Födelsedagsfirande!

Idag ska jag först fira pojkvännen och ikväll ska jag fira min fina vän Alexandra som fyller 20 år idag! En riktig kalasdag helt enkelt.


Segisdag!

Min dag har varit så himla skön! Den har spenderats i soffan hemma hos pojkvännen innan vi åkte hem till mig och åt fajitas. Alltså tacos fast med kyckling istället för köttfärs.

Nu är jag hemma hos Elin. Vi har bakat lite inför imorgon då vi ska fira Alexandra. Efter bakningen tog vi oss en promenad på 3 km bara för att röra på oss lite. Nu ligger vi i sängen och jag väntar på att älsklingen ska hämta mig! Morgondagen ska startas med en löprunda för på dagen ska jag fira både pojkvän och Alexandra så det lär inte bli mycket nyttig kost för mig imorgon!


Last friday night!

Hade en superbra kväll igår! Åt god mat hemma hos Elin, åkte hem till Alexandra där Louise också var vilket blev en härlig reunion! Sedan blev det utgång där jag träffade min snygga pojkvän och sedan spenderades natten hemma hos honom!


Partaj!

Ikväll firar vi att fitnessfighten är över!


Dag 1 vs dag 29

Som jag utlovade i början av fitnessfighten så kommer här en före och en efterbild. Helt sjukt vad kroppen kan förändras på bara en månad egentligen...


Uppe med tuppen!

Godmorgon allihopa! Klockan sju vaknade jag pigg och alert. Nu är klockan halv åtta och älsklingen sover fortfarande rätt hårt. Det är rätt skönt att jag under månaden med fitnessfighten har lyckats vända om dygnet så att jag är trött på kvällen och pigg på morgonen! Synd bara att den man sover med inte är det, haha! Om några timmar tar jag med mig Ludvig ut på en löparrunda, är as taggad! Ikväll ska jag träffa Elin och det kanske blir utgång! Time will tell! Ha en superbra lååångfredag hörrni!


Dagens träning avklarad!


Grattis världens bästa pojkvän!

Frukost på sängen och ett jätteägg! Han borde inte bli annat än nöjd, haha!

Grattis på födelsedagen min andra halva! Jag älskar dig, nu och föralltid!


Redo att träffa pojkvännen!

 


så jääädra nöjd och stolt över mig själv!!

Det är fan helt sjukt vad mycket bättre kondition jag har fått. För en månad sedan hade jag aldrig pallat springa 7 km utan att stanna! Jag sprang dock i skogen en bit där det inte var plogat så där fick jag springa rätt sakta för att inte bryta fötterna, dessutom sprang jag igenom bondens hage som definitivt inte heller var plogad sådär fick jag plöja mig igenom en halv meter snö! Åå är så jävla nöjd över mig själv som inte stannade trots att det var svårt att springa på vissa ställen. Nu har jag dock ont i benhinnorna så imorgon blir det nog spinning istället...


Effektiv tjej!

Imorse klockan sju blev jag väckt och vid halv åtta skjutsade jag mamma till jobbet och lämnade hundarna på dagis. Därefter fick jag ett sms från min saknade vän Alexandra som frågade om jag kunde tänka mig att följa med och handla lite grejer inför på söndag då vi ska fira henne. Sagt och gjort, klockan åtta hämtade jag upp henne! Vi handlade en hel del mat, godsaker och jag fixade så att jag kunde göra klart Luddes present. Tänk att han fyller 22 år imorgon, haha känner mig rätt liten! Nu har jag precis ätit lite frukost och om någon timme drar jag på mig löpardojorna och springer tills benhinnorna går av! Ikväll får jag äntligen träffa min pojkvän, hoppas att han kommer att se skillnad på min kropp för vi har inte setts på 17 dagar! Åå har längtat ihjäl mig efter honom!!


På tåget

Hade glömt hur segt det går att åka hem till Eskilstuna. Men nu är vi iallafall snart framme och jag längtar som en tok efter sängen, min mamma och mina hundar! Känner mig seg, trött och hängig nu också, tror min kropp börjar säga ifrån från min nuvarande kost nu för kände mig redan trött i kroppen igår. Nåväl, ska som sagt börja lite smått med vanliga mat-rutiner igen och som jag har längtat!


