Arbetsintervju

Nu är det en nervös Cecilia som bloggar. Sitter på mammas kontor och väntar på att klockan ska bli nio. Då ska jag nämligen ner till fastighetsbyrån på arbetsintervju. Bara en halvtimme kvar nu! Önska mig lycka till!!


hemfärd!

Hejsan hoppsan! Äntligen är skoldagen slut och jag är hemma igen. Jag var sjukt trött när klockan ringde vid åtta imorse men jag gick ändå upp på en 40 minuters lång morgonpromenad. Råkade gå lite vilse så därför blev den så lång, haha klantcissi. Nu har jag precis packat färdigt resväskan för ikväll bär av hem till kära Eskilstuna. Innan jag åker ska jag hoppa in i duschen en snabbis, äta lite mat och ja, det var nog allt! 
 

Och så kom dagen efter...

Mamma: Mår ni som ni förtjänar idag eller?
Jag: Neeej, då skulle vi nog må sämre...

Haha har varit lite sega idag men dåligt har vi inte mått! Skön dag som har spenderats i Emmas säng hela dagen. Imorgon blir det promenad innan frukost!


Tack för igår klassen!


Lördag

Denna lördag startade jag med en löprunda på ungefär 4 km. Älskar mina nya löparskor som är så snälla mot mina benhinnor! Nu ska jag ta bussen in till stan med Ellinor och köpa lite att dricka tills ikväll. Vi skulle göra det igår men klantiga som vi var så gick vi på stan liiite för länge så systemet hann stänga... Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos två i min klass, kommer bli grymt! Ha en bra dag allihopa!


Trevlig helg!


Friday!

Idag har det varit en ruskigt lång dag! Lektionerna sölade sig fram och vi hade dessutom två stycken. Efter skolan gick jag till stan med Ellinor och Emma! Sedan gick vi ett varv på stan och nu ligger jag i Ellinors soffa och kollar Lets Dance. Nu ska vi mysa vidare här och ladda upp inför imorgon!


torsdag

Idag är det torsdag vilket betyder att det äntligen är fredag imorgon. Längtar tills jag får ta helg! Idag har jag dock haft en föreläsning och efter föreläsningen satt jag lite med några i min grupp och arbetade lite med grupparbetet. Därefter cyklade jag och Emma till stan då vi fick reda på att det var 50 % rea på allt inne på BikBok. Dessvärre hittade jag ingenting förutom ett fint armband. Hade ju hoppats på lite mer än så... Nåja, plånboken blev ju glad iallafall! 
 
Egentligen skulle jag köra dubbelpass idag, intervallspinning och Grit. Men nu blir det så himla stressigt då vi spontancyklade till stan så jag kör bara Grit senare. Emma och Ellinor hänger med också så det blir kanon! Nu ska jag strax käka lite middag. Kyckling blir det idag! 
 

Jag överlevde!


GRIT STRENGHT

Nu ska jag prova på dödens träningspass Grit Strenght, vi ses i nästa liv!


dagens!


Halvvägs till helg!

Kan inte förklara hur mycket jag hatar tidiga lektioner som dessutom är tre timmar långa! Nåväl, överlevde iallafall och när lektionen var slut satte min grupp igång med den nya uppgiften. Vi ska argumentera för varför vi tror att villapriserna kommer att höjas de närmsta åren, hmm... Nu har jag precis kommit hem och ska strax göra iordning lite mellanmål. Ikväll ska jag och Lina prova Grit Strenght, haha herregud vad döda vi kommer vara efteråt!


Överlevde

Då har jag överlevt Bodyattacken och det med bravur! Hade lite energi över och därför gick jag och Ellinor till gymmet en sväng också där jag körde lite triceps. Jag har precis ställt in lite kvarg med hallon i frysen så det blir lite som glass, och nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags för Biggest Loser!


tråktisdag!

