6 månader

Japp, det ni! 6 månader har jag lyckats hålla Ludde kvar vid mig, det är inte illa pinkat tycker jag.
Dagen ska firas med att gå en sväng på Tuna Park, och ikväll ska jag på Kent med Amanda.
Det tycker jag låter som en bra dag.

yääää

Jag har städat garderoben. Tack gode gud att jag överlevde!
Nu är Fella här, really fucking nice!

NY BIL INKÖPT


Mamma och Dennis har köpt en ny bil idag. En Opel Astra, en sån som på bilden fast våran är mörkblå.
Vi har ju inte haft bil innan eftersom att vi bor mitt i stan och inte har nåt behov av en bil, men nu när Dennis får körkort så blir det ju lite annorlunda.
Undra vem som kommer få skjutsa mig så fort jag ska iväg ;)

HEJ!

Idag har det blivit en tripp till hälleforsnäs med Linus, Laban, Orre-Borre och älsklingen min. Ganska trevligt faktiskt, men det trevligaste var nog den mumsiga snickerskakan i slutet.
Nu sitter jag hemma hos Ludde, snart ska jag och Ludde ta oss till bussen och sen ska jag hem medan Ludde ska på fest. Det blir en natt med Fella, inte helt fel faktiskt! Grymt längesen var det så det är nog bara bra :)
Nu ska jag hjälpa till med dukningen!
ciao

KORVEN ÄR I LONDON

Och jag kan inte göra mer än att vara avundsjuk :/ Hoppas att du har det bra lillis!

en mysig dag!

Idag har jag haft en väldigt bra dag!
Det började med att jag vaknade av att jag fick miljoner pussar av min söta pojkvän! Sen frukost och film, därefter tog jag bussen ner till stan och fikade med Elin. Jävlar vad roligt det var att träffa människan igen, vi har känt varandra nästan hela livet och hon har alltid varit en person jag kan prata om allting med! Det var därför inte så konstigt att vi satt i nästan två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord!
Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska dyka upp, ikväll blir det nog filmmys här hos mig med några trevliga filurer! :)

världens bästa pappa

Även fast jag inte försöker att tänka på det så mycket så kan jag inte undgå att tänka på hur det hade varit om jag hade haft min pappa kvar. Jag drar alltid slutsatsen om att mitt liv hade varit så mycket bättre. Att slippa sakna någon som man har älskat så mycket under hela sitt liv måste vara riktigt skönt, vilken frihet det hade varit med två föräldrar, och speciellt en pappa som man behöver så mycket hela tiden.
Japp, det är sjukt jobbigt att sakna sin pappa hela hela tiden, att nästan alltid påminnas om hur det hade kunnat vara när någon av mina kompisar börjar prata om sina pappor. Det är sjukt hur ens liv kan förändras på bara några sekunder, från att jag skulle åka och träna till det att jag gråter mig till sömns.
Jag saknar min pappa varje dag, varje timme och varje minut. Jag hatar honom för det han gjorde samtidigt som jag älskar honom för att han alltid ställde upp för mig och alltid fanns där att prata med och umgås med.
Min största önskan är att kunna spola tillbaka tiden och hindra allt som hände. Jag vet såklart att det aldrig kommer att hända, så jag får helt enkelt hoppas på att vi träffas någon annanstans.
Fast innerst inne vet jag att vi inte kommer det, jag kommer aldrig mer att träffa min pappa.
Och det gör ont.

fireflies

Tänk er att sitta på min soliga balkong och äta färska jordgubbar med socker på?!
Åååå jag får orgasm av bara tanken! hahahahaha
Idag har det varit en härlig dag tycker jag.
När jag satt och väntade på bussen fick jag en stark sol i ögonen och med det fick jag också väldigt härliga vårkänslor! Det gjorde min dag, fyfan vad härligt det var.
När jag kom hem gjorde jag mig lite smått iordning, sen tog jag elefantöron med mjölk och kollade på One Tree Hill, därefter kom mamma hem så då hjälpte jag henne med maten och när vi hade ätit tog jag bussen ner till stan och tog en fika med min efterlängtade Fella och Nattis :)
Nu sitter jag och njuter av att bara ta det lugnt och någon gång i natt kommer väl Ludde att ramla in här, jag har nämligen tvingat ut honom på krogen. Tänkte att han skulle få umgås med sina kompisar så att han inte tröttnar på mig.
Bra va?