Tisdag

Idag är en bra dag. Även fast jag somnade ovanligt sent igår så känner jag mig ändå rätt pigg. Jag har hunnit plugga då jag har en examination senare idag. Innan det ska vi såklart gå och träna för 26:e dagen i rad! Ikväll åker vi äntligen hem och jag får äntligen pussa på mina fina hundar.
 
När jag väl kommer hem ska jag försöka så gott det går att hålla kostschemat, men eftersom att älsklingen fyller på torsdag och vi antagligen kommer att spendera kvällen där så tänker jag faktiskt äta vad hans familj äter. Då är det ändå bara två dagar kvar och jag tror ärligt talat inte att det kommer att göra så stor skillnad. Dessutom ser jag framemot att få påskägg på lördag och faktiskt så tänker jag unna mig att äta lite utav det då. Jag är rätt trött på kosten nu så jag vill börja få in lite vanlig mat i vardagen igen! Däremot har jag tänkt att träna veckan ut. Blir lite svårare att träna ordentligt hemma i Eskilstuna men jag får göra så gott jag kan. Tror att jag ska försöka mig på en runda på 8 km som finns hemma hos mig i Tumbo, blir jag för trött kan jag ta en genväg och då blir rundan typ 5 km istället. 
 
Grymma tjejer från gårdagens träning!

heeelt okej!

Mätte mina kroppsdelar imorse och jag känner mig ändå rätt nöjd. Jag har nog alldeles för höga förväntningar från början men nu har jag kommit ner på jorden lite mer. Vid höfterna, där jag hade mest komplex, har det faktiskt försvunnit 6 cm. Det är faktiskt rätt mycket om man tänker att det bara har gått en månad. Hade jag fortsatt att träna och äta som förut så hade det väl antagligen tagit minst ett halvår för mig att uppnå dessa resultat. Före- och efterbilder kommer väl upp på lördag eller söndag tror jag! Kommer skämmas ihjäl men det är okej... 

Fullt upp!

Dagen har varit fullspäckad med saker att göra och därför blev bloggen lidande såklart! Vi har tränat (dag 25), ätit och fixat iordning oss, gått flera timmar på stan och shoppat lite, packat inför hemresan imorgon, pluggat lite och självklart såg vi ju på top model finalen! Tyckte faktiskt att det var rätt tjej som vann i år, förra året var jag as förbannad när Alice vann, haha... Nu ska jag iallafall sova för Elin har redan slocknat här bredvid!


Kvällsnöje

Söndagens kvällsnöje: dubbelplanka! Jag underst och Elin överst, starka vi är, haha!


Söndag

Idag var det uppstigning vid åtta och efter frukosten trallade jag och Elin ner till Ica och köpte lite käk så det räcker tills på tisdag! Har kommit hem från träningen och har precis ätit köttfärssås. Längtar verkligen tills jag får äta en riktig köttfärssås igen, haha! Är så glad att Elin är här, nu kan vi peppa på varandra den sista tiden av den här jäkla fitnessfighten!


Lördag

I och med fitnessfighten har jag fått in så sköna sovrutiner! Nu somnar jag vid 23.00 och är pigg vid sju, halv åtta. Förut var det väldigt vanligt att jag somnade vid typ halv två och sov till tio, minst! Då var det jobbigt när vi hade tidiga lektioner. Nu är klockan iallafall 08.00 och jag ligger i sängen och har precis ätit frukost. Vid tio är det dags för mellis och sen bär det av till gymmet! Känner mig taggad för det idag.. Och ikväll kommer Elin hit, längtar ihjäl mig!! Ha en bra ledig dag!


Nytt rekord!

