Fjällbacka

Vi har det bra här borta om ni undrar! Just nu sitter vi med kikare och skrattar lite åt två kajak åkare som ser väldigt trötta ut, det är ganska stora vågor och motvind för dom! Jag har badat nyss för att jag förlorade i poker spelet! Men det var ganska skönt om jag ska vara ärlig! Nu vet jag inte vad vi ska göra, men ikväll ska vi spela en massa roliga sällskapsspel!

GRYMMA BRUDAR

(NEJ JAG ÄR INTE NAKEN!, FAST DET SER VERKLIGEN UT SOM DET, MEN JAG HAR EN BLÅ BANDÅ FÖR ER SOM UNDRAR!!!)
Både jag och Fella tog våran andra spruta mot livmoderhalscancer idag! Duktiga tjejer, och plåster fick vi också! hahaha! Något som är ännu mer synd är att båda våra boyfriends befinner sig på Kos och festar, och vart är vi? I Sverige! Tur att jag ska iväg imorgon iallafall!

Nu är packningen och allting färdigt för imorgon. Har ställt klockan på 05.15!!! Hur i helvete ska jag ta mig upp? Jaja, någon timmes sömn får vi ju hoppas på, men först ska jag dra några avsnitt av OC!
Godnatt vänner♥

Förra sommaren

Sitter just nu på balkongen i kvälls solen med min bästa vän! Vi spelar kort, pratar och lyssnar på våran favorit spotify lista från förra sommaren! Snacka om att minnen dyker upp i huvet! Förra sommaren var nog den bästa i mitt liv! Jag var på två handbollscuper, en festival, i Turkiet, och i skärgårn! Dessutom hade jag och fella våra galna nätter men det bästa var nog att jag blev kär, på riktigt! Nej, nu ska vi fortsätta prata strunt!

MR. BRIGHTSIDE

Just nu sitter jag och väntar på att Felicia ska dyka upp. Har ingen aning om vad vi ska göra men sällskap skadar ju aldrig. Nu har jag iallafall så gott som packat färdigt, det är bara lite småsaker som mamma måste hjälpa mig med. Tänk, imorgon vid den här tiden kanske jag hoppar ner i havet från hoppklipporna som Rebecka har berättat om, fatta vad härligt. Eller så kanske vi ligger och käkar glass på något härligt ställe!
Den här resan kan ju inte bli annat än bra!
När vi har varit i Fjällbacka så ska vi åka förbi mammas killes place nere i Eksjö, har aldrig varit där så det kanske är på tiden att jag åker dit, hehe. Har ingen aning om hur länge vi blir kvar eller när vi kommer hem, men förmodlingen så är jag hemma till nästa helg, eller ja, det beror som sagt på hur kul vi har i Eksjö.
Jajajaja, jag bloggar väl sen innan jag går och lägger mig. Imorgon bitti klockan sex så hade jag och min bror tänkt att ge oss ut på vägarna. Det kommer att bli intressant att se om vi kommer fram ordentligt och hur mycket vilse vi kommer att åka. Förhoppningsvis ingenting, eftersom att vi har fått låna en GPS.
Nu kommer Felicia, tjingeling!
HAHAHA SÖT TJEJ VA? DET ÄR MIN BÄSTAVÄN, TUR ATT "MAN BLIR SOM MAN UMGÅS" INTE ALLTID STÄMMER ;) FÖR DÅ VET JAG INTE OM JAG SKULLE HA MIN POJKVÄN KVAR, HA-HA
PUSSS GUMMAN!♥

YAMMIE

KLADDKAKSMUFFINSARNA BLEV SÅ JÄVLA GODA♥

KLADDKAKSMUFFINS!

Klockan är bara elva, ändå har jag hunnit med att både ta en spruta hos doktorn och kollat på lägenhet.
Man kan ju säga att den som fotade lägenheten har fått den att både se finare och större ut! Så den var ingenting att ha tack och lov.
Nu ska jag snart baka lite kladdkaksmuffins som jag och Dennis ska ha med oss i bilen imorgon, men först blir det några avsnitt OC!

HUR KAN MAN TAPPA ORKEN ATT ANDAS?

Motvind eller medvind, allt jag gör, det gör jag för dig♥
Jag kommer alltid att älska dig pappa.

FUCKING SPRUTA IMORGON.

