Plugg plugg plugg

Efter 9-timmars stenhårt plugg så tackar jag för mig för dagen! Imorgon vankas födelsedagspartaj i Sthlm, wiiii!!


Adjö min fagra mö!

Gårdagen spenderades mestadels framför skolböckerna men på kvällen tog jag en paus då vi var ett gäng tjejer som käkade på Papas Tapas. Anledningen: säga hejdå till Alexandra som flyttar till Norge och ska arbeta där några månader framöver. Usch, min fina vän så jag kommer sakna dig! ♥ Jag är glad över att det "bara" är fram tills hösten iallafall och att du inte gör som alla andra och försvinner ett helt år. 
 

ooonsdag

 
Tjena kompisar! Sitter hemma hos Ludde nu och väntar på Emma. Vi ska göra lite övningar inför tentan tillsammans. Hoppas det går bra, jag försökte mig på det själv igår men facitet var helt konstigt så jag fattade inte så mycket om jag ska vara ärlig. Vi får hoppas att två kloka huvuden tillsammans kan luska ut vad tusan lärarna menar för något. Förövrigt ska jag ta arslet ur vagnen och dra ut på en löprunda idag! Ikväll bjuder pojkvännen på sin magiska köttfärssås också, muumms! Ha en bra onsdag allihopa! ♥
 
 

Glad tjej!

 
Hej allhopa! Var ett tag sedan sist! Idag har jag spenderat några timmar på stan med Elin, Alexandra kom också förbi ett tag när vi käkade lunch på Waynes. Jag och Elin har iallafall preliminärbokat en resa nu i augusti till Cypern. Fan vad kul det kommer bli! Vi körde på ett lite finare hotell borta vid Nissibeach med All-Inclusive. Hur nice?!?! Längtar som en tok. Resten av dagen har tillbringats framför skolböckerna, as usual! 

Sommarfräscht!


Redo för släktkalas!

Sitter i bilen påväg mot älsklingen! Där ska vi fira hans pappa och syster som nyligen har fyllt år. Det blir nog supertrevligt, var ett tag sedan jag träffade dom!


Världens bästa mamma!

Grattis på morsdag världens bästa och starkaste mamma! Jag älskar dig ❤


Beautiful morning!

Idag börjas dagen som den avslutades igår, med näsan i kurslitteraturen! Det är så soligt ute nu så funderar på att förflytta mig till en solstol så man kan få lite färg... En promenad innan frukost ska det hinnas med också! Hade tänkt att springa idag men vaknade upp med lite halsont och lite täppt i näsan så avstår nog från det idag!


Friday!

Dagen har mestadels spenderats på stan. Först lunch tillsammans med mamma och Magnus, sedan ett varv tillsammans med Alexandra, Louise och Ida, därefter Tunapark med Alexandra! Shoppade en massa fint som jag kan dela med mig av imorgon! När jag kom hem var det lite bus med hundarna i deras lilla pool, oj vad kul lite vatten med kottar i kan vara!

På tal om imorgon så är det full rulle! Först plugga, sedan ner på stan och möta upp några fina vänner och på kvällen är det 20-års kalas för min fina roomie Emma! Kommer bli awesome, det känner jag på mig!


Bästa godnattsagan!


Satans skoluppgift!

Gårdagen spenderades på min morbrors kontor från 12 till 17.00 sedan åkte vi hem till honom och fortsatte med uppgiften en timme tills jag skulle iväg och fira Magnus som fyllde 50 år. Vi käkade supergod mat på Papas Tapas och så fick han lite presenter. Därefter åkte jag tillbaka till min kära morbror och gjorde klart uppgiften. När jag sedan kom hem och skulle fixa till Exceldokumentet lite så sabbade jag litegrann så nu, klockan 09.00 har jag med hjälp av min snälla morbror försökt att fixa till skiten. Haha jag tror att jag har gjort rätt nu iallafall så nu väntar jag bara på hans godkännande! 
 
Tack så jättemycket för all hjälp Stefan! Världens bästa morbror och gudfar är du! Och förlåt för att jag är så sjukt dålig på Excel (har dock lärt mig sjukt mycket om programmet igår/idag) och bara sabbar det vi har gjort. Haha :( 
 
 

home sweet home!

