MAT

Nu har jag läst boken i många timmar och nyss var jag och Emma nere på Ica en sväng. Nu blir det hemmagjorda hamburgare! Mmmmumms!


TIPS!

 
Jag har verkligen fastnat för ett program som pojkvännen min tipsade mig om. Programmet heter Hustoppen och sänds på tv8. Jag har suttit i många timmar nu inne på deras playsida och tittat på alla avsnitt. Man blir så inspirerad och jag vet exakt hur jag vill bo när jag blir vuxen! I programmet besöker dom så himla fantastiska hus och man får se dom både invändigt och utvändigt! Verkligen ett tips från mig! 
 
Här hittar ni avsnitten: http://www.tv8play.se

TENTAVECKA

Hej allihopa! Denna vecka är det tentaplugg som gäller så det blir ju inte jättespännande inlägg här på min vackra blogg. Idag har jag vart i skolan och lämnat in ett grupparbete, sedan åkte jag hem och läste kursboken. Det tog dock inte lång tid förrän jag somnade istället och sov i 1,5 timme. Varför blir man alltid så trött när man måste plugga? Det är verkligen som att kroppen säger ifrån! Nåväl, nu är jag lite piggare iallafall då min kropp fick ett rejält uppvaknande på gymmet. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på hustoppen på TV8 play. Sedan blir det att läsa tills jag återigen somnar!


INSPIRATION


EVA&ADAM

Hahaha, jag dör lite när jag tänker på vad jag och Emma ska gå som på en maskeradfest nästa vecka. Idag beställde vi nämligen en Eva och Adam dräkt som är det fulaste jag någonsin har sett! Nåväl, jag har pojkvän så jag behöver inte vara snygg för fem öre, tycker mer synd om Emma som definitivt inte kommer få något ragg ;) 

SHOPPINGPAUS I PLUGGET

Nu har jag kommit hem till lägenheten i Karlstad. Det är dåligt väder ute och jag sitter och pluggar. Jag tog en paus för ett tag sen och gick in på Nelly för att kika, hade fått presentkort från dom på 100 kronor så för det hittade jag en orange bikini och ett par söta trosor! Riktigt nice. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, hade först tänkt att dra iväg till gymmet men det är så sjukt dåligt väder ute och dessutom är jag väldigt trött. Tror att jag börjar bli lite sjuk. Trist som fan isåfall! Nej, nu ska jag plugga lite till. Tenta på fredag! 
 
Denna bikinin blir nog väldigt fin den dagen jag hunnit bli lite brun. Jag hade ingen orange-bikini innan så att få den för under hundringen tycker jag inte var så pjåkigt! 
 

BLOODY SUNDAY

Min fina tjej som har blivit så stor. I mina ögon kommer hon alltid att vara min lilla valp.
 
Imorse sov jag och pojkvännen skapligt länge och sedan låg vi kvar en bra stund innan vi gick upp. Det blev en skön söndag som spenderades till stor del i älsklingens soffa. Klockan fyra befann vi oss i sporthallen då Guif spelade mot Skånela. Ingen spännande match men jag kände att jag får passa på då de sällan har match på helgerna då jag är i stan. Det roligaste på matchen var inte själva matchen, det var faktiskt motståndarnas coacher. Helt galna! Efter matchen gick vi till Spicy Hot och det var som vanligt himla gott. Därefter släppte jag av älsklingen vid tågstationen och nu kommer vi inte att ses på två långa veckor. Kommer längta ihjäl mig efter honom. Nu är det snart solsidan och det gör mig på bra humör, att gosa med mina fina vovvsingar gör mig också på bra humör. Imorgon bitti ska jag ta bussen tillbaka till Karlstad, det gör mig på mindre bra humör. 
 

LÖRDAGSKVÄLLEN

Hallå där! Gårdagens kväll spenderades i mitt gästhus med några fina vänner. Egentligen vet jag inte riktigt vad vi gjorde men kul hade vi iallafall. Har inte skrattat så mycket på evigheter kändes det som. Vi käkade tacos, och åt en massa onyttigheter, precis som det ska vara på en lördagkväll. På natten åkte jag och hämtade pojkvännen och sedan åkte vi hem till honom och sov. 
 