Satte nytt rekord för mig själv idag. 2 km på 10 minuter, rätt bra va? Har tränat 22 dagar i rad nu, rätt bra va? Haha är rätt nöjd med mig själv just nu, det kanske märks! Ligger i sängen nu och kollar på New Girl, jäääklar vilken bra serie! Rekommenderar den till alla. Snart är det dags för middag, ska prova tonfiskröra för första gången i mitt liv. Spännande!


lyckorus och längtan

Har precis pratat med min fina vän Alexandra i telefon och jäklar vad jag längtar tills vi ska fira henne nästa söndag. Dels så är jag färdig med fitnessfighten då och dels så ska vi äta tacos och kanske gå ut och dansa! Looove it. Jag längtar även tills på lördagkväll då Elin kommer på besök och vi ska köra fitnessfighten tillsammans i några dagar. Jag längtar tills den 26:e då vi äntligen ska åka hem till Eskilstuna igen och sist men inte minst längtar jag efter min underbara pojkvän som jag får träffa antingen den 27, eller den 28 (på hans födelsedag). Just nu känner jag mig så himla glad för att jag har så fina människor omkring mig, både vänner och familj! Dessutom är jag så sjukt stolt över oss som har kört efter kost-och träningsschemat i tre veckor nu. Och äntligen kan jag säga att det har skett en förändring på lilla Cissipissi. Beach 2013, here I come! 
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och kika lite på tv. Snart är det dags för sista målet för dagen också, kvarg och ett äpple får det bli! Ha en bra kväll allihopa ♥
 
En bild från den bästa nyårsaftonen i mitt liv. Här på Märthis, Alexandra och lilla jag.

klarade juridiken!

Idag är det min lyckodag!! Jag klarade juridiktentan som är på hela 15 högskolepoäng! Så skönt och vilken jäkla lättnad. Nu sitter vi i datasalen och har precis bokfört litegrann, har precis ätit mellis och strax ska vi bege oss mot gymmet! Hööörs senare!

I wish

 
Min bror har sagt åt mig att köpa ett par "riktiga" solglasögon eftersom att dem är så mycket bättre än sådana billiga som jag har. Haha, först tyckte jag att han var lite töntig men nu har jag ju faktiskt hittat dessa för 1149 kronor. Det är mycket pengar men jävlar vad snygga. Man får dock inte tappa bort/sätta sig på dom om man nu skulle slå till. Jag får nog vänta lite, kanske kan köpa dom efter sommaren då man har fått in lite cash förhoppningsvis... Varför är jag fattig student för?!?! 

wanties

Nu har det gått hela 20 dagar då vi inte har ätit godis, sås, choklad, chips och ja, ni fattar! Dessutom har vi tränat hårt varenda dag dessa 20 dagar. Är så stolt över oss! Nu sitter jag och kikar på lite böcker till vår nya kurs och har jag riktigt tur kan jag få boken som jag verkligen behöver för bara 100 kronor, egentligen kostar den 499 om man köper den ny från typ bokus men blocket känns mycket mer värt. 
 
Idag fick vi hem HM-katalogen och herre vad mycket kläder/skor/väskor/badkläder jag ville ha därifrån. Varför är jag fattig student för? Nåväl, något här nedanför kanske man har råd med, hehe... 
 

dag 19 Fitnessfighten

Dagen har varit bra! Efter min promenad till Ica (där jag gick en omväg bara för att gå lite extra) så kom Jessica hit och jag, hon och Emma satt och pluggade lite. Vi gick igenom vad som kommer på föreläsningen imorgon samt några uppgifter. Den här kursen är så sjukt stor så det gäller att ligga i redan från början! Sedan har jag ju såklart varit på gymmet och idag gick det faktiskt väldigt bra. Kunde till och med springa utan att benhinnorna dog efteråt, så det är ju positivt! Kanske de börjar vänja sig lite nu. Jag har även hämtat ut mina träningsshorts från HM och dom satt ju som en smäck, blir snygga i sommar när man kan gå ut och springa i shortsen och bara en sporttopp! Haha, längtar typ! Nej alla barn, nu ska tant Cissi laga lite mat. Det blir lite köttfärssås idag också bara för att det är så jäkla gott (plus att jag är sjukt trött på kyckling). 
 
Haha, bjussar på en bild som Emma smygtog på gymmet idag. Denna övning är så sinnessjukt jobbig men sjukt bra för röven som kommer bli fast och fin! 

