ETT ÅR TILLSAMMANS

Idag har jag och bullen varit tillsammans ett helt år.
Jag älskar dig♥



HIHI FNISS

Sött va? ;) haha!

MILLION PIECES

Jag har nog en ny favorit låt, fast jag egentligen verkligen inte tycker om Tove Styrke så diggar jag hennes låt Million Pieces. Den blir liksom bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den.
Idag har jag varit i skolan. Det var skolfoto, herregud säger jag bara!
Jag slutade vid ett så då tog jag bussen ner på stan och gick där med Rebecka och Amanda. Vid två fick jag skjuts hem och nu sitter jag här och lyssnar på Tove Styrke.
Snart kanske älsklingen kommer förbi en stund, och senare ikväll kommer Felicia och sover med mig! Vi ska äta chokladbollar och kolla på fångarna på fortet!

KOM IHÅG MIG

Det känns som att det var ett tag sen jag skrev här så nu när jag inte har något annat för mig så tänkte jag uppdatera er lite.
I lördags tillbringade jag dagen med min pojkvän och hans familj! På kvällen bjöd dom mig på restaurang och bio. Vi åt på bambu city och såg på Trollkarlens lärling. Nu tänker antagligen dom allra flesta på en dålig tecknad film, men faktum är att den var riktigt bra och inte tecknad som jag först trodde när jag hörde vilken vi skulle se! Jag trodde också att den skulle utspela sig på typ medeltiden, men som tur var trodde jag heeelt fel!
Igår var jag också med Ludde hela dagen, fast då gjorde vi inte mycket mer än att dega lite överallt, vi förflyttade oss från Luddes säng, till soffan, till min säng. Kanon!

JAG NJUTER AV LIVET

Jag hade en skit rolig kväll igår, snacka om att det blir vad man gör det till!
Vi åt först på Akropolis, skit gott! Jag fick lite presenter av mina kära vänner också!
Presentkort, armband, en tröja, bh och trosor, och dessutom så fick jag tärningar där det står olika sexställningar.. HAHAHA! Och till tärningarna hade dom skrivit rim som dom sa högt och tydligt inne på restaurangen! Hahaha, jag skrattade så jag grät. Fan vad jag älskar er tjejer!♥
Efter maten gick vi hem till mig och hade lite förkrök, därefter blev det fest och sen kebabhuset!
Bilder från kvällen kommer nog upp så fort Mia har skickat lite bilder!
Idag mår jag sådär lagom bra, har precis städat hela lägenheten och fixat mig lite. Ska snart ta bussen hem till Ludde. Ikväll ska vi äta på Papas Tapas och se någon bio med hans familj. Det blir nog trevligt!
Nu ska jag fixa det sista innan bussen går!
Ha en fin lördag♥

27 AUGUSTI

Tänk er, att för 17 år sedan låg jag i mammas mage och var på väg ut. Ha-ha-ha..
Ikväll blir det födelsedagsfirande med fina tjejer på Akropolis. Efteråt ska vi festa, vart är ännu oklart! Men det brukar ju faktiskt lösa sig! Nu är det företagsekonomi som gäller, hej hopp!♥

YOUR´S ARE THE SWEETEST EYES I´VE EVER SEEN ♥


PRESENTER!

Nu har släkten knallat sin kos, och kvar är jag med lite överblivna kakor och en bit tårta! Fast det ska jag inte stoppa i mig nu, det får helt enkelt bli till frukost imorgon ;)
Jag fick iallafall ögonskuggor och pengar av farmor, Leif & mormor,morfar! Riktigt bra med ögonskuggorna eftersom att mina håller på att ta slut!
Imorgon bitti förväntar jag mig sång, frukost och lite paket på sängen av min kära mamma och bror!
Tänk er vad stora vi har blivit, nyss var vi typ 10 år! Jag kommer faktiskt ihåg när jag fyllde 10, då gick vi och bowlade med släkten och därefter åt vi god mat på Akropolis!
Nåväl, nu ska jag ut med våran hund en runda så att hon inte kissar i sängen inatt!
Sov gott alla som läser!♥
Vad tycker ni om mig i blont hår? När jag var med Rebecka så satte vi på hennes superblonda löshår (som hon hade använt på balen) över mitt hår! Det ser ju nästan äkta ut, ellllleeeer?

SÅHÄR KUL HADE FELICIA PÅ FÖRETAGSEKONOMIN IDAG!


