TORSDAG

Vi tog en sovmorgon idag. Så skönt att Ludde faktiskt är ledig idag för vi ska nämligen gå på stan och leta present till bror min som fyller 21 år imorgon! Jag vet ioförsig redan vad jag ska köpa till honom så det lär gå rätt snabbt men mysigt ändå att jag inte behöver gå på stan själv. Just nu står Ludde i köket och steker pyttipanna (BLÄ!!!), han hade ingen frukost eller något godare än pyttipanna så man får helt enkelt ta vad man har! Ikväll får iallafall jag bestämma mat och då ska vi köpa hem Thai från ett jättegott ställe som ligger alldeles bredvid. Mummms! Ha en bra dag allihopa! 
 
Denna frisyr skulle jag verkligen vilja prova någon gång. Så sjukt snyggt!! 

MOT MITT HJÄRTA!

Sitter på tågstationen i Karlstad nu och väntar på att tåget mot Stockholm ska anlända. Det är ett jäkla farande på mig just nu känns det som men man måste ta vara på tiden man har! Idag har jag varit i skolan och så har jag tränat! Eftersom att jag har sån sjuk träningsvärk i benen så fick ryggen bli lidande idag! Känns så skönt att tycka att det är kul att träna!


BALKLÄNNING SÄLJES!

 
Snart är det baltider för alla 94or och mitt största frågetecken vad gällde balen var faktiskt klänningen. Skulle jag ha en enkel eller en påkostad? Skulle den vara i någon rolig färg eller neutral? Jag bestämde mig till slut för en enkel klänning i chiffong som var i en slags mörkrosa/ceriserosa färg. Nu säljer jag den ifall någon skulle vara intresserad! Den är i storlek S och jag kände mig iallafall jättefin i den! Nypris 2500, men du som köper den får den såklart billigare då jag redan har använt den en gång! 
 
Intresserad? Kommentera inlägget eller mejla till: [email protected]
 

HOCKEY!

Sitter i Löfbergs Lila Arena och ska göra tvärtom mot alla andra! Nämligen heja på Skellefteå AIK istället för på Färjestad!


HEMMATRÄNING!

Idag sov jag verkligen ut efter att älsklingen åkte till skolan vid sju imorse. Älskar när det är jag som får ligga kvar i sängen, då njuter man på riktigt! Efter att jag sedan tittat lite på play på datorn så kände jag för att träna lite. Tanken var att bara göra några övningar så man kunde ha ett gott samvete sen, men nu sitter jag här, helt genomsvettig och ska hoppa in i duschen alldeles strax! 
 
För att bli såhär svettig gjorde jag: 
Utfallssteg 20 x 4
Squats (även kallat benböj) 20 x 4 
Armhävningar 12 x 3 
Sit ups 15 x 4 
Plankan först 1 minut, sedan 50 sek och till sist 40 sek
Sidoplanka 40 x 4 (två gånger på varje sida)
 
Efter att jag gjort dessa övningar dammsög jag lite i Luddes rum också, såg att det behövdes när jag låg på golvet och gjorde mina övningar! Haha... 
 

SÖNDAG

Idag tog jag och Ludde tummen ur röven och tog en lång promenad! Vi tog min vanliga runda som jag brukar gå här i Stockholm när Ludde är i skolan, men att gå med hans sällskap var 100 gånger mysigare. Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord så tiden gick väldigt snabbt! Nu ska vi titta på film, Ladder 49 blir det idag! Ha en bra söndagskväll allihopa!


NEW JEANS!

När jag gick på stan själv häromdagen så passade jag på att gå till Gina Tricot där jag fick presentkort på julafton! Har spanat in ett par jeans därifrån ett tag men inte orkat prova dom! När jag ändå var själv i fredags och hade tid att fördriva så bestämde jag mig ändå för att ta steget in i provrummet! Och med mig hem hade jag såklart dessa jeans som satt som en smäck!


