IT´S JUST A STATE OF MIND

Jag har precis varit ute och gått en sväng med Maja, det var riktigt härligt väder ute. Man kände till och med att solen gav lite värme. Nu ringde mamma och berättade att hon har bokat klipptid till mig, jag ska alltså klippa mig kvart över två idag! Lite stressad blev jag även fast jag vet att jag har gott om tid på mig!

TAKE ME THROUGH SPACE AND TIME

Godmorgon! Jag vaknade nyss så jag ligger fortfarande i sängen, Maja har krupit upp här bredvid också så då och då händer det att hon slickar mig i örat. Det är lite mindre mysigt!
Nu på dagen vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med, men när Mia kommer hem från skolan så ska vi dra oss mot Marielundsbacken för att åka lite pulka! Det ska bli sjukt kul, jag funderar på att ta med mig Maja också så får hon leka av sig lite, men vi får se hur det blir med det. Jag ska försöka ta lite bilder när vi åker så att det för en gångs skull kan hända något roligt här på bloggen!
Nu ska jag ta tummen ur röven och äta frukost!

I WANNA START A FIRE, I WANNA BURN TONIGHT

Denna kväll har varit en väldigt skön kväll. Jag har kollat på finalen av ensam mamma söker och ätit ben och jerry. Den senaste timmen har jag suttit och lyssnat/kollat på olika musik video klipp på youtube. Jag älskar fan musik, tänk vad tråkig världen skulle vara om det inte fanns!
Låtar som jag har lyssnat mest på ikväll är
Tove Styrke - White Light Moment
Tove Styrke - In the Ghetto
Paolo Nutini - No sympathy
Olle Hedberg - The Scientist

MIN RÖDA HALSDUK

Ikväll blir det en myskväll här hemma. Det är sista avsnittet av Ensam mamma söker, och sen är det ju Vem kan slå Filip och Fredrik också! Till det så är jag sugen på en Ben och Jerry, ska nog dra ner till Statoil och köpa det vilken sekund som helst! Tack och lov att Statoil ligger precis bredvid Tunavallen, jag vet inte hur många gånger jag och Fella har sprungit ner sent på kvällen och köpt nåt gott och sett Statoil som en räddare i nöden!
Ville också bara säga att min röda halsduk som jag köpte för cirka två år sedan,
är den bästa som finns! Det sjuka är att jag köpte den för 70 kronor! Ett riktigt bra kap kan jag meddela!

FLICKVÄN FÅR UTBROTT

Alltså jäklar vilken rolig video. Stackars tjej vad hon borde skämmas, tänk om typ svärföräldrarna ser?
Hahahaha, finns inga ord för hur mycket jag skulle skämmas om jag vore henne!

DANCING ON MY OWN

Harry Potter var faktiskt skit bra! Längtar tills i Juli när andra delen kommer!
Igår (lördag) så var jag och Ludvig hemma hos honom hela dagen och bara tog det lugnt. Vi badade, såg på film, åt köttfärssås! På kvällen åkte vi och hyrde film som vi sedan tittade på med hela familjen.
Idag är jag skit trött kan jag ju meddela! Ludvig väckte mig nio imorse med en massa mysiga pussar och sen gick vi och åt frukost. Klockan tio tog han tåget till Stockholm och jag åkte hem.
Så, vad har jag gjort idag?
Jo, jag har kollat på Wedding Crashers med mamma, sen tog jag en lång promenad med Maja, vi gick förbi en tom fotbollsplan så där tog jag fram tennisbollen och Maja sprang så hon blev helt slut. Det var ungefär två timmar sedan men hon ligger fortfarande som en döing i soffan! Det var inte bara hon som blev trött föresten, jag har också vilat lite sen vi var ute.
Nu sitter jag och väntar på krubb, ikväll vet jag inte vad som händer men jag kan göra vad jag vill för vi har studiedag imorgon! Nu ska jag hjälpa mamma att duka!
Ha en bra kväll, heipppa♥