Någon som har sett en röd-svart LG KS360?

Hallå alla fans!
Idag har jag och Ludde inte gjort så mycket, skulle ha tränat men jag gör det imorgon istället... Nu ska vi nog bara ta det lugnt och sen sover vi här. Har egentligen inte så mycket intressant att berätta men det är ju sportlov så ni har säkert bättre saker för er än att läsa min blogg :)

längdskidor

nu har jag åkt längdskidor för första gången i hela mitt liv! Och vet ni? Jag ramlade inte en enda gång, det gjorde däremot älsklingen min ;) fast han säger att han inte gjorde det..
hehe nu ska vi iallafall kolla på en välförtjänt film!
hejdå :)

snöigt

Godmorgon!
Igår låg vi i min nya säng heeela dagen! Jätte skönt att slippa trängas nu för tiden. På kvällen åkte vi hem till Fella och kollade på film.
Idag vet jag inte riktigt vad jag och min Ludde ska hitta på, hahaha kanske åka längdskidor...
Vi får se helt enkelt!
Nu ska vi äta frulle, hejdå!

party

fellas mamma kommer och hämtar mig och ludde om en kvart, just nu sitter jag och kollar på Darin... Inte så bra om ni frågar mig faktiskt. Faktum är att ingen har varit särskild bra idag.
Vi ska iallafall iväg på fest, ruuligt!
IDAG HAR JAG FÅTT EN NY SÄNG, YAMMIE!

färdig

ätit, duschat, plattat håret, hittat kläder, sminkat mig
helt färdig är jag.
Nu fattas bara alla andra, fast Ludde kommer nog nu, sen ska vi antagligen åka och hämta Fella och Sippe om dom är klara.
Jajajaja, ni får ha en rackarns trevlig fredagskväll!

Fredag

Jag har precis gymmat med ludde och linus, fan vad trött jag blev efter den sista grejen vi gjorde. Oj oj oj vilken härlig träningsvärk jag kommer att ha imorgon.
Nu ska jag snart äta tacos och sen hoppa in i duschen, därefter ska jag göra mig iordning eftersom att vi ska festa. Riktigt nice start på lovet kan jag ju tala om för er mina vänner :)
Imorgon får jag en ny säng! Från en 90 säng till 1.40 säng!
Lycklig är man, oooja!
Ja, varför inte slänga upp en gammal hederlig bild på mig och min bästis♥

I LOVE FACC

sitter hemma hos Caivell, snart ska vi kila till bussen som går in till Eskiltuna. Äntligen är det lov och ikväll ska det firas i Strömsholmen i Västerås. Really nice tycker jag faktiskt!
Igår åt vi pizza på ärlapizzerian och sen gick vi hem hit och såg på film och blev galna. Helt tokiga! hehehe, kvällen slutade med att jag låg och asgarvade i sängen för mig själv, tänkte på hur Caivells ögon när jag skrämde henne sist! hahahaha...

Nu ska vi väl gå till bussen eller nåt, hörs!


snart är det sportlov!

Just nu är jag en samhällslektion ifrån sportlov, det känns jävligt bra ska ni veta!
Igår var jag och Fella på jympa och skuttade runt på Friskis, därefter åkte jag hem och kollade på när Anja Pärsson gjorde världens vurpa precis innan mål, sorgligt men sant.
Ikväll blir det en kväll med världens bästa FACC, fast vi har inte riktigt bestämt vart vi ska vara än eftersom att ingen vill vara hemma hos sig... undra varför det alltid är så när man ska vara någonstans?

Jajaja, nu börjar vi.
Hörs senare.
Kanske.

ett väldigt tyst inlägg

jaa, hejsan!
cissi har precis duschat medans jag suttit här vid syrrans dator i soffan och slaggat lite :). Kalla vann OS precis, bra gjort säger jag!
Vad har hänt för cissi idag då? Hon har haft prov och att hon tror det gick bra.. företags ekonomi tror jag det var, vi håller tummarna för henne. Annars så sitter hon och läser, så man måste vara tyst tyst TYST, inte ett ljud. då blir hon störd säger hon och fattar inget... såå det är nog bäst att vara tyst.
God natt och schhh! //ludde

nu är provet gjort

hahaha fyfan alltså.
Jaja, det är bara att glömma det och ta nya tag.