LÖRDAGEN

Gårdagen spenderades i älsklingens säng hela dagen typ då vi fastnade framför serien Playa del Sol! På kvällen blev vi dock sugna på att gå på bio och som tur var så gick det en film klockan 23.00 på Sergelbiografen! Vi såg filmen Ego som faktiskt var en riktigt bra svensk film, den bästa jag sett på länge!


STOCKHOLM

Sitter på tåget i skrivandes stund. Till sysselsättning har jag köpt två inspirerande tidningar då jag inte orkade släpa på min tegelsten till dator! När jag kommer fram ska jag ta en fika med min fina kusin Rebecka i väntan på att älsklingen ska sluta skolan! Ha en bra dag!


NELLYREA!

När min mamma fyllde år igår så fick jag mail från Nelly.com där dom skickade en present på 75 kronor. Det är lite lustigt att mitt nellykonto står på mammas uppgifter fast med min mail, men jag skaffade det när jag var 15 och inte kunde ha ett eget med mina egna uppgifter. Vi skrev min mail för att mamma inte ville ha nyhetsbrev och bekräftelser från nelly... Nåväl, tur för mig! Jag tittade iallafall på rean och nu är en färgglad scarf och ett par färgglada shorts påväg hem till mig! 
 

MUMS!

Jag och Emma blev lite sötsugna så vi slängde ihop en liten fruktsallad gjord på ananas, kiwi, äpple, blodapelsin och banan! Riktigt mumsigt!


LÅNGPROMENAD!


TORSDAG

En härlig vinterbild från förra vintern då jag spenderade några dagar i Delsbo med några underbara vänner!
 
Hallå där! Har precis ätit en dunderlunch bestående av en god köttfärssås, pasta, morötter och en halv avokado. Innan det så var vi i skolan en stund och startade igång vårt grupparbete. Den första delen av arbetet kommer att gå relativt enkelt och smärtfritt men den andra delen orkar jag inte ens tänka på just nu. Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag och Emma ska snart ut på en långpromenad och efter det vet jag inte om jag vill till gymmet eller inte. För nackdelen med att träna flera dagar i rad är ju att jag då tvättar håret flera dagar i rad vilket inte är så bra för varken håret eller hårbotten. Speciellt inte för mig som har en jättekänslig hårbotten som lätt kan bli irriterad och börja klia. Lite jobbigt dilemma det där... Hur gör ni andra som tränar ungefär varje dag? 
 
 
 
 

VILL HA VÄRME!

Idag gick jag upp halv sju för att kunna äta frukost och ligga i sängen en stund innan jag var tvungen att fixa iordning och gå till skolan. Nu har jag föresten fixat så att jag är registrerad på kursen och pengarna från csn ska komma imorgon, glad tjej! Jag kommer ju aldrig mer att glömma bort att registrera mig iallafall, så krångligt som det här var att fixa. Efter skolan så åkte jag, Emma och Ellinor ner och handlade mat på ICA. Nu har vi precis ätit lunch och trött som jag är så tänkte jag lägga mig i sängen och titta på en film innan jag ska iväg och träna. Hoppas ni har en bra dag allihopa! 
 
Idag är det typ -16 grader och det är dessa dagar som man bara vill utomlands! Dessa bilder är från förr-förra sommaren då jag och mitt hjärta tog en sista minuten resa till den grekiska ön Samos! 

GRATTIS MAMMA!

 
Idag fyller min underbara mamma 44 år och tyvärr kan jag ju inte fira henne riktigt då jag befinner mig i Karlstad. Jag har iallafall ringt och gratulerat henne och dessutom så får hon en riktigt fin present på fredag av mig, Dennis och Magnus. Grattis på din dag mamma och jag hoppas att den blir så bra den kan bli trots att jag inte är hos dig! Tack för att du finns min älskade mamma, jag älskar dig! ♥

EN RIKTIG PISSDAG!

