Subway och bio

Ikväll ska jag och min fina pojkvän se på "du gör mig galen" på bio. Och istället för att äta typ korv och potatismos här hemma så lyxar vi till det med Subway såhär dagen innan fitnessfighten! Ska verkligen njuta av maten och speciellt av chokladen jag ska äta på bion... Nu har jag mätt mina kroppsdelar, vägt mig och tagit bilder så om en månad kommer före- och efter bilder upp här på bloggen! Imorgon kör vi, dag ett av trettioett och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och rulla på!


BUNKRA ÄR HÄFTIGT

Nu har vi handlat inför fitnessfighten! Imorgon kör det äntligen igång. Nu jäklar ska vi köra!


hallå där!

Idag har det varit full rulle och det är därför jag inte hunnit blogga något idag! Imorse bestämde jag och min fina pojkvän att han skulle komma med ett tåg idag istället för på fredag, och ingen var gladare än mig över det beslutet! Jag har varit i skolan från klockan 14- 17.30 och direkt efter det åkte jag ner till tågstationen och mötte upp världens finaste kille! När vi kom hem hit så gjorde vi hemmagjorda hamburgare och sedan har vi tittat på en film som heter Bitchkram. En helt okej rulle faktiskt! Nu ska vi sova, och jag njuter av att inte behöva somna ensam inatt! ♥
 
I brist på andra bilder från dagen så bjuder jag på en bild från förra sommaren då vi hade grillkväll hemma hos Ludvig! 

victorias secret!

 
VILL HA! VILL HA! VILL HA! Själva bikinarna är i sig inte jättedyra, däremot så kommer det nog till en tullavgift som jag tror kan vara lite mer saftig för en fattig student som mig! Någon som har beställt från VS förut och vet vad tullen ligger på ungefär? 

FIT IS THE NEW SKINNY!

 
Fitnessfighten startar på fredag och jag är fortfarande hur taggad som helst! Längtar verkligen tills man märker skillnad i och på kroppen! Jag hoppas på att förlora några cm runt midjan och runt armarna. Sedan vill jag få mer väldefinierade muskler. Vikten bryr jag mig inte så jättemycket om utan jag tittar nog mest på måttbandet. Så om en månad kommer det komma upp en före- och efterbild här i bloggen! Oavsett om jag lyckas eller misslyckas. Jag hoppas att jag inte blir sjuk eller någonting mitt i månaden utan att jag kan få göra det här utan hinder! 
 

MÅNDAG

Klockan är halv tre och jag är redan färdig för idag! Har varit i skolan, tränat och handlat lite. Vädret i Karlstad är hur fint som helst idag och det gör mig glad! Till lunch värmde jag på lite kyckling som blev över när jag åt middag i fredags, och till det blev det sallad bestående av spenat, gurka, majs, avokado och tomat (?!). Japp, ni läste rätt! Jag ska lära mig att tycka om det och jag tror jag är på god väg!


ny hårfärg!

Inte så jättestor skillnad mot vad jag hade innan men det ser definitivt fräschare och mer glansigt ut nu och det är det jag älskar med att färga håret! Idag var det så skönt ute att jag drog till med både skinnjacka och converse! Nu kanske våren äntligen är på väg? 
 

sunday!

Dessa ljushållare till vänster jag fick med mig hem från Ikea idag, alla tre för 99 kronor! Snacka om ett kap!
 
Hallå där! Nu har tjejerna farit sin kos hem mot Eskilstuna igen och här sitter jag ensam kvar. Emma i är Göteborg tills på tisdag så nu är jag själv i två dagar. Rätt skönt ändå, fast ändå ensamt! Vi har iallafall tagit ett varv på Ikea där det blev många skratt och dessutom fick jag med mig lite nya ljushållare och galgar hem. Snart ska jag ha Skypedejt med pojkvännen min och det är väl ungefär så min kväll ser ut! Igårkväll däremot tittade vi på mello och sedan sjöng vi singstar i flera timmar! Efter det fick Elin för sig att vi skulle träna också och vi körde armhävningstävling, hehe och jag vann! 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg för det har minsann jag haft! 
 
 
 

Tips!

På bikbok har dom iphoneskal som man typ klistrar på för runt 50 lappen! Mitt som jag köpte igår ser ut såhär!


