PATRIK, ÄR DU OCKSÅ ARG?


PROMICE TO STAY WITH ME FOREVER

Gud vad jag känner mig ensam just nu, ligger i min säng i mitt mörka rum helt ensam. Så kan det vara ibland men jag trivs inte, usch nej! Jag får väl kanske ta och vänja mig nu när pojkvännen har börjat kolla på lägenheter i huvudstaden. Inte så kul om jag ska vara ärlig, skönt för honom dock.
Någon som har ett långdistansförhållande så att ni bara ses på helgerna?
Jag är livrädd iallafall, tänk så kommer jag att få panik över att vi aldrig ses och när vi väl ses så kommer jag säkert att tänka på att snart ska någon av oss åka härifrån igen och så tar det en vecka till innan vi träffas igen. Min mamma har ett sånt förhållande och under hela tiden så har jag tänkt att jag aldrig skulle vilja ha det så, men just nu är jag på väg in i ett sånt. Det känns skit läskigt!
Det finns antagligen dom som tycker att jag är egoistisk, skitlöjlig och att jag överdriver. Men faktum är det är såhär jag känner just nu och om man inte tycker om det så kan man dra.
-
Deppigt inlägget blev, precis som jag just nu. Suuuck och stön! Tur att idol börjar snart så man får något att göra, mitt humör sänks hela tiden när jag kommer på att jag måste plugga på tyska glosor tills på fredag.
JAG ORKAR INTE. Jag hatar tyska, tyska kan vara det fulaste språket i hela världen!

BRAINSTORM

Min lediga dag från skolan spenderades hemma hos Malin med några roliga filurer. Vi skulle plugga matte, vilket vi också gjorde, fast inte så länge som vi hade trott från början! Vi fikade iallafall lite, och sen spelade vi spel!


RELEASE ME

Förlåt för en död dag. Jag som annars brukar vara ganska så duktig på att uppdatera har nu fått lite förhinder. Det är nämligen så att vi har sjukt mycket läxor och prov tills nästa vecka. Plus ett matteprov på torsdag!
Vart är min pojkvän när man behöver plugga med honom? Jo. Han ska vara i Stockholm tills på torsdag kväll, så vi kan ju skylla på honom om jag inte får mer än G.
-
Efter skolan idag så åkte jag och Fella ner på stan och gjorde lite saker, sedan käkade vi på Your Choice, ett helt okej ställe! Väldigt billigt också, fast minuset var såklart den pyttelilla drickan!
När vi kom hem så gjorde vi klart psykologin och så har vi duschat, jag har också hunnit läsa några sidor i engelska boken som vi fick idag! Herregud vilket roligt liv jag har, och gissa vad som sker imorgon på min lediga dag?
Joho ni, jag, Fella, Sofie och Malin ska träffas och plugga! Blir ni förvånade?
Nej, nu ska jag fortsätta i boken och klockan åtta ska jag och Fella erövra stora tvn och kolla på Idol, samt äta Ben&Jerry Glass! Tummen upp!
Här langas en två år gammal bild, fy tusan vad jag tycker om dig ibland min lilla skruttefia!

ODJURET OCH SKÖNHETEN

Jag saknar turkiet och världens bästa hotell! Jag saknar också mina oranga(?) solglasögon!

TUSEN STRÅLANDE SOLAR

Jag har precis varit på vårdcentralen! En sak jag upptäckte var att jag hade feber, en annan lite rolig sak var att jag inte hörde ett ord av vad min läkare sa, men jag tror att han sa att jag inte hade urinvägsinfektion. Och jag vet orsaken till att testerna inte visade det, det är nämligen så att igår tog jag lite penicillin från förra gången jag hade det här. Och penicillinet måste ju såklart ha tagit bort de värsta bakterierna! Så typiskt, men men... Jag skulle få antibiotika iallafall, jag tror att det är ungefär samma som penicillin.
Nu sitter jag här i soffan igen och hungrar ihjäl! Frågan är ju om det är värt att ställa sig och göra en macka eller koka nudlar, har ingen aning om när vi ska äta ikväll liksom. Herregud vilket ilandsproblem, medan jag sitter här och funderar på OM jag ska äta något, så sitter det små söta spinkiga afrika barn som skulle kunna offra livet för en macka liksom. Det är hemskt! Om jag kunde så skulle jag åka ner till Afrika och ge dom min macka.

FATTA VAD GOTT?!?!?!?!

DET FÅR BLI EN SNABBIS

Hej bloggen! Sitter hemma just nu och väntar på att klockan ska bli kvart i fyra, då ska jag nämligen vara på vårdcentralen! Jag orkar inte hämta datorn så det får bli ett väldigt kort inlägg från mobilen istället! Ikväll kommer Ludde hit, vi lär väl gå och sova typ direkt för jag är dödstrött! Nej, nu ska jag göra iordning en macka, tjingeling badring!

Uppdatering från toaletten

Jag har gått vidare till intervju nummer två på mc donalds. Något annat som är nämnvärt är att jag har ägnat nästan hela dagen på toaletten, bror min har till och med ställt in en radio här. Pricken över i:t är såklart att jag har ont i rumpan från toasitsen! Då är det illa!

