Stockholm!

I torsdags för snart en vecka sen åkte några i min klass till Stockholm för att gå på Fastighetsbyråns förfest till Mäklarmässan. Det var en riktigt bra kväll med fina människor som avslutades hemma i älsklingens säng! 






tenta-p

Hej allihopa! Sorry för dålig uppdatering men så blir det lätt när man har tentaplugg. Denna vecka har bara flugit förbi, har varvat dagarna med föreläsningar på kurserna Investering&Finansiering och Köpbeteende och på kvällarna har jag suttit och pluggat inför min omtenta i Redovisning och Styrning förutom en kväll då jag jobbade på Fastighetsbyrån. Det som har förgyllt denna vecka är min nya vinterjacka från Boomerang och tjejkvällen vi hade igår hemma hos Ellinor, SÅ mysigt! 
 
Imorgon är sista pluggdagen inför omtentan (den är på måndagmorgon) och därefter får vi vänta med spänning på både skatterättstentan och redovisningen. Jag hoppas verkligen att jag klarar båda så att jag ligger i fas sen. Vore skönt att göra det tills jul... 
 
Igårkväll hade vi myskväll hemma i Ellinors etta. Vi var sju tjejer som käkade tacos i pitabröd, tittade på idol och spelade RappaKalja medan fotbollen var på. Suuupermys och välbehövligt efter en hel dag i biblioteket! 

Plugg

Kom tillbaka till Karlstad igårkväll och idag har jag bara vart i skolan och pluggat. Jag har även hunnit med att göra lite matlådor, fläskfilégryta med råris... Sjukt gott!



Överraskning!

Igår åkte jag bil till Stockholm med Lina och Jessica utan att Ludde visste om någonting. Han blev lagom chockad/förvånad när jag plötsligt kom innanför ytterdörren. Kul var det! På kvällen åkte vi till Ilango och drack drinkar med några från Luddes klass, det var mycket trevligt! Idag har vi tittat på idol och när Ludde åkte och tränade så satte jag mig och pluggade. Nu sitter jag på tunnelbanan påväg till Fridays där vi ska äta tillsammans med Luddes föräldrar, får se om vi drar en bio sen eller något! Ha en trevligt kväll allihopa! 



Lööööp

Godmorgon allihopa! Jag började min dag med en löprunda utomhus för ovanlighetens skull. Hade glömt att det var så stor skillnad att springa på löpband jämfört med utomhus där man stöter på uppförsbackar och sånt där. Är helt död! Idag har jag lite fuffens på gång... Kan avslöja ikväll! Hihi, men kul ska det bli iallafall! Ha en bra fredag allihopa! 
 
 
 

update!

Hej allihopa! Jag kom tillbaka till Karlstad igår förmiddag. Har haft en sån mysig helg hemma och spenderat väldigt mycket tid tillsammans med min underbara pojkvän. Söndagen spenderades hemma hos Ludde där vi låg i soffan nästan hela dagen, han sov i mitt knä och jag spelade candycrush. Kan inte ens minnas när jag kunde ta det så lugnt senast! Vi spelade även lite rundpingis med älsklingens fina familj, tycker det är så kul när man hittar på såna spontana saker tillsammans med familjen! 
 
Idag däremot har det inte hänt så mycket roligt! Jag har världens konstigaste träningen från handbollsträningen jag var på igår. Det gick faktiskt mycket bättre än förväntat och jag var bättre än vad jag minns. Eftersom att det laget jag spelade med mest spelar på skoj så känner jag faktiskt att jag vill fortsätta. Det var så härligt att hålla i en handboll igen! Dagen har iallafall spenderats med plugg och Lina, en föreläsning i skolan och nu på kvällen körde vi ett BodyAttackpass på Livskraft. Härligt att vara igång med träningen igen! Nu ska göra mig iordning för natten och sedan måste jag sova. Har föreläsning imorgon klockan 08.00! KILL ME! 
 
Jag och Lina slängde ihop lite choklad"bollar" i eftermiddags när vi skulle plugga. Haha kletiga men väldigt goda blev dom! 
 

Afternoon Tea party

Igår var vi på Sundbyholms slott med Luddes släkt och åt en massa gott. Scones med brieost och marmelad och därefter en massa fika. En kopp te slank ner också men tycker fortfarande att det mest smakar varmt vatten. På kvällen åkte vi förbi Simons nya lägenhet en sväng och sedan blev det filmmys med Kim och Elin! 



Tips!


Sån jäkla härlig feel-good låt! 

Hallå där igen

Sorry för den hemskt dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp! Igår hade vi tenta och den kändes väl sisådär, svar på den får vi om tre veckor så då får vi se om jag skrattar eller gråter! Igårkväll jobbade jag på Fastighetsbyrån och efteråt gick vi hem till Alex och Lukas där det var tentafest. Vi hade sjukt trevligt och det känner jag av lite idag. Klockan 8 ringde klockan och nu sitter jag på tåget mot Eskilstuna. Idag får jag äntligen träffa min kärlek, har inte träffat honom på tre veckor nu! Biomys blir det iallafall med Ludde och hans familj. Hoppas ni får en bra kväll allihopa! 



RSS 2.0