Imorgon blir det en fullspäckad dag vill jag nästan lova!
Klockan kvart i tio ska jag ta en spruta mot livmoderhalscancer, AJ säger jag bara.
Därefter ska vi åka och titta på en lägenhet på Tegelbruksgatan, det är en riktigt fräsch fyra!
Det skulle som sagt inte kännas helt fel att flytta dit även fast det tar emot lite, jag trivs så grymt bra här i tunavallen. Denna lägenhet som vi ska kolla på är både billigare och större än den vi har nu, så man förstår ju att mamma blir sugen, vem blir inte liksom?
Efter att vi har kollat på lägenheten ska jag hem och baka kladdkaksmuffins, därefter ska jag vara med Fella, och kanske ska jag med mamma hem till Claes och Helena och käka, vi får se helt enkelt! Claes är alltså min pappas kusin så därför träffas vi inte så mycket. Nu ska jag börja packa och svara på älsklingens sms nerifrån Kos!

Sommarkväll

Har precis förlorat mot mamma i Chicago, ett slags pokerspel.. Jag som alltid brukar vinna! Innan så var jag med Felicia på smak och tog en fika och pratade strunt ett tag, jag har också hunnit med att trycka i mig en taco! Nu ska jag plocka mammas ögonbryn, suck! Jobbigt!! Stööööön!!!!!

BREAKEVEN

Idag ska jag och brorsan åka med jätte mycket skräp till tippen, hela hallen är fylld av tomma kartonger från igår när vi var på IKEA. Jag ska också hinna med att ta en fika med Fella och senare ikväll kanske jag tar mig i kragen och drar på mig löpar dojjorna. Jag funderar också på att börja packa för Västkusten, äsch, vi får se helt enkelt!
Här har ni gårdagens klädsel också! Hihihi fnissss
Ha en bra dag!♥

TÄNK ATT

- kunna sjunga
- kunna spela gitarr
- vara skit bra på att rita
- ha jätte lätt för att lära sig saker, så att man slapp plugga så mycket.
SUUUCK, JAG VILL OCKSÅ KUNNA SÅNA SAKER.

IKEA!

Har varit på IKEA idag med mamma och bror. Vi köpte en ny slags hylla till mitt rum, mamma var tydligen trött på att det alltid låg olika saker över hela mitt golv jämt. Hmm, undra varför?!
Nu är det ändring på det, jag lovar mamma!♥
Efter att vi hade varit på IKEA så satt hela familjen utspridda och meckade med olika saker, Dennis hade sin nya datorstol + att han var tvungen att hjälpa mig med olika lådor hela tiden, mamma höll på med själva hyll-ramen eller vad det heter!
Såhär såg den ut iallafall, mycket praktisk tycker jag.

TJENA STÄDTANTEN!

Just nu känner jag mig som en riktig pedant kärring. Jag har sprungit runt i lägenheten i någon timme nu och dammsugit, plockat ur diskmaskinen, dammat av tvn mm. Just nu sitter jag och försöker föra över bilder och sånt från min gamla dator till min nya, snacka om att min gamla är seg, det har tagit en kvart att få bort lite grejer från USB minnet!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag funderar starkt på att dra ner till friskis och köra ett jympa pass! Fast jag vet inte om jag och mamma ska till IKEA och köpa en byrå till mig, vi får se helt enkelt!

DANCING ON MY OWN

Nu ska jag börja kolla på OC, säsong 2. Ett riktigt bra tidsfördriv måste jag säga när alla jobbar, pojkvännen är utomlands och bästisen har annat för sig! Tummen upp!
Godnatt alla små barn

ÄLSKLING♥

Jag längtar tills den 2 Augusti.
Det var allt jag ville säga, heippa.

SÖNDAG

Igår var jag med Emma, vi hade skit kul. Vi såg på film och senare på kvällen fick vi sällskap av Samuel och Martin, vi kollade film, spelade fyrmannskotte, och åkte till McDonalds mitt i natten och käkade en glass.
Jag och Emma hamnade väl i säng runt klockan 5 och idag är jag så gott som död av trötthet. Fast egentligen vet jag inte hur jag kan vara så trött, vi sov ju faktiskt till 12. Nåväl, nu är jag iallafall hemma. Har ingen aning om vad som sker idag men jag ska inte vara så aktiv har jag bestämt.

LEVANDE BEGRAVD

Istället för att festa så drar jag och Mia en bio. Vi ska se Beck-Levande Begravd klockan 20.45. Jag har faktiskt velat se den jätte länge, och jag hoppas att Gunvald är med jätte mycket. Han är SÅÅÅ snygg!

Jag tror det är för att hela han skriker MANLIGHET, och det är det som gör honom så sexxxi.

