nej men hej, det var inte igår!

Hallå där allihopa. Här har det inte blivit mycket skrivet den senaste tiden men jag har helt enkelt inte haft lust. Knappt tid heller för den delen. De senaste veckorna har bestått av tenta, tentafest, julsittning, förkylning, besök av mammi, och en jäkla massa mys med mina fina vänner. Här kommer lite bilder från denna tid. 
 
Mina snygga vänner visar sig från deras bästa sida! 
Förfest innan tentafest hemma hos mig och Emma. 
Förfesten innan julsittningen.
Hade ett sjukt bra umgänge vid mitt bord på sittningen. 
Och så lite gamla hederliga spegelbilder på en toalett... 
Och ungefär såhär mådde vi i lördags. Jag fick dock bara må sådär halva lördagen för sen kom min fina mamma till Karlstad och hälsade på. Vi åkte och handlade god mat som jag sedan lagade och sen tittade vi på Morden i Sandhamn hela kvällen. Var sjukt mysigt att bara vara hon och jag, det händer ju så sällan nu för tiden. 
 
Ikväll vid sjutiden går tåget hem mot Eskilstuna för lite jullov. Eller ja, lov och lov, har ju en uppsats att skriva och så måste jag börja plugga på investering och finansiering då vi har tenta på den kursen den 10:e januari. Jag ska även in och jobba lite på Fastighetsbyrån. Det ska iallafall bli skönt att komma hem och känna på lite julkänsla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyårsklänning fixad!

 
 

Summerburst


Wiho! Nu är biljetter till summerburst fixat och jag längtar som en tok! Det kommer bli minst lika kul som förra året vilket nästan är omöjligt, men både mina vänner från Karlstad och Eskilstuna ska dit så det borde gå!  

Oh happy day!

Nu är jag glad. Fick precis reda på att jag klarade min redovisningstenta som jag har kämpat med sen i juni. As skönt att lägga den bakom sig! Nu är jag tillbaka i Karlstad igen efter en grym helg i Stockholm. Nu kommer jag dock inte få träffa mitt hjärta förrän den 20:e december så det känns faktiskt lite tungt. Min underbara pojkvän! November Lights

Igår gick jag, Ludvig och Lina på November Lights och det var sjukt kul! Vi dansade så vi trodde att fötterna skulle dö och så att vi höll på att törsta ihjäl. Vi hade iallafall en superrolig kväll tillsammans och idag har vi bara legat i sängen och kollat på film. Hur skönt som helst! RSS 2.0