USCH

FAN VAD JAG HATAR VÅRDCENTRALEN! Dom tycker inte att urinvägsinfektion är tillräckligt allvarligt för att få åka direkt dit och få recept på penicillin. Det är själva grejen, jag vet att jag har fått det eftersom att jag har haft det tusen gånger förut.. Jag vet liksom hur det känns och allt jag vill ha är medicin så att det slutar göra ont och så att det slutar att kännas som att jag ska pinka på mig hela tiden!
Pga infektionen så hoppade jag över guifmatchen också. Tack så jävla mycket urinvägarna, mamma älskar er.
Damp.

DAGEN EFTER

En sån här dag vill jag bara ligga i sängen och mysa med älsklingen hela dagen! Vilket jag också har gjort, till nu. Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och Ludde ska plugga järnet. För klockan fem ska vi gå ner till sporthallen och titta på handboll. Det blir min första match som jag ser på hela säsongen, men det är okej!
Igår var det helt okej kul. Eller ja, i början var det kanon kul och i slutet väldigt segt! Så det slutade med att jag och Sofie tiggde skjuts av en kille som var på samma fest.
Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en bra söndag♥

WEEKEND

Idag är det lördag, och det har varit en bra dag! På dagen har jag och Ludde bara varit hemma hos honom och tagit det lugnt, klockan fyra befann vi oss i bowlinghallen, jag vann över både Ludde och mamma. Ganska stort dessutom! Därefter gick vi till Bambu City och käkade, så gott. Men just nu är jag så jävla mätt, blää
Just nu ligger jag i soffan och väntar på att mina kära vänner ska höra av sig så att vi kan komma nånstans. Har ingen aning om vad vi ska göra men något skoj hoppas jag väl på!
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll gott folk!♥

I´VE BEEN DOING JUST FINE

Hej bloggen!
Har inte lagt ner någon tid alls idag på att skriva här, och nu är det lite stressigt så det får bli ett kort inlägg innan jag sticker iväg med Ludde hem till honom! Dagen har iallafall spenderats i skolan och därefter på SMAK.
Först fikade jag och Felicia med Malin och Sofie, när dom blev tråkiga så byttes dom ut mot Amanda och Caisa. Haha, nej men så var det inte.. Sofie hade nämligen träning och var tvungen att dra.
Jag kom precis hem som ni kanske förstår och lika snabbt ska jag snart åka iväg igen!
Imorgon kväll blir det antagligen bowling och restaurang med familjen + älsklingen, därefter vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen en kväll med tjejerna eller en kväll med älskling. Hard choice, ska rådgöra lite med pojkvännen innan jag bestämmer mig.
Bjussar på en gammal bild från stålforstiden!
Älskar er tjejer♥

GOING ANYWHERE

Hej bloggen!
Jag kom hem från skolan för runt en och en halv timme sedan, sen dess har jag gjort så att Maja har fått skämmas lite (hon åt upp min choklad från igår, den låg till och med på ett ställe där jag trodde att det skulle vara omöjligt för henne att få tag på den!) jag har plockat ur diskmaskinen, gått en promenad med Maja och nu har jag precis kommit ut ur duschen.
Ikväll får jag äntligen träffa Ludde! Jag har längtat enda sen i måndags efter honom. Så ikväll blir det mys pys och idol med min pojkvän! Vet dock inte vart vi kommer att spendera natten, men det blir antagligen hemma hos mig.
Nu ska jag ta något att äta innan min mage svälter ihjäl, det ekar typ därinne just nu.
Den här roliga videon kan ni ju njuta av sålänge, haha jag garvar ihjäl mig!


JAG VILL UTOMLANDS

Sitter i soffan med Felicia, snart vankas det mat här hemma och sen är det idoool!
Det är väl ungefär så min kväll kommer att se ut. Felicia sover här inatt, myyysigt vi ska ha hon och jag!
Nej, skoja faktiskt.. Men lite trevligt att inte sova själv inatt också. Vi har precis suttit och kollat på några bilder från Gran Canaria, väldigt roliga bilder faktiskt! shit vad jag vill utomlands och festa, bada och sola nuuu!
Kära läsare, jag önskar mig väldigt gärna en Thailandsresa i julklapp så ni vet!

I VÄNTAN PÅ HEMGÅNG

Hallå där!
Jag har precis slutat, men ändå sitter jag kvar i skolan?
Ibland är jag bra snäll, Fella sitter nämligen och översätter från svenska till engelska, så när hon behöver min hjälp, så hjälper jag henne. Dagen har varit väldigt skön här i skolan. Vi började med matte, där jag jobbade på helt okej bra. Sen åkte jag, Fella och Sofie ner till subway och åt lunch för att vi hade en jätte lång håltimme. Därefter åkte vi tillbaka till skolan och pluggade lite och sen hade vi bara svenska och mentorstid efter det.
Engelskan var tydligen inställd och det känns ju mer än bra!

När Felicia har skrivit klart är det dags för hemgång. Vad vi ska göra hemma är ännu oklart, men en promenad med Maja blir det nog. Vill ju inte att hon ska pinka på sig i min säng liksom.
See you later människor!