Åååå varmt

Igår kväll blev det en filmkväll med kusinen, vi hade jätte roligt! Just nu ligger jag på Mias gräsmatta och solar, nu ska jag springa genom vattenspridaren! Pusss

SUNDBYHOLM

Efter tandläkar besöket for jag till sundbyholmsbadet och umgicks med Linus, Martin och Louise! Jätte trevligt var det faktiskt. Ikväll ska jag antingen bara vara hemma eller så åker jag över till kusinen min och kollar film, nu ska jag äta! Heippa

Tandläkaren

Sitter och äter frukost just nu i min ensamhet, snart ska jag bege mig ner mot stan för jag ska till tandläkarn, jag tror jag ska dit själv utan mamma och det är isåfall första gången.. Vuxen poäng till mig va? Nu ska jag dra på mig lite kläder och borsta gaddarna, heippa!

EN MYSIG KVÄLL

Jag har haft världens mysigaste kväll med världens bästa farmor och sötaste kusin!
Vi åt mat, spaghetti och köttfärssås, vi såg på filmer från när vi var små och vi bakade kladdkaka.
När klockan var halv elva så kom vi på att vi skulle kolla på en riktig film, dom har precis köpt en BluRay spelare så det var en sån film som jag och Rebecka ville se, men just för tillfället så fungerade det inte att ha svensk undertext så vi struntade i det och bara satt och pratade en stund istället. Farmor skjutsade hem oss vid elva, så jag kom hem halv tolv.
Nu ska jag dra några avsnitt OC och därefter ska jag sova, ska nämligen till tandläkarn ganska så tidigt imorgon. Hoppas att jag inte har några hål, fast det tror jag faktiskt inte att jag har. Hihihi

MOBILBLOGG

Sitter just nu i soffan med en fläkt precis framför mig! Fläkten kan vara räddaren i nöden just nu. Jag har precis duschat och innan det dammsög jag och moppade golven hemma hos mormor och morfar! Fy fan vad jag e bra! Nu är tanken att jag ska dra på mig lite kläder för att sedan åka upp till odlarn och hämta min kusin, därefter ska vi till våran söta farmor och dra några filmer, riktigt mysigt kommer det bli tror jag:)

JAG KOMMER ALDRIG PÅ NÅGRA BRA RUBRIKER. SUCK

Just nu hade jag tänkt att kolla på ett avsnitt av OC, därefter måste jag upp till mormor och morfars lägenhet och städa för dom kommer hem inatt. Klockan halv sex ikväll ska jag och min kusin ha filmkväll med farmor! Det ska bli dö mysigt, jag ska fråga om vi kan kolla på några filmer från när vi var små, jag vet att dom har massor av såna eftersom att Leif alltid hade filmkameran med sig!
Vi hörs senare!
HA-HA! Jag undrar vad Ludde skulle säga om jag var sådär smal när han kom hem ;)

HUVUDSTADEN I BILDER

Började dagen med att göra lite lockar med plattången.
Vi tog en tidig lunch på Taco-Bar! Nacho De Lux, mumsigt!
Vi gick och hälsade på våran vän Shrek som satt och filosoferade på taket.
Min snygga vän Felicia Bernhardsson.
Innan vi var tvungna att gå tillbaka till tåget så fikade vi, det blev brownie med mjukglass och en cola!
Såå underbart gott!♥

DAGENS KÖP

Två linnen från BikBok, det var en sjuk rea därinne så dessa två tillsammans kostade 74,50 kr!
Ögonskugga från HM, många färger till ett kanon pris! 69,50 kr.
Två t-shirts från Weekday, den vita kostade 75 kr och den svarta 150 kr!
Ett linne som jag också köpte inne på Weekday, detta kostade bara 100 kr!

BILDER KOMMER STRAX!

Jag är så trött! Det blev ju inte direkt många timmars sömn inatt men det var värt att gå upp klockan 06.00 för att åka till Stockholm och spendera tid med Felicia som jag inte har träffat på en och en halv vecka.
Vi hade iallafall jätte kul och det blev iallafall lite tillägg till garderoben.
Lite linne, lite t-shirts och lite ögonskuggor!
Jag visar bilder snart, men först ska jag duscha, mina fötter stinker!
Här får ni se världens finaste bild på världens finaste vän!
HAHAHAHA! Älskade vän♥

EN BÄSTIS DAG

Godmorgon allihopa!
Klockan är just nu 7.09 hemma hos mig och jag väntar på att få cykla iväg till tågstationen.
Om en timme ska jag och Felicia ta tåget till Stockholm för att ha en trevlig dag i Stockholms affärer.
Nu ska jag bara leta fram mina nycklar och sen ska jag nog dra iväg!
Ha en jätte bra dag och få inte solsting!
Dagens klädsel!
En byxdress från Gina Tricot 249 kr.
Jag hade tur som fick den sista och att det var min storlek!