Inte så konstigt att man skrattar ihjäl sig när ena kompisen har en tampong i näsan, och den andra har en gubbe på hakan. Roligaste!!! Älskar er mina fina vänner♥

SUNDBYHOLMS SLOTT

Idag har jag varit med pojkvännens släkt på Sundbyholms slott där det var afternoon tea party. Massor med goda scones med olika marmelader och sedan fikabuffe, ett riktigt trivsamt och bra ställe helt enkelt!


MOT ESKILSTUNA!

Kom precis på bussen som ska ta mig mot min kära hemstad. Idag får jag äntligen träffa min kära mamma och mina hundar, har saknat dom! Jag får även träffa pojkvännen som inte hunnit bli så jättesaknad än då vi sågs för några dagar sedan bara! Kommer iallafall bli en supermysig helg.


GODKÄND

Idag lyftes ett berg bort och iväg från mina axlar! I onsdags fick jag reda på att jag bara fick 35 poäng på tentan vi hade för ett par veckor sedan. Man behövde 40 för att bli godkänd. Idag fick jag dock reda på att det var någon lärare som hade räknat fel och därmed missat 8 av mina poäng. Det betyder alltså att jag fick 43 poäng på tentan och därmed är jag godkänd i kursen! SÅ JÄVLA SKÖNT!


ARG

Nu är jag så sur. Mitt Google chrome har blivit knasigt! Jag skriver in adressen i adressfältet och sidan jag söker på kommer upp, men två sekunder senare som sidan har laddat upp så försvinner sidan och allt blir vitt och det står about:blank uppe i adressfältet. Såhär blir det om och om igen och det spelar ingen roll vilken hemsida jag vill in på! Jag har startat om datorn och routern men ingenting fungerar! Någon som vet vad detta beror på och hur fan man fixar det?!


DUKTIG TJEJ

Medan nästan alla andra i klassen ska ut på någon studentkväll på Tempel så sitter jag här hemma för mig själv i min onepiece och njuter av en lugn kväll. Jag vet inte varför men krogen lockar mig inte överhuvudtaget längre så att ikväll kände jag att jag hellre tar det lugnt och är pigg på föreläsningen imorgon bitti. Jag ska passa på att plugga lite inför tentan nästa vecka, och jag ska dessutom ha skypedejt med pojkvännen. 
 

EGENTID

Även fast man ligger ensam en kväll utan pojkvän/vänner så tycker jag ändå att det är viktigt att mysa till det lite. Idag gjorde jag det genom att tända lite ljus i mitt rum, krypa ner under täcket och sedan titta på diverse bra program som tvn erbjöd. Att äta något gott till gör bara myset bättre. Jag gjorde iordning lite kiwi som är min favoritfrukt för tillfället!


TILLBAKA!

Idag vid lunchtid anlände jag till Karlstad. Dagen har bestått av plugg, träning och nu har vi precis ätit mat. Vi gjorde quinoa, lax och sallad. Var både nyttigt och gott, lätt att laga var det också!


SAVAGES

Luddes pappa jobbar här i Stockholm och dom har någon slags biotradition, så idag när jag var här så var det bara att följa med! Det gjorde jag såklart med glädje. Filmen vi såg på hette Savages, det var typ en action/thriller/drama-film och faktiskt så var den väldigt spännande! Nu har vi precis kommit hem och jag ska ta mig en kvällsmacka och sedan ska jag ta och titta på Svenska Hollywoodfruar, det blir riktigt mycket action i det programmet också verkar det som! Ha en bra kväll allihopa! 
 
 

TISDAGSTRÄNING

 
Idag är älsklingen i skolan hela dagen, från 08-17.00 så jag har passat på att träna lite! Har varit så sjukt lat de senaste dagarna då jag har befunnit mig i Stockholm, har tänkt att träna men så har myspys med pojkvännen lockat liiite mer. Först sprang jag runt en sjö, och den rundan var 2,5 km. Sedan gick jag i snabb takt i 40 minuter och på vägen gjorde jag lite styrkeövningar så som utfallssteg. Nu har jag precis duschat och strax ska jag öppna skolböckerna. Men först, avokado! 

EN DAG PÅ STAN!