Jag fick ett spontant infall av att ta tåget hem till Eskilstuna nu på kvällen trots att grupparbetet inte var helt färdigt. Vi har tragglat med en av uppgifterna hela veckan och eftersom att vi inte kommer någonstans ska jag ta tag i skiten imorgon. Vid lunchtid ska jag träffa min snälla morbror som ska hjälpa mig med uppgiften och förhoppningsvis så ska vi två iallafall klara av att få ihop det! Annars idag har det varit en stressig, jobbig och allmänt dålig dag. Ska inte gå in på detaljer men ja, bättre dagar har jag haft. 
 
Det är iallafall jätteskönt att vara hemma nu och börja fokusera på tentaplugget fram tills den 7 juni. Jag har såklart lite annat smått och gott inplanerat men mesta tiden kommer faktiskt att spenderas framför skolböckerna. Imorgon fyller Magnus 50 år (!!!!) så då ska vi fira honom litegrann! Inga detaljer om det ännu för han vet inte om någonting, hehe. Nej, imorgon bitti vid sjusnåret ska jag skjutsa min kära mor till arbetet så nu måste jag faktiskt sova! Gooodnight ♥
 

Favoritlåten just nu!


vilse i skogen vandrar jag omkring

Jag skulle egentligen cykla iväg till gymmet hade jag tänkt men jag hittade inte mitt gymkort så jag gick ut på en löptur istället. Jag har tröttnat lite på min vanliga runda här i Kronoparken så denna gång sprang jag åt andra hållet istället och hamnade till slut på ett elljusspår. Jag som inte alls var taggad innan utan bara tänkte springa för att bevisa för mig själv att jag kan även fast jag är trött som tusan, sprang till slut 6,5 km. Det berodde nog på att jag inte visste riktigt vart jag var där i skogen, men till slut kom jag iallafall upp vid universitetet, och att springa därifrån var ingen konst, det var bara att tänka på den kommande tentan eller vårt helvetiska grupparbete så kunde jag kuta hem typ, haha! 
 

Längtar efter min fina...


Panncakes

Idag har det inte hänt mycket intressant kan jag meddela. Började dagen med ett varv i området, därefter skola från 10 till kvart över fem, sedan hem och fortsätta att plugga. Vid halv sju gick jag över till Marie där vi gjorde pannkakor. Alltså herregud vad gott det är! Sedan åkte vi och övningskörde lite med Lina när hon hade slutat jobbet. Hehe det var kul! Hade glömt hur svårt jag tyckte det var i början av min körkortskarriär!


 
Grattis min fina pappa på födelsedagen. Jag önskar att du var här nu. Saknar dig så jävla jobbigt mycket! Går inte ens att beskriva. Jag älskar dig, alltid! ♥

söndag

 
Hej allihopa! Idag är det söndag men det har inte varit någon vilodag för det inte... Har suttit i skolan med grupparbetet i några timmar och därefter tränade jag. Sprang lite på löpbandet och sedan smet jag in på ett corepass. Brände gött i magmusklerna! Nu har jag precis ätit lite mat och resten av kvällen kommer jag att befinna mig i min sköna säng. Är sjukt trött! Kanske tar mig i kragen och läser lite i kurslitteraturen också. Ha en trevlig söndagskväll allihopa! ♥

Segisdag

Igårkväll körde vi på lite partaj och satan vilken bra kväll det blev! Förfest hos oss, utgång på Tempel, sovsällskap och nattkäk med två fina vänner...

Idag däremot har jag varit i skolan och jobbat lite med grupparbetet. Nu är jag hemma hos Marie och Lina tillsammans med några tjejer i klassen och tittar på Eurovision. Lite segt som vanligt men mysigt ändå!


Intervallträning!

Idag provade jag på att köra intervaller på löpbandet. I slutet var jag så trött så jag trodde nästan att jag skulle kräkas, haha! Men det gick bra och mina 30 minuter passerade rätt snabbt. Efter intervallerna körde jag lite tricepsövningar också så när jag cyklade hem orkade jag knappt hålla i styret! Nu har jag precis ätit mat så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan titta på Biggest Loser på play!


Sol och plugg på balkongen!

Men mest sol...


