Äntligen är du min!

Idag är det en väldigt väldigt bra dag. Vid lunch kom nämligen en postkille hem till oss och överlämnade något som jag sååå länge har suktat efter, min alldeles egna MacBook Air. Änsålänge är jag så sjukt glad och nöjd över den att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tänk er, att den är min, baaara min, att jag har köpt den helt själv, med mina egna ihoptjänade pengar. Känns så sjukt bra. Ska bli så skönt att slippa min gamla tunga, sega dator som tar hundra år att sätta på, laggar när man ska streama filmer osv... Det är verkligen skillnad och det är så jäkla nice! Ville bara uppdatera er om min nya kärlek. Nu ska jag sätta på spotify, städa och börja med maten. Ikväll sitter jag bänkad framför så många bra tvprogram att jag inte ens vet om jag kommer hinna med alla. Tur att jag kan streama efteråt helt problemfritt, hihi! 
 
 

Effektiv lördag!

Ludvig kom ju hit igårkväll så idag har vi tittat på reprisen av idol, vart på gymmet och gjort en kycklingpaj som blev väldigt god! Min mage och mina biceps är helt döda efter träningen, ibland är det bra att träna med någon som man vill visa sig stark inför, haha! Nu ska vi diska, duscha, och sedan slå på en Wallanderfilm och dyka ner i soffan! Hoppas alla får en skön lördagskväll, kram på er! 



Mysfredag

Har myst i min onepiece sedan träningen för några timmar sedan. Nu ska jag dock hoppa ur den och in i lite mer anständiga kläder då jag ska ner på stan och möta upp Ludvig som kommer med tåget vid nio. Vill egentligen inte ut i kylan men vad gör man inte för pojkvännen liksom? När vi kommer hem igen ska jag tvinga honom att kolla på idol med mig, har ju faktiskt köpt lite godis åt oss dagen till ära! 



Nöjd tjej!

Jag har inte sprungit längre än 2 km sen i somras så idag tog jag tag i konditionsträningen och tro det eller ej så orkade jag fem km utan att stanna, haha är as nöjd! Nu kan det bara bli bättre! 



Ooh happy day!

Idag har det hänt mycket skoj! Eller ja, egentligen bara två saker men ändå... För det första, håll i er nu... Jag fick jobbet på Fastighetsbyrån! Är så glad! Jobbet i sig gör jag inte för pengarna då jag bara kommer jobba en kväll i veckan, utan jag gör det för att bli ännu säkrare på att prata med främlingar i telefon, och det är faktiskt väldigt kul! 

Det andra roliga som hände idag var att vi var på hockeymatch, Färjestad mot Skellefteå, och Skellefteå vände ett 3-0 underläge till 3-4 och vann tillslut matchen, så jäääkla bra!! Nu ligger jag helt död i sängen och ska sova, och det är en glad tjej som somnar gott ikväll! 



PW med Maja och Emma!




+

Dagens två stora plus: 
+ Vår efterlängtade vän Maja kom hit idag efter ett halvår på Nya Zeeland och fy satan vad jag har saknat henne! Min älskade glädjespridare! 

+ Idag tog jag äntligen tummen ur röven och beställde en MacBook Air så nu väntar jag med spänning på att den ska komma hit! Jäkligt mycket pengar men såååå värt! Känns sjukt bra! 


Maja gav oss en jättebra låda med allt man kan tänkas behöva som student... Allt ifrån en vinbox till tandkräm, hur bra som helst! 

Provjobb på Fastighetsbyrån

Hej allihopa! Idag har jag varit många timmar i skolan (som vanligt) och efter skolan så åkte jag till Fastighetsbyrån här i Karlstad och provjobbade lite... Det gick sjukt bra och var jätteroligt så vi får se hur det går. Vet senast på fredag om jag fått jobb eller inte. Det är dock endast 4 av 14 som har turen så vi får helt enkelt se! Det kändes i vilket fall som helst väldigt bra och jag känner verkligen att jag valt rätt yrkesinriktning! Fick även en trisslott av Fastighetsbyrån som jag faktiskt vann 60 kronor på! Första gången i mitt liv som jag vinner något på de där lotterna så det var as kul det med, haha! Nu är jag så trött så jag ska lägga mig i min underbara säng och kolla på Mistresses innan jag somnar. Godnatt på er därute!  
 