DINA ÖGON KAN KROSSA MIN VÄRLD

Godmorgon bloggen!
Nu händer det en ovanlig sak... Jag bloggar innan jag drar till skolan!
Det är något jag nästan aldrig brukar orka/hinna.
Jag är iallafall nästan klar för att ta både mig och Karin till skolan, (ni vet, min rosa cykel)
det ända som återstår är att välja kläder.
Nej, nu måste jag dra mig, men ett litet inlägg är väl bättre än ingenting?
Ha en bra dag! ♥

MYSKVÄLL MED MIG SJÄLV

Har precis tittat på idol samtidigt som jag åt vaniljglass med chokladkross och chokladsås! Fy fabian vilken bra kombi! Det stora plusset hade väl varit om man inte hade varit själv.
Min pojkvän är ju i Stockholm tills på torsdag, och det sjuka är att jag redan saknar honom. Eller ja, sjukt och sjukt är det väl kanske inte, man måste väl klara av att vara utan varandra också. Jag är iallafall glad över att jag har honom, för han är bland det bästa jag har.
Just nu sitter jag och kollar på Såld På Hus på tv4+. Någon som har sett det programmet? Det är iallafall två lag med två olika mäklare i varje, sen ska dom besöka tre olika bostäder, (som oftast är skitsnyggt inredda och jätte coolt byggda) därefter ska dom gissa vad husen har blivit sålda för och den som gissar närmast vinner.
Jag och Ludde brukar också tävla, gissa vem som brukar vinna? Haha, ja, inte är det jag iallafall.

I STADEN VÄXER INGA BLOMMOR

Det blev en ganska het diskussion i mitt inlägg om SD. Ganska roligt tycker jag, och det bästa är att precis alla får tycka som dom vill.
.
Jag har precis varit ute och gått med Maja i 40 minuter, ganska bra tycker jag nog. Innan det så köpte jag min fina cykel och sedan åkte jag och brorsan och handlade, vuxen poäng där..
Maja pruttade precis i min säng så det stinker pyton i mitt rum just nu, nästan så man ska gå och köpa sig en klädnypa och sätta för näsan! Usch alltså, inte mysigt!
Här är en ganska så charmig bild på min lilla vän Felicia. Njuuut!


LJUSROSA


Jag har köpt mig en ljusrosa cykel som heter Karin kära medborgare!
Fy farao vad jag älskar dig Karin!♥

MENINGSLÖST

Har precis läst igenom Retoriken som är tills imorgon, kanon kul!
Nu blir det en lång, varm dusch och sen ska jag kolla på Biggest Loser och Ensam Mamma Söker.
Idag ska jag ta mycket hårinpackning, mitt hår har blivit sjukt slitet på senaste och jag ska klippa mig nästa onsdag. Känns ju som att jag kommer att bli lika fin som Skalle Pär.
Vet inte riktigt varför jag bloggar just nu egentligen, kanske för att Fella inte ska klaga på att jag aldrig uppdaterar, även fast jag gör det sjukt mycket mer än vad hon gör. Helt sinnessss alltså!
Och just det, varför kommenterar ingen på mitt förra inlägg? Är ni rädda för att säga vad ni egentligen tycker? Jag ser att statistiken är hög så jag förstår faktiskt inte varför ni inte vill dela med er av era åsikter när jag precis har lättat mitt hjärta liksom! Haha. Skärpning läsare!

?

Jag förstår inte varför alla är så upprörda över att SD kom med? Som jag har förstått det så vill dom ju inte skicka ut några, dom vill bara inte ta in lika många som Sverige har tagit in de senaste åren. Vilket jag tycker är bra eftersom att det knappt finns några jobb, och dom jobben som finns borde ju dom som redan bor här få. Och då menar jag inte bara svenskar. Jag tycker att det är en viktig fråga och eftersom att inget annat parti diskuterar saken så tycker iallafall jag att det är på tiden att göra det. Nu är det ju inte så att jag är rasist. Absolut inte! Jag har jätte många kompisar som har en annan bakgrund, det är också många av dom som tycker som jag.
Detta är en punkt som jag tycker är bra med SD, men jag håller såklart inte med om allt dom står för.
Vad tycker ni om det här? Om ni är upprörda, varför?

I´M ALL ALONE

Sådär ja! Nu har jag och Fella gått på stan en sväng, vi tog en fika också. Inte så jätte ovanligt faktiskt, men det är ju så himla mysigt! Om ni inte har smakat persika isteet på SMAK så tycker jag faktiskt att ni ska göra det. Det är mumsfillibaba!
Fella drog precis just nyss, så nu sitter jag i sängen med Maja bredvid mig. Ibland är hon som en lillasyster som hänger efter en överallt, kan bli lite jobbigt efter ett tag men just nu är det bara mysigt!
Idag är jag så sjukt trött också, inte så konstigt egentligen eftersom att vi satt uppe ett bra tag igårkväll och kollade på Valvakan. Nu ska jag äta, vet inte riktigt vad det blir för mat men förhoppningsvis så blir jag mätt idag också!
Mysigt va? Det är inte alla som får pussa Maja inte, sötizzzzaaar