FÖDELSEDAGAR

Grattis Virre som fyllde igår. Grattis Simon som fyller idag. Och sist men inte minst, grattis mig själv som fyller imorgon!
Ikväll kommer mormor, morfar, farmor och Leif hem till oss och firar mig. Jag längtar efter tårtan och chokladbollarna! (som egentligen heter negerbollar, faktiskt! Inget rasistiskt alltså, jag har alltid fått höra att det heter negerbollar, i hela mitt liv!)
Tycker ni att det är rasistiskt att säga negerbollar?
Jag längtar såklart också efter presenter! Jag vet redan vad jag kommer få av mamma, men inte av resten!
Just nu sitter jag och kollar på Biggest Loser, jag kom precis hem från skolan. Jag tycker nästan att det är lite kul i skolan, men bara lite. Håkans lektioner kan ju bli sådär lagom sega, men Annas lektioner är helt okej!
Påtal om att jag fyller imorgon så tycker jag faktiskt att 17 är en bra ålder, fast jag vet inte varför. Fast jag längtar ännu mer tills jag fyller 18, vilket kanske inte är så konstigt!
Nej, nu ska jag damma av min hylla och tv, så att inte mormor eller farmor får en allergi chock eller något liknande!
Sådär bra hade jag det igår! Myspysigt!

FÅNGARNA PÅ FORTET

Sitter med älsklingen i soffan och kollar på Time Out, nyss var det fångarna på fortet!
Fasen vad bra handbollskillarna var, nästan så man blir stolt!
Imorgon får jag besök av mormor, morfar, farmor och Leif! Dom ska fira mig eftersom att jag fyller på fredag.
Hihihohohaha vad jag längtar!
Förlåt om jag återigen bjöd på ett tråkigt inlägg, nu ska jag mysa!

ALLT ÄR TIPP-TOPP

Varför ser alla ettor så små ut? Såg jag och så liten ut när vi började ettan?
Herregud.

förövrigt har jag precis ätit lunch, det blev pasta med skinksås i matsalen idag! Kanon.
Snart ska vi ha femkamp med min jätte underbara klass. Jippi.
Ässsch, vi hörs senare!♥

HEJ!

Sitter hemma hos mig med Felicia. Snart ska vi dra oss hem till henne, jag har lovat att göra pannkakor till flickan också!
Något som är värt att nämna är väl att jag var i skolan idag. Inte så kul, ska byta klass har jag bestämt!
Ooooh my god vad jag inte har lust att skriva, det är Felicia som tvingar mig.
Nu ska jag plocka undan röran som hon har ställt till med, suck!
Tjarrrå lovers!♥
Här har ni min kära vän Felicia! Pudding eller?

DEG-DAGAR

Hos mig har det inte hänt något särskilt de senaste dagarna. Jag och Ludde har degat hemma bara helt enkelt, ena dagen hemma hos honom och andra dagen hemma hos mig.
I övermorgon börjar skolan också, varken bra eller dåligt om ni frågar mig. Jag ser nästan framemot att börja plugga igen, och ny klass får man ju också.. Får se hur det blir helt enkelt!
Nu ska jag kolla på Farsan med älsklingen

MYSKVÄLL

Sitter ute i Ostra Knall med Felicia, Simon, Ludde och Martin. Snart vankas det mat och efter det ska vi väl spela spel eller nåt. Trevligt kommer det bli iallafall, jag är sjukt hungrig också så dom andra stackarna får nog ta och skynda sig lite om dom vill ha mat!
Nej mina vänner, nu är maten färdig!

BILSPORT?

HAHAHAHA, jag gjorde ett test på vilken slags tidning som passar mig bäst. Man fick svara på 20 frågor som var om lite allt möjligt. Jag som hatar bilsport, skulle aldrig falla mig in att slösa pengar på en sån tidning!

GÖTA KANAL 3


Har precis sett denna film, det var faktiskt en helt okej rulle!
För er som inte har sett den så tycker jag nog att ni ska ta och göra det

VAD GÖR VÄDRET EGENTLIGEN?

Vid sex gick jag upp med älsklingen och åt frukost, han skulle till KTH idag igen så han tog tåget som gick 07.10. Duktig och snäll som jag var så gick jag med honom till tågstationen för att hålla honom sällskap, jag rastade Maja samtidigt också. När jag kom hem igen var jag inte alls trött men när jag lade mig ner i mitt mörka rum i min sköna säng så kunde jag inte hålla mig vaken längre.
Jag vaknade vid elva och då var det bara att gå upp och rasta Maja en andra gång. Så nu har jag varit ute och gått två gånger idag och klockan är inte ens halv ett. Klå den om ni kan!
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ikväll blir det en natt hemma hos Ludde. Vi ska mysa järnet med godis och sånt har jag bestämt.
Nu vet jag fan inte vad jag ska göra, men det lutar åt att dra en film i soffan och äta lite glass.

ÄLSKADE FJÄLLBACKA♥ Där sitter vi på Roffes båt!