Onsdag

Hej allihopa! Dagen har bestått av skola och plugg. Har även hunnit med en sväng på Ica och snart ska jag hem till Linnea för att spela lite sällskapsspel och så med några andra tjejer i klassen. Det kommer bli supermysigt!


Cissi på häst!


Träning!

Idag skulle jag egentligen köra bodyattack men jag var så sjukt trött i huvudet efter ridningen så jag och Ellinor gick till gymmet istället där man inte behöver tänka så mycket. Började med att springa en halvtimme på löpbandet och sedan körde vi på med magövningar. Känns sjukt bra nu efteråt eftersom jag var så trött och otaggad innan!


Islandshästar!

Vi var åtta tjejer från min klass som åkte ut till en herrgård idag och red på islandshästar. Min häst var lite seg men annars var det jätteroligt... Det var en jätte härlig dag med mina fina vänner!!


Frukter

Idag följde jag med Marie ut till stallet där hon brukar rida. Alltså herregud vad hästar är stora! På tal om hästar, imorgon är vi åtta tjejer från klassen som ska rida islandshästar, spännande!


Världens bästa grannar!

Mina klasskompisar Marie och Lina (som också är våra grannar) är verkligen världens bästa. Jag glömde mina nycklar till lägenheten hemma i Eskilstuna och kommer såklart på det alltför sent för att hinna vända och åka tillbaka. Därför har jag sovit hos mina underbaringar inatt och eftersom mamma skickar nycklarna med posten idag så blir det en natt till här. Inte mig emot, det är ju egentligen roligare och mysigare att vara här än att vara ensam! Marie och Lina, ni ska ha ett stort jäkla tack! <3

Nu ligger jag iallafall helt nyduschad i sängen. Alla tre ville duscha nu på morgonen och eftersom det bara finns en dusch så gick jag upp tidigt för att bli lite fräsch. Skönt att ha det gjort, nu ska jag ligga och softa i Maries säng tills vi ska till skolan!


Mission completed!

Haha min stora tjej sov mellan mig och Sara hela natten. Mysigt som tusan! Tur att sängen är bred...
 
Min lördagskväll spenderades tillsammans med Sara. Vi var hemma hos mig ute på landet med hundarna och gjorde en egen pizza och tittade på film. En väldigt mysig kväll med en massa prat om allt och ingenting. Det blir lätt så när den ena av oss har varit i Australien ett halvår. 
 
Nu har jag varit hundvakt i en vecka och idag tar mitt pass slut. Under eftermiddagen någon gång tänkte jag åka med Swebus från Västerås till Karlstad, frågan är bara vilken tid min bror vill skjutsa mig, haha killen är lite dålig på att planera så jag får vara lite spontan helt enkelt. Nu är iallafall planen att vara i Karlstad en vecka och sedan kommer jag hem för ett "försommarlov" innan min tenta som är den 7:e juni. Måste verkligen börja plugga 24 timmar om dygnet om jag ska klara den där tentan alltså. 

Lördag!

Igårkväll släppte jag av min fina pojkvän vid tåget och sedan hämtade jag upp Alexandra och Elin för en myskväll hemma hos mig med hundarna. Idag har jag varit ute på en låååång promenad med Nova. Maja har lite ont och haltar en del så hon fick stanna hemma! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men något ska jag nog kunna hitta på!


Morgonpromenad med Nova!


Plugg plugg plugg

Sitter på altanen med mitt hjärta och pluggar. Jag gör övningar i koncernredovisning medan han skriver på en rapport. Senare ska vi hem till hans föräldrar och äta middag, längtar!


Hemma i Eskilstuna

Nu är jag hemma i Eskilstuna igen. Bilresan hit var varm, tror det är något fel på ACn i bilen för riktigt svalt blev det aldrig... Nu ligger jag och tar det lugnt i sängen och snart ska jag hämta pojkvännen vid tåget och sedan ska vi handla lite käk så vi/jag klarar mig fram tills på söndag. Det kommer bli ett par mysiga dagar här hemma helt ensamma med bara hundarna!


Tisdag

Dagen har spenderats i solstolen på balkongen varvat med en långpromenad, tvättstuga och en sväng till gymmet där vi körde bodyattack. Nu har jag precis tagit en paus i packandet (åker ju hem till Eskilstuna imorgon) och kollar på Biggest Loser! Snart ska jag ta lite kvällsmellis och sedan ta en sista runda med hundarna.