TILL FELICIA

Idag är det måndag. Vad härligt! Hoppas att ni känner ironin!
Fast helt ärligt så tycker jag att det är ganska kul i skolan, jag vet inte hur många gånger jag har skrattat idag.
Efter skolan ska jag vara med Felicia ett tag, ingen aning om vad vi ska göra.
Det var Felicia som ville att jag skulle blogga, därför blev det ett väldigt tråkigt inlägg!
Jag bloggar ikväll istället, pusss och kram skumbanan

I LOVED YOU FIRST


THE RIVER

Någon bakning blev det inte, jag kom på att jag hade en toblerone i kylskåpet och det dög ju gott och väl.
Ensam mamma söker avsnittet kunde jag inte hitta, så det sket sig också! Kort sagt så har jag inte gjort mycket alls idag, fast nyss tog jag tummen ur röven och städade rummet! Riktigt bra gjort tycker jag, och riktigt skönt att ha det gjort faktiskt!
Annars då? Det är söndag, hade det varit för ett år sedan så hade jag suttit här med värsta söndagsångesten för skolan nu. Konstigt nog så har jag inte haft det på riktigt länge! Kan det bero på att vi inte har naturkunskap längre? Japp, jag tror nog att det är anledningen. Vi har det bästa schemat också, så jag slutar riktigt tidigt imorgon.
Jag känner mig sjukt tjock också, jag blir så när jag inte har rört mig på hela dagen. Det får helt enkelt bli en riktigt lång och snabb promenad med Maja sen.
Kanon

SUNDAY MORNING

Jag kom precis på att det är val grejen på tv ikväll och att jag antagligen inte kommer att kunna se Ensam Mamma Söker då. Så smart som jag är så tänkte jag faktiskt ta och göra det nu istället, tack för att programmet kan ses på internet i förväg! Men först ska jag nog ta tummen ur röven och baka eller gå ner till statoil!
Föresten så är jag väldigt nyfiken på vilket parti som vinner ikväll!


GODMORGON BLOGGEN

Ligger fortfarande kvar i sängen även fast jag vaknade för tre timmar sedan, har legat och kollat på sjukt dåliga tvprogram allt för länge nu. Ludde gick till tåget vid halv tio, så jag har ingen aning om vad som sker idag. Jag skulle kanske gått ut på en promenad med Mia, men hon är sjuk! Krya på dig!
Jag funderar starkt på att baka något, kanske kladdkaka eller muffins, men det är så tråkigt att göra det helt själv så det får nog bli en annan dag. Jag är så sjukt sugen på choklad att jag blir tokig snart!
Bäst att stilla begäret!
Hejdå sålänge!
Fy tusan vad gott det ser ut!

A TICKET TO ANYWHERE

Fan vad tråkigt jag har just nu! Ligger i sängen och lyssnar på Darin, då är det ju faktiskt riktigt illa om ni frågar mig! Ludde ramlar väl in snart hoppas jag, han är lite seg den där pojken. Hoppas, hoppas att han köper med sig något gott! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, pojken ska till skolan och vara där hela dagen så jag blir ensam kvar liksom. Inte bra, inte bra!
Snacka om ett tråkigt och meningslöst inlägg, men vad ska man annars göra när man har läst alla bloggar i hela världen, lyssnat på alla låtar på spotify och kollat uppdateringar på facebook i över tre timmar.
INTE OKEJ.

HUNDEN ÄR MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Har precis kommit hem från tunapark, mina köp såg ni i inlägget innan! Är mycket nöjd faktiskt, har letat efter en kavaj jätte länge och nu när jag hittade en billig så kunde jag inte låta bli att köpa den!
Efter att vi hade gått på tunapark var vi hungriga så det blev ett originalmål på max också, så just nu är jag proppmätt.
Jag ingenting att göra så jag funderar faktiskt på att städa lite i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag, så blir det när man aldrig orkar lägga in kläderna i garderoben. Efter det ska jag nog duscha och testa min nya hårinpackning!
Och för er som undrar så ska Maja vara hos oss hela nästa vecka också! I´m so happppyy!
Tänk att en hund kan ge så mycket glädje, lite konstigt egentligen!
Hihi hon är så fin! Det är så kul att efter hon har löpt (haft mens) så tror hon typ att den där lilla grisen är hennes bebis, så hon går och bär den så fint och slickar rent den osv... Förra våren hade hon lagt ut den jätte fint hemma hos Magnus i den allra första vårsolen, sen hade Magnus kommit och sparkat bort den och undrat vad tusan den låg där för, och direkt så kom Maja och blängde på honom jätte argt. Haha, sötis hund!♥

SHOPPING

Bild 1: Kavaj från HM, 299 kronor!
Bild 2: Tröja från Gina Tricot, 249 kronor!
Bild 3: Jeans från Gina Tricot, 399 kronor!
Bild 4: Hårinpackning som skyddar mot värme, från Kicks, 125 kronor!

MAKE IT IN TIME

Här har ni faktiskt en liten dagens outfit, fast inte den finaste kanske men ändå!
Tröja från Zara
Baslinne från Gina Tricot
Klocka från Ur och Penn
Jeans från Gina Tricot

WHO LIVES FOREVER, ANYWAY..