Nu är det bara mattelektion kvar och sen ska jag hem och läsa, ikväll ska jag sova med älskling<3

alla hjärtans dag

Idag var jag väldigt snäll mot min älskling, jag gav honom nämligen frukost på sängen och en söt nalle.
Idag har vi inte gjort många meter. Vi har bara gått från soffan till Nattkröken och tillbaka till soffan igen. Vi har kollat på två filmer och lite på os, det blev en seg-söndag helt enkelt!
Snart kommer Fella och Mamma hem hit och då ska vi plugga lite inför provet som vi har imorgon.
Efter det ska jag fortsätta mitt mysmaraton med världens bästa pojkvän,
ha en bra kväll :)

update

hahahaha, vet ni vad jag gör?
jag sitter och ritar med min pojkvän.
vart är världen påväg?

snarkapa din gris!

hejsan hoppsan lillebror!
har precis kollat på melodifestivalen med min pussgurka, gillade inte någon låt speciellt mycket men Andreas Johnsson och Erik Saade var faktiskt helt okej!
Nu ska vi kolla på Sherlock Holmes och sen ska vi sussa gott.
Imorgon ska Ludde köra hårt med mig på gymmet så att jag får bort mitt bacon någon gång i livet!
så jävla snygg

partajj

japp, nu slår vi klackarna i taket faktiskt.
hej hopp!

Boys boys boys - Lady Gaga

Snacka om att den väcker minnen, jag och fella lyssnade nyss på den och kom ihåg när vi i somras cyklade till Simon Alm och skulle smyga på honom. Då satte vi oss utanför hans sovrumsfönster och hörde att han lyssnade på just den låten, och därefter smsade vi och skrev "boys boys boys we like boys and cars" hahaha jag tror att han blev ganska rädd för efter det sprang han och Alun ut med en soft air gun och jagade oss hur länge som helst runt hela området!
Ja kära folk, jag var livrädd!
Nu sitter vi iallafall hemma hos mig, snart kommer nog Amanda eller så ska vi nog åka till henne.
Det låter som en bra kväll tycker jag! :)
En rolig kväll i september typ :) Jävlar vad blond jag var, hehehe

veckorna går så jävla fort

japp, idag är det redan fredag. Riktigt bra faktiskt. Efter skolan ska jag umgås med Amanda och Fella, har ingen aning om vad vi ska hitta på faktiskt. Igår kom iallafall mina dojjor som jag beställde förut, har inte varit och hämtat dom än. Jag trodde att dom skulle levereras till typ Ica, men nej, det står att jag ska hämta dom på Ivans hörnbutik???? hahahaha wtf!

Nej, nu ska vi ha lite musik, kanske en chokladboll skulle göra susen?
vi får se helt enkelt
hörs senare
puss och
kram
hihi

Nu är provet gjort!

jag vet att jag inte bloggade så väldans mycket igår, men jag var verkligen tvungen att plugga nästan hela kvällen. Efter skolan pluggade jag med Fella, sen kom Ludde och då åkte vi hem till honom och så fortsatte jag mitt försök till smarthet. Och när jag väl var lite smart så var det ju Vinterspelen med Gunde Svan på femman och det fick man ju verkligen inte missa ;)
Nu är iallafall det där jävla provet gjort, förutom att jag missuppfattade en fråga så gick det nog ganska bra.
Har precis ätit lunch, makaroner och köttbullar blev det idag. Och nu ska vi vänta i en timme och en halvtimme innan vi kan jobba lite matte som jag fortfarande ligger flera veckor före i. Toppen!
Medan vi väntar ska jag jobba lite på en uppsats om diabetes och hjärtinfarkt som ska vara inne på tisdag.


Hörs senare!

här har vi en tankestuga

inne i grupprummet dollar sitter FACC och pluggar på för fullt. Vi har naturkunskapsprov imorgon så vi sitter och förbereder oss. Känns ganska bra, jag förstår det mesta!
Efter skolan ska jag och Fella hem till mig och fortsätta plugga, och när jag tycker att jag kan allt så ska jag sätta mig på bussen och åka hem till Ludde. Det låter som en inte så rolig dag men med ett bra slut!