BIOMYS

Idag är det fredag och det är ju riktigt skönt! Vi hade tyska prov idag som man egentligen bara kan skratta åt. Hela gruppen såg helt frågande ut och det gjorde nog jag också. Det får gå som det går helt enkelt, vad gör ett IG om hundra år liksom?
Nu ligger jag i sängen med Maja, hon sover och jag har precis tittat på KenzaTyra show. Klockan sex ikväll ska jag se på bio med pojkvännen och hans familj! Det är Harry Potter som ska få underhålla oss. Jag längtar sjukt mycket, lite efter filmen men mest efter Ludvig! Har inte träffat honom sen i måndags eftersom att han bor i Stockholm numera. Det känns som att vi aldrig träffas, inte på veckorna och på helgerna så är det oftast en dag som går bort. Det vill säga att vi ses ungefär två gånger i veckan. Är det okej? Man får ta vara på stunderna helt enkelt. Nu kurrar magen så jag ska gå och se efter vad jag kan hitta i kylen, ha en jätte bra fredagskväll alla som läser!♥

En utav Luddes the studio bilder. Jag tror att han skäms när jag lägger ut den, men jag tycker iallafall att han är riktigt snygggg...

I LOVE YOU BEN & JERRY

Idag har jag varit i skolan och efter det så gick jag och Fella hem och åt upp smörgåstårtan som hon tog hit imorse. Mumsigt värre kan jag ju säga! Vi har precis kommit hem för innan så var vi till kyrkogården och lade blommor och tände ljus för min kusin Carro. Det är sju år sedan hon gick bort idag.
Nu ska jag och Felicia skriva färdigt vårat projektarbete och sen ska vi äta våran Ben&Jerry!
Ha en mysig kväll!♥

MIN BÄSTIS FYLLER IDAG

Grattis världens finaste och bästaste Felicia Albertina Justina Bernhardsson! Hoppas att du har haft en kanon bra dag för det är du värd! Puss på dig min sköna virrpann höna!

NOT READY TO MAKE NICE

Hemskt ledsen för seg uppdatering. Eller nej, jag är inte ett dugg ledsen. Fast jag förstår om ni är ledsna, men det är ingen fara för jag kan gottgöra er med ett redigt inlägg nu!
-
I lördags blev det faktiskt partaj som slutade sent i min säng med älsklingen. Somnade som en stock kan jag ju tala om! Igår blev det en riktig slappardag! Vi åkte och hämtade Luddes bil ute i Björsund och därefter blev det en hel dag hos honom. Jag kollade på de två första Harry Potter filmerna eftersom att jag ska se den sjunde på bio på fredag! Jag har bara sett de två första så jag har lite att göra denna vecka! Efter att vi ätit så åkte vi hem till mig och här möttes vi av en sjukt söt och glad hund. Maja alltså, nu ska hon bo hos oss i minst fyra veckor!
-
Idag har jag varit i skolan, men jag hoppade sista lektionen. Gissa vad jag gjorde istället?
Jo, jag tog nämligen den sista sprutan mot Livmodercancer. Satan vad ont den gjorde, jag satt och gnällde som ett litet barn. Jag tror att mamma skämdes lite över mig. Hahaha.. Efter det så kom Felicia hit så vi spelade lite Skip-Bo och kollade på Ensam mamma söker innan hennes mamma hämtade henne. Flickan fyller år imorgon så jag ska försöka hitta på någon liten överraskning till henne, hon kommer nämligen hit och gör iordning sig innan skolan!
Ska jag baka en feting tårta kanske? Eller scones? Orkar jag?



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Fella är hemma och Ludvig är i Stockholm hela veckan. Sitter och lyssnar på Olle, en riktigt mysig röst har han tycker jag! Snart är det final i Biggest Loser som jag och mamma ska titta på. Jag avslutar nog kvällen med den tredje Harry Potter filmen.
Hoppas ni är nöjda med inlägget! Godnatt♥


HANG WITH ME

Är hos Amanda nu med henne och Caisa. Vi fixar oss lite för ikväll ska vi fira Felicia och Nathalie. Det blir mat på Bambu och sen får vi se vad som händer. Det var allt jag hade att säga, ha en bra lördagskväll! 

