Ha en bra dag allihopa!


Äventyrsgolf

Igår efter jobbet åkte jag och Ludde till minigolfbanan vid tunapark och spelade en runda tillsammans med Filip, Kim, Martin och Alexander. Tack och lov så vart jag inte utklassad, haha för det var Ludde som blev! Det var iallafall en mysig sommarkväll tillsammans med fina människor, mer sånt!


Midsommaren 2013


Nu är det sommar på riktigt!

Detta skulle ha kommit upp i torsdags men bättre sent än aldrig!


Im on a boat!

Dagen har spenderats på Fastighetsbyrån och nu strax ska jag åka mot sundbyholm för en härlig båttur med pojkvännen och några andra av grabbarna! Imorgon är det midsommar och jag kan nog inte bli mer taggad!


Bra med kontaktpersoner!


17 juni

Första dagen på nya sommarjobbet har passerat och oj vad kul det har varit idag! Jag fick lära mig att göra annonser och skicka in dom till tidningen Hem & Bostad. Sedan fick jag även göra de där häftena med bilder och information som man får när man går på visning. Verkligen superkul då det var jag som fick välja bilder och hela layouten och allt det där. Passar mig perfekt! Så nästa gång tidningen Hem & Bostad kommer hem till er, så är det jag som har fixat annonserna från Fastighetsbyrån. Rätt coolt tycker jag! 
 
Nu är jag hemma en snabbis och har precis slirat om till mjukiskläder. Senare ska jag hem till pojkvännen och sova med honom en natt till. Underbart! ♥ 
 
 

BILDBOMB SUMMERBURST DAG 2

 
Detta var alltså bilder från dag 2 då det var superfint väder och vi förfestade i Humlegården. Som sagt, jag hade världens bästa helg med mina fina vänner, ni är bäst! ♥

BILDBOMB SUMMERBURST DAG 1

 
Jäklar vilken magisk helg jag har haft. Oj oj oj, inte ens ord kan beskriva. Detta är alltså bilder från i fredags då vädret var rätt dåligt (var en hel del regnskurar) men då vi körde på iallafall. Det här är det roligaste jag har gjort på mycket mycket länge. Tack mina fina vänner som gjorde allt till vad det blev, bäst alltså. Imorgon kommer det upp bilder från i lördags då vädret äntligen var på vår sida! 
 
Nu: Filmmys med några hemma hos Martin och Kim. Välbehövligt med en lugn kväll för imorgon börjar jag sommarjobba på Fastighetsbyrån. Nervös? Jooo lite.  
 

Lonely girl

Idag har jag haft det fullt upp! Har varit hos mormor och morfar där mormor lärde mig lite av sina matknep, mumsfillibabba säger jag bara. Sen ville mamma storhandla så det var ju bara att hänga på. Sen har jag även hunnit med att träna med Louise på deras gym i Kvicksund, tog det rätt lugnt dock eftersom jag fortfarande är lite förkyld... Eller ja, jag sprang två kilometer och sedan gick jag 40 minuter på bandet! Kvällen avslutades med världens godaste räkmacka på Pitchers tillsammans med Elin och Louise. Nu sitter jag hemma i pojkvännens hus helt ensam och väntar på att dom ska komma hem från London! Haha oj vad lång text det blev men nu vet ni ju iallafall vad jag har gjort, hehe!


Här ska jag ligga heeela dagen!


Tisdag

Ikväll har jag och bror min varit hos min fina farmor på middag och det var hur gott som helst som vanligt! Nu har jag, Louise och Elin varit ute och gått i 1,5 timme här i Kvicksund och nu ska vi kolla på Biggest Loser!


Freedom

Alltså herregud vad jag älskar sommarlov! Det är ju verkligen frihet så det bara skriker om det! Idag ska jag och Elin gå ett varv på Erikslund och ikväll blir det middag hos min efterlängtade farmor! Ha en bra dag alla!


Kvicksund

Jag har haft en så jäkla mysig kväll med mina fina vänner Elin och Louise! Har suttit på altanen och bara pratat och sedan förflyttade vi oss till jacuzzin. Så himla härlig kväll med världens finaste utsikt över Mälaren!


Myssöndag hos Lina!