LÖRDAGSMYS

Nu är det melodifestivalen som gäller! Vi har precis ätit tacos och nu är det en massa onyttigheter som gäller! Har färgat håret idag också. Bild på det kommer imorgon. Ha en bra kväll allihopa!


Lördag

Tjejerna kom hit ganska sent igår och när dom kom så överraskade jag dom med kladdkaka och mina presenter till Maja!

Idag ska vi ta ett varv på stan och ikväll blir det myskväll framför mello! Egentligen är programmet inte ens så jättebra men det är kul att klaga på alla dåliga låtar, haha! Nu blir det frukost! Ha en bra dag allihopa!


friday!

Hej allihopa! Tentan gick faktiskt ganska bra så jag hoppas att jag klarar mig! Efter tentan blev det en snabb lunch hemma och därefter tog jag ett varv på stan där jag köpte presenter till mina fina vän Maja. Hon fyllde egentligen för typ två veckor sedan men bättre sent än aldrig! Sen tog jag bussen från stan till gymmet. Måste säga att jag är nöjd att jag gick dit även fast jag är sjukt trött efter tentan. 
 
Ikväll kommer världens bästa vänner hit, nämligen Maja, Alexandra och Elin! Jag lyckades övertala dom att komma hit den här helgen (fast två av dom egentligen inte kunde) då jag skulle ha varit ensam annars. Det hade väl inte varit jordens undergång egentligen men det är mys att dom kommer och så kan jag äntligen få höra alla detaljer om Alexandras och Elins galna Thailandsresa... Nu ska jag duscha och laga mat. Bäst att städa lite också då det inte är världens finaste lägenhet jag bor i just nu om man säger så... Ha en bra kväll! 
 
Jag och världens finaste Maja! Här var vi i Ayia Napa och hade precis tagit studenten, lycka! ♥

SALSTENTA SNART

Godmorgon allihopa! Klockan är sju och jag väntar på att mitt ägg ska koka klart så jag kan göra en äggmacka. Ska äta en feeet frukost så jag inte behöver äta så mycket på tentan utan koncentrera mig mer på själva skrivandet. Det blir äggmacka med kaviar, avokado och flingor! Mmmmumms! Önska mig lycka till!


KVÄLLSFIKA

Nu har jag pluggat nästan hela dagen så nu känner jag mig ändå ganska lugn inför morgondagens tenta! Nu sitter vi i Emmas säng och har precis fixat lite kvällsfika bestående av smoothie, apelsiner, melon och kiwi! Mums!


TORSDAG

Somnade sjukt sent inatt och hade ställt klockan på halv åtta imorse. Allt för att kunna vara trött ikväll så att jag kan somna i tid och vara pigg på tentan imorgon bitti. Tanken var såklart inte att somna sent inatt, men ibland blir det bara så. Man ligger och tänker på en massa saker och i mitt fall brukar jag tänka på min pappa väldigt mycket vilket oftast leder till att jag inte somnar på ett bra tag. 
 
Nåväl, nu är klockan strax tolv och det är snart dags för lunch. Är så trött att jag inte vet hur bra det kommer gå att plugga idag, men förhoppningsvis har jag redan relativt bra kunskaper sen förra gången så det borde gå bra ändå även fast jag inte är 100 procentig idag. Jag har iallafall gett mig tusan på att klara tentan imorgon, så det så! 
 

vilken hårfärg?

Åhåå vad jobbigt! Efter att jag och Emma tittade på Trinny och Susannah nyss så har jag fått för mig att jag vill göra någon förändring med mitt hår! Jag vet dock inte vad... Är sugen på att slinga till en ljusare färg samtidigt som jag vill ha den där chokladbruna hårfärgen. Jag vill ha långt hår samtidigt som jag är sugen på att klippa av det. Jag måste nog sortera mina tankar lite innan jag gör någonting, för jag vill ju inte ångra mig när det väl är gjort. 
 
Tone Damlins hårfärg tycker jag är väldigt snygg och är lite inne på att göra ett besök hos frisören!
 