SOVA MED FIENDEN

Godmorgon! Sitter i soffan med Felicia och Ludvig och kollar på film. Sova med fienden heter den, en ganska bra film för er som undrar. Snart ska jag och Felicia pallra oss ner mot stan och kolla runt lite, kvällen kommer att tillbringas hos älsklingen! Ha en toppen bra dag♥

SÅ MYCKET BÄTTRE OM VI ÄR TILLSAMMANS

Idag har jag varit i skolan, jag har skrivit ett matteprov och haft en jätte jobbig gympalektion som resulterade i att jag knappt orkade röra mig efter. Jag tog mig iallafall hemåt sakta men säkert. Tog en dusch och sedan åt jag och Dennis hemma hos mormor och morfar. På vägen hem tog vi med oss en hel kartong med fotoalbum hem så ni kan ju gissa vad jag har gjort ikväll!
Vid sju snåret så kom Felicia hit och vi har faktiskt satt igång med vårat projektarbete, vi har också hunnit kolla på tv och gått ner till Statoil en sväng. Nu är jag skit trött så jag ska faktiskt tvinga med mig Felicia till sovrummet nu!
Godnatttt♥

MYSKVÄLL

Hej bloggen! Sitter just nu i soffan med pojkvän och kollar på biggest loser, vi har precis ätit också. Spaghetti och köttbullar blev det idag. Dagen i skolan var helt okej faktiskt, även fast jag mest ville därifrån. Ikväll blir det bara att njuta av Ludvigs sällskap och bara ta det lugnt.

ANAGINA SHOW

Har precis suttit och kollat på två avsnitt av AnaGina-Show. Någon som har sett det?
Jag tycker iallafall att det var väldigt roligt iallafall, i första avsnittet gästades hon av Kissie, usch vad hon är fake, från topp till tå!

ÅTTA HUNDRA MINUSGRADER

Idag har jag varit frusen hela dagen. Det är väl ingen nyhet att många fryser i skolan men jag frös även vidare när jag kom hem. Det första jag gjorde när jag kom hem var att skruva på elementen och byta om till myskläder.
Eftersom att jag även frös vidare då så har jag precis tagit mig en sjukt varm och skön dusch! Kan ha varit den skönaste någonsin. Egentligen är det väl inte så himla bra för miljön att duscha varmt för att värma sig, men ibland är det ju faktiskt det enda som fungerar! Nu har jag återigen tagit plats i soffan med pojkvännens stora kläder på mig. Jag ska snart laga till nåt att få ner i magen men än så länge är jag inte så jätte hungrig faktiskt.
Brukar ni duscha bara för att värma er?
-

Ibland undrar jag varför just jag är född i Sverige som är typ världens kallaste land.
Just nu vill jag bara boka en utomlandsresa! Någon som är på?

TISDAG

Idag har jag haft utvecklingssamtal med Håkan Bråkan. Det gick väldigt bra och jag tror att mamma och Magnus är nöjda med min tillvaro, för att inte tala om hur nöjd Håkan var med mig. Har nog aldrig fått så mycket beröm av en lärare förut!
Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, mina vänner gör annat och Ludvig är i Stockholm. Ensamhet kan vara otroligt skönt ibland, men bara i rätt mängder. Just nu är det liksom lite för mycket ensamhet. Jag ska nog tvinga Ludvig att komma hem till mig ändå, jag kan ju alltid försöka?
-
Nej fan, jag är så jädrans hungrig så jag knappt vet vad jag heter. Jag är sjukt sugen på nudlar som man köper i Kina Hong Kong, men det är ganska långt dit så jag kanske får nöja mig med vanliga nudlar?