Hallå allihopa! Jag har precis kommit hem från skolan så nu håller Emma och jag på att göra lite lunch. Efter lunchen har vi bestämt att vi ska sätta oss och börja plugga lite, har legat på latsidan lite för länge känner jag. Ikväll väntar ett bodyattackpass och eftersom att jag har nya skor så kan jag för en gångs skull vara med på det utan att få ont i benhinnorna! Passet brukar dock vara fruktansvärt jobbigt så vi får se om jag överlever. Roligare än så är det inte här i Karlstad idag. Ha en bra dag allihopa ♥ 
 
Bjuder på en solig bild från förra årets resa som var till Ayia Napa med mina brudar. Är sugen på att göra en favorit i repris och sticka iväg i år igen, men vi får se hur det blir med jobb och sådär! 

Effektiv måndag

Herregud vad det tog emot att gå upp när klockan ringde imorse. Efter några snooze så tog jag steget upp iallafall och nu har jag hunnit med en muntlig redovisning, handlat lite mat, slängt in en tvätt och dessutom har jag fixat en klipptid. Är sugen på att slinga håret (typ som bilden nedan) men det får nog vänta ett tag till (studentekonomi) så jag ska bara klippa topparna denna gång. Klockan fem är det dags för spinning och direkt efter det ska jag på core-pass. Jag får sällskap av Lina denna måndag också, alltid roligare att träna tillsammans med någon annan och slippa åka dit helt ensam! Ha en fortsatt bra dag allihopa! 
 

långsamma timmar...

Idag har jag varit med om mina mest långsamma timmar någonsin! Åkte ju hem från Stockholm till Karlstad med Swebus idag istället för med SJ då tågen var så jäkla dyra. Problemet var bara att när jag satte mig på bussen, som tar 4,5 timme så kommer jag på att jag har glömt mina hörlurar hemma hos Ludde vilket betyder att jag satt på en buss i 4,5 timme utan att varken titta på film eller lyssna på musik. Tråkigt som bara den. Som tur var så hoppade Lovisa i min klass på bussen i Örebro så vi hade sällskap därifrån till Karlstad. Nåväl, jag överlevde iallafall men nu får det dröja innan jag åker med Swebus igen då det tar så sjuukt lång tid! 
 
Annars idag så har det ju varit strålande väder i Stockholm så jag och älsklingen var ute på en kort löprunda då jag ville känna om mina skor var bra, och sedan åt vi frukost på balkongen! Väldigt härligt! Det måste ha varit runt 20 grader i solen idag! Blir lycklig när jag tänker på att det snart är sommar.
 

nya löparskor!

Har haft världens mysigaste dag inne i stan tillsammans med älsklingen. Vi strosade runt lite i delar av Stockholm där jag verkligen inte brukar gå runt. Nämligen vid Östermalmstorg och Stureplan. Vi gick dessutom till Löplabbet där jag införskaffade mig ett par nya löparskor. Dom var väldigt professionella där och jag fick provspringa på ett löpband och sådär så att jag kunde få precis de rätta skorna för mitt springsätt. Egentligen ville jag designa ett par egna på Nikes hemsida men nu fick jag med mig ett par färgglada Asics istället som jag förhoppningsvis inte kommer att få ont av. Ikväll ska vi äta väldigt god mat och bara njuta av varandras sällskap. Imorgon åker jag med bussen tillbaka till Karlstad... 
 

100 procent vårkänslor

 
 
 
 
 
 
 

Familjen är värst!

Har haft en jättemysig dag tillsammans med min favoritkusin! Var hemma hos henne en stund och nu på kvällen tittade vi på film och åt tacos här tillsammans med Ludvig och Totte. Nu har hon precis åkt hem så nu tackar jag för idag och säger godnatt!


Stockholm, Stockholm världens stad

Jag kom till Stockholm vid halv tio igår kväll och när vi kom hem till älsklingen så tittade vi bara på film innan vi somnade. Jag vaknade tidigare än Ludvig imorse så jag tog en promenad runt den lilla sjön som ligger här och sedan gick jag och köpte lite frukost till oss! Nu ska jag göra mig iordning för jag ska snart åka till min saknade kusin Rebecka och vara lite med henne! Hörs senare gott folk!


den fina vita

 
Idag fick min vita kavaj göra lite nytta. Har endast använt den typ 3 gånger sedan jag köpte den för över ett år sedan. Kan vara lite svårmatchat på något sätt tycker jag! Nåväl, nu har jag äntligen kommit hem från skolan och ska faktiskt hoppa in i duschen. Därefter ska jag packa klart och vid sex tiden ska jag ta bussen till mitt tåg mot Stockholm. Ikväll får jag äntligen pussa på min fina pojkvän! Ingen är gladare än mig just nu. 

