I could live a thousand years, if I could be alone with you

halo alla glada människor!
Jag har precis kommit hem från stan, hittade ingenting idag! Vilket iofs var ganska tur med tanke på att mina pengar bara rinner iväg känns de som! Yeye, jag har beslutsångest också! Ska jag träna fys idag från 16.00-17.30 eller inte?
Det är liksom bara ivägen! Men samtidigt så får jag alltid så dåligt samvete när jag inte tränar..
Alice kommer nog till mig snart, så får väl diskutera lite med henne, hon är så bra på det! För hon får mig alltid att bestämma mig!
Ikväll ska jag iallafall äta middag hos Emelie, sen till Sundbyholm och kolla på brasan och sen sova hos Sippe.
Imorgon ska jag och Alice hem till henne och ta Årets Första Dopp! Sen blir det nog lite OC och varmchoklad efter det..
På lördag ska jag städa från BillysCup, efter det har jag inte en aning om vad jag ska hitta på! Så hojta till om ni vill göra något på lördag..
På söndag ska jag förhoppningsvis till Göteborg med mina kära vänner och heja fram Guif till final i globen! Så jävla kul om dom lyckas med det!
Men nu tillbaka till det riktiga livet och den jobbiga frågan; Vad ska jag ha på mig ikväll????



spagetti-ben

Just nu sitter jag och Emelie i hennes vardagsrum och halvkollar på Fråga Olle! Ikväll har vi varit väldigt aktiva må jag säga.. Vi var nämligen och frös på en bänk i Mesta medans vi kollade på Triangelns a-lag med Ludde! På vägen till bussen hade vi grymt roligt, men om jag skriver om det här så kommer ni inte att fatta och därmed inte skratta! Vi beräknade iallafall lite fel med tiden, så vi var tvungna att springa de sista 50 metrarna! Problemet var bara att våra ben var som spagetti eftersom att dom var så frusna! Så dom här 50 metrarna kan ha varit de söligaste i hela mitt liv! Men, vi hann med bussen iallafall som tur var, för om vi hade missat den hade vi kommit försent till Grey´s Anatomy och då hade Emelies liv gått under! Nu ska vi fortsätta att leva livet som Emelie och Cissi bara gör genom att kolla på värsta tjejfilmerna och dö i soffan! Ha en bra kväll allihopa!♥
föresten, är det några fler som har studiedag imorgon?  

jag överlevde

Det är precis så det känns, Jag överlevde dödensvecka, med marginal!
jag har precis kommit hem från skolan och sitter nu i den sköna cheslongen(stavning?), alltså en lång fotölj! Ni hajjar hoppas jag! I väntan på att Emelie ska ringa och säga att hon har slutat så ska jag ta mig ngt att äta, är grymt sugen på nudlarna från kina! Men eftersom att jag bara har ett paket kvar så vill jag nog vänta ett tag till.
Vad jag och Emelie ska göra idag vet jag inte riktigt än, blir säkert en omgång till Suspicous Minds! Det är vårat ställe, men det är hemligt! haha, ibland är det kul att låtsas vara liten och ha massor av hemliga platser!
Imorgon är det Valborg och då är jag ledig! Jippppii! Längtar faktiskt lite, ska bli grymt kul!
På söndag ska jag upp till Göteborg och stötta Guif så att dom kan ta sig till finaaal i globen! F*n vad kul det skulle vara eftersom att jag har biljetter dit!
Nehe, nu ska jag äta något, jag har fortfarande inte kommit på vad, men som sagt.. Spänningen är olidlig!

livet som det ska vara!

Sommarfrågor

Bikini eller baddräkt? - bikini
Hängmatta eller solstol? - solstol
Brunt eller blont hår? - brunt
Shorts eller kjol? - shorts
Linne eller T-shirt? - linne
Utsläppt eller upp satt hår? - uppsatt!
Brun eller vit? - brun
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - saltvatten
Sommarfärg - vit och rosa
Liseberg eller grönalund? - liseberg
Sommarsöt eller sommarsnygg? - sommarsnygg
Varmt eller svalt på sommaren? - varmt
Soligt eller molnigt ? - soligt
Hav eller sjö? - hav
Vatten krig eller vatten spridare? - vattenkrig
Cola eller fanta? - cola
Flipflopps eller ballerina? - flipflopps!
Båt eller husvagn? - båt
Sommar eller vinter? - sommar
Bada från strand eller brygga? - bryggan i björsund!
Solbrända killar lr vita killar? - solbrända
Tälta eller sova inne? - sova på Alices studsmatta!
Vem tänker du på när du gör detta test? - Alice och Becca när vi var ute med Alices båt förra sommarn! Så grymt härligt!


globen vänta! Eskilstuna kommer snaaart!

Fyfan vad bra dom är! Helt sinnesjukt! Guif vann mot Sävehov trots att domaren var helt cp i huvet! Det bevisar bara en sak! Guif är värda en plats i Globen!<3
Skoldagen idag var så jädrans lång! Hade först två lektioner, sen lunch, sen tre lektioner plus prov vilket betyder att jag inte kom ifrån skolan förränn klockan var 17.00! Då cyklade jag ner på stan snabbt som tusan, sprang in på donken med fischer och Alice o köpte två cheezburgare! Sedan var det att gå fort till sporthallen för att få bra platser! Tur att Måns, Ludde och Jonit redan var där och höll våra platser! Annars hade det varit riktigt synd om oss..
Imorgon är det sista skoldagen den här jävulsveckan! Har prov då också, men då är det geografiprov-Afrika! Jippi, eller inte..
Efter skolan ska jag vara med Emelie och sen ska jag sova hos henne eftersom att hon också har studiedag på torsdag!
Och på torsdag mina vänner, då ni, då smäller det! Fyfan vad kul vi ska ha! <3
Nu ska jag kolla på sporten eftersom att dom visar filmklipp från Guifmatchen!
Hoppas att ni har haft en bra dag, vi hööörs!

bytt blogg igen!

Hej allihopa!
Nu har jag tröttnat på både devote och blogspot så nu ger jag äntligen blogg.se en chans!
Min dag idag har varit ganska chill, började dagen med sovmorgon till halv tio! Idrott första lektionen, därefter svenska och matte! Sen sluuut!
Men för min hjärna var det inte slut, jag cyklade nämligen hem direkt och pluggade på biologin och SOn!
När klockan var 16.10 så mötte jag upp Amanda utanför min port och sedan åkte vi buss tillsammans till träningsmatchen! Vi vann, men inte med så mycket som jag hade hoppats! Men men.. Vinst är en vinst hur stor marginalen än är, vilket är tur! För annars hade jag nog inte kunnat visa mig i skolan under resten av terminen!
På matchen gick det faktiskt förvånandsvärt bra för mig! Jag spelade både på h9, h6 och m6! haha, skit roligt må jag säga!
På torsdag är det valborg vilket innebär att jag är ledig, ska sova as länge så att jag orkar vara uppe länge på kvällen och inte däcka klockan nio! Sedan ska jag träna klockan 16.00 till 17.30! Hoppas bara att mina ljumskar och hela benen hinner vila upp sig tills dess! Helt slutkörda är dom!
Efter träningen blir det väl att fixa sig och sedan är det Sundbyholm som gäller med mina underbara vänner!
JAG SKA HA SKIT ROLIGT!
Imorgon har jag biologiprov på Evolution, känns skapligt bra, men inte tillräckligt! Fast.. Just nu orkar jag verkligen inte plugga!
Nu blir det att sova,
Ha det bäst, Flodhäst!




RSS 2.0