Godmorgon allihopa! Jag kom precis hem från Ludde, han skulle till badhuset med en kompis. Så dagen ska tillbringas med min fina kusin, eftersom att jag fick pengar när jag sålde datorn så tänkte vi gå ett varv på stan/tunapark. Vi har inte riktigt bestämt oss än, det kanske till och med blir båda. Vi har inte träffats på ett tag heller så vi har nog ganska mycket att prata om skulle jag tro. Trevligt vet jag att det blir iallafall.

Nu till nästa sak! Vad tusan vill vädret? Igår när jag kom hem från skolan så var det som att jag var helt ny duschad pga att det ösregnade när jag gick. Och idag är det ju inte så jätte mycket bättre om jag ska vara ärlig, tur att det finns regnjacka och paraply iallafall.

JAG HATAR HÅLTIMMAR

Började skolan halv nio idag med Företagsekonomi, nu har jag håltimme.
Det är så sjukt tråkigt att man ser livet flyga iväg framför ögonen på en.
Idag är det fredag vilket innebär att det typ är helg! Me like♥
Inatt blir det ännu en natt i älsklingens säng och hus. Underbart!

Igårkväll hade vi faktiskt rätt mysigt då vi satt och grillade korv i deras vardagsrum hela familjen.
Vi gjorde inte upp en lägereld mitt i rummet som vissa kanske tror, dom har nämligen en kakelugn (heter det så?) Därefter åt vi fruktsallad, skit god!!! Och självklart såg vi på Idol!
Nu ska jag spela tetris, kanske bloggar ikväll!

I´M SINGING IN THE RAIN

Hej bloggen!
Har precis varit ute och gått med Maja, det var nog sista gången jag gick med henne eftersom att hon åker hem till eksjö ikväll, snyft.. ;) Hur som helst så fick jag iallafall användning av mina kära gummistövlar, det regnade ju idag men så fort vi gick ut så blev det uppehåll! Det bästa är att man då inte behöver akta sig för alla vattenpölar!
Är ni som jag, om jag ser en vattenpöl när jag har gummistövlar på mig, så får jag en tvångstanke att hoppa i den?! Lite jobbigt ibland, men så är det!
Snart ska jag lämna över min rosa laptop till Bjarne som har köpt den. Därefter ska jag tillbringa min kväll med älsklingen hemma hos honom för en gångs skull. Vi sover ju alltid här nu för tiden eftersom att hans tåg går så tidigt osv. Men jag tror att han hade sovmorgon imorgon och då får man faktiskt passa på att vara där.
Imorgon är det fredag, fy tusan vad veckorna går fort! Jag hinner knappt med själv, nyss var det måndag?
Världens finaste och mysigaste♥

JAG HAR HAFT HICKA I ÖVER TJUGO MINUTER!

Hej losers! Sitter framför tvn med Fella och garvar ihjäl mig åt personerna på idol.
Varför söker dom ens?
Idag har vi varit i skolan, och efter det har de inte hänt särskilt mycket om jag ska vara ärlig.
Efter idol ska vi duscha och nu måste jag snabba mig så att Fella hinner plugga klart!
Ha en bra kväll♥
Visst sprider hon glädje? Erkänn att ni sitter och ler när ni ser bilden!
Haha jag skrattar iallafall åt min kära vän.

LOPPIS BLOPPIS

Fan, råkade trycka bort inlägget jag hade gjort till er. Skit också!
Nåväl, jag ville bara berätta att jag har sålt min segis rosa dator för 1400 kronor.
Snacka om lättförtjänta pengar, man kanske ska ta en titt runt huset och kolla om man kan sälja något!
Haha nej, men jag tänkte berätta att jag vill ha ett par skit snygga höst skor från scorett för 999 kronor.
Så frågan är ju om jag ska hålla i pengarna eller låta dom ryka?
Äsch, det löser sig. Nu ska jag borsta gaddarna!
Godnatt♥

ALICE HAGENBRANDT - SAMSON

Det här kan vara det bästa jag har hört på jävligt länge. Min favorit än så länge i idol!
Har ni någon favorit?

"Freddie Mercury lär le i sin himmel"

Jävlar vilka bra recensioner musikalen We Will Rock You fick av Eskilstuna Kuriren!
http://ekuriren.se/kulturnoje/1.805578-he-will-rock-you-
Här är ett utdrag:
Om du inte har så mycket till övers för musikaler, om du inte gillar Queens musik, om du inte uppskattar ett rejält glittrigt rockparty – då ska du se We will rock you av den enkla anledningen att du om ett antal år kommer att vara stolt över att kunna säga: Jag minns när den killen slog igenom. Jag såg honom på Cirkus hösten 2010, han var fantastisk redan då.
Fan vad stolt man blir över Bruno alltså. Helt seriöst, om ni tycker om musikaler och Queen, så borde ni ta tummen ur röven och gå o se musikalen! För det ska jag göra, och jag längtar så in i helvete.
Sjunger som en kung Bruno Mitsogiannis rockpipa och Queens odödliga låtar är som hand i handske. Tillsammans med hela den övriga svenska uppsättningen av We will rock you utgör han ett starkt ljus från Cirkusscenen i höstmörkret. Freddie Mercury lär le i sin himmel.