Idag har det inte varit världens mest effektiva dag. Vi somnade rätt sent igår vilket ledde till en sovmorgon idag. Väldigt skönt var det och pricken över i:et var såklart några avsnitt av Big Bang Theory, jag älskar den serien! Hur rolig som helst verkligen. Vid klockan två tog vi oss ner på stan och mötte upp min kära kusin Rebecka. Hon pluggar här i Stockholm men pendlar till Eskilstuna varje dag, imponerad över hur hon orkar med det faktiskt! Vi shoppade lite, åt på Subway och sedan skiljdes vi åt. Det har varit en bra dag och nu ska vi snart avsluta den med lite tacos och diverse olika program på tvn. Ha en bra kväll barn! 
 
Här är jag och pojkvännen inne på någon pyssel/papper/penna affär! Jag har världens äckligaste hår, men det ska bli ändring på alldeles strax, dags för duschen! 

TED!

Söndagskvällen blev väldigt bra. Hanna och Victor kom över och vi gjorde mat, kollade på solsidan och sen gick vi och såg Ted på den lilla bion här i Solna. Filmen var så sjukt bra! Inte alls en barnfilm trots att den är från 11 år vilket jag anser är helt sjukt. En nallebjörn som knarkar, svär, super och raggar tjejer konstant genom hela filmen tycker inte jag att ett barn ska se, haha helt sjuk film! Rekommenderas verkligen! Nu har dom åkt hem och vi ska lägga oss i sängen och kika på ett avsnitt av Big Bang Theory innan det blir godnatt. Men nu säger jag godnatt till er, så Godnatt! 
 

LÖRDAGSKVÄLLEN

Lördagskvällen blev mycket trevlig! Vi mötte upp Hanna och Victor på en pizzeria i närheten av deras fina lägenhet. Därefter tog vi med oss pizzan hem till dom där vi åt, spelade poker, drack och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid halv tolv började vi dra oss mot Retro där vi tog en öl innan vi tog bussen ner till Stureplan. Väl på Stureplan så gick vi till ett ställe som hette Vardagsrummet. Väldigt trevligt, dock inte min typ av musik så jag satt mest med grabbarna och snackade tills vi tillslut tog bussen hemåt! 
 
Nu ligger jag i sängen och väntar på att älsklingen ska komma med mat till mig. Han står nämligen ute i köket och lagar ihop något. Vi har tittat på flera avsnitt av Big Bang Theory idag och nu har vi börjat på säsong 3. Vad denna dag kommer att erbjuda här i huvudstaden vet jag inte än. Vi kanske hamnar hemma hos Victor och Hanna igen då Hanna kanske ska fixa mina naglar med nagelförlängning och grejer, men ingenting är bestämt än. Vi kanske ska gå på bio ikväll också, ensamma eller inte återstår att se! Det blir i vilket fall som helst en bra dag. Det har jag bestämt! 

PLUGG

Medan pojkvännen är och skriver tenta så passar jag på att titta på x-factor som vi missade igår. Efter det ska jag läsa några kapitel i kurslitteraturen. Har tenta den andra november och om det var något jag lärde mig sedan förra tentan så är det att inte börja plugga försent!


HÖRLURARNA

När jag skulle packa färdigt min väska nyss fick jag verkligen panik. Jag hittade inte mina hörlurar till telefonen! Hur skulle jag klara mig på ett tåg i 2,5 timme utan att kunna lyssna på musik eller titta på film? Nyss fick jag en snilleblixt och kom på att jag lade ner dom i fickan på ett par joggisar när jag cyklade hem från träningen i onsdags, och vad gjorde jag med dessa byxor igår? Jo jag tvättade dom såklart. Jag får hoppas att de fungerar iallafall för annars måste jag använda de vanliga iphonehörlurarna som jag får jätteont i öronen av! Nu ska jag springa till bussen och sedan ta tåget! Ciao


Dagens viktigaste måltid!


PACKNING

Har tvättat, bäddat rent i sängen, städat mitt rum och det sista jag gjorde nu var att packa. Imorgon åker jag nämligen till Stockholm för att vara med pojkvännen! Där ska jag vara tills början på nästa vecka, har inte bokat någon biljett tillbaka till karlstad ännu men jag tror jag åker tillbaka på tisdag eller onsdag. Längtar som en tok efter honom även fast det bara har gått tre dagar sen han åkte från mig. Nu ska jag duscha och sen ska jag titta på Fråga Olle i min renbäddade säng!

Min väska blir alltid så jäkla tung när jag ska till Ludvig. Nästa gång jag åker hem till Eskilstuna ska jag ta hit min stora resväska!