 
 
 

Träningsfreeeaaak



Dagen har mestadels spenderats i skolan då vi först satt i biblioteket och pluggade och sedan hade vi föreläsning i tre timmar. Klockan fem satt jag på spinningcykeln och svettades sönder och efter det gick jag på ett corepass. Nu sitter jag och Emma i soffan och degar framför tvn och här lär jag ju sitta ett tag då mina ben är döda efter bodypumpen igår, alltså smärtan går inte ens att beskriva. Jag vet dock att träningsvärken alltid är värst två dagar efter träningen så jag ser ju inte framemot morgondagen kan jag ju säga! 

Söndag


Nu har jag lämnat av Alexandra vid tågstationen och efter det tog jag en promenad hem från stan istället för att ta bussen. Älskar att gå promenader med en skön podcast i öronen, idag blev det Filip och Fredriks! Nu har jag precis slängt in tvätt i tvättmaskinen och strax blir det lunch då jag även ska fixa ihop lite matlådor inför veckan som kommer. Sen i eftermiddag ska jag, Emma och Lina gå på bodypump. Det blir en produktiv söndag för en gångs skull helt enkelt! 

Hårfix

Ska klippa mig om ungefär två veckor hade jag tänkt och blir så jäkla sugen på den här längden när jag ser hur snygg Angelica Blick är i det... Har ju dock sparat ut mitt rätt långt nu så känns lite dumt ifall jag skulle klippa av det nu! Ska iallafall fundera lite på det, spänningen är olidlig, haha! 

Fredagsmys

Jag och Alexandra lagade en finfin middag ikväll. Vitlöksmarinerad fläskfilé med egna klyftpotatisar och en god sallad, självklart hade vi även en beasås till! Haha standard! Dagen i övrigt har spenderats i skolan och efter det gick vi många timmar på stan. Shoppade ingenting förutom lappar att sätta in i skattelagboken och en ny plånbok. Nu ska vi börja runda av här och imorgon blir det sovmorgon deluxe! Välbehövligt som tusan... Godnatt allihopa! 



Reunion

Idag kom min efterlängtade underbara och alldeles fantastiska vän Alexandra hit efter att ha spenderat fyra månader långt bort i Norge. Sedan hon kom hit har vi bara hunnit storhandla på Ica inför helgen och kvällen spenderade vi med några av mina favoritklassisar på restaurang där dom hade "studenttorsdag" och därmed halva priset på all mat! Hur nice??? As nice! När vi kom hem igen skypade vi med min snart hemkomna vän Maja som just nu befinner sig alldeles ensam på ett hotell vid Nya Zeelands flygplats. Det var verkligen hur underbart som helst att få se och höra människan igen. Längtar tills jag får en bamsekram i verkligheten också! Alexandra var så trött så något mysigt kvällsprat innan vi somnar hann vi inte med... Nej jag hann knappt släcka lampan innan hon hade somnat! Nu ska jag med försöka då jag har lektion 08.15 imorgon bitti... Godnatt allihopa! 
Hemskt ledsen för en mat-bild men min club sandwich som jag åt idag var så gudomligt god så den förtjänar faktiskt sin plats här på bloggen! 


älska livet!

Jag känner ett lyckorus i livet just nu. Allt går bara så jäkla bra känns det som. Skolan rullar på bra som fan, jag är påväg att bli frisk så att jag äntligen kan köra igång med träningen ordentligt igen... Men, det jag är mest glad för är att jag är omringad av så jäkla fina människor vart jag än befinner mig.
 
Jag har så bra vänner här i Karlstad och trivs verkligen som fisken i vattnet här! Jag har världens bästa vänner när jag kommer hem till Eskilstuna och framförallt nu när två av mina närmsta vänner kommer hem från sina äventyr... Maja från Nya Zeeland där hon har varit sedan februari och Alexandra som åkte till Norge hela sommaren. Jag känner mig extra glad just nu för att Alexandra kommer hit imorgon direkt från Norge innan hon åker hem till Eskilstuna. Jag får alltså spendera hela helgen med min fina vän och vi kommer ha så mycket saker att prata om och jag vill verkligen höra allt som hon har varit med om! Nej, fan vad jag älskar livet just nu, ville bara säga det! Godnatt på er alla därute! ♥
 
 

black or brown?