FÖR VARJE DAG KOMMER VI NÄRMARE VARANDRA

Jag saknar dig mongo

HEJA

Just nu sitter jag och kollar på djurgårn mot Mallorca, riktigt svalt och skönt var det här uppe! Efter matchen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så blir det lugnt iallafall :) Heeejja djurgårn! Och lite Mallorca

FOTBOLLSMATCH

Just nu är jag väldigt glad för att min mormor och morfar bor i tunavallen med balkong mot fotbollsplanen! Det är ju nämligen match ikväll, djurgården mot mallorca och det får man ju inte missa. Så klockan åtta kommer jag att sitta i en behaglig stol med en bira i handen.
Ha-ha, nej, men en iskall cola skulle faktiskt inte sitta helt fel!

GRÖNA LUND

3 OC avsnitt och en frukost senare så känner jag mig bättre. Har fortfarande ingen aning om vad som sker idag, men mitt rum vill nog bli städat så varför inte?
Igår var jag på Gröna Lund med mina kusiner, min bror, min morbror och hans sambo och sen så fick Mia följa med också! Vi hade jätte roligt även fast det var hundra grader varmt. På kvällen grillade vi och kollade på fotboll hemma hos morbror, och snacka om att jag njöt av livet!
Det är så jävla varmt överallt att jag funderar på att ta en iskall dusch, så ja, varför inte?
ps. När Mia har skickat lite bilder till mig från igår så ska jag såklart lägga upp dom här!

I COULD REALLY USE SOME WISH RIGHT NOW

Godmorgon!
Klockan är bara tio så egentligen förstår jag inte varför jag är uppe... fast jag förstår inte heller hur jag hade kunnat ligga kvar! Det var verkligen skit varmt därinne och inte kan man öppna fönstret eller för då hör man knappt sig själv för att alla bilar för sånt oväsen.
Nu har jag iallafall lagt mig i soffan och ska dra några avsnitt OC i väntan på att något ska hända.
Förövrigt så kommer nog ingenting hända idag, känner mig inte på topp direkt!
Nåväl, jag bloggar lite senare så vi hörs då!

@ MIA

sitter hos Mia nu och målar naglarna, ska snart äta jordgubbar. Vi ville festa idag men har insett att det kanske inte är det smartaste draget man kan göra om man ska till Gröna Lund och åka snurrkaruseller dagen efter. Tur att det finns lite sunt förnuft i oss. Istället blir det nog en skön segis kväll at my place.
Har varit på Tuna Park idag, jag köpte en byxdress från Gina, ni får se bild sen!
Nu ska vi snoppa jordgubbar, puss och kram!

FRÄSCHT ALLTSÅ

Nu kilar jag över till Mia nyduschad och fräsch!
Ha en trevlig kväll människor
HE-HE-HE TJENA!

BÄSTISEN KOMMER HEM OM 2 DAGAR.

Dig längtar jag efter så att jag nästan spricker snart. När du kommer hem tycker jag att vi ska göra sånt som bästisar gör. Hihihi fniss, det vill säga, ALLT. Speciellt dra en kebab på Phoenix, och en shoppingrunda i Stockholm! Fast jag får nog ha en ögonbindel på mig hela tiden, för jag vill egentligen inte se hur brun du är din jäkel. Nåväl, jag längtar efter dig och jag älskar dig bästavän! ♥

AIRPLANES

Idag skulle jag ha gått på Tuna Park med Mia, men hon var sjuk så det blir nog att dra några filmer med henne senare istället. Innan dess ska jag upp till mormor och morfar och ta deras tidning, dom är ju bortresta så nu är deras lägenhet min! Haha nej, men det är skönt att gå dit när man inte orkar med någon annan.
Nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha en bra dag people♥