Samtidigt tycker jag att denna färg var sjuuukt snygg också...
Om någon vill tycka till om vad jag borde göra så är det bara att skriva en rad eller två i kommentarsfältet! Är verkligen lite halvt lost just nu.
 

onsdag

Idag ställde jag klockan på kvart över nio, sen låg jag och snoozade och drömde sjukt mycket olika saker. Först var jag på ett tåg och sen var jag helt plötsligt på en bio... Märkligt hur hjärnan arbetar egentligen! Idag har vi inga föreläsningar så dagen kommer att bestå av juridikplugg. Har inte så jättemycket kvar att gå igenom så imorgon blir det att göra olika caseuppgifter. Vi får se om jag kommer iväg till gymmet idag eller inte, antagligen blir det så! Gillar mer när man har föreläsning och kan gå till gymmet direkt efteråt då det ligger i universitetsområdet. Nej, nu ska jag dra arslet från sängen och börja plugga! Ha en bra onsdag allihopa! ♥
 
En bild från en kväll i Samos när jag var där med mitt hjärta för två somrar sen!

ALLTSÅ ROLIGASTE!

 
Hahahaha, jag dör vad rolig kille! Klippet är från Tunnelbanan som visas på Kanal 5. Jag och Ludvig skrattade ihjäl oss när vi såg den här första gången... 
 

TISDAG

Klockan är 11.00 och än har jag inte gått upp ur sängen, eller okej, jag gick upp och hämtade lite frukost för en timme sedan... Det är så skönt att ha första föreläsningen klockan 13.15 då man hinner ta det lite lugnt innan. Vi har redovisning idag av några broschyrer vi har gjort så det har jag övat lite på här i sängen. Jag ska strax gå upp och göra mig iordning.
 
Efter redovisningen blir det träning. Jag älskar att jag har fått träningen att bli en del av mina rutiner. Ungefär lika naturligt som det är att borsta tänderna så är det naturligt för mig att träna. Därför känner jag mig så taggad för fitnessfighten också! För då vet jag att träningen kommer att ge synliga resultat, och det är ju lite därför man tränar. Men jag tränar också för att må bra, för jag mår faktiskt bättre nu än vad jag gjorde för ett år sedan. Nu ska jag göra mig iordning och sen blir det lunch! Ha en bra dag allihopa! ♥
 
 
 

Tränat

Klockan är snart tre och jag står och steker blodpudding till lunch. Vid tio var jag i skolan och träffade min grupp och bedömde andras grupparbeten. Därefter gick jag till gymmet där jag började med 35 minuter på crosstrainern! Skulle egentligen bara värma upp på tio minuter men sen tänkte jag att jag lika gärna kunde köra lite längre när jag ändå var igång! Därefter körde jag triceps och vader, hej träningsvärk!


ready for results!

För att vara redo för Fitnessfighten på riktigt så har jag nu beställt hem en köksvåg, en personvåg och ett måttband från Clas Ohlsson. Det var väldigt billigt måste jag säga då jag fick allting för under 300 kronor, så det kändes helt okej att spendera pengar på det. Dessutom hade jag 25% rabatt på HMs hemsida och där hittade jag en sportbh! Nu är jag snart redo för en träningsmånad känner jag! 
 

kick-start!

Nu har jag och Emma anmält oss till något som Kick-Start på worldofshape.se! Det innebär att vi under marsmånad kommer få kost- och träningsschema och förhoppningsvis se väldigt bra resultat i slutet av månaden! Jag har flera bekanta som har tappat många centimetrar och därför hoppas jag såklart på att jag också kommer att göra det. Inte för att jag är jätte missnöjd med min kropp som den är nu, men alla har vi väl ställen där vi faktiskt vill tappa lite kilon på! I slutet av marsmånad kommer jag antagligen att lägga upp före- och efterbilder så att ni också får se hur resultatet blev! Längtar så jädra mycket är så sjukt taggad! Let´s do this! 
 
Kvar till start: 12 dagar
 
 

GLÖM INTE

att titta på Så ska det Låta ikväll klockan 20.00 då världens bästa Bruno gör debut! 
 

LÖRDAG

Idag tog jag och älsklingen en sovmorgon och efter frukosten satte vi fart mot gymmet där vi tränade, jag körde mage och lår och det gick väldigt bra! Skulle springa i slutet men fick sån jäkla håll så det blev att gå istället! Körde på hög lutning så blev väldigt svettig iallafall!

Nu har vi precis ätit middag och nu är mys i soffan framför melodifestivalen som gäller! Ha en bra kväll allihopa!


