MIN JULAFTON

Bättre sent än aldrig är ett ordspråk som passar väldigt bra in på detta inlägg! Jag försökte faktiskt att ladda upp bilder på självaste julafton men då funkade det inte... Men ungefär såhär såg min julafton ut! Paradis, julklappar och till sist monopol med familjen. Och självklart en jobbig valp som är en pain in the ass för Maja. Jag hade en riktig mysig dag som började med att jag fick Coldplay biljetter av världens bästa pojkvän, hihi ♥

FRAMTIDEN

Hej alla som fortfarande läser denna ouppdaterade blogg! Idag har jag sökt jobb, både på Sparbanken Rekarne och enna ouppdaterade blogg!till 1st Class Coffeehouse. Jag ska fortsätta mitt jobbsökande någon annan dag, har tänkt att söka till alla restauranger som ligger på västerleden och självklart till alla matbutiker jag kan hitta!
-
På torsdag ska jag till Karlstad med Emma och Carina för att sedan på fredagen checka in deras universitet! Det ska bli riktigt spännande, även fast jag nästan helt har bestämt mig för att vänta ett år med att plugga. Kanske kan besöket på skolan få mig att ändra mig men det är tveksamt!
-
Studenten närmar sig sakta men säkert och det fick jag kvitto på förra veckan då min älskade studentmössa kom hem till mig! Även fast jag inte alls passar i den så är det den finaste mössa jag någonsin har ägt! Kanske för att den symboliserar lycka och framtid. Någonting som jag verkligen ser framemot. För ska jag vara riktigt ärlig så känns det som att jag har gjort mitt vad gäller Rekarnegymnasiet. Jag älskar att inte veta hur framtiden blir, det känns så jäkla spännande. Jag har ingen aning om vad jag gör om ett halvår, och det är faktiskt något väldigt nytt för mig. Jag ska försöka att njuta sista tiden i gymnasiet, även fast det mest består av plugg och stress, men det består ju faktiskt också av vänner, fest, studentkryssning och balen. Detta år kommer bli det bästa i mitt liv. I can feel it in my fingers.
Jag längtar tills det är min tur att få äta champangefrukost, springa ut från skolan och åka flak, tills det är min tur att bli firad med en jädra fest av både släkt och vänner. Jag får rysningar när jag tänker på det.

DU ÄR LYCKA


HUNDVAKT

Hej igen bloggen. Anledningen till att bloggen har legat nere över hela jullovet är för att det inte fungerar att ladda upp bilder. Hur roliga blir inläggen om det inte är några bilder med liksom? Denna lördagkväll spenderas med mina hundar helt ensamma hemma. Så kan det gå när resten av familjen ska iväg. Hade mycket hellre spenderat sista kvällen på lovet med mina kära vänner men när inte brorsan ställer upp för laget så finns det inte så mycket val. Nu ska ta på mig min ziperall, ta fram min goda choklad och sätta på en ruggigt bra film.

RSS 2.0