Öka, öka, öka!

Idag är det tisdag och vi är lediga från skolan. Jag har precis ätit frukost och om några timmar är det dags för lunch. Jag funderar på att gå ner till Ica och köpa lite grönsaker bara för att få den där extra promenaden. Vill påskynda mina resultat nu så tanken är att jag ska öka min cardio-träning, ska köra lite mer på crosstrainern/löpbandet/rodden och försöka ta lite mer promenader! Hoppas ni alla får en bra dag!


hej måndag!

Hej allihopa! Idag har vi börjat med en ny kurs som heter Redovisning och Styrning och den ska tydligen vara ännu klurigare än juridik-kursen. Den började bra iallafall då jag redan kunde allt de föreläste om idag då jag har haft det på gymnasiet. Det var lite grundläggande bokföring som faktiskt satt kvar i ryggraden. Efter fem timmar i skolan så gick jag till gymmet där jag körde dagens pass.
 
Nu har jag alltså tränat 18 dagar i rad, och ärligt talat är jag väldigt stolt över mig själv som har kört det hårdaste jag kan varenda dag! För mina benhinnors skull så vilade jag från löpbandet idag och istället värmde jag upp med crosstrainern och när det var dags för den andra cardio-delen så körde jag rodd i 12 minuter. Nu när jag inte får springa så uppskattar jag löpningen mycket mer. Jag älskar typ att löpa i jämförelse med den cardion jag gjorde idag! 
 
Kvällen spenderas i sängen med "Top Model" och "I hissen med Filip och Fredrik", älskar att det är bra på tv på måndagar, det gör liksom dagen lite lättare att gå igenom! Ha en bra kväll allihopa! ♥
 
Bjuder på en härlig sommarbild från Samos 2011 när jag var där en vecka med mitt hjärta. Blir bara mer och mer  sugen på att dra iväg nu när våren dröjer på sig så jäkla länge!!

fitnessfighten dag 17

 
Idag är det dag 17 av fitnessfighten och jag har tränat hårt i 17 dagar i rad. Det är jag faktiskt stolt över om jag ska vara ärlig! Dessutom har jag hållt mig helt till kostschemat och inte hamnat i någon sötsugsfälla en endaste gång. Idag ökade jag konditionsdelen och förbrände alltså fler kalorier. Sprang snabbt som attan i 10 minuter som avslutning på bandet men det gillade inte mina benhinnor... Tror jag på riktigt ska vila från löpbandet i några dagar nu, men crosstrainern är så tråkig att stå på! 
 
Och just det, om det är någon som har frågor angående fitnessfighten så är det bara att fråga på! Jag svarar det bästa jag kan... Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa, själv ska jag lägga mig nyduschad i sängen och dra på en film! 

Min lyckodag!

Idag är jag så sjukt glad. För det första lyckades jag springa 2,5 km på 13 minuter idag på löpbandet. Sedan är det bestämt att min bästa vän Elin (som också kör fitnessfighten denna månad) kommer hit om en vecka och sen åker vi till Eskilstuna tillsammans på tisdagen. Det betyder att vi kommer kunna träna ihop hela sista veckan av denna kamp vilket känns otroligt peppande! Och sist men inte minst så klarade jag av min bana på candycrush som jag har varit på i över en månad! Japp, kort sagt så är det nog min lyckodag idag!

Nu: slänga in lite tvätt och sedan göra lite kvargplättar till mellanmål.

En snygg bild på en ännu snyggare Elin från när vi tränade tillsammans på forever för en vecka sedan!


ooops!