Dagen idag har varit allmänt dålig! Det börjar med att jag kom på att jag glömt att kursregistrera mig vilket man behöver för att få pengar från CSN. När jag väl ska gå in och registrera mig så ser jag att jag är en dag för sen! Därför blir jag tvungen att ringa en människa som skickar mig vidare till en annan som skickar mig vidare osv... Pratade med fem stycken totalt och det hela slutade med att den jag skulle prata med var sjukskriven. Hur länge hon är det vet jag inte, men hoppas att hon är tillbaka imorgon för jag behöver mina pengar!

För att dagen ska vara ännu sämre så var tåget från Katrineholm ungefär 2 timmar försenat! ALLTSÅ SNÄLLA? Därför blev det att stressa hem till lägenheten för att sedan gå snabbt som tusan till skolan där världens sämsta föreläsare väntade.

På träningen gick det inte heller särskilt bra. Först fick jag håll och sen låste sig någon muskel i bröstet/skulderbladet så jag kunde inte ta ut svängarna ordentligt.

Nu är denna dag äntligen slut så nu tackar jag för mig!


KATRINEHOLM

Är fast i Katrineholm såhär på tisdagsmorgonen och i väntan på att tåget ska komma så sover Emma medan jag har tittat på en dokumentär på svt play! Tack och lov för att tekniken finns i dessa stunder!


You only miss the sun when it's starts to snow.


MYSKVÄLL

Sista dagen i Eskilstuna har jag spenderat med maximal effektivitet! Mötte upp Märtha på stan vid halv ett och åt en mumsig lunch på Papas Tapas, sedan gick vi ett varv på stan och jag köpte ett par örhängen! Har inte använt örhängen sen nyårsafton så vi får hålla tummarna att hålen inte har växt igen, mina öron är så konstiga så risken finns!

Efter att jag träffat Märtha en stund så åkte jag hem till Rebecka och tittade på bilder som dom tagit när dom var i Thailand. Är så sjukt sugen på att åka dit, måste dit nästa vinter! Nu har jag och mamma precis avnjutit en middag som jag stod för, och kvällen spenderas framför tvn med mamma och mina fina hundar!


LÄNGDSKIDOR

Dagen till ära har jag och älsklingen varit ute i en och en halv timme och åkt längdskidor! Det var verkligen helt perfekt väder för det idag och ju mer vi åkte desto mer bekväm kände jag mig på skidorna! Nu har vi precis fått i oss lite fika som Lovisa fixat och snart blir det mat innan jag ska skjutsa mitt hjärta till tåget!


EFFEKTIV LÖRDAG

Denna lördag har jag och pojkvännen varit effektiva! Klockan tio befann jag mig på Studio Sexton där jag klippte mig, blev mycket nöjd faktiskt, nu är det äntligen fräscht igen! Sedan gick vi till vårt saknade café Smak där vi köpte varsin iste, väldigt passande då det var -14 grader ute! Sedan blev det konstutställningen som jag bloggade om förut och sist men inte minst ett varv på Tuna Park. Nu sitter vi proppmätta i soffan och nu blir det mys framför tvn resten av kvällen!


MÅS Persson

Befinner mig på en konstutställning som Luddes farmor är ansvarig för. Det är sjukt coola målningar, synd att man inte har råd med någon... En vacker dag kanske!


MOT ESKILSTUNA

Är på tågstationen i Karlstad och väntar på att tåget mot min kära hemstad ska gå! Det blir en skön helg i kära Eskilstuna. Egentligen skulle jag åkt till Stockholm för att vara några dagar med älsklingen i hans lägenhet, men biljetten dit var typ tre gånger dyrare än vad det var till Eskilstuna så vi får mötas upp där istället! Vi hörs när vi hörs!


TENTAN AVKLARAD!