Rainy day

Godmorgon allihopa! Idag är det regnigt och dimmigt ute och en sån här dag vill jag bara ligga i sängen hela dagen... Men icke, för nu ska jag göra mig iordning och sedan ta mig till skolan! Ikväll åker jag till Stockholm!


tjingeling badring!

Träningen är avklarad och jäklar vad bra det känns nu efteråt. Som uppvärmning körde jag crosstrainer i 30 minuter då jag inte får springa för mina benhinnor. Sedan körde jag mage och bröst, och ja, min mage är alldeles mör! Me like! Annars idag så har jag befunnit mig i skolan från 10 till 16. Sedan har jag bara tränat och käkat mat.
 
Nu sitter jag äntligen i sängen nyduschad med både tv och dator på. Älskar sån här ledig tid då man bara kan chilla lite. Måste dock börja packa lite då jag åker till Stockholm imorgon, äntligen! Har ju inte varit där sen i februari då jag inte orkade ta mig dit när jag körde Fitnessfighten i mars. Det kommer bli en mysig helg tillsammans med min fina pojkvän! ♥
 

Arbetsintervju

Idag ringde dom från fastighetsbyrån i Eskilstuna där jag har sökt sommarjobb som mäklarassistent och bokade så att jag ska på intervju den 30 april! Jag blev jätteglad och jäklar vad lärorik sommar jag kommer ha om jag får jobbet. Jag är en lycklig tjej som nu ska pallra mig till gymmet! Hörs senare!


Sooool!

Efter att ha varit i skolan precis heeela dagen så känner jag mig värd lite uv-strålar från den sjukt värmande solen! Sitter på balkongen i endast bikinitopp och shorts och njuter till fullo!


måndag

Hej allihopa! Denna måndag har bara flugit förbi och det är ju skönt. Jag har varit i skolan och efteråt satt min grupp kvar och arbetade lite med grupparbetet. Klockan fem befann jag och Lina oss på ett spinningpass och direkt efter körde vi ett corepass. Hej hej magrutor! När vi kom hem så hade Emma fixat med tacos och till och med gjort egna torillabröd. Det var suuupergott! Nu ska vi titta på Biggest Loser och njuta av att vara trött i benen och ha träningsvärk i hela kroppen...
 

Ingen söndagsångest här inte!

Idag är det söndag och jag sov ut ända till klockan tio och sedan gjorde jag en frukost som jag åt i sängen. Sjukt skönt måste jag säga! Annars idag ska jag plugga lite och vid 15.30 ska jag träna bodypump tillsammans med Lina. Kommer bli sjukt jobbigt men det är bara att kämpa på! Ha en härlig söndag allihopa!


Nova 2 år!

 
Idag för exakt två år sedan föddes min lilla skrutt Nova. På bilden är hon inte alls så gammal men det var första gången som vi badade henne. Hennes öron hade börjat resa sig och hon såg allmänt rolig ut. Idag är hon en hund med sjuuukt mycket personlighet och alla galenskaper hon gör leder till att man har aldrig en tråkig stund tillsammans med denna påhittiga lilla jycke. Jag älskar dig villkorslöst min fina Novis och jag hoppas att mamma gav dig mycket gott i maten idag! ♥

lyckad kväll!

Jag har haft en otroligt lyckad och trevlig kväll tillsammans med Emma, Marie och Lina. Vi är ju ett riktigt järngäng måste jag säga och jädrar vilken god middag vi fick till! Kött, potatis och morötter i ugn och en god sås kan ju vara bland det enklaste och godaste man kan laga, ett glas vitt till och höjdpunkten är nådd! Njöt till fullo ikväll tillsammans med mina fina vänner! ♥
 

Löööördag

Äntligen är det lördag och hittills har min dag bjudit på en slaskig promenad, träning tillsammans med Lina och nu sitter jag i soffan och tittar på hockeyfinalen mellan Skellefteå och Luleå. Heja Skellefteå!! 
 
