TISDAG

Idag har det varit en bra dag! Jag har varit i skolan, tränat och dessutom hade jag matdag här hemma idag så jag lagade en god middag åt hela familjen! Det serverades ris med kyckling, kokosmjölk och röd curry med olika ingredienser i så som morötter, champinjoner och bambuskott! Kände mig som en riktig kock. 
Igår beställde jag hem en iphone 4s som ska komma hem till mig nu i veckan! Längtar lite eftersom att min nuvarande telefon har börjat bli otroligt seg! Den laggar titt som tätt och det är så sjukt irriterande. Nu ska jag kolla in inbjudningskort till studenten så att man kan börja skicka ut dem så att så många som möjligt kan komma och fira mig den 9 juni! Längtar så jag dör till studenten. Det är det enda jag tänker på, jag drömmer till och med om studenten och balen varje natt! Jag drömmer dock att allt blir kaos och varje natt uppstår ett nytt kaos. Usch, tur att det bara är drömmar.
Snart är du min baby!♥

SÖNDAGSKVÄLL

Nu är det söndagskväll och helgen har egentligen bara svischat förbi. Det har varit en bra helg som har spenderats med de allra bästa! Papas Tapas med vänner i fredags, mys hos pojkvännen på dagen på lördagen och Café Sylvia med Märthis och Lina igår. Jag har dessutom fastnat för ett jätte roligt spel på iphonen som ni bara måste ladda ner! Spelet heter Rumble och är ett ord-spel typ. Haha låter skit trist men jag lovar er, ni kommer börja nörda precis som jag gör! 
Imorgon ska jag åka in till stan innan skolan börjar för att fixa en ny telefon! Tele2 har ju något erbjudande nu som jag bara inte kan missa, man får en iphone 4s, fri surf, fria sms/mms och fria samtal för bara 349 kronor i månaden! Det är mycket billigare än det abonnemanget som jag har nu på min iphone 3. Dessutom gillar jag Frank i tele2 reklamen så mycket att man måste ju stötta företaget! Haha. Nej, nu ska jag sova som alla andra barn i familjen gör. Sovgott alla därute!

LIVET HAR ÅTERIGEN VISAT SIG VARA ORÄTTVIST.

Har haft en väldigt tuff vecka då en jag känner plötsligt gick bort. Hon blev påkörd på ett övergångsställe vid Klosterkyrka när hon som vanligt skulle gå till jobbet. Hennes skalle blev krossad och hennes liv gick helt enkelt inte att rädda. Vila i frid Pernilla, vi kommer att sakna dig och din livsglädje!♥

PAPAS TAPAS

Hade den bästa kvällen på länge i fredags då mina tre kära vänner drog med mig till Papas Tapas där vi åt och drack gott i flera timmar. När vi gick därifrån hade jag ont i magen, om det var för att jag var mätt eller för att vi hade skrattat för mycket vet jag inte. Efter restaurangbesöket gick vi vidare till GrappaBar där vi hängde med alla 40+are! En mycket trevlig kväll med andra ord.
Bilden är lånad från Alexandras blogg som jag tycker att ni ska börja följa!
http://aalexandraaxner.blogg.se/

RSS 2.0