Oct. 18, 2012

Hej allihopa! Har precis kommit hem från universitetet där jag har tillbringat hela dagen. Nu har jag tid i tvättstugan och för att inte glömma bort att hämta tvätten får jag nog ställa alarm, vet inte varför, men alltid när jag har tvättat har jag kommit på någon timme senare: Just fan, tvätten!! Har fått världens skoskav så idag skippar jag träningen. Det öser ner ute också så det känns inte särskilt lockande att cykla till gymmet! Det blir alltså en lugn kväll ikväll.

Saknar min väldigt mörka hårfärg jag hade ett tag i somras, nu har mitt hår blivit så sjukt tråkigt. Ska göra något åt saken, snarast! Eller ja, iallafall inom några veckor!


VÄRLDEN ÄR LITEN

Idag har det varit en bra dag! Efter grupparbetet i skolan åkte jag hem en stund och bara tog det lugnt. Därefter gick jag över till Tobias, Alice och deras underbara lilla dotter Rose en stund. Tobias gick i min klass sista året på gymnasiet och häromdagen fick vi reda på att vi tydligen bodde i husen bredvid varandra, världen är bra liten ibland! Det var i vilket fall jättetrevligt! Efter besöket hemma hos dom så cyklade jag iväg till gymmet och körde faktiskt väldigt hårt! Först körde jag efter schemat som jag och Emma fick av vår PT igår, och därefter blev det en halvtimme på löpbandet. Nu sitter jag nyduschad i sängen och tänkte ringa min pojkvän, därefter blir det Berg flyttar in på tv4play! 
 
Här är lilla Rose fast för ungefär åtta månader sedan.
Hon var fortfarande lika söt fast nu var det mer fullt ös, medvetslös!

ONSDAG

Godmorgon allihopa! Har precis gjort mig iordning för att cykla iväg till skolan, idag är det grupparbete som står på schemat. Har min mussepigg-tshirt för att pigga upp lite, haha den är så söt. Hörs senare people!


WANTS AND NEEDS

 
www.sheinside.com
 

Jag har funnit denna sida och där finns det faktiskt en hel del snygga kläder. Den mysiga tröjan uppe till höger blir min inom några dagar, och resten av kläderna jag har hittat hade jag lätt köpt om jag inte hade levt på csn. Ibland suger det att vara student men jag får helt enkelt ta igen all shopping om några år då jag förhoppningsvis är en framgångsrik mäklare! 

BACK ON TRACK

Tydligen så har alla på mitt gym en egen PT och det innebär ju såklart att jag också har det. Jag och Emma träffade honom idag, han var dock bara vikarie för en tjej som vi egentligen skulle haft men det var iallafall kul. Han hade iallafall gjort ett cirkelgym-schema åt oss och ja, det är väl bara att köra. Egentligen brukar jag dela upp träningen så att jag kanske kör mage+armar ena dagen, och rygg+ben andra dagen, men det är väl bara att ge detta en chans helt enkelt. Utöver detta schema vi fick så kör jag ibland bodypump och dessutom tillbringar jag en del tid på löpbandet! Det känns så jäkla gött att vara på banan igen. Att jag orkade springa 6 kilometer är verkligen ett bevis för mig själv att träningen ger resultat, och det i sin tur ger en så bra motivation till att fortsätta. 
 
 

SCHOOOL

Idag är det tisdag och Ludvig har åkt tillbaka till Stockholm. Tråkigt känns det, hade nästan vant mig vid att ha någon att dela allting med igen. Nåväl, jag ska till honom redan på fredag så världen går inte under om man säger så! Jag har precis vart på handledarmöte med min grupp och nu sitter jag i den tysta delen i biblioteket på universitetet och ska börja läsa boken. Klockan två blir det gymmet då jag och Emma ska träffa en instruktör för att få tips och idéer på hur man kan träna. Ha en bra dag people!


MORGONTRÄNING

Godmorgon allihopa! Igår var en riktig mys-svullo-dag då vi åt så jäkla mycket gott. Mat, cheeseballs och kladdkaka. Och för att jag ska få någon träning gjord idag så åker jag och tränar innan skolan. Jag känner mig själv, om jag väntar tills efter skolan kommer jag vara ännu tröttare och dessutom kommer jag inte vilja slösa bort kvalitetstid med pojkvännen! Nu blir det frukost, och sedan drar jag mig till gymmet! Ha en bra måndag allihopa.