 
ÄNTLIGEN är den där satans tentan avklarad och här sitter man i sängen och bara kan slappna av. Så skönt! Det gick faktiskt hyffsat bra på tentan så chansen finns att jag kanske klarar mig! Det är så sjukt kallt i vår lägenhet också så nu har jag bunkrat upp med lite värmeljus här inne. Imorgon blir det att gå upp rätt tidigt för tåget som jag och Emma ska med går från stationen klockan 10.30, och dessutom har jag inte packat än så det ska hinnas med imorgon också. Ni får ha en fortsatt bra kväll kära läsare för nu kommer jag att däcka här i min ensamhet! 

TENTADAGS!

Om tre timmar sitter jag och skriver tenta. Det känns helt okej inför den eftersom att jag har pluggat och gjort mitt bästa! Man vet ju dock inte vad för frågor som kommer och antagligen kommer det vara en liten tvist på varenda fråga så man måste tänka steget längre hela tiden... Ligger i sängen nu och tittar igenom lite anteckningar. Snart ska jag göra mig iordning och äta lunch. Sedan är det dags att knalla till skolan... Ha en bra dag allihopa och sänd en liten lyckospark till mig och Emma strax innan klockan två tack!


DAGEN FÖRE TENTAN

Sista dagen innan tentan har bara flugit förbi och helt ärligt har jag inte pluggat ihjäl mig idag! Istället har jag hämtat en uppgift i skolan som jag klarade och efter det gick jag till gymmet och tränade! Därefter träffade jag några klasskompisar i biblioteket och gick igenom lite inför imorgon men det gav mig inte så mycket... Nu har jag och Emma gått igenom lite gamla tentor så nu känns det inte som att vi kan göra så mycket mer. Resten av kvällen spenderas därför framför tvn!


MARC JACOBS

Har pluggat i tolv timmar idag så nu är min hjärna helt fullproppad och redo för lite sömn. Först vill jag dock dela med mig av en klocka som jag har kärat ner mig i. Jag är inte en smyckestjej utan jag kan tycka att det räcker med en riktigt snygg klocka för att få en outfit komplett. Idag hittade jag en i rosefärgat-guld från Marc Jacobs på http://blog.nelly.com/lisaplace/ och som jag på riktigt älskar! Jag är som ni alla vet student och får väl önska mig den i 20-års present eller något (som är om lite mer än 8 månader). Suck! 
 

GE MIG KRAFT

Var nyss på Konsum och köpte lite gott för att orka plugga ända in på småtimmarna, vill så gärna klara tentan och då får jag ta av alla dygnets timmar helt enkelt!


15 JANUARI

Nu har jag suttit i ungefär sju timmar i sträck och bara gått igenom hela juridiken. Jag har fått något slags hopp om att klara tentan och att faktiskt få godkänt i kursen. Det kan gå, bara det kommer rätt sorts frågor! Drömmen vore såklart att få VG men det känns ganska kört faktiskt. Är nog allmänt för trög för ett så högt betyg i den här svåra kursen. Det spelar ingen roll för bara jag blir godkänd så blir jag överlycklig! Och om jag skulle få omtenta så är den om bara några veckor och då jäklar kommer jag att bli godkänd! Nu ska jag iallafall laga lite mat till mig själv. Emma gick och tränade för en timme sedan men jag kände mig så stressad över tentan så jag ville inte slita mig från lagboken och mitt pluggmode. Idag ska jag laga kycklingfilé med ris och currysås! Enkel mat är alltid den godaste tycker jag! Nej, nu ska jag slita mig härifrån! 
 
 
Bjuder på två somriga bilder från när jag var med mitt hjärta på Samos för två somrar sedan! På tal om Samos så försöker jag få Ludde att åka med mig i sommar igen fast till ett annat ställe isåfall. Hoppas det går vägen för det vore så sjukt mysigt ♥

ENSAM HELA DAGEN

Idag har jag valt att sitta för mig själv och bara repetera olika saker inom juridiken. Måste lära mig olika begrepp och bara repetera allt jag har gått igenom den senaste veckan! Dagen spenderas alltså i min sköna säng med lite musik (som jag inte kan texten på för då sjunger jag med istället för att plugga). Ha en bra dag allihopa!