Så det kan gå när inte haspen är på! Dessa shorts för 99 kronor styck klickade jag precis hem från HM. Usch, det är för enkelt att shoppa nu för tiden. Nåväl, jag kommer åtminstone använda träningsshortsen flitigt så det får de vara värt! 

fitnessfighten dag 15

 
När jag tänker efter så är det så sjukt bra gjort av mig att jag har tränat hårt i 15 dagar i sträck. Det har jag nog faktiskt aldrig gjort tidigare. Visst att man tränade handboll 4 gånger i veckan förut och hade någon match på helgen, men då hade man ändå några vilodagar i veckan. Är iallafall väldigt stolt över både mig, Emma och Elin för att vi är så jäkla grymma. Nu väntar jag bara på att de snygga resultaten ska smyga sig fram. Tror att det är på gång, sakta men säkert! Nu har jag kört kondition hårt på crosstrainern några dagar då jag började få ont i benhinnorna, men jag tror att jag ska försöka mig på lite löpband imorgon igen! Dessutom ska jag nog lägga in en konditionsdel till i träningsprogrammet... 
 
Idag är det fredag, fast så som jag och Emma ser det så är det dag 15. Vi tänker inte veckodagar längre då det är lättare att bli sötsugen om man tänker att "ååå det är lördag och jag får inte äta något sött"! Däremot ska jag lyxa till det och byta ut kycklingen till lite köttfärssås ikväll. Eller ja, köttfärssås och köttfärssås, det är köttfärs, krossade tomater och kryddor! Haha. Nåväl, vi kämpar på och hoppas att dagarna rullar på som det ska hädanefter också. Ha en bra fredagskväll allihopa ♥
 

Jessie

Herregud vad mysigt det har varit att få ha lilla Jessie här! Hon sov i min säng hela natten så hon trivs nog med mig. Nu har jag ätit frukost och strax ska jag gå ut och kissa av henne lite.


Hundvakt

 
Åhå, lilla Jessie är verkligen en sjukt snäll och sällskaplig tjej. Att hon är söt så man smälter gör inte hundvaktningen värre. Nej, henne kan jag sitta hundvakt åt flera gånger! ♥

Leeedig!

Klockan 08.15 imorse befann vi oss i tentasalen. Tentan var svår så vi får se hur det går helt enkelt! Direkt efter gick jag och Emma till gymmet och idag flöt det på väldigt bra. Snart kommer Marie hit med sin fina hund Jessie som jag ska passa idag och inatt, kommer bli så mysigt att ha en fyrbent här hemma! Nästa kurs börjar inte förrän på måndag så i helgen ska jag ta det så sjukt jäkla lugnt. Det gäller att passa på för nästa kurs är på 18 hp så det är fullproppat i schemat nästa månad!


KÖPA ELLER INTE?

 
Den här fina kappan såg jag på Kenzas blogg idag. Tyckte att den var snygg och dessutom har jag velat ha en kappa ett bra dag. Jag vill ha en vårjacka som inte är grön, för på något sätt så har jag råkat samla på mig ett gäng gröna jackor! Min dumma pojkvän var inte överförtjust i kappan och därför blev jag också kluven. Haha, konstigt hur han kan påverka egentligen, men jag vill ju inte köpa saker som han inte tycker är fina! Funderar dock på att trots honom och slå till, vad tycker ni? Hjääälp! 
 

Dag 13

Nu sitter vi och äter frukost och innan det så var vi och tränade! Så skönt att ha träningen gjord innan klockan ens slagit tio. Jag somnade tidigt igår också så jag kände mig utvilad när klockan ringde imorse! Nu ska jag duscha och om ett tag ska vi iväg till skolan på en frågestund inför tentan som är imorgon... Ha en bra dag allihopa!


Dag 12

Nu är träningen för dag 12 gjord. Vi gick upp vid sju idag och befann oss på gymmet klockan 08.00. Känns väldigt skönt att ha det gjort redan så man kan koncentrera sig på plugget hela dagen! Dock måste jag ta mig till Ica och köpa kvarg och lite sånt.

Jag börjar bli lite orolig för mina benhinnor, det värker liksom lite i dom. Det gör ont på något vänster. Är rädd att det är en inflammation på gång... Någon som har tips på hur man kan stoppa det?


fuck cancer

Det här armbandet kommer från http://www.ungcancershop.se/ och om man handlar därifrån går pengarna till Ung Cancers versamhet. Det finns mycket fina saker på hemsidan som man kan slå till på så gå in och köp något där pengarna går till en väldigt bra sak! Jag kommer själv att köpa armbandet ovan, blir fint i sommar!
 