TAKE ME BACK TO THE START


Jag sitter helt ensam inne på mitt rum, mätt och belåten. Det är ganska njutbart att få vara helt ensam ibland, den enda man behöver anpassa sig efter då är sig själv. Jag kan lyssna på vilka låtar jag vill, se på vilket tv program jag vill, ja, man kan ju till och med springa runt helt naken om man vill.
Just nu sitter jag och lyssnar på Olle Hedberg - The Scientist på spotify. Han är så bra och snygg, mummms!
Olle är nästan lika mumsig som tacosen jag åt nyss, riktigt mumsig alltså!
-
Idag har jag varit i skolan, en riktigt behaglig dag måste jag påstå förutom att jag frös arslet av mig så jag satt med min vinterjacka inne på lektionerna. Det borde ju liksom gå att höja elementen lite, för satan vad kallt det är ibland!
Jag har också varit på banken och fått reda på lite olika saker, väldigt bra saker! Men dom sakerna är hemlighetsstämplade. Det godaste gärningen jag har gjort idag är nog att jag följde med Felicia till vårdcentralen för att vara ett moraliskt stöd när hon tog sin sista spruta mot livmoderhalscancer. Nästa måndag är det min tur, jag börjar bli nervös kan jag faktiskt meddela.

FARS-DAG

Idag har det varit fars-dag och vi har firat det på alla möjliga olika sätt. Vi har fikat på Tingsgården med Ludvigs familj, vi har ätit hemma hos mormor och morfar och till sist åkte vi till pappas grav och lämnade rosor.
På vägen hem stannade vi och handlade godis så nu blir det en myskväll med familjen.
Eller ja, jag får smita iväg sen när Ensam mamma söker börjar, alla tycker att jag är en tönt som kollar på det, men man blir faktiskt glad av programmet, ett riktigt feel good program!
Nu ska jag smita iväg till tvn där mamma och Magnus precis har satt på Beck, Levande begravd.
Pusshej leverpastej!

ÄNTLIGEN

Godmorgon! Idag är det lördag och den ska spenderas med min pojkvän som jag faktiskt inte har träffat sedan i tisdags! Det ska bli väldigt mysigt att få pussa någon igen. Vi ska iallafall gå och heja på Guif och ikväll vet jag inte riktigt vad som sker! Det ryktas lite om en filmkväll men jag har ingen aning än.
Nu ska jag göra mig iordning, älsklingen anländer nog när som helst!
Ha en bra lördag♥

VÄRLDENS FINASTE HUND

Maja är här igen, älskade hund! Och Magnus tog med sig lite bilder från när hon var en liten valp!
Det kan vara bland det sötaste jag någonsin har skådat! Håll i hatten ni som kollar!!!

WE WILL ROCK YOU

Musikalen igår var så sjukt grymt jävla bra så jag finner inga ord till det! Bruno är så sjukt grymt jävla bra så jag inte finner ord till det heller, men jag kan härmed bekräfta att han är den bästa jag någonsin har hört sjunga!
När han satte igång med sin första låt fick jag såna rysningar på kroppen att benen bara skakade. Helt sjukt!
Tack Bruno för en fantastisk show! Du är grym! ♥
Man fick tyvärr inte ha mobilerna på under föreställningen så jag bjuder på den gamla hederliga som verkligen speglar hur det var i slutet!

12 NOVEMBER

Godmorgon! Jag och Fella håller på att göra iordning oss för snart är det dags att dra sig mot skolan! Det lär inte bli så mycket uppdaterande här idag, men det är okej, för den här dagen kommer bli så fruktansvärt bra!
Nej nu ska jag fixa det sista och sen är det dags för matte lektion, men eftersom att jag är färdig med matten redan så ska jag passa på att plugga på tyskan.
Ha en fin dag♥