MAT OCH BIO

Igårkväll gick vi till en mongolisk buffé och käkade. Det var som Bambu City hemma i Eskilstuna att man fick lägga på nudlar, grönsaker och valfritt kött och sedan stekte dom allting. Väldigt gott var det måste jag säga! Därefter gick vi och såg taken 2 på bio, så jäkla bra men jag tycker nog att första filmen är snäppet bättre ändå!


Oct. 12, 2012

Dagen började med frukost på sängen och Ice Age 4 tillsammans med pojkvännen! Därefter tittade vi på en annan film och efter det kände vi oss så hurtiga så då gick vi ut på en springtur! Jag fattar inte riktigt vad som hände för jag sprang mycket längre än vad jag orkat göra på evigheter!! Visst, jag hade väl inte snabbaste tempot men ändå! Vi stannade även och gjorde lite intervaller i en trappa, haha det måste sett roligt ut! Nu ska vi äta lite mat som älsklingen kokat ihop. Senare blir det bio med hans föräldrar! Ha en bra fredag allihopa!


ÄGGET

Idag fick vi ha lektion i ägget som är lite av en representant för Karlstads universitet. Det är lätt den snyggaste föreläsningssalen jag någonsin sett. Nu kan man bocka av det från listan iallafall!


KÄRLEK

Allt är så mysigt när pojkvännen är här. Det är mysigt att komma hem efter skolan, det är mysigt att han gjorde lunch till mig idag och att vi åt lunch tillsammans innan min föreläsning. Det är mysigt att han följde med mig till gymmet igår och visade mig nya övningar. Det är mysigt att vakna upp bredvid honom, men framförallt att somna alldeles omfamnad. Det faktum att han sitter mittemot mig i skrivande stund är mysig. Ville bara uppdatera er om hur jag har det just nu.
 
Imorgon är jag ledig och på kvällen kommer svärföräldrarna till stan! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på just imorgon kväll för det beror lite på hur sent dom kommer. Planerna för helgen är iallafall att de ska spana in min lägenhet, vi ska kolla på hockey då Skellefteå kommer till stan, (Luddes mamma är därifrån och är ett riktigt hockeyfreak), vi ska gå på bio och antagligen blir det ett eller två besök på några restauranger också. En bra helg väntar med andra ord och därmed inte så mycket uppdatering på bloggen! Några mobilinlägg kan jag nog hinna med men antagligen inte mer än så! 
 
 
 

10 OKTOBER 2012

Idag är dagen då min pojkvän kommer hit! Om ungefär en timme ska jag ta bussen till tågstationen för att möta upp honom. Det här kanske låter jätte töntigt med tanke på att det bara har gått tio dagar sen sist, men jag har längtat efter honom nåt otroligt mycket! Nu på morgonen har jag inte gjort många meter, jag gick upp och gjorde mig lite frukost, sedan tog jag med mig frukosten till sängen och tittade klart på en film jag började se på igårkväll. Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och göra mig iordning för att sedan åka iväg och träffa min kärlek. Ha en bra dag allihopa! Det kommer iallafall jag att ha. 
 
 
Bjussar på två bilder från min bal som älsklingen ställde upp att gå med mig på. Världens bästa!♥

HÖST

Tisdagen har bara svischat förbi och idag har jag fått mycket gjort! Vi har vart på föreläsning, ändrat vår uppsats, träffat syon och så har jag tränat. Först på gymmet och sedan ett bodypump-pass. Jag skrev egentligen ett mobilinlägg imorse men det verkar inte ha velat komma upp. Inte hela världen men iallafall. Nu sitter jag i sängen och har precis satt på tvn som visar Svenska hollywoodfruar. Inte det bästa programmet kanske men det är rätt kul ibland måste jag medge. Imorgon kommer pojkvännen hit och det kommer bli så mysigt! Jag är ledig imorgon så det blir nog en sväng på stan och lite annat mys med honom. Längtar ihjäl mig, är nästan som ett barn dagen före julafton! ♥
 
Just det, har nog inte visat er min jacka som jag köpte i samband med att jag var i Stockholm på coldplaykonserten. Det är den finaste jacka jag någonsin har haft, jag älskar den! Inte bästa bilden men man ser ju på ett ungefär hur min favoritjacka ser ut. 