FALLING TO PIECES

Idag har jag levt i 3 långa år utan min pappa. Det är hemskt, för exakt 3 år sedan var det den värsta dagen i mitt liv. För exakt tre år sedan trodde jag att jag aldrig mer skulle kunna skratta, le eller kunna vara det minsta glad igen. För varför skulle jag få skratta när min pappa inte levde mer?
Nu har jag bevisat motsatsen, för med hjälp av min familj och mina vänner så har jag kunnat leva ett normalt liv iallafall. Det handlar verkligen om att slå sig på botten för att sedan ta sig upp mot ytan igen.
Alla får vi motgångar i livet, andra mer jobbiga än andra och dagen för tre år sedan var min livs största motgång.
Det vet jag, ingenting är värre än när man får reda på att ens pappa har valt att inte leva mer. Ingenting.
Hur som helst så vet jag att min pappa sitter där uppe och ser ner på mig, och jag gör allt för att han ska vara stolt över mig. Det hoppas jag verkligen att han är, för jag älskar honom. Det kommer jag alltid att göra.
Min pappa

MOBILBLOGG!

Har återigen haft en härlig kväll med tjejerna! Vi kollade på filmer och åt godis! Nu är jag trött och ska sova när som helst! Imorgon blir det tuna park med Mia, jag vill köpa en ny byxdress! Den jag köpte förra sommaren har på nåt vis försvunnit! Nåväl, godnatt!

SOMMARENS STILIGASTE BILD

Sofie, Caisa och Jag.
Hihihi, puss

SEGIS DAG

Idag har jag kännt mig både trött och sjuk, därför har jag bara varit hemma och läst en bok hela dagen. Tur att vädret inte har varit det bästa för då hade man ju nästan fått dåligt samvete, men bara nästan!
Idag är det 26 dagar kvar tills Ludde kommer hem, och bara tre dagar kvar till Fella kommer hem!
Jaha, nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt!
Ha en bra kväll♥

I´M STILL ALIVE BUT I´M BARELY BREATHING

Idag var jag med Amanda, Caisa och Sofie. Vi cyklade ända till mälarbaden! Bra gjort för en soffliggare som jag faktiskt. Innan vi cyklade dit tog jag och Amanda rollen som hemmafruar och gjorde iordning lite chokladmuffins som vi hade med oss. Riktigt goda blev dom, fast nästa gång ska vi nog ha i dom i ugnen lite till eftersom att det var som att äta smet ur muffinsform. Jaja, whatever, på kvällen var vi ett gäng tjejer hemma hos Sofie och kollade på fotboll och spelade spel. Riktigt trevligt!
Tack tjejer för en härlig dag♥
Hahaha... som ni kanske ser så är det ganska kletigt i den där burken!
Jag diggar er tjejer!

DAGENS OUTFIT

Hahaha, jag börjar känna mig som en liten bloggnörd. Fast, vad gör det egentligen?
Här får ni iallafall se vad jag hade på mig idag när jag träffade Amanda, Caisa och Sofie!
T-shirten (som jag vet att Mia är kär i, ha-ha) köpte jag för två somrar sen för 50 kr på JC!
Shortsen är såna som alla andra har, dvs från Gina Tricot. Tror dom kostar 199 kr eller nåt sånt!

WOW!

Ser att unika besökare siffran har stigit betydligt! Och vet ni?
Jag gillare skarpt!
Ni kan ju se till att börja kommentera lite också så man får se vilka det är som läser!

NATTLIV SOM EN UGGLA

Imorgon bitti klockan halv fyra ska jag och Dennis åka upp med mormor och morfar till Arlanda.
Jag vet inte varför jag hänger med eftersom att jag bara förlorar på det, men jag antar att jag bara försöker vara snäll mot bror min eftersom att han själv är rädd att han ska somna framför ratten. Eller ja, det är väl snarare mamma som är orolig. Klockan elva ska jag kolla på Sex and the City, jag tror att det till och med är två avsnitt vilket är kanon bra! Ska försöka få lite sömn också, vilket lär bli en utmaning eftersom att jag har ställt om dygnet helt!
Nu ska jag göra iordning lite mackor och ett glas oboy.
Heippa♥

FOTBOLL OCH POLLY

Hej allihopa!
Det var väldigt trevligt hemma hos farmor, god mat och god efterrätt!
Jag och Rebecka lärde henne att lägga upp bilder på Facebook också, min söta farmor!
Nu är det dags för en fotbollsmatch mellan Paraguay och Holland! Jag har köpt en Pollypåse också, så härmed blir det fotboll och polly.