FAMILJEKVÄLL

Nu har jag precis varit och hämtat ut mina kläder, och jag är faktiskt väldigt nöjd!
Ikväll blir det en familjekväll rent ut sagt. Samtidigt som vi var och hämtade ut kläderna så var vi inne på Ica och handlade lite gott. Så ikväll ska jag se på tv med mamma och äta en banana split! Tur att inte Ludde är här, för då hade jag nog inte fått en puss på hela kvällen! Han hatar nämligen banan av någon konstig anledning.
-
Imorgon ska jag såklart till skolan. Efter skolan ska jag bli sminkad på Make Up Store, jag fick en lektion i födelsedagspresent  av mamma! Jag har varit på en sån förut men jag tyckte att det var så roligt att bli sminkad så jag gör mer än gärna om det! Det känns nästan lite lyxigt, och det bästa av allt är att man får sminkprodukter för 500 kronor på köpet.
-
På kvällen så kommer jag att befinna mig på Cirkus i Stockholm. Alltså inte en cirkus med clowner och elefanter, utan jag ska se på musikalen We Will Rock You där min vän Bruno har huvudrollen! Jag längtar så sjukt mycket för helt ärligt så har jag aldrig hört någon som sjunger bättre än honom. Dessutom ska det bli roligt att träffa alla efterlängtade personer som jag sällan träffar!
Dessa fina personer får jag faktiskt träffa imorgon!♥

ROCK & ROLL

Kass uppdatering igår, I know! Jag var nämligen med Fella hemma hos henne ute på vishan! Sjukt roligt hade vi. Vad vi gjorde som var så roligt vet jag egentligen inte! Eller jo, vi ritade och så slutade det med att jag, Fella och hennes mamma satt och tävlade vem som skrev finast med fel hand. Gissa vilka som fuskade!? Och gissa vem som var så trög att den inte märkte?:( hahaha.
Jag kom nyss hem från skolan så nu sitter jag och dricker varm choklad! Snart ska jag bege mig mot Nyfors för att hämta ut mina kläder som har kommit från HM. Jag är förväntansfull!
Och jag är jätte förväntansfull inför imorgon, men jag hinner inte berätta om det nu, så om ni kikar in senare så ska jag berätta vad som sker, en ledtråd är min rubrik! Fniss och fnuss

SNÖSTORM

Promenaden hem från skolan kan ha varit den värsta jag någonsin har varit med om.
Det är ju värsta snöstormen ute! Har nästan aldrig sett något liknande. Nåväl, nu är jag hemma från denna skoldag och det känns ju skönt! För att fira ska jag ta fram lite historia (har boksamtal imorgon) och så ska jag dricka varm choklad och äta bullar.
Det låter ganska bra tycker jag!

GODMORGON

Just nu sitter jag och väntar på att Fella ska smsa så att jag kan börja gå neråt. Hon och Simon ska få äran att skjutsa mig till skolan idag. Jag är lat, jo tack jag vet! Efter skolan tror jag att jag ska ner på stan med Fella, ovanligt va? Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre, ska leta efter min klocka!
Ha en bra dag♥

HELT OTROLIGT

Herregud alltså! Nu när mamma kom hem så berättade hon att Magnus (mammas särbo) katt, som heter Ture, som har varit förvunnen i FYRA månader har kommit hem igen!
Helt otroligt, vi trodde att han hade blivit påkörd någonstans.
Man får aldrig sluta hoppas säger jag bara, jädrar, jag är typ i chocktillstånd!

HEY YA

Helt sinnessjukt vad vissa personer förvånar en! Obadiah Parker är otrolig, en nallebjörn helt enkelt!
-

BESTÄLLT HEM FRÅN HM

Älskar dessa skjortor! Köpte en i svart för några dagar sen även fast det var den sista dom hade, ett minus var såklart att skjortan var i storlek 42! Så den blir att ha instoppad kan jag ju meddela! Men nu har jag iallafall klickat hem en vit och en grön skjorta av samma material så att säga!
Hoppas dom kommer innan fredag!!!