De flesta har någon slags relation till cancer. Jag har en väldigt hatisk relation då sjukdomen tog min kusins liv när hon bara var 14 år. Under samma period fick min farmor bröstcancer men som tur var så överlevde hon!

Middag

En saftig kyckling med god bulgur på en vacker bädd av spenat. Japp det var vad jag åt idag, haha visst lät det fint?


Måndag

Godmorgon! Sitter på Eskilstunas tågstation och väntar på att tåget mot Katrineholm ska komma. Ber till Gud att inget är försenat idag... När jag kommer till Karlstad är det plugg och träning som gäller! Ha en bra måndag, trots att man fryser arslet av sig utomhus.

Såhär skönt hade jag det igår. Satt framför elden i flera timmar!


Grappa och RAW

Lördagskvällen spenderades med pojkvän, bror och min brors fina flickvän. Vi struntade i melodifestivalen och körde finmiddag på Grappa och därefter Raw-föreställning på lokomotivet. Hade en jättemysig och framförallt en jätterolig kväll med väldigt fina personer!


Liten Ludvig

Har suttit och tittat på gamla foton hemma hos pojkvännen och fy satan vad söt han var när han va liten! Hoppas våra barn kommer bli lik honom, haha!


Äntligen på tåget mot Eskilstuna

Försenat tåg mot Katrineholm från Karlstad. Buss från Karlstad till Hallsberg. Tåg från Hallsberg till Katrineholm. Och äntligen sitter jag på tåget mot fina Eskilstuna. Dessutom sitter jag helt ensam i en förstaklassvagn, det är jag tamejfan värd efter allt trubbel som SJ har ställt till med nu...


Friday

Hej allihopa! Nu har jag precis ätit en god lunch bestående av vit fisk, råris och en jäkla massa grönt. Innan det så har jag varit på föreläsning och därefter tränade jag. Det går verkligen bättre och bättre och jag känner mig starkare! Skön känsla! Nu ska jag duscha, sedan blir det till att packa för ikväll åker jag hem till Eskilstuna. Lite tentaplugg ska såklart tryckas in i dagens schema också! Jippi...

Ha en bra dag allihopa, och njut av den kommande helgen! Because I will.


PEPPTALK

Första veckan av min stora utmaning har passerat. Det har gått rätt bra och veckan har flutit på som den ska. Träningen är rolig och att man tränar varje dag påverkar mig inte lika mycket negativt som jag kanske trodde innan. Jag trodde att jag skulle känna mig sliten och trött och vilja ta en vilodag, men tvärtom så känner jag mig nästan starkare än någonsin. Idag förbättrade jag mig på löpbandet något otroligt mycket och bara det ger mig så sjukt mycket motivation!
 
Första veckan av fitnessfighten har lärt mig väldigt mycket om hur man ska äta när man vill köra fettförbränning. Än så länge har jag inte fått några märkvärda resultat som syns på utsidan, men det är för att kroppen första veckan håller på att vänja sig vid den nya kosten och träningsformen. På en blogg läste jag att det är mellan dag 10 och 20 som det kommer att hända mest grejer med kroppen och jag längtar verkligen tills man börjar märka av resultaten.
 
Skillnaden på mig nu jämfört med i somras är så sjukt stor. Då orkade jag endast göra 1 riktig armhävning och efter 5 minuters jogging var jag helt död. Idag är mycket starkare än så. I somras såg jag träning som en slags bestraffning och det hade antagligen att göra med att jag faktiskt var i väldigt dåligt skick.. Idag längtar jag tills jag får gå och träna och tills att känna svetten rinna ner från alla håll och kanter på kroppen. Att jag har kommit en bra bit på vägen är nog för att jag är väldigt envis när det kommer till mig själv. Även fast jag är trött som fan så ger jag mig tusan på att jag ska klara så många reps eller den distansen som jag bestämt mig för innan. Det gör jag bara för min egen skull. Jag vill göra mig själv stolt. Jag tränar för min skull och inte för någon annans.
 