NY VECKA

Idag står en föreläsning och träning på schemat! Föreläsningen slutar klockan tre och då ska jag pallra mig till gymmet någon timme för att sedan åka hem och käka något mellanmål för att sedan klockan sex köra ett bodyattack-pass! Riktigt hurtig kommer jag att känna mig. Vaknade upp lite på fel sida idag då jag vaknade av några ungar som bokstavligen skrek så högt att det lät som att de befann sig i mitt rum typ. Dessa skrik varade i ungefär tio minuter och det räckte såklart för att jag skulle hinna vakna till ordentligt. Nu har jag precis beställt hem kurslitteraturen till kursen som börjar idag, bra framförhållning... Men bättre sent än aldrig! 
 
I övermorgon kommer pojkvännen hit och jag längtar som en jäkla dåre, är ledig på onsdag också så då ska jag se till att vi gör någonting vettigt av dagen. Ett varv på stan vore inte helt fel då vi inte hann med det sist han var här. Hur som helst så längtar jag så jag spricker, han är verkligen världens finaste kille, min kille ♥
 

Nya träningsskor som ska användas flitigt från och med nu!


Mat&Muffins

Efter några timmar på stan bestämde vi att det var dags för lunch! Vi gick till ett jättemysigt ställe som heter Mat&Muffins. Hit ska jag gå flera gånger!


SÖNDAG NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Idag är det söndag och den är helt utan förpliktelser till något plugg. Vi ska visa Linnea vår fina stad och alla affärer, senare blir det gymmet och kanske vi ska prova jacuzzin som står i omklädningsrummet. Lyxigt gym? Javisst! 

Mysdag

Igårkväll hade vi tentafest med klassen som slutade med att vi var några stycken hemma hos oss. Jätte trevligt hade vi då vi sjöng singstar och bara satt och snackade lite skit!

Idag ska vi ta det lugnt hela dagen! Möjligtvis att vi ska gå till Ica och köpa lite gott. Sitter i soffan nu och tittar på xfactor på play.


FREDAG

Idag har jag tenta. Eftersom att den inte börjar förrän klockan två så har jag hunnit läsa igenom allting två gånger, tittat på nybyggarna på kanal5play, och nu ska jag strax läsa igenom allt en tredje gång! Nervositeten bara växer och jag vet egentligen inte hur det kommer gå, det kan faktiskt gå hur som helst. Vore skönt att klara den här första tentan, men får tänka att världen inte går under om jag får göra om den. Så alla som läser detta, håll tummarna för mig idag mellan klockan 14-17.00, det lär behövas. 
 
Idag kommer Linnea hit och jäklar vad mysigt och kul vi kommer ha. Ikväll blir det lite "tentafest" med klassen och imorgon ska jag bara sova ut, och ta det så sjukt lugnt heeeela dagen! Imorgon ska jag till och med belöna mig själv med lite godis. Nej. Nu ska jag läsa igenom allt några gånger till och se ifall det fastnar bättre då, känns som att min hjärna är helt fullproppad med ny kunskap så jag vet inte riktigt hur mycket mer som får plats i den.
Ha en bra fredag allihopa!
 
 
 
 

Mamma gjorde min dag

Mitt i allt det träliga och svåra plugget gick jag ner för att se ifall mina nycklar (som jag glömde i mammas bil i e-tuna) hade kommit med posten. Jag hittade en paket i brevlådan, och vad hittar jag i? Jo, en jäkla massa dumleklubbor och gömt i dessa ligger mina älskade nycklar! Mamma gjorde min dag lite bättre, minst sagt!


Tentaplugg och träning

Dagen har bestått av en jäkla massa plugg och en väldigt grym träning med mig själv på gymmet! Jag tror att de flesta tränar sämre ensamma, men jag får någon jäkla superkraft så jag kör tills är helt död och drunknar i mitt eget svett typ! Nu blir det lite mer plugg och därefter ska jag sova. Roligare än så blir det tyvärr inte!


ÅNGEST

Har haft så sjukt bra dagar här hemma att jag känner ångest i att åka härifrån. Förhoppningsvis går det väl över. Har iallafall börjat plugga på tentan som vi har på fredag. Det är svårt när man tycker att man redan har koll på 80% av det. Väldigt mycket repetition från gymnasiet. Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag besöka mormor och morfar innan jag far iväg med tåget klockan tre. 

RSS 2.0