Snart ska vi över till våra nyblivna grannar Marie och Lina på middag. Det blir nog en jättemysig lördagskväll tror jag! 
 
(Bloggappen funkar fortfarande inte och jag orkar inte sätta på min sega dator så detta blir ett litet halvtråkigt inlägg utan bild tyvärr!)

tack sofis mode!

 
Fick hem en lotion och en liten söt parfym från Sofis Mode idag. Under fitnessfighten hade jag tråkigt en kväll och vips så hade jag beställt hem de kommande tre numrena av magasinet för 99 kronor. Tack vare det så fick jag ju hem dessa produkter från Escada så jag är nöjd! 
 

fredagsnjutning

Blogg.se appen har inte samarbetat överhuvudtaget idag så därför har det ju varit rätt dött härinne på bloggen fastän det inte har varit helt dött på riktigt! Nu ligger jag iallafall i sängen och har precis käkat middag. En riktigt mumsig lasangette gjorde jag idag, med hjälp av Knorr så var det hur enkelt som helst! 
 
Annars idag så har jag varit i skolan, tränat, handlat lite mat och dessutom har jag och Emma börjat måla om i hallen. När vi flyttade hit så åkte ju jag, Emma, Alexandra och Maja hit och målade om vardagsrummet och Emmas rum, men då var vi helt slut efteråt så vi orkade inte ta tag i hallen just då. Bättre sent än aldrig helt enkelt! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig, fixa lite kvargglass och sedan titta på Let´s Dance och bara njuta av denna fredag. Att det snöregnar utomhus gör ju inte mysfaktorn sämre direkt. Ska njuta av att inte behöva gå ut förrän imorgon! 
 

Freddie G.

Denna t-shirt kommer hem till mig inom några dagar. Snygg som attan! Och priset? 149 kronor! 
http://www.freddiegstore.se/
 
Update: Jag älskar denna hemsida! Jag beställde t-shirten i onsdagskväll och idag (fredag) vid lunch låg den så fint i min brevlåda! Looooove it! ♥

snart fredag!

Dagens första träningspass är avklarat och nu sitter jag här och väntar på att det ska bli dags för mellanmål. Idag ska jag göra toast med makrill och ost, mums! Den kombinationen gjorde vi alltid när jag var liten och jag har faktiskt inte gjort så sedan dess så det ska bli spännande att se om det är lika gott som jag minns det! Till det ska jag göra en smoothie med banan, hallon, mjölk och lite proteinpulver. Klockan fem ska jag befinna mig på en spinningcykel och kämpa på som bara attan i 50 minuter. Haha sadeln är ju så hård och spetsig så jag har typ ont mellan benen sen i måndags, men det är bara att bita ihop. Man borde ju vänja sig efter några gånger! 
 
Tog denna bild när jag var ute på min morgonpromenad för några dagar sedan! Nu vet jag iallafall varför man alltid säger att "solen alltid skiner i Karlstad" ;) 
 

trääääning!

Dagens träningspass gick bra! Mördade mina triceps och lår på gymmet och nu på kvällen var vi och körde lite zumba. Haha det var sjukt svårt men faktiskt ganska roligt! Nu har jag bokat så att jag ska köra ett corepass imorgon direkt efter skolan och klockan 17.00 ska jag prova på ett RPM/Spinning-pass. Passet jag körde häromdagen hette bara Cykel så någon skillnad på dessa pass lär det ju vara. Det är perfekt för mig att köra konditionsträning på cykeln istället för att gå ut och springa nu när mina benhinnor är som dom är. Ska kolla upp det där! Åååh tycker det är så kul att träna nu för tiden, så fort jag går ifrån Livskraft så längtar jag tills nästa gång jag ska dit. Hoppas det alltid förblir så! Jag längtar tills i sommar när jag faktiskt kommer att trivas med mig själv i bikini och tycka att jag är snygg. Det är min motivation just nu. Jag vill inte gå upp till mitt gamla jag igen utan hålla min kropp som den är nu! Det är bara å kämpa på! 
 