Föresten så har jag en grym träningsvärk från jympan igår! Hela arslet gör ont när jag går så det känns som att jag går exakt som Träben gör!!! (alltså våran bibliotikarie!) Det är absolut inte okej!

idag ska vi röra på fläsket

för efter skolan ska jag och Fella ner till Friskis och Svettis och köra ett jympa pass för första gången sen vi skaffade gymkortet. Riktigt nice faktiskt!
Nu har vi iallafall ätit lunch som bestod av lasagne (med bönor i???) varför ska man förstöra en helt okej god lasagne med bönor som ändå inte smakar något? Skolan kan väl lägga pengar på annat än bönor?

Jajaja, slut klagat nu Cecilia! Nu är det ju faktiskt en extremt rolig lektion som väntar...
nämligen Företagsekonomi. Hoppas ni känner ironin.

Renoverat bloggen helt själv!

Jag har precis renoverat bloggen (som jag hoppas att ni har märkt;)) helt ensam! Jag tycker själv att jag börjar bli riktigt skicklig på det där med koder osv..
Någon gång i livet ska jag väl ta med mig pojkvännen med hans kamera och ta några snygga kort till en snygg header, men sålänge får det bli såhär :)
Påtal om ingenting så sitter jag och lyssnar på Sara Lövgren medans jag väntar på Ludde. Han svarar inte på mobilen men jag hoppas att han dyker upp här snart. Om/När han kommer ska jag tvinga honom att kolla på I en annan del av Köping såklart och sen ska jag nog bjuda honom på lite kladdkaka som blev över.
Är jag inte världens snällaste?
Vore riktigt härligt om sommaren ville snabba sig hit till vårat kalla land.

Har precis beställt hem dom här!


Jag är mätt

har precis proppat i mig massa kakor, kladdkaka och dricka! Nu är jag mätt så det heter duga.
jävlar alltså

Jag överlevde Götes Brant!

Min gårdag var verkligen helt sjukt rolig! Ludde fick mig att åka i 4 svarta backar varav en höll jag på att skita på mig i och inte vilja åka ner. Helt sjukt vad brant den backen var! Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö, eller åtminstonde bryta benen! Men jag överlevde och efter den backen kunde jag åka i vilken som helst utan att vara rädd. Det var verkligen kanon bra väder att åka skidor i och jag hade jätte kul med min pojkvän!
När vi kom hem var vi så sjukt trötta att vi gick och sov direkt efter melodifestivalen! Salem al Fakir is the shit! förövrigt tyckte jag inte att det fanns så jätte många bra låtar.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, mormor&morfar och farmor&Leif kommer över och firar Dennis klockan tre så vi hörs väl efter det :)
Ha en bra dag♥

bilder från sälen 08

Eftersom att det är paus i Lets Dance och jag inte har så mycket bättre för mig så tänkte jag lägga upp lite gott och blandat från min senaste skidresa... Det var med min familj och min morbrors familj i Lindvallen. Riktigt rolig vecka och bilderna passade bra att ladda upp nu med tanke på att jag ska åka skidor imorgon :)

det lutar mot en hemmakväll

Jag känner att jag inte hinner hem till Ellen, isåfall blir det att åka dit och sen vända direkt eftersom att Ludde skulle hämta mig vid tio. Nej, det får nog bli en hemmakväll med Let´s Dance och choklad. Fast chokladen måste jag ner och köpa på Statoil, låter jobbigt så jag kanske skippar den.
Hehehe, äsch har ändå redan ätit tillräckligt idag! Ska inte säga allt jag har ätit för då lär ni ju tro att jag är 200 kilos monster.. sad but true!
åååååh! FETT snygg!

Romme imorgon

Jag håller på att drabbas lite smått av panik för att jag inte alls har koll på läget inför imorgon. Liksom, vart fan är mina skidglajjor? mina termobyxor? haha, jag hoppas för deras skull att dom ligger i lådan på vinden, annars är det kört för deras del.
Efter skolan så har jag iallafall strosat runt med Fella på stan, köpt vantar och brun utan sol. Toppen! Sen drabbades jag av hungersnöd så Fella fick in mig på pastahuset utan några protester!? (egentligen hatar jag pastahuset) Men det var ju faktiskt billigt och inget folk där så vafan.. Nu sitter jag här och undrar vart kvällen ska ta mig? Ska jag vara hemma? Ska jag till Ellen med tjejerna?
Äsch vad fan det löser sig.
Nu ska jag upp på vinden så det skriker om det!

