita sig upp! Nu är det snart lunch iallafall och då är ju halva arbetsdagen så gott som gjord! Sämst väder idag också så då gör det ju faktiskt ingenting att man jobbar och tjänar pengar även fast jag längtar hem till att kura ihop mig i ett täcke framför tvn...


magiskt

Kul att det är några som fortfarande kikar in här lite då och då nu när uppdateringen inte är den bästa. Det är ju sommar nu så inläggen får liksom komma när jag har tid och orkar. Min helg var iallafall helt magiskt bra. Fredagen spenderades framför en påse godis och en film med min fina Johanna. På lördagen var vi på sjön och vid Simons pool och på kvällen åt vi middag på Pitchers och kollade på Lone Ranger på bio tillsammans med Ludvigs underbara familj. Hela söndagen var jag ute på Ludvigs båt, först för att ligga och steka och sedan för att åka ring. På kvällen firade vi Louise som både har hunnit med att fylla 20 år och tagit körkort under helgen! Bra jobbat vännen! Sjukt bra helg med andra ord! 
 
Idag har jag jobbat som vanligt och när jag hade slutat tog jag och Emma en pw på 8 km. Nu ligger jag i min sköna säng och tittar på Gossip Girl. En helt okej måndag om ni frågar mig. 
 
 
 
 

Roliga träningskläder!

Vill ha!!! Från strongerlabel.se...


Fredag!

Efter att mina löparskor har varit borta i en vecka så hittade vi dom äntligen idag... Självklart låg dom inte under världens största sten eller något sånt utan låg i en påse som hängde på en krok i hallen. Ibland blir man ju trött på sig själv! Jag var iallafall så hurtig att jag gick ut och sprang lite mer än 4 km såhär på fredagseftermiddagen! Nu har jag duschat, ätit tacos och gjort mig lite halvt iordning så strax kommer Louise (som tog körkort idag!!!) och hämtar mig för att spendera kvällen med Johanna inne i stan! Har sagt åt mig själv att ha en vit helg, men ärligt talat vet jag inte riktigt vart kvällen kommer sluta...


Ha en bra dag allihopa!


Trött tjej

Idag tränade jag för första gången på flera veckor och gudars vad skönt det var att kunna ta ut sig igen! Dock så tycker jag faktiskt inte att Forever här i Eskilstuna är stadens bästa gym som många här verkar tycka, utan jag saknar mitt grymma Livskraft i Karlstad... Nu är jag iallafall hemma hos Lina och vi ligger i sängen och kollar på Gossip Girl och snackar om allt mellan himmel och jord, tjejmys på hög nivå alltså!


Jul. 03, 2013

Gårdagen spenderades på jobbet och efteråt körde vi på en tjejkväll hemma hos Lina där vi åt fajitas och tittade på Allsång på Skansen... På kvällen gick jag ut på promenad med min fina hund!


Måndag igen...

Helgen har passerat alldeles för fort och nu är det dags för en ny vecka på jobbet! I helgen har jag iallafall spenderat fredagskvällen med fina vänner och kubbspel i djurgårdsparken. I lördags var jag ute med tre av mina favoritgrabbar på sjön och på kvällen firade jag min fina vän Johannas 20-årsdag, middag och utgång vilket var jättelyckat! Gårdagen tillbringades med pojkvän i soffan framför ett x antal avsnitt av Walking Dead. En mycket bra helg med lite av allt så tummen upp för det!


RSS 2.0