 

Frö-snack!

Idag provade jag att göra frö-snacks som Elins mamma gav mig recept på. Gott och nyttigt! Perfekt när man blir sugen på något gott!


08.18

Godmorgon! Jag ligger i sängen och har precis avnjutit en äggmacka och lite gröt. Snart bär det iväg till skolan och direkt efter ska jag köra ett gympass. Triceps och lår blir det idag. Ikväll ska jag och Emma prova på Zumba, kan ju bli kul, haha!


Dagens skratt!


krullcissi

 
Såhär har lilla jag sett ut idag. Eftersom att jag vaknade så tidigt imorse så lyxade jag till det med att göra lite lockar. Att jag dessutom har mascara på mig i skolan är ytterst ovanligt. Nu har jag precis kommit hem och snart ska jag åka till Ica Maxi tillsammans med Marie och handla lite. Jag ska bara köpa lite smågrejer som kvarg och sådär, men tror att Marie skulle storhandla! Hon har bil så man får ju passa på liksom. Senare ska vi ut på en promenad då Marie även är hundvakt. Perfekt vilodag för mig helt enkelt. 
 
 

Middagstips?!

Godmorgon allihopa! Idag hade jag ställt klockan på nio men självklart vaknade jag redan klockan åtta av att jag var kissnödig. Nåväl, ändå skönare att vakna av sig själv än av klockan! Dagens planer är att gå till skolan, cykla till Ica och ta en promenad. Jag har träningsvärk lite överallt i hela kroppen så idag känns som en perfekt aktiv vilodag. 
 
Jag har kommit in i en mattorka där jag inte alls vet vad jag är sugen på för mat eller vad jag ska laga. Vill ju såklart vara ganska nyttig så att kroppen håller sig snygg till sommaren, men jag vill fortfarande äta god och mer rolig mat än vad jag gjorde under fitnessfighten. Någon som har något bra middagstips att komma med? Vad är er favoritmat? Ge mig inspiration, snälla! 
 
Denna mat skulle ju inte sitta helt fel nu. Grillat kött med beasås och egna klyftpotatisar, mumsfillibaba! 

beslutsångest!

Köpa eller ej?
Hela bikinin kostar 379 kronor vilket ju är rätt mycket för en studentekonomi, men kommer dö om jag inte får ha på mig den här i sommar! Hej hej beslutsångest!!

Ludvigs nya frisyr!

 
Här är resultatet av en klippning made by Cissi. Jag ville egentligen ta lite mer på längden där uppe på huvudet men Ludvig fegade ur. Tycker ändå att jag var duktig med tanke på att jag aldrig har använt en rakapparat i någons huvud förut. Jag vet inte hur jämn klippningen däruppe är som jag gjorde med sax, men jag tror nog att den duger! Han blev nöjd iallafall och det är ju huvudsaken, haha! ♥

träningsfreak

 
Hej allihopa! Nu har jag precis käkat mat och innan det körde jag spinningpass följt av ett corepass. Att köra passen direkt efter varandra var faktiskt jättebra. Det här ska jag göra till en vana och köra varenda måndag. Det är ju speciellt bra för mig som har problem med benhinnorna, på cykeln får jag upp pulsen men belastar inte benhinnorna på samma sätt som när jag är ute och springer. Känner mig nöjd med dagens träning då jag gick från stan och hem i förmiddags också! Haha känner mig lite som ett träningsfreak men det är ju för jäkla kul nu när konditionen och jag själv är på topp. Är så sjukt rädd att tappa det som jag har byggt upp den senaste månaden. Keep on fighting säger jag bara! 
 
Jag får be lite om ursäkt för sista tidens tråkiga mobilinlägg. Det är ju så smidigt att bara ta en bild och skriva lite på mobilen istället för att ta fram den tunga och sega datorn liksom! Hoppas ni överlever men ska bli lite bättre. 