SKYPE

Har suttit i över två timmar och bara pratat massa strunt med min fina pojkvän på Skype. Vet egentligen inte vad jag tycker om det där... Det är ju bra att man kan se varandra samtidigt som jag saknar honom tusen gånger mer efteråt! Det är iallafall väldigt roligt varenda gång och jag älskar att vi har samma humor och kan skratta med/åt varandra! Hahaha visst är vi fina? 
 

PLUGG, PLUGG, PLUGG...


SÖNDAG

Nu har vi varit hemma hos Ellinor i några timmar och pluggat. Ligger i soffan för tillfället och väntar på att Ellinor ska bli färdig för träning, vi ska nämligen gå på ett core-pass klockan halv fem! Efter det blir det lite jacuzzi innan vi fortsätter studerandet!


PLUGGLÖRDAG

Min lördag har bestått av träning, plugg, tacos och nu myser jag, Ellinor och Emma i soffan framför Sex and the city 2. En bra lördag har det varit trots att den inte har tillbringats med pojkvännen! Imorgon blir det ännu mer plugg, längtar tills efter tentan då jag ska hem till Eskilstuna över helgen!


FÖRSTA TRÄNINGEN FÖR ÅR 2013

Imorgon bitti ska jag träna för första gången i år! Blev inte mycket träning när jag var hemma för jullov och när jag kom tillbaka hit till Karlstad så fick jag ont i halsen, därför kommer det bli både tungt och skönt imorgon när jag kör igång igen! Ett tips jag såg i boken Bodylicious är att om man ska träna på morgonen så ska man lägga fram träningskläderna redan på kvällen. Då är det på något mentalt sätt svårare att strunta i att träna även fast man kanske inte är så taggad på det.


ÄNNU EN PLUGGDAG

Godmorgon! Just nu är mitt liv inte så jätte händelserik och det beror ju såklart på att det enda jag gör är att tentaplugga, hela dagen, varje dag! Känns ju lite tråkigt att behöva sitta hela helgen och studera, men roligt får jag ha efter utbildningen istället! Idag ska vi nog hem till Ellinor och plugga så det blir nog trevligt, då får jag äntligen se hur hon bor också då hon precis har flyttat, så nu bor vi nästan grannar. Ha en bra dag allihopa!

En mycket vacker bild på Emma och Ellinor på Mexicas Halloweenfest!


EN VECKA KVAR TILLS TENTAN

Godmorgon! Ställde klockan på nio så nu har jag varit vaken i ungefär en timme! Efter lite frukost i sängen och ett avsnitt av oskyldigt dömd känner jag mig redo för en hel dag med plugg! Snart kommer Ellinor hit och pluggar med oss också, awesome! Ha en bra dag allihopa!


HEMMAGJORD THAIMAT

Hemskt ledsen för att min blogg helt plötsligt känns som en matblogg... Men det enda som sker i mitt liv är att jag sover, äter, pluggar, äter, pluggar, äter sover... Idag har vi iallafall vart i skolan på en slags frågestund inför tentan som vi har om en vecka! Nu har vi precis lagat middag och snart ska vi gå hem till Lovisa för en myskväll! Men först, lite mera plugg! Idag försökte vi förresten oss på lite Thai som blev hur gott som helst. Kyckling, köpt panengkrydda med röd curry, cocosmjölk, minimajs, morötter och champinjoner, helt gudomligt blev det!


NYÅRSLÖFTE 2013, Lära mig att äta tomat


PLUGG

Har tenta nästa vecka så nu är det stenhårt tentaplugg som gäller fram tills dess! Vi tog en paus då vi gick på en 40 minuters lång promenad och efteråt åt vi mellis som bestod av bananplättar med varma blåbär. Nyttigt och gott! Receptet hittade jag i boken "Bodylicious" som Sofi Fahrman skrivit, den fick jag i julklapp, hihi! Nej, nu blir det mer plugg, hejdå sålänge!