BROKEN ROAD

Har precis kommit hem från Mc Donalds intervjun. Jag var jätte nervös innan men det gick faktiskt ganska bra.
Det roliga är att det är 600 sökande men dom kommer bara att ta in 15. Jaja, det är väl bara att kämpa på helt enkelt och hoppas på det bästa.
Ikväll kommer nog Ludde hit och vi ska nog bara mysa och ta det lugnt eftersom att han kommer hit rätt sent. Jag kom precis på att det är idol ikväll, gud vad jag älskar det programmet alltså!
Nu ska jag ta något att käka och hoppas på att det slutar regna snart.
Heippa!♥

WE WILL ROCK YOU

Såg precis att Bruno hade varit med i tv4 godmorgon program. Jag blir faktiskt så jävla stolt över honom att han har fått huvudrollen i en utav världens mest kända musikaler, We Will Rock You. Jag längtar ihjäl mig till vi ska till Stockholm och titta. Jag har sjukt höga förväntningar på den här musikalen!
http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1809194
Över till något annat, som ni märkte lyckades jag lägga upp en video så nu behöver jag inte någon mer hjälp med det. Just nu sitter jag i mitt mörka rum, Ludde borde komma förbi snart och ge mig en fet puss innan han sticker iväg igen. Jag skulle nästan behövt sova med honom inatt så att han kan peppa mig inför intervjun imorgon. Visst, hur höga krav kan Mc Donalds ha på sina arbetare? Det är bara de att det är skit många som ska på intervjun så konkurrensen är stenhård, och jag behöver verkligen ett jobb. Pengarna rinner ju iväg så fort jag får dom så lite extra skulle verkligen inte skada.

WHO WANT´S TO LIVE FOREVER?

Såhär lät det när Bruno gästade Rix Morronzoo. Låten är från Queenmusikalen han har huvudrollen i :)

MÅNDAGSBARN

Har precis ätit, det blev pannbiff och klyftpotatis med blandade grönsaker och bearniesås!
Innan det var jag och Fella med Maja i hundparken, idag var det bara en liten tax där som hoppade upp i rumpan och nosade på henne. Mysigt, hehe. Snart kommer Ludde och hämtar sina saker, därefter ska jag kolla på Biggest Loser med mamma, sen ska jag låta Ensam Mamma Söker bli mitt tidsfördriv för kvällen. Jag missade det igår så jag tackar gudarna för att man kan kolla på internet.
Inte för att jag är ett dugg religiös, visst, jag tror väl att det kanske finns något mer än bara det här. Men gud kan faktiskt ta sig i arslet om han nu skulle finnas.
Och just det, en liten fråga...
Finns det någon därute som vill berätta för mig hur man lägger upp videos här på bloggen? Ni kanske tycker att jag är jätte störd som inte kan, men jag har försökt att klura ut det skit länge nu och jag får snart damp på hela saken.
Nej, nu har jag inget mer att tillägga så nu ska jag ta och äta lite toblerone och kolla televisionen.
PS. Jag är såååå jävulskt avundsjuk på min vän Emma som stack till Turkiet idag. Hoppas ni får bra väder osv...

LIFE GOES GOOD

Hej på er! Har tyvärr varit lite upptagen i helgen så därför har jag inte bloggat särskilt mycket, dvs... ingenting!
Men förhoppningsvis har väl ni också haft bättre för er än att läsa vad jag har för mig så det borde ju faktiskt gå jämt ut. Igår var jag, älsklingen och hans mamma och syster på Lager 157. Där träffade vi på han som spelar tvillingarna i filmen Bröderna Karlsson. Dom spelade in en zombiefilm precis utanför så jag antar att han skulle vara med i den.
Påtal om något helt annat så har jag och Fella precis kommit hem från skolan. Snacka om att vi hade en skön dag, två lektioner som vi kollade film på, och den sista där det var en snygging som föreläste! Kanon bra tycker jag!
Imorgon har jag sovmorgon till halvtio, sen har jag bara två lektioner och därefter slutar vi. As bra timing att sluta tidigt, eftersom att jag ska på arbetsintervju klockan tre på Mc Donalds, haha, några fler som ska dit? Har hört att det är typ en miljon människor som ska. Så typiskt att det inte bara var jag, för då hade det nog varit mycket lättare att få jobb.
Nej, nu ska jag plugga lite, suuuck.