Gårdagen var faktiskt väldigt lyckad måste jag säga. Vi var på Harrys och efteråt promenerade jag och Lina hem till henne och tittade på Vänner innan vi somnade. Idag åt vi en dunderfrukost gjord på äggmackor och smoothies och nu ligger vi i sängen och chillar! Jag hänger i hennes pyjamas som är så söt! Ha en bra dag allihopa!


Då kör vi igen!

 


Godnatt

Sitter på nattbussen hem till pojkvännen nu och väl där så hämtar han mig! Världens bästa! Tentan gick okej, kanske klarar mig, kanske inte... Nu har jag iallafall sommarlov och livet känns så jäkla bra just nu! Att jag träffade min efterlängtade vän Lina som har varit i Australien i typ 8 månader gjorde inte saken sämre! High on life och nu är jag ledig tills den 17:e då jag börjar mitt roliga sommarjobb på Fastighetsbyrån!


trött och sjuk tjej!

Idag har det varit studentfirande och Sveriges nationaldag och hur har jag spenderat den? Jo. I mitt rum vid mitt skrivbord framför en massa övningar och kurslitteratur. Inte det roligaste men imorgon är iallafall tentan och efter den har vi äntligen sommarlov vi också. Tänk att efter morgondagens skrivning så är jag ledig i en hel vecka innan jag börjar sommarjobba. Jag slipper tänka på att jag måste plugga för det behöver jag ju för en gångs skull inte göra! Det kommer bli så fruktansvärt skönt! Imorgon bitti åker jag och hämtar Emma och sedan åker vi mot Karlstad för att skriva. Direkt efter tentan blir det rally hem till Eskilstuna igen då vi ska fira Elin som fyllde 20 år igår. Jag hoppas min förkylning har gått ner sig ytterligare tills imorgon så att jag också kan hänga med ut och dansa. 
 
Nu är klockan iallafall 22.00 och jag har sammanlagt suttit och repeterat i 10 timmar idag. Det borde ha fastnat något i hjärnan får vi hoppas för nu orkar jag nog inte plugga mer. Har lite ångest för vet hur svår den här tentan kommer att vara. Nåväl, i värsta fall blir det en omtenta och det är ju faktiskt inte hela världen... Bara halva! Nej, nu blir det film och sen ska jag försöka somna! Imorgon ska blir det att vara uppe med tuppen och eftersom jag ska köra bil så tidigt så är det bäst att man är pigg! 
 
Kan inte fatta att vi har gått färdigt en tredjedel av vår utbildning imorgon. Tiden går fort när man har roligt! 
 
 

studentens lyckliga dar...

Jag kan inte förklara med ord för hur avundsjuk jag är på alla studenter idag. Min student var så jäkla lyckad på alla sätt och vis och jag vill bara spola tillbaka tiden. Min uppmaning till dagens studenter är att njuta av varenda sekund, dagen kommer gå så himla fort och vips så är det imorgon och dagen ni har väntat på sedan ni började skolan är redan slut. Jag är typ glad att jag inte har någon student att fira idag, jag behöver nog ett år till på mig att bearbeta insikten om att jag inte kommer få göra om det. Haha! 
 

ja må hon leva!

Idag är ingen vanlig dag för det är min bästis födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis världens bästa Elin på 20-årsdagen! Hoppas dagen blir superbra och att du får det du önskar dig (speciellt fallskärmshoppningen). Du är världens underbaraste vän och jag är så jävla glad att vi har hittat tillbaka till varandra igen. Är det någon som vet allt om mig och vice versa så är det du. Vi har varit med om så sjukt mycket, både medgångar och motgångar men vi har ändå alltid funnits där för varandra och vetat vart vi har varandra. Du är verkligen världens spralligaste och bästa tjej och du förtjänar allt det bästa på hela jorden! ♥ 
 
Friendship never ends, jag älskar dig min fina vän! ♥
 

blondie!