KONSTIG NATT

Nu har jag och Felicia precis kollat på KenzaTyra-show. Fan vad mesig Kenza är alltså, gnäller precis hela tiden!
-
För tillfället sitter Felicia och akutläser boken som ska vara utläst tills på onsdag, fan vad skönt att jag tog tag i skiten på lovet så att jag slipper känna den där paniken! Tidningen som ska vara inlämnad på onsdag lämnade vi in idag också! Kanon bra jobbat tjejer!
Förövrigt så sov jag så jävla dåligt inatt vilket resulterar i att jag är sjukt trött och har ont i huvudet. Funderar på att ta en siesta nu medan Felicia läser, men då kommer det nog sluta med att hon också somnar. Har ni varit med om att ni har jätte svårt att somna, och sen märker man typ inte när man gör det? Så när man vaknar (jag vaknade 04.30) igen så tror man att man inte har sovit alls. Så var det iallafall för mig inatt, och det är inte så kul. Jag vaknade som sagt halv fem på morgonen och gick på toa, och efter det hade jag återigen svårt att sova, det kan ha berott på att jag hade ont i magen också... Nej fan, nu börjar jag ju att låta som gnäll-Kenza! Haha sorry.
Nu säger jag godnatt för en stund!♥
ZZZZzzzzzzzzzZZZzzzz


Föresten så vill jag tillbaka till sälen! Fy farao vad roligt jag hade där med min galna släkt. Men mest av allt saknar jag nog Lisas och mina promenader ner till ICA där vi handlade kinapuffar och coca cola!

BACK IN SCHOOL

Nu är höstlovet officiellt över. Sitter här i skolan och har precis skrivit klart mitt repotage i svenskan/historian. Känns bra, men just nu är jag jävligt uttråkad! Snart är det lunch, pannkakor! Mums.
Efter skolan ska jag gå hem och kolla på KenzaTyra-show, och Ensam mamma söker.
Längtar lite. Hihihihohohaha

PS. I LOVE YOU

Idag har jag varit sjukt duktig ska ni veta! Började med att jag gick upp runt tio och började städa. Mamma hade lovat mig att om jag städade lägenheten, och moppade golven så skulle hon bjuda mig på We will rock you- biljetten. (Den kostar 800 så det var ju bara att göra det, vem vill inte spara så mycket pengar liksom?) När jag hade städat klart så tog jag och älskling oss en promenad. Vi gick först till Coop Extra vid sveaplan där jag lämnade in ett CV, därefter gick vi vidare till Rix video och lämnade tillbaka tre filmer som vi hyrde igår kväll. Sedan gick vi mot stan och det slutade med att vi satt och åt på Spicy Hot. Riktigt mysigt!
När vi kom hem igen så såg vi på världens finaste film! PS. I love you. Den var så fin att jag till och med grät några gånger. Nu ska vi ta och laga lite mat, har ingen aning om vad men jag är ju en mästerkock så det löser sig nog!
Föresten, var det några som var till kyrkogården igår? Jag och Ludde var och tände ljus för min pappa, och gud vad vackert det var där! Så borde det vara varje lördag...


SÖT KILLE

Är hemma hos älsklingen nu. Han har precis gjort köttfärssås som vi har ätit.
Han är så söt den lilla pricken!
Idag var jag ju med Emma, vi spelade spel, playstation och kollade på film! Jätte mysig dag med min fina vän.
Nu ska jag lägga mig i soffan och sappa lite på tvn.
Ha en fin kväll♥

JAG HATAR MIG SJÄLV FÖR ATT JAG INTE VÅGAR

Jag brukar inte vara så feg med att testa nya saker. Men när det gäller nålar så är jag verkligen livrädd!
När jag gick i femman så tog jag hål i öronen, men det blev såklart inflammerat och gjorde bajs ont.
Jag vill så gärna ha hål i öronen men är jävligt rädd för själva sticket, kan man inte ta hål på nåt annat sätt liksom? Suck. Jag är så jävla sugen på att kunna köpa coola örhängen, men jag är livrädd!
Snart kanske, kanske, kanske jag tar tummen ur röven och gör det som Fella har tjatat på mig om i tusen år.

