MR. BRIGHTSIDE

Just nu sitter jag och väntar på att Felicia ska dyka upp. Har ingen aning om vad vi ska göra men sällskap skadar ju aldrig. Nu har jag iallafall så gott som packat färdigt, det är bara lite småsaker som mamma måste hjälpa mig med. Tänk, imorgon vid den här tiden kanske jag hoppar ner i havet från hoppklipporna som Rebecka har berättat om, fatta vad härligt. Eller så kanske vi ligger och käkar glass på något härligt ställe!
Den här resan kan ju inte bli annat än bra!
När vi har varit i Fjällbacka så ska vi åka förbi mammas killes place nere i Eksjö, har aldrig varit där så det kanske är på tiden att jag åker dit, hehe. Har ingen aning om hur länge vi blir kvar eller när vi kommer hem, men förmodlingen så är jag hemma till nästa helg, eller ja, det beror som sagt på hur kul vi har i Eksjö.
Jajajaja, jag bloggar väl sen innan jag går och lägger mig. Imorgon bitti klockan sex så hade jag och min bror tänkt att ge oss ut på vägarna. Det kommer att bli intressant att se om vi kommer fram ordentligt och hur mycket vilse vi kommer att åka. Förhoppningsvis ingenting, eftersom att vi har fått låna en GPS.
Nu kommer Felicia, tjingeling!
HAHAHA SÖT TJEJ VA? DET ÄR MIN BÄSTAVÄN, TUR ATT "MAN BLIR SOM MAN UMGÅS" INTE ALLTID STÄMMER ;) FÖR DÅ VET JAG INTE OM JAG SKULLE HA MIN POJKVÄN KVAR, HA-HA
PUSSS GUMMAN!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0