Ligger i solen och har det bra!


måndag

Idag har jag rört på mig väldigt mycket måste jag säga. Började med en morgonpromenad med hundarna och Emma på ungefär en halvtimme. Sedan fram och tillbaka till skolan två gånger, några småpromenader med hundarna, ett bodycombat-pass på Livskraft och en lååång promenad med Nova nu på kvällskvisten. Det blir ytterligare en kort promenad innan det är sovdags så jag är nöjd.
 
Imorgon har vi ingenting i skolan så planen är att sitta på balkongen och plugga i solen hela dagen. En joggingrunda ska jag försöka hinna med också. Har dock ett köttigt sår på hälen som jag fick idag när jag smällde igen dörren på den, haha usch, höll på att svimma för att det gjorde så sjuuukt ont och såg så fruktansvärt äckligt ut! Nej, nu ska jag läsa lite kurslitteratur innan det är Biggest Loser! 
 
Maja tyckte det blev lite varmt på balkongen så hon kurade ihop sig bakom Emmas stol... 
 
 

.


Hundvakt!

Är ju hundvakt åt mina tjejer Nova och Maja denna vecka och vid femtiden kom vi fram med bilen till Karlstad. Sedan dess har jag och Emma fixat våra balkongmöbler och så har jag varit ute på en lång promenad med hundarna. Nu är dom trötta som få men ska snart tvinga ut dom på en sista kissrunda, man vill ju inte ha några olyckor inne i lägenheten... 
 

Fun!

Igår umgicks jag med min kusin Rebecka hela dagen lång! På kvällen mötte vi upp älsklingen och Totte på Gröna Lund där vi käkade och sedan såg gruppen Fun spela! Det var sjuuukt bra! Hade en superbra dag igår vilket är tur för idag blir det en rejäl resdag! Nu sitter jag på tåget från Stockholm till Eskilstuna och sedan ska jag ta bilen från Eskilstuna till Karlstad då jag är hundvakt till mina fina vovvar denna vecka!


Morgonpromenad

Nu kör vi på en promenad runt sjön i det vackra vädret, innan frukost!


Världens bästa Bruno

Självklart hängde vi lite med Bruno efter musikalen och snick snackade lite. Alltså han är verkligen bäst i mina ögon! Helt tagen av musikalen i sin helhet. Kan rekommendera alla att se den, även om man inte gillar musikaler speciellt mycket. Det var en riktig show och Rheborg var fruktansvärt rolig!!


Rock of Ages!

Musikalen var bland de bästa jag har sett. Rheborg var så obeskrivligt rolig och vår älskade Bruno var grym som vanligt! En helt fantastisk kväll tillsammans med min älskling. Vi åt mongolisk buffé innan också så magen var också glad...


ointressant dag

Dagen har bestått av att äta lite lunch på spicy, tagit tåget hit till Stockholm och nu sitter jag i Luddes säng och pluggar lite. Känner mig sjukt trött så om jag börjar läsa kurslitteraturen nu kommer jag att somna, därför håller jag på med grupparbetet istället. Börjar bli hungrig som ett djur också så ska be Ludde att stoppa in kycklingen i ugnen. Annars har vi inga planer för idag men imorgon ska har vi fullt upp så det är bara att ladda. Ha en bra kväll allihopa! ♥
 
 

Två från igår

Två bilder från gårdagen. Lunch tillsammans med mamma och pojkvän på Bara Kök & Bar och mysigaste gatan i hela Eskilstuna, Köpmangatan i gamla stan...


1 maj

Idag har det varit en lugn dag som började med en sovmorgon. Sedan åkte vi till tunapark där pojkvännen var på jakt efter nya jeans och sedan har vi spenderat några timmar på min terass! Nu hänger vi hemma i Martin och Kims fina lägenhet och syr in Luddes jeans lite, sedan blir det film!


Valborg!

Som typ alla lär ha sett så fick jag jobbet på fastighetsbyrån och det firades lite igår kväll! Först födelsedagsmiddag för pojkvännens lillasyster Lovisa, sedan fest ute i Sundbyholm och till sist dans på Håpes! Jag hade en riktigt lyckad kväll denna valborg!


RSS 2.0