THE WORLD AT LARGE

Ligger och slappar i soffan som en soffpotatis. Jag har precis läst färdigt psykologin och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Mamma och Maja åkte ner till Eksjö för en stund sen så jag har ingen att kela med för tillfället.
Älsklingsludvig slutar klockan fem, det är ju faktiskt några timmar kvar tills dess så jag lär ju hinna tråka ihjäl mig innan han kommer hit. Jag har inga planer alls för helgen vilket känns ganska skönt. Eller ja, jag vet ju att jag ska vara med Ludde och att vi antagligen bara kommer att ta det lugnt eftersom att vi båda är ganska slitna. Vi hinner ju knappt vara på vardagarna, eller jo föresten, han kommer hem till mig, vi äter, vi kollar film och vi sover. Men vi hinner ju aldrig hitta på något som tar längre tid än en timme liksom, vilket är förståeligt eftersom att han går upp klockan sex varje morgon.
Stackars er läsare, nu har jag bara skrivit för att jag inte alls har något bättre för mig. Jag har bara skrivit om helt ointressanta saker som egentligen ingen orkar bry sig om. Fast å andra sidan så är det ju ni själva som väljer om ni ska gå in och läsa överhuvudtaget. Så, skyll er själva!
HAHA! Jag hittade värsta mongo bilden från Gröna Lund när vi satt och vilade och återhämtade oss lite.
Kolla vilken ful bild på precis alla, jag som gör något med tungan mot Susanne. Lisa som dricker upp saften från sin isglass och Stefan som precis blinkar eller nåt! Hahaha, jag älskar såna här bilder♥

FREDAG

Tänk er att det redan är fredag, fan vad veckorna går fort!
Ikväll ska jag vara hemma hos älsklingen och bara mysa. Jag slutar halv tolv idag och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Igårkväll gick jag och Ludde med Maja till den nya hundparken, det var ganska roligt att se när alla hundar sprang runt och lekte och nosade varandra i stjärten. Det var en gubbe därinne också som berättade att det är jätte många föräldrar som har sagt: Tänka sig att dom bygger åt hundarna men fan ingen lekpark åt barnen. Då är det nästan så att jag blir lite arg, hur många lekparker finns det inte liksom?
Nåväl, planerna efter skolan är väl kanske att göra klart tyskan helt så att man kan sluta halv tolv nästa fredag också. Det skulle sitta så underbart bra.
Fan vad långt inlägg det blir, men men... hoppas ni hade ork att läsa iallafall!
Nu ska vi snart in på matte lektion och efter det så slutar vi!


MYS PYS FRAMFÖR TVN MED VÄRLDENS FINASTE HUND


I WAS MADE FOR YOU

Det känns som att dagen har varit sjukt lång, även fast vi hade sovmorgon och endast tre lektioner.
Imorgon är det fredag, och eftersom att jag och Fella har gjort klart tyskan så slutar vi halv tolv!
Jag längtar tills helgen. Har ingen aning om vad jag ska göra, kanske bara hänga lite med min pojkvän. Känns som att vi aldrig ses längre sen han började på KTH, så vi kanske skulle behöva en liten helg för oss själva.
Nehe jag håller på att hungra ihjäl så det är väl dags att göra något ätbart!
Och som vanligt när sommaren är slut så vill jag att den ska komma tillbaka. Och det är faktiskt inget undantag den här gången.

VI ÄR LADDADE

Träningen var verkligen skit jobbig! Bättre blir det ju verkligen inte när man får håll på två ställen också.
Efter träningen så har vi bara duschat och kollat på idol. Riktigt nice. Den där Alice som Bagge hittade var så jävla grym, jag rös över hela benen så att det gjorde ont. Haha.
Nu ska jag och Fella snart gå och sova, imorgon är det torsdag vilket innebär sovmorgon till 10.20 och tre lektioner. Kanon bra dag tycker jag!

Mobilinlägg

Jävla helvete! Satt precis och gjorde värsta mobilinlägget men det bara försvann :( nåväl, just nu sitter jag och håller Felicia sällskap medan hon står och dansar i ståsolariumet! Man borde sätta upp en filmkamera därinne alltså! Klockan fyra ska vi köra ett medelpulspass på Friskis! Inatt ska jag och fella tillbringa natten at my place! Roooligt!

BRÄNNA LITE FETT

Om en timme ska jag möta upp Ludde på tågstationen, vi ska nämligen gå och gymma lite.
Jag slår honom om vi inte hinner hem tills idol börjar!
Nåväl, det är bara bra för mig att träna lite. Från och med idag ska jag faktiskt bli bättre på det!

DAMIEN RICE - CANNONBALL

KANON BRA LÅT! MÅSTE LYSSNAS PÅ.

PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG

Fy farao vad jag och min kära vän Felicia är duktiga! Vi har nämligen suttit kvar i snart en timme för att vi har jobbat med tyska. Resultatet blir att vi slutar jätte tidigt på fredag! Jipppppi!
Snart ska vi gå hem till mig och då ska jag äta, är skit hungrig faktiskt!
Ikväll ska jag sova med min älskling! Längtar faktiskt som en galning.
Nej, nu ska vi väl gå och lämna sakerna i skåpet och gå hem. Ikväll ska jag plugga matte, nu har jag lovat mig själv det, jag måste!

CHEAP MONDAY

Tyvärr glömde vi helt bort att ta bilder från dykningen, men jag överlevde iallafall trots den supertunga tuben på ryggen! Skit kul var det att dyka faktiskt, det tycker jag att ni ska testa om ni inte har gjort det!
-
Det känns som att det har hänt massor idag, fast när jag tänker efter så har det faktiskt inte det. Vi slutade skolan 12.50 och då åkte jag och Felicia ner på stan. Vi gick och lämnade våra tunga väskor hos mamma, och därefter mötte vi upp Michelle. Vi strosade runt ett tag innan vi bestämde oss för att fika på First Class. Jag älskar att fika, jag tror faktiskt att det är min hobby... Eller ja, en liten del av min hobby. Fast Ludde säger att jag inte har någon hobby, men jag vet att det finns en hobby inom mig någonstans, jag ska bara hitta den!
Efter fikat gick jag och fella till HM där vi mötte upp mamma. Hon köpte hårfärg åt mig som ska förbrukas alldeles snart. Efter det följde vi med och handlade och sen gick vi en långpromenad med världens finaste hund!
Fella idag när hon skulle sola i ståsolarium! En vanlig skoldag inne på toaletten!