THURSDAY

Goodmorning sunshines!
Klockan är halv elva och jag har suttit framför datorn ett bra tag nu. Vi passade på att sova hemma hos Ludde inatt eftersom att han började klockan tolv idag, så imorse var det uppstigning klockan halv nio!
Idag ska jag hitta på något skoj med Emma. Har ingen aning om vad vi ska göra, men något bus blir det nog.
Jag hann ju tyvärr inte med att blogga igår, men jag kan säga att jag gick på stan med Felicia och Michelle i FEM timmar! Förstår ni? FEM TIMMAR?!
Det shoppades faktiskt in en svart body från BikBok och en svart lite genomskinlig skjorta från HM.
Dagen till ära så bjuder jag på en gammal bild på mig och Emma!
Puss♥

FLÖMM

Nu kommer Felicia hit om cirka fem minuter skulle jag tro, då beger vi oss ner mot staden och drar en fika med Amanda och Mullsan, och Sofie???
See u later alligator.

MEMORIES

Sitter och lyssnar på sjukt gammal musik såsom Britney Spears och Miios gamla hits!
Musiken påminner sjukt mycket om när jag var liten och var med min vän Elin, vi hittade alltid på danser som vi sedan visade upp för våra föräldrar! Vi stod alltid i vardagsrummet och dansade och mimade till musiken. Haha, gud så töntigt egentligen, och eftersom att våra föräldrar sa att vi var jätte duktiga så fortsatte vi och trodde att vi var bäst i världen typ!



AMBITIONS

Jag och min bror har varit sjukt duktiga idag! Jag orkar egentligen inte förklara men kort sagt så har vi rensat vinden. Jag funderar också på att göra mamma glad och dammsuga lite, men vi får se om tanken blir till handling.
Runt tre-fyra någon gång så ska jag träffa Felicia, vi lär träffa Amanda och Malin, men planen är ännu oklar!
Föresten så var Felicia jätte fin utan tandställning, shit vad avundsjuk man blir på den där lilla snyggingen!
Nu ska jag bara sitta här i soffan, jag ska antagligen läsa lite ur den där satans Tristan och Isolde också!
-
För övrigt så saknar jag min lilla prinsessa väldigt mycket!

TRÖTT TJEJ

Idag har jag varit så jävla duktig! Vi gick både på tunapark och på stan, men jag köpte inte en endaste liten pryl, förutom lunch på Spicy Hot! Dessutom har jag lämnat in ett cv hos Dimoda på tunapark!
Nu är jag så sjukt trött! Jag och älsklingen ligger i sängen med varsin laptop, vi har nyss kollat klart på filmen Kick Ass, och jävlar vad bra den var! Den filmen rekommenderar jag till alla.
Nu ska jag läsa några sidor i en skit trist bok, Tristan och Isolde heter den. Jag läser den inte frivilligt, vi ska ha boksamtal om den på svenskan efter lovet.

GODMORGON

För att börja inlägget på ett något intressant vis så kan jag meddela att jag känner mig som en pensionär!
Älsklingens klocka ringde klockan sju såhär på morgonkvisten! Tror ni att jag kan somna om efter att han har gått till tåget? Nej så klart jag inte kan. Det borde vara olagligt att gå upp och duscha klockan halv nio när man har lov!
-
Nåväl, idag ska jag vara med Mia och Emma. Vi hade tänkt att strosa runt lite på tuna park och på stan. Jag ska lämna in ett cv till Dimoda också. Ikväll blir det ännu en natt med min pojkvän!
Idag är det dagen med stort D för min kära vän Felicia! Hon tar nämligen bort sin tandställning idag! Jag är så glad för hennes skull, tänk att få perfekta tänder liksom?!
-
Nu ska jag göra iordning en feting frukost, sen ska jag ner till mammas jobb och fixa till mitt cv lite!
Ha en bra måndag kära läsare♥

RSS 2.0