Alla ni därute som tänker att ni borde börja träna. Gör det! Om ni inte gör det idag så kommer ni hela tiden i framtiden att ångra att ni inte började när ni först tänkte tanken. Även fast ni kanske är slanka och fina och nöjda med er själva så tar insidan väldigt mycket stryk, särskilt om ni som de flesta andra människor, äter onyttig mat och snacks några gånger i veckan. 
 
Att jag själv har fått bra resultat sen jag bestämde mig för att köra igång på riktigt när jag flyttade från Eskilstuna till Karlstad har gjort att jag i framtiden kommer att vilja ta en PT-utbildning. Jag vill fortfarande bli fastighetsmäklare men jag vill lära mig så mycket mer om träning och hälsa och det skulle vara kul att kunna hjälpa familj och vänner med just träning. Nu har jag fått in träningen som en rutin, lika naturligt som att jag borstar tänderna två gånger om dagen så är det lika naturligt att jag behöver mina timmar med flås, svett och trötthet.
 
Kom ihåg allihopa, kan lilla latis chokladälskande Cissipissi, så kan alla! 
 

 

Torsdag

Träningen idag gick så jäääkla bra! Är riktigt nöjd med mig själv just nu. Jag har även varit i skolan med några andra i klassen och pluggat idag. Det går sakta men säkert framåt tror jag!

Nu sitter jag i sängen och tittar på Sofias Änglar. Alltså herregud vad sorgligt. Det har gått tio minuter och jag har redan fällt många tårar.

Idag provade jag och Emma en köttfärssås ala fitnessfighten bestående av krossade tomater, köttfärs och kryddor. Lite tråkig om man jämför med den jag brukar äta som innehåller matlagningsgrädde och sambal. Och dessutom saknade jag min älskade ketchup. Men den funkade iallafall!


Stadsvandring

Nu har jag precis ätit lunch och innan det var det stadsvandring med några i klassen som gällde! Kallt som tusan om fötterna men solglasögonen fick hänga på. Härligt! Nu ska jag nog gå till skolan och plugga lite där med några i klassen, lär mig nog mer då än om jag pluggar ensam! Sedan blir det träning för sjunde dagen i rad, bring it on!


onsdag

Har helt glömt bort att blogga idag. Inte för att det gör så mycket för det har väl hänt lika lite idag som det alltid gör. Dag 6 börjar iallafall lida mot sitt slut och imorgon väntar ännu en dag med hälsosam mat och träning. Det väntas också en stadsvandring med klassen. Kan bli intressant. Nu sitter jag och tittar på Sveriges Mästerkock och snart är det Mia på Grötö. Perfekt onsdagskväll, det enda som hade kunnat höja den lite hade väl varit något sött, men det får bli om en månad det! 
 
Idag började jag plugga lite till tentan som vi har om en vecka. H e l v e t e. Tvåorna har typ lurat i oss att den skulle vara lätt men nej, tittar man på gamla tentor så kan man ju säga att dom har lurat oss. Nåväl, det är bara å kämpa på! Hoppas alla därute har haft en bra onsdag! ♥
 
En vanlig dag på jobbet så att säga...

sommarjobb

Ååhhå vill ta studenten igen. Vill känna det där pirret som man hade redan flera veckor innan. Vill prata om den och drömma mig bort till den. Helt plötsligt stod man där i sin mössa och sviiisch så var dagen borta.
 
Nu är mitt sommarjobbssökande i full gång och just nu har jag sökt till två olika ställen. Ena stället är Prolog och får jag det jobbet så blir det att dela ut tidningar mitt i natten. Passar mig utmärkt eftersom jag är en nattuggla så det bara visslar om det. Sen har jag sökt till Fastighetsbyrån i Eskilstuna där jag sökte om mäklarassistent. Hoppas dom nappar på det, vore så sjukt lärorikt och roligt att få vara hos dom under några veckor! Jag ska skriva ett till personligt brev och skicka till Sparbanken Rekarne där jag ska söka lite olika arbeten så som att stå i kassan eller sitta i telefonbanken! Jag kan arbeta vart som helst men helst av allt vill jag inte jobba med samma uppgifter som jag har gjort två år i rad nu. Vill lära mig nya saker! 
 