Före                                                                     Efter
 
Igår var jag en sväng till hos världens bästa frisör Emelie och ljusade upp håret ytterligare! Jag är SÅ nöjd med håret nu och att jag skulle känna mig såhär bekväm i sånt här ljust hår hade jag aldrig kunnat trott! Nu är jag iallafall nästintill blond och nu får det vara så ett tag! Igår gick jag även på stan en sväng med Elin och vi gick först och fikade och några timmar senare blev det lite käk på Pitchers. Jag åt en jättegod ceasarsallad med goda krutonger och en kall cider till. Därefter mötte vi upp några grabbar och så gick vi och kollade på Baksmällan del tre. Den var sjukt rolig men måste ändå säga att de föregående filmerna är snäppet bättre! 
 
 
Annars då? Fan vad dåligt jag mår... Har åkt på världens förkylning och sover så sjukt dåligt. Inte det ultimata tillståndet två dagar innan en tenta. Och inte nog med det så har jag så sjuuuukt ont i benen efter mitt träningspass häromdagen. Varför ska jag alltid ta i så mycket? Och varför glömmer jag alltid att stretcha efteråt? Blir så trött på mig själv ibland... 
 

Kvällens träning

Har varit uppe i gästhuset och kört lite träning. Burpees är så jäkla effektivt och jobbigt så den övningen rekommenderar jag starkt! Nu: Biggest Loser!!


Tentaperiod=Träningssvacka

Snacka om att kroppen får lida under en tentapluggsperiod. Just nu tillbringar jag all min vakna tid åt att plugga och med det kommer ju att man gärna äter något sött så att man orkar liiite till. Någon träning har det inte blivit av sedan i onsdags och det lär ju inte hinnas med så mycket innan tentan. Jag ska nog dock dra ut på en löptur efter middagen. Lär bli runt niotiden. Känns lite sent att springa då men dels är det för varmt på dagen och dels så orkar jag nog inte plugga mer efter det iallafall. Efter tentan ska jag iallafall ta tag i träningen igen. Jag ska fixa så att jag kan träna på Forever här i Eskilstuna och jag ska bli bättre med maten igen. Nu är ju sommaren trots allt här och det är ju den man har tränat som en galning för. Jag ska verkligen inte gå upp alla centimetrar och kilon igen. 
 
 
 
 

mitt sommarlov

Efter min tenta som är nu på fredag så längtar jag efter massvis av saker att göra. Här är några av de tillfällen jag längtar efter allra mest... 
  • fira min älskade bästa väns Elins 20-årsdag!
  • träffa min saknade farmor ♥
  • äta slagstaglass
  • dansa loss på Summerburst
  • sjunga mängder av snappsvisor och köra femkamp på midsommar med mina grabbar! 
  • bara vara ledig ett tag innan jag börjar mitt sommarjobb på Fastighetsbyrån...
 
 

tentaperiod

Hallå där! Det har faktiskt gått bättre än förväntat att plugga idag. Har arbetat mig igenom en stor del av övningshäftet vi har fått nu och idag har jag förstått det mesta också. Tummen upp på det. Medan jag har pluggat har jag även lagt över alla bilder från min Iphone till datorn. Kan ju vara bra att göra det ibland, speciellt när det hela tiden kommer upp "Minnet är fullt" när man ska ta nya kort med mobilen. Nu väntar jag på att få mat, haha fördelen när man bor hemma är ju verkligen lyxen att slippa betala/laga maten själv. Eller ja, laga kan jag göra så fort jag har skrivit min tenta, för nu ska all min vakna tid gå åt till att plugga. Känner iallafall lukten från grillen nu så tror att käket är på gång! Ludvig kommer hit senare och sover med mig, det blir mys. Nej, nu ska jag fortsätta med mitt roliga heltidsarbete här...  
 
Eftersom det bara är deprimerande att visa bild på allt plugg jag har framme nu så bjuder jag på en lite äldre bild från när jag var på grönan med fina människor och tittade på Fun. 

Födelsedagspartaj!

Gårdagen spenderades på stan här i Stockholm tillsammans med pojkvännen. Därefter åkte vi hem och gjorde oss iordning för kvällen och sen åkte vi hem till Ilango för förfest. Han gjorde äkta indisk mat också och satan vad gott det var! När jag och mina fyra följeslagare kände oss redo där vid halv elva tiden så åkte vi till min kusin Rebecka som hade födelsedagsfest. Jäkligt mycket folk och jäkligt varmt men kul var det! Haha glömde ta bilder igår förutom några jag tog på mig själv... Så det får duga!


RSS 2.0