MYSER I SOFFAN MED MAJA!


GODMORGON VÄRLDEN

Jag har precis vaknat, så nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart göra iordning frukost!
Emma kommer nog ganska snart också, vi ska väl bara ta det lugnt och leka lite med Maja (hunden).
Jag har alltid velat ha en hund, och när mamma träffade Magnus så fick jag plötsligt världens bästa hund på köpet. För hon är verkligen världens bästa, sjukt lydig!
Jag vet inte riktigt vad hon är för ras, men jag vet att hon är en blandning mellan schäfer och nåt annat!
Kanske inte blev ett så jätte intressant inlägg för er, men jag har ju faktiskt varnat er i förrförra inlägget att jag hade tröttnat lite, fantasin har runnit ut nu. Dags att få i sig lite frukost!
Ha en bra dag!♥


YOU THINK YOU´RE COOLER THAN ME

Shit vad min statistik har ökat de senaste veckorna, trots att jag knappt har skrivit?!
Undrar vad detta beror på, men just nu orkar jag faktiskt inte klura på det, jag är bara glad att ni kikar in!
Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och sova, är sjukt trött! Gick upp sju imorse, inte illa pinkat tycker jag nog.
Godnatt♥
En bild på mig och Fella från förra sommaren då vi vistades ute i skärgårn!
Ni anar nog inte hur jävla kul vi hade där, oförglömlig resa!

BODA BORG

Jag vet inte riktigt varför, men all min blogglust har försvunnit den senaste veckan! Har liksom inget vettigt och intressant att skriva längre.
Men något som är värt att poängtera är väl att jag var i Boda Borg idag med älsklingen, Fella och Simon! Vi var ett riktigt bra lag kan jag ju meddela! Fy satan vad vi kämpade och fy satan vad jag är ovältränad. Mina armar och ben var som spagetti och kroppen helt död. Tyvärr togs det ju inte så mycket bilder när vi var därinne, vilket jag ångrar!
Imorgon ska jag iallafall vara med Emma, vi blir tvungna att vara hemma hos mig eftersom att vi har Maja här. (Alltså mammas särbos hund här medan han är i Tyskland och jobbar) Runt klockan fem så ska jag hem till farmor och Leif på 70 årskalas! (Det blir mitt andra 70 årskalas inom loppet av 9 dagar!)
Nåväl, nu ska jag sätta på en bra film, antingen "A Cinderella Story", "Patrik 1,5" eller "Göta Kanal 3".
Till det ska jag dricka upp Luddes cola och äta apelsinkrokant!
MMMmmmmMMMUMS!

En bild från en härlig sommarkväll på min balkong med min bästis, och glasögonen har gått sönder, tuuuusan också!


FILMKVÄLL

Har precis haft en riktigt trevlig filmkväll med Rebecka och Amanda!
Vi såg på Stepfather, The Mightmare on Elm Street, och Farsan.
Om ni undrar så var Stepfather den bästa av dom tre, fast alla var riktigt bra på sina egna sätt!
Nu ska jag och Rebecka snacka lite skit och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men något kul blir det alltid.
Nej, nu ska jag kila! :)

FJÄLLBACKA

Fy farao vad jag njöt denna dagen i Fjällbacka! Det var höjdpunkten denna sommar kan jag ju meddela!
Jag och min fina kusin Rebecka!♥

ONEPIECE

OnePiece PinkOnePiece BigPrint Green
Fattar ni vad mysigt att sitta i en Onepiece i vinter!
JAG VILL HA!

JAJAJA

Idag blir det tuna park med Mia och Emma, klockan fem ska jag befinna mig hemma hos mormor och morfar som bjuder på mat.
Ludde jobbar den här veckan och nästa vecka börjar han på KTH i Stockholm. Det är ju inte mycket man har varit med honom det här sommarlovet. Först var han borta i Island en vecka, därefter Kos i fyra veckor. Jag har alltså umgåtts med honom ungefär tre veckor av hela sommarlovet, och det är INTE OKEJ!
usch, jag får ont i magen bara jag tänker på det. BLÄ

ALLT BLIR BÄTTRE MED TIDEN

Nu har allt löst sig för er som undrar, så nu tänker jag återuppta bloggandet sakta men säkert!
Den största nyheten är iallafall att jag ska på jobbintervju den 14 september för Mc Donalds inne i stan!
Imorgon ska jag vara med Mia och Emma!
Nu ska jag ut och gå med Maja, älskade hund♥
heippa!

LOVE HURTS

jag hatar att inte veta vad jag vill och hur jag känner.
men just nu vill jag bara att du ska komma hem så att vi kan prata ut
och därefter kanske börja om på nytt.

RSS 2.0