MYSIG MORGON

Sitter just nu och pluggar i soffan och tar det lugnt med två sovandes hundar bredvid mig. Min morgon har varit så mysig tillsammans med dom. Imorse när mamma åkte till jobbet tog jag mitt täcke och gick in till hennes säng istället och där sov jag med hundarna fram tills klockan ringde klockan tio. Sen låg vi och myste ända till klockan elva. Det kallar jag kvalitetstid. Nu har jag ätit frukost, duschat och packat. Det jobbiga med att åka tillbaka nu efter jul är att jag har så sjukt mycket mer saker att ta tillbaka till Karlstad än vad jag tog hit från Karlstad. Därför har jag bytit ut min väska mot en ytterligare lite större så att alla saker ska få plats. Snart ska jag åka in till tåget men först ska jag laga lite lunch! Ha en bra dag allihopa! 
 
En bild på mina fina tjejer på självaste julafton! 

SÖNDAG

Hallå i stugorna! Dålig uppdatering här men jag har ju faktiskt varit på kryssning så jag själv tycker att jag är ursäktad till fullo. Kryssningen var iallafall jättebra, vi åt god mat, frukostbuffé, shoppade i Helsingfors, tittade på finska tjejer som sjöng finska låtar, dansade, drack goda drinkar och handlade i Taxfreen! Trots att det inte var världens röjkryssning så är jag så sjukt trött, men det är bara bra för då kan jag somna skapligt ikväll och gå upp i tid imorgon bitti. Ska försöka hinna plugga lite innan jag tar tåget tillbaka till Karlstad. Mer än såhär har det inte hänt sen sist så nu tackar jag för ikväll, hejs! 
 
Tog inte så många bilder på båten men här får ni en fin på min pojkvän som kör bilen till Stockholm! Honom träffar jag föresten inte på två hela veckor nu vilket kommer kännas som en evighet. En vecka brukar gå fort men två är faktiskt väldigt många dagar för mycket...♥
 

TORSDAG

Godmorgon allihopa! Igårkväll spelade jag spel hemma hos Alexandra tillsammans med henne, Elin och Märtha. Vi hade fruktansvärt kul som vanligt, skrattade hela tiden så man fick kramp i magen. Det roligaste var nog min felsägning när jag skulle skrika till dom andra att tiden var sluuut!! Precis när jag skulle skrika ordet slut så registrerade min hjärna ordet Nudlar som låg på spelplanen, och istället för att ropa SLUUUT, så skriker jag NUUDLAR!!!! Hahaha, alla såg så förvånade ut och inte minst jag, vad tusan sa jag nudlar för?? Så jäkla roligt var det...
 
Idag ska jag plugga med Emma en stund på dagen och senare ska jag hem till pojkvännen. I helgen ska jag på kryssning tillsammans med pojkvännen och hans familj i hela två dagar så jag måste packa inför det också! Lite stressat känns det som då jag egentligen hade behövt tvätta lite kläder innan, men det löser sig! Hittade ingen passande bild men bjuder på en fin från nyårsafton på mig och mina prinsessor! ♥
 

NATTEN DÅ 2012 BLEV 2013

Min nyårsafton var så jäkla rolig! Käkade först en god middag med åtta andra tjejer hemma hos Alexandra. Vi körde lite spel och när klockan var halv elva så gick vi mot Emil i stan där vi mötte upp grabbarna. Vid tolvslaget gjorde vi som alla andra och gick till bron och tittade på fyrverkerierna. Därefter blev det fest och klockan sex imorse trillade vi in genom dörren och lade oss i sängen och sov! En riktigt bra kväll med alla mina fina vänner och min älskade pojkvän!


RSS 2.0