Någon som har något mer förslag på vart man kan söka sommarjobb? Behöver nog några fler ställen för att vara säker på att jag får någonstans! 
 
 

Tisdag

Godmorgon allihopa! Jag gick som vanligt upp vid sju och åt min frukost, haha men trött som jag var så gick jag och sov igen till klockan tio. Vi börjar inte förrän klockan 13.15 idag och det är faktiskt rätt skönt! Då kan vi äta lunch innan, äta mellis i skolan och därefter gå och träna. För ja, nu blir det träning VARJE DAG mars ut! Det är bara å kämpa på helt enkelt. Fitnessfighten dag 5, here we go!

Längtar tills i sommar när man kan ta med det här energiknippet ut och springa!


Dag 4 Fitnessfighten

Dagen är snart slut och vi påbörjar dag 5 imorgon. Herregud vad sakta den här månaden kommer att gå. Men det är bara att kämpa på! Nu har jag fixat så att jag kan träna på Forever hemma i Eskilstuna nästa helg om jag vill men vi får se då jag kanske ska träna med Elin som också kör fitnessfighten. Börjar få lite hemlängtan, framförallt vill jag pussa på mina fina hundar. 
 
Nu har jag precis landat i sängen och innan det så tränade jag, åt middag, duschade och städade mitt rum som min fina pojkvän och jag hade stökat ner ordentligt när han var här. Snart är det Top Model Sverige och därefter är det Hissen med Filip och Fredrik som gäller så det blir sängläge hela kvällen för mig, och det känns faktiskt väldigt skönt då jag känner mig trött i både kropp och knopp. Vi hörs imorgon allihopa! 
 

Monday

Idag är både vårjackan och solglasögonen på! Karlstad bjuder på vårväder och ingen är gladare än mig för det. Lång skoldag idag dock men efter det blir det träning, woop!


söndag

Dagen har gått snabbt och smidigt och nu hugger jag in på mitt sista mål för dagen bestående av kvarg och kanel. Inte så jättegott men det fungerar! Jag och Ludde har suttit och kikat lite på resor och hittat en massa fina och bra hotell i Alanya med allinclusive för inte så mycket pengar. Hoppas verkligen att vi kommer iväg i slutet av sommaren, det hade varit dunder! 
 

Lördag

Nu är dag 2 snart slut och ingen är gladare än mig över det! Vi hade lite otur att fitnessfighten började på en fredag, det blir ju liksom en lite trög start! Träningen idag gick bra och nu börjar jag känna av lite träningsvärk, härligt!! Ludvig har precis gjort en carbonara som ser så god ut att jag typ dreglar! Ååh, den rätten är den första jag ska äta när månaden är slut... Nu är det snart melodifestivalen och till det får jag äta... kvarg. Man får tänka att det är värt det, för det hoppas jag verkligen att det är. Är ju påväg mot min drömkropp så lite får man ju offra. Ha en bra kväll allihopa!


Fitnessfighten frukost!

Den är verkligen helt okej! Det är dock mer än vad jag egentligen brukar äta men vad gör det? En bra start på dagen. Efter frukosten ska jag lägga mig bredvid min sovande pojkvän i sängen igen!


Fredagens kvällsnöje!

Ludde var sugen på att köra lite bänkpress så vi gick till gymmet och körde ett pass. Jag hjälpte bara till men Ludde fick svettas lite!


Fitnessfighten dag 1

Klockan ringde sju imorse och då gick jag upp för att äta frukost. Vi ska äta hela sex gånger per dag så det gäller att börja i tid på dagen! Sedan somnade jag om och klockan tio var det dags för dagens första mellanmål som bestod av kesella med hallon. Inte det godaste jag ätit om man säger så! Sedan gick jag och Emma till gymmet och det gick sjukt bra! Det var mycket core träning vilket jag tycker om. Sedan blev det lunch som faktiskt var god! Nu är jag och Ludde på Stadium Outlet men hittar ingenting! Vi höörs people!


RSS 2.0