BRA FREDAG

Hej allihopa! Idag har jag gjort precis allt som jag skrev på min att-göra-lista imorse, och det känns jäkligt gött! Min promenad tog jag ner till ICA där jag köpte godis till pojkvännen som beställde en stooor godispåse igårkväll, det är väl bara att lyda när han för en gångs skull hälsar på! Det bästa som har hänt idag änsålänge är tacosen som Emma hade fixade så fint medan jag satt inne på mitt rum och pluggade! En romantisk middag för två kändes det som, haha! Nu har Emma åkt hem till några tjejer i klassen men jag passar på att plugga tills jag ska ta bussen till stan för att möta upp Ludvig! Duktig tjej ändå...
 
 
Här är ett litet klipp på Bruno och Hanna som tävlar tillsammans i Så ska det Låta på söndag! Längtar ihjäl mig tills jag får se Bruno på tv, kommer bli kanon! Förutom att Bruno är så duktig så är han sinnessjukt rolig, första gången jag träffade honom var jag säker på att han arbetade som komiker! 
 
http://www.svt.se/sa-ska-det-lata/jag-ar-asbra-pa-det-har

Dagens att göra lista:

  • Infinna mig på föreläsning klockan 10.15
  • Köra ett asjobbigt träningspass som avslutas med en jobbig löpning
  • Ta en promenad
  • Städa mitt rum!!!
  • Bädda rent i min säng
  • Plugga juridik...
  • Äta tacos (längtar!)
  • Åka till tågstationen och möta upp min kärlek ♥
Nu vet ni vad jag har för mig idag, blandar nytta med nöje en fredag som denna! Och belöningen kommer med tåget ikväll, min bästaste pojkvän! ♥
 
Bjuder på en härlig bild då jag precis har gjort fetaste vurpan off-pist, idag ska iallafall allt gå som på räls! 

TORSDAG

Idag har vi varit på studiebesök i Älvsjöhus fabrik som ligger lite utanför Karlstad. Det var rätt häftigt att se hur dom arbetar faktiskt! Efter vi hade varit i fabriken fick vi åka till ett litet bostadsområde precis vid Vänern där det bara var Älvsjöhus och titta inuti ett... Det är inga speciella hus egentligen men det är coolt hur snabbt de kan få fram ett hus!

Nu sitter vi i Emmas säng och tittar på One Tree Hill, vi har nyss ätit också. Det blev kyckling med morötter, champinjoner, spenat och en klick bearniesås! Väldigt gott måste jag säga! Ikväll blir det tv-häng här i sängen då det är Fråga Olle dokumentären senare!


Fiffigt värre av min fina pojkvän!


TRUE STORY


Glad alla hjärtans dag

Idag är det första gången sen jag och Ludvig blev tillsammans som vi inte spenderar denna dag ihop. Inte för att vi brukar "fira" denna dag, men det är ändå mysigt att ha någon att vara med på alla hjärtans dag... Nu är det som det är och jag ville bara säga glad alla hjärtans dag, inte minst till min fina pojkvän, min underbara mamma och till mina fantastiska vänner! ♥

 


friendship never ends

 
Imorgon åker en av mina närmsta vänner till Australien och ska befinna sig där i ett helt år! Kommer verkligen att sakna ihjäl mig efter henne. Hoppas du kommer få ett bra år Märthis, och glöm inte bort att skypa med mig ibland. Blir lite avundsjuk när jag tänker på hur duktig du kommer att bli på engelska, nåväl du kan ju lära mig när du kommer tillbaka! Åhå, blir fan ledsen när jag tänker att jag inte kommer kunna träffa dig på ett helt år, det är lång tid! Och nedräkningen börjar nu! 
 
Jag älskar dig min fina vän, ha det så bra på andra sidan jorden! ♥

TACK LOVISA!

Min pojkväns lillasyster kan ju vara den snällaste på hela jorden! Hon ställde upp med att rätta till hela bloggen så nu ser den ju faktiskt riktigt bra ut. Lovisa, du ska ha ett stort tack! Om ni vill besöka hennes blogg (som jag gör dagligen) så kan ni klicka här http://lovisaerika.blogg.se/ 
 
 

IKVÄLL ÄR DET BÄTTRE

Kom in ikväll och titta på min blogg så är det förhoppningsvis mycket snyggare härinne. Har nämligen blivit lovad hjälp! Ha en bra dag allihopa!


HEJDÅ ALL DESIGN.

Haha nu orkar jag inte med mig själv! Vet inte varför men fick för mig att gå in och fiffla lite med design inställningarna på min blogg och helt plötsligt så råkade jag radera ALL design jag hade! Detta ska jag såklart försöka åtgärda så