FREDAG

Fredagskvällen har spenderats med inga mindre än Felicia och Mia, Nattis kom förbi en stund på sluttampen också vilket var väldigt skoj! Vi har käkat på Max och snackat, massor. Klockan är halv ett och jag börjar få ångest för imorgon, eftersom att vi ska upp så tidigt och Ludde inte har kommit hem till mig än. Jag och älsklingen ska ta tåget till Stockholm vid nio, tio för att shoppa hela dagen! Snacka om en mys dag med den personen som man älskar mest i hela världen! Ville bara uppdatera, för äntligen händer det någonting som kanske är lite intressant för några.

TIDSFÖRDRIV

I helgen har vi satt upp lite hyllor i mitt rum, sen var jag, mamma och Magnus på Dimoda och handlade lite saker som nu står på hyllorna. Jag köpte bokstäver: K Ä R L E K (som jag har över sängen, haha), blockljus, en låda för att ha små skit i och en present till farmor som hon fick idag när vi var där och åt.
-
Idag har det varit en jätte mysig dag. Jag var hemma hos älsklingen tills klockan fyra då jag åkte hem till min farmor. Vi åt mat och efterätt, vi åt till och med efterätt två gånger. De har blu-ray så vi passade på att dra en rulle på den också. Jäklar vad bra bilden är med sådana spelare, helt sjukt! Vid halv nio kom jag hem igen till en glad hund som så snällt låg och väntade i min säng.
-
Jag har börjat att skriva lite på mitt tal som ska hållas på tisdag i aulan. Det handlar om att väcka stolthet vilket inte är det lättaste. Jag tror att jag ska prata om våra vardagshjältar, så som brandmän. Vi får se om jag får ihop tillräckligt med minuter i det ämnet. I värsta fall får jag prata om något mycket lättare, vad nu det skulle vara. Dagen imorgon ska spenderas framför plugget hela dagen så att jag blir färdig med talet någon gång. Det vore sjukt skönt att få det gjort på tisdag, men eftersom att jag har skjutit upp skiten hela lovet så får vi se om jag hinner.
-
Nu blev detta ännu ett meningslöst inlägg pga att jag är sjukt uttråkad. Det är det min blogg används för, för att jag ska kunna skriva av mig lite när jag är ensam. Den som vill får läsa, men man måste ju absolut inte. För intressant är det nog inte det minsta, och bilder orkar jag nog inte lägga in heller för den delen. Nu ska jag börja runda av och sova. Vad tråkigt att somna helt ensam, men älsklingen har åkt till Stockholm för han har tenta imorgon. Jag hoppas med hela mitt hjärta att han klarar den, mest för han egen skull, jag tror att självförtroendet behöver en knuff åt rätt riktning! Vi hörs när vi hörs, kraaam sålänge!

NEJ MEN HEJ

Hej bloggen! Sitter just nu hemma hos min kära pojkvän, han pluggar så jag får roa mig själv helt enkelt. Ikväll ska vi äta köttfärssås och sen dra vidare hem till mig. Imorgon blir det uppstigning jävligt tidigt. Jag ska nämligen till Boda Borg i Karlskoga med favvo tjejerna! Tåget går väl runt sju någon gång, jag kommer att vara som en levande zombie. Men kul ska det bli, riktigt kul faktiskt!
Min jul och nyår har varit riktigt lyckat. Ifall någon undrade alltså. Kanske kommer upp bilder från det så småningom, men inte just nu.
På återséende gott folk!

RSS 2.0