update!

Hej allihopa! Jag kom tillbaka till Karlstad igår förmiddag. Har haft en sån mysig helg hemma och spenderat väldigt mycket tid tillsammans med min underbara pojkvän. Söndagen spenderades hemma hos Ludde där vi låg i soffan nästan hela dagen, han sov i mitt knä och jag spelade candycrush. Kan inte ens minnas när jag kunde ta det så lugnt senast! Vi spelade även lite rundpingis med älsklingens fina familj, tycker det är så kul när man hittar på såna spontana saker tillsammans med familjen! 
 
Idag däremot har det inte hänt så mycket roligt! Jag har världens konstigaste träningen från handbollsträningen jag var på igår. Det gick faktiskt mycket bättre än förväntat och jag var bättre än vad jag minns. Eftersom att det laget jag spelade med mest spelar på skoj så känner jag faktiskt att jag vill fortsätta. Det var så härligt att hålla i en handboll igen! Dagen har iallafall spenderats med plugg och Lina, en föreläsning i skolan och nu på kvällen körde vi ett BodyAttackpass på Livskraft. Härligt att vara igång med träningen igen! Nu ska göra mig iordning för natten och sedan måste jag sova. Har föreläsning imorgon klockan 08.00! KILL ME! 
 
Jag och Lina slängde ihop lite choklad"bollar" i eftermiddags när vi skulle plugga. Haha kletiga men väldigt goda blev dom! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0