äntligen fredag!

Jag och Fella sitter i skolan och har nyss slängt i oss lite mat. Idag blev det ris och kyckling, helt inte okej! Så jag hämtade makaroner och ketchup istället! Ungefär halva dagen har rullat förbi och vi har musik, datakunskap och tyska kvar. Väldans seg dag vill jag lova... Men efter tyskan där vi bara kollar på Robin Hood så ska jag ner på stan en sväng med Fella och köpa vantar tills imorgon.
Hihi! För då ska jag nämligen till Romme med Ludde och hans family!

Ikväll ska jag packa lite för imorgon och sen ska jag träffa tjejerna ett tag. Det blir nog en myskväll, eller ja, iallafall för min del eftersom att jag ska vara uppe med tuppen imorgon! Efter jag har varit med tjejerna en stund ska jag hem till Ludde för att sova och sen åker vi tidigt imorgon bitti.
Roligt värre ska jag ta och tala om för er!


Jag har världens tuffaste cowboyhatt!

Jag överlevde dagen.
Gick hem helt ensam uppför den jävligt isiga trappen, genom den vita skogen, förbi nattkröken och nerför ännu en isig trappa. När jag väl kom hem efter min promenad så satte jag igång att städa rummet som nu har gett resultat! Har plockat undan kläder från golvet, och alla dammråttor.
Varför kan inte mamma förstå att jag vill ha lite stökigt i mitt rum? Det måste ju märkas att det är mitt rum och att det är jag som bor där liksom?
Ludde kommer och hämtar mig runt åtta, tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Lär antagligen läsa lite i engelska boken som faktiskt är helt okej. Min mage kurrar rejält också så jag får väl ta en sväng förbi köket och se vad man kan äta!
Hej så länge :)

Fella är en ko

Godmorgon allihopa!
Sitter i skolan just nu och har dyngkuksnaturkunskap. Inte så kul om ni frågar mig, snart är det lunch och sen idrott! Därefter tyska och samhällskunskap, frågan är ju om jag kommer att överleva dagen?
Igår var jag med Ludde och Amanda på guifmatchen, dom vann med typ 15 bollar så det var inte någon jätte rolig match.
Efter skolan ska jag träffa Ludde och sen sover jag med honom, myyys:)
Nej, nu ska jag jobba vidare med diabetes och hjärtinfarkt.
hej hopp


handboll

Varför inte ladda upp en härlig vårbild på mig, Ludde och Sippe? :)
För nu tror jag inte att det bara är jag som är trött på kylan.
-
Det enda intressanta som finns att berätta om idag är att jag har tränat handboll igen för första gången på ett halvår. Det gick väl ganska bra och självklart var det roligt att spela, men jag kom dock inte in i laget så bra så vi får se om jag fortsätter att träna med dom.
Nu sitter jag här och väntar på att min bebis ska komma hit. Imorgon vet jag inte om jag ska gå till skolan eller inte, känns så sjuukt onödigt ska ni veta! Grejen är den att jag har sovmorgon till halv elva då jag börjar med naturkunskap. Sen har vi rast i typ 2-3 timmar och därefter har jag matte lektion där inte ens min lärare kan hjälpa mig för att han inte fattar vad vi håller på med?
Hur bra låter det liksom? Då kan jag lika gärna ta hem den där satans matten och låta mitt snille till pojkvän hjälpa mig.
Jaja, vi får se. Nu blir det tv en stund
tjiilllevipp!

5 månader med älskling

japp, det ni! Fast det var ju igår men då hade jag inte tid att skriva på hela dagen. På dagen var vi med Luddes mamma på Lager 157, blev inte så mycket inköpt förutom en blå-vitrandig tröja, och såklart en fika efter shoppingen som Luddes mamma bjöd på.
När vi kom hem igen så följde vi med Luddes pappa till badhuset, han är tydligen "dyklärare" där så vi fick vara i varma poolen i några timmar medan hans grupp och undervattensruggbylaget var i den kalla.
Efter badhuset åkte vi hem och åt Spicy Hot och därefter såg vi på film och sov.
Herregud, det känns inte som att det har gått fem månader redan. Som sagt, tiden går fort när man har roligt och det har jag alltid med dig Ludde.
Jag älskar dig♥
Idag fyller Dennis 18 år!
Grattis lillebror :)

RSS 2.0