Hurtig som man är

Klockan halv elva imorse åkte älsklingen tillbaka till Stockholm med tåget. Jag följde med honom till stationen och sedan tog jag en promenad hem därifrån! Hurtigt värre tycker jag nog för det tog lite mer än 50 minuter. Nu har vi kommit hem från skolan och jag har precis kokat ett ägg och gjort en smoothie. Om en timme ska jag köra ett spinningpass och därefter ett corepass. Är taggad till tusen!


Söndag

Efter allt gott igår kändes min pw innan frukost mer än välkommen! Nu har vi precis fixat och trixat med min cykel så äntligen kan jag börja cykla till skolan igen. Nu står jag och lagar blodpudding till lunch medan älsklingen får lyxa till det med rester från igår!

 


Lördagsmys!

Efter att ha sprungit, handlat, klippt Ludvig och duschat så fixade vi till en finmiddag bestående av kött, potatisgratäng, pepparsås och en god sallad! Mumsigt värre! Bild på Ludvigs nya haircut kommer upp imorgon. Nu: film och gottis!


Oooh happy day!

Idag är det lördag och dagen startades med en dundergod frukost bestående av äggmacka, fil och müsli och en kiwi! Därefter tog jag med mig pojkvännen ut på en 4 kilometers löprunda där avslutningen var en låååång halvlutande raka som var så sjukt jobbig! Nu är det gjort iallafall och man kan äta god mat och lite gottis med gott samvete ikväll. Nu ska vi duscha och sådär och sedan ska vi ner till Ica och Elgiganten. Ludde har övertalat mig att klippa honom så vi får väl se hur det blir, haha! Vi får se det som en kul grej helt enkelt.. Ska såklart göra mitt bästa men antagligen kommer det väl inte bli sådär superbra. Bilder på hur det blev lär ju komma upp. Ha en bra dag allihopa!


Perfekt dejt!

Åå kvällen blev helt perfekt! Började med mongolisk buffé (både gott och nyttigt) och sedan gick vi på bio. Filmen var helt okej och faktiskt över mina förväntningar.. Kanske för att mina förväntningar var väldigt låga men iallafall! En riktigt bra dejtkväll med min fina pojkvän helt enkelt!


Friday!

Dagen i skolan gick snabbt och nu sitter jag med mitt hjärta i soffan och tar det lugnt. Ikväll blir det restaurang och biobesök. Jag hade längtat som en tok efter att få se The Impossible men biografen i dumma Karlstad visar inte den så nu har Ludde tvingat med mig på Jack, the giant slayer istället. Haha vi får väl se hur bra den är, får ge den en ärlig chans iallafall!


Dunderfredagsfrukost!


Snart fredag!

Halli hallå i stugorna! Vi sitter mätta och belåtna i soffan och ska snart gå och träna. Efter skolan idag så åkte vi till stan och kikade runt lite! Jag fick med mig en söt rosa bikini hem. Idag stod jag för middagen och det blev panengkyckling med grönsaker och ris. Mycket gott faktiskt. Nu ska vi byta om och sen blir det ett rygg, biceps och konditionspass på gymmet!


Onsdag

Min dag startades med en halvtimmes lång powerwalk där jag nästan hann 4 km! Därefter åt jag en dundergod frukost tillsammans med min fina pojkvän! Jag kom nyss hem från skolan och har precis slängt in en tvätt, snacka om att det behövdes! Nu väntar jag på att älsklingen ska inta plats framför spisen då han ska bjuda mig på sin köttfärssås ikväll, ååh så jag har längtat efter den! Ikväll blir det gymträning tillsammans!


Tisdag

Första dagen i skolan efter påsk och det kändes rätt bra! Älskar när Ludde är här för då har jag något att skynda hem till. Vi gick iallafall och STORhandlade efter skolan och snacka om att det behövdes! Från nada till full frys! Nu var tanken att vi skulle gå och träna men klantisen Cissi hittar inte sitt träningskort så det skiter sig... Vi ska träna lite här hemma istället!


Måndag!

Idag startade jag upp dagen med en kortare löprunda då gårdagens kalas innehöll alldeles för mycket socker. Just nu sitter vi i bilen påväg till Ludvigs farmor där det blir påskmat, mums! Ikväll beger vi oss mot Karlstad och jag är så glad att älsklingen vill följa med!


RSS 2.0