 
Älskar dessa stövlar i skinn som jag hittade på ellos.se. Jag vet dock inte om jag ska köra på svarta (passar till allt och är lite diskret) eller om man ska vara lite mer vågad och köra på mörkbruna som egentligen också passar till det mesta! Vad tycker ni? Behöver seriöst lite hjälp i mitt beslut nu! 
 

Mysmåndag

Idag hade jag lektion från 13.15 till 16.00 och sedan satt jag kvar i skolan tillsammans med Ellinor och Malin till klockan 19.00. När idol började var vi ett gäng samlade hemma hos oss och myste framför tvn. Hur mysigt som helst! 


Nollesittning

Igår var det dags för årets nollor att äntligen bli ettor. Vi hade alltså nollesittning för dom och jäklar vad kul vi hade! Började med trerätters och sedan fortsatte vi till Koriander där vi var tills stängning. Tack för en grym kväll alla som var med, känner på mig att det här året kommer bli sjukt roligt! 



Sjuuuuuk, godnatt

Dagen har bestått av att plugga, både i skolan och här hemma. Sedan cyklade jag även ner till Ica vilket var sjukt jobbigt nu när jag är sjuk. Tänk er typ 800 meter nedförsbacke på väg dit (as nice), men fatta vad jobbigt det är hem igen när man dessutom är fullpackad med saker man har handlat! Jag vill verkligen träna på riktigt men det vore så jäkla dumt för jag skulle nog bara bli ännu mer sjuk. Imorgon blir det lite soft träning iallafall, jag och Emma ska gå till stan (7 km) och tillbaka, och på kvällen ska vi cykla hem till Louise i stan där det blir lite myskväll! Hoppas jag blir frisk snart iallafall för jag vill träna på riktigt! 

Cissis och Emmas bootcamp, here we go!

Jag och Emma tänkte börja vårt sunda liv igen denna vecka och med det så blir det nyttig mat och mycket träning. Vaknade dock upp med halsont så det blev endast en morgonpromenad idag, men körde iallafall igång med kosten idag och jäklar vad bra det har gått! Vi får se hur det känns imorgon med halsen men det blir nog rätt lugnt imorgon också... Känns bra med lite nyttigt nu efter den hårda helgen! 


Young, wild and free

Har haft en magisk helg med mina fantastiska vänner här i Karlstad. Har blivit party med årets nollor två kvällar i rad så gissa vem som ska ta det hur lugnt som helst idag?


Dagens träning!


catch up

Oj oj oj... Nu har jag glömt bort denna lilla blogg igen. Sedan jag skrev sist så har jag varit både i Karlstad och i Stockholm. I Stockholm var jag med pojkvännen och vi hittade på lite olika grejer, vi gick på bio (snabba cash), vi umgicks med Ilango och Martin och sista kvällen gick vi på Björn Gustavssons och Henrik Schyfferts föreställning. Föreställningen var min födelsedagspresent från Ludvig och den var faktiskt väldigt bra! Mysigt att hitta på något tillsammans också istället för att få materiella ting. Hade dock inte blivit ledsen om jag hade fått en klocka från Michael Kors eller något sånt, haha men med tanke på att vi båda är studenter så får man ju nöja sig med vad plånboken kan erbjuda! 
 
Igår var jag på gymmet för första gången på den här terminen och imorgon smäller det igen. Ska satsa mycket på att löpa och få upp konditionen på topp. Efter sommaren som har varit har jag tappat rätt mycket inom träningen men det är bara att kämpa på så är jag snart där igen. Nu har jag nya, tuffare mål med min träning och hur jag vill att jag själv ska reagera mot den. Så alla som läser detta därute, vi gör den här kampen tillsammans! 
 
Min fina sambo Emma är ju general för nollningen detta år och ikväll skulle dom ha rocktema. För första gången fick jag och mina stylisthänder fria händer med denna dam och resultatet blev sjukt bra, till och med Emma kände sig både snygg och rockig! Kanske ska bli stylist istället för fastighetsmäklare... ;) Kanske som en hobby isåfall!
 
 

RSS 2.0