Jag och världens finaste hund! Maja Baja♥
Nu sitter vi i köket, Fella pluggar på psykologin och jag chattar med min pojkvän (vilket känns sjukt ovant btw)!
Snart ska vi äta köttfärssås, mums! Sen ska vi kolla på Biggest Loser Sverige och färga mitt hår! Längtar lite, fast jag tror inte att det kommer bli en sån jätte stor skillnad!
Anledningen till att jag skrev ett sjukt långt inlägg nu är för att min vän Felicia Bernhardsson har klagat på att jag har för korta inlägg. Så varsågod Fella!



HEJ!

Igårkväll blev det en mysig spel/film kväll hos min kära vän Felicia.
Idag har jag och Ludde dragit upp deras båt och nu sitter vi och kollar på något dåligt tv program.
Och vill ni veta vad jag ska göra ikväll?!?!?!
Hihi hoho, jag ska provdyka i badhuset!
Erkänn att ni är lite avundsjuka nu? Jag ska be Ludde ta kort på mig så att jag kan lägga ut lite bilder här sen.
Nu ska vi äta mat, tjarrå!

JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING

HELVETES PSYKOLOGI. Jag som trodde att det skulle ta högst tjugo minuter att svara på frågorna, men det tog ungefär en hel timme! Nåväl, nu har jag iallafall det gjort. Städat rummet har jag också gjort, så nu finns det inte en enda dammråtta kvar.
Kvällen ska jag nog tillbringa ute i Mora med Fella, Simon och Ludde. Om vi inte hittar någon fest att dra till så blir vi nog kvar där över natten, antar att vi ska kolla film, spela spel och ha parmiddag! Jag har tänkt på en sak, när man var liten så hade man ju sin bästakompis, och vi hade iallafall alltid planer om att: "Om jag blir tillsammans med honom och du med hans bästa kompis, så kan vi äta tillsammans, gå på bio tillsammans, bowla tillsammans" Och faktum är att det är så jag har det just nu. Det är lite komiskt tycker jag, fast väldigt roligt!
Nej, nu ska jag hoppa in i den där duschen ni vet?
HERREGUD VAD GULLIG DU ÄR FELICIA ALBERTINA JUSTINA BERNHARDSSON!♥

YEYE

Jaha nehe, nu är Ludvig i skolan. Så vad ska jag göra?
Jo, jag ska göra färdigt psykologin, och städa mitt rum!
Kanon trevliga sysslor på en lördag... Eller?

RIXFMS HEMSIDA SUGER

I väntan på mat så sitter jag här och letar efter ett klipp från när Bruno var med i RixMorron Zoo imorse, men jag tror inte att jag kommer att hitta det för det verkar som att det inte finns där. Tusan också vad irriterande!
Snart kommer Ludde hit, vi ska väl kolla på fotbollen och sen blir det nog sängdags eftersom att den snigeln ska till skolan imorgon också, även fast det är lördag. Jätte rolig pojkvän jag har fått på senare dar!
Nehepp, nu ska jag hjälpa mamma med dukningen. Sen blir det min favvo mat! En fet köttbit, vitlöksbröd, pommes och bearniesås!
MMM-MM-M

I MIN ENSAMHET

Ligger i sängen med datorn i knät. Efter att jag har slängt ut detta inlägg ska jag dra på en film och försöka sova till den. Det var riktigt längesen jag låg helt själv i mitt rum, med min dator, i sängen. Jag ska njuta av varje sekund vill jag lova. Jag hade glömt hur skönt det är att vara ensam ibland och få göra vad man vill.
Ikväll har jag iallafall kollat på Fångarna på Fortet och på Time Out. Jag älskar båda programmen faktiskt, och jag älskar handbollskillarna som vann hela tävlingen!
Nej, nu ska jag dra en rulle och sen ska jag dejta kudden eftersom att jag inte har någon annan att dejta ikväll!
Godnatt♥

COOLA BRUDAR

Dagen har väl sett ut som den brukar göra nu för tiden. Jag går upp, Felicia kommer hit, vi går till skolan, efter skolan drar vi ner på stan och nu sitter vi här! Ikväll ska jag sova helt ensam, älsklingen skulle övernatta med sin nya klass i Sthlm och Felicia har inte sovmorgon imorgon (som jag har) eftersom att flickan har valt turism!
Haha, din dumma fan..
Ikväll ska jag kolla på finalen av fångarna på fortet, jag hoppas verkligen att handbollslaget vinner!
Annars blir jag arg. Nåväl, nu ska jag och Fella busa lite men här får ni några fina bilder ni kan njuta av!

RSS 2.0