ONCE A FAILURE, ALWAYS A RETARD

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för en middag hemma hos farmor! Det är alltid så kul när vi kommer dit eftersom att vi inte ses så ofta, och det är egentligen lite bra för då har vi massor att prata om. En till bra sak är att min kusin också ska dit, vi ska faktiskt åka upp till odlarn och hämta henne om en stund.
Här har jag slängt upp min första dagens outfit, kan inte lova att lägga upp en varje dag. Men någon gång ibland kan ni väl få se vad jag har för kläder.
Jaha, det här var allt för mig på ett tag! Heiipppa♥

HURTFUL

Nu när både älsklingen och bästa vännen är bortresta så ser jag till att hålla mig så upptagen som möjligt så att jag slipper tänka på hur mycket jag saknar båda två. Så imorgon ska jag en sväng till farmor på middag, därefter ska jag vara med Mia och på natten var jag tvungen att åka med Dennis till Arlanda då han ska skjutsa mormor och morfar som ska till Gran Canaria.
Jag har kommit på mig själv att när jag inte har gjort någonting på hela dagen så känner jag mig alltid som världens ensammaste människa. Ibland kan det till och med gå så långt att jag börjar gråta, haha det kanske låter lite löjligt men så är det faktiskt. Fast då är det bara för att mina tankar har gått till pappa, jag saknar honom på något sätt mer när jag bara sitter och tänker på honom. Självklart saknar jag honom jätte mycket hela tiden, men extra mycket när jag känner mig ensam. Det är bra för mig att vara igång, jag har aldrig gillat att bara sitta hemma och inte göra något.

DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM


I WONDER IF I EVER CROSS YOUR MIND?

Vilken härlig dag jag har haft! Den började med att jag tjänade 460 kronor genom att städa lite uppe hos mormor och morfar, det är så lätt förtjänta pengar att jag nästan dör. Därefter tvingade jag Dennis att skjutsa ut mig och Emma till Sundbyholm dit Samuel sedan kom. Vi låg där i några timmar, drog en glass och en grillad varmkorv och sen skjutsade Samuel hem oss.
Då cyklade vi ner till Spicy och käkade. För ovanlighetens skull så tog jag inte nummer 14, jag kände att jag var tvungen att bryta traditionen så jag tog en 13c istället. När vi hade ätit klart så cyklade vi vidare hem till Mia där vi målade naglarna och bara tog det lugnt och snackade skit.
Sötis Emma i Sundbyholm
Hihi! Emma, jag och Mia!
Den här gången blev naglarna orangea, jag tycker att det blev coolt!
Rivsåret kommer från katten Sputtnick(stavning?) Mia glömde att säga att han hatade när man kliade honom på magen, hahaha dumma katt :(

UPDATE

Nu har jag uppdaterat min iphone så att jag har 4.0 versionen eller vad det heter!
Really nice

JUST LIKE HEAVEN

Idag har jag bara varit hemma och kurerat mig! Direkt när jag vaknade så åkte jag och mamma till Apoteket och köpte näsdukar, nässpray, halstabletter, ipreen och hostmedicin!
Jag har spelat Chicago med mamma och Dennis, jag vann flest gånger vilket bevisar att jag är bäst, jag har också läst ut en bok som hette Hedersmordet på Pela. Inte så jätte bra bok men ett bra tidsfördriv!
Nu ska jag kolla på film och måla naglarna!

SUMMERBREEZE

Jaha, då var jag utan pojkvännen igen, han smsade nyss och sa att dom var framme i Kos.
Skönt för dom, mindre skönt för mig, men jag är glad att dom inte gick vilse någonstans!
Jag vinkade av grabbarna på tågstationen och jag kände mig lite ensam när jag gick hem själv utan min bebbo.
Hoppas iallafall att det blir deras livs resa, och jag har redan paxat en plats i bilen som ska hämta hem dom från Arlanda.

@ ÄLSKLING

Sitter hemma hos min bebbo nu,  snart ska vi iväg och åka lite båt med några kompisar! Det är så härligt att han är hemma, jag får pussar hela tiden... hihi fniss;)
Igår kväll var vi och firade min kusin vitamin Malin som fyllde tolv. Allt slutade med att jag blev i knuffad i ån av min kära storebror. Fast både Dag och Stefan hade misslyckats innan eftersom att jag hade Madde som skyddade mig. Nu ska jag hjälpa min älskling att packa det sista, imorgon åker han ifrån mig igen, men innan dess ska jag njuta av hans sällskap så mycket jag bara kan! Imorgon ska vi t ex se Kommisarie Späck!
Jag skriver nog nästa inlägg imorgon kväll så ni får hålla ut tills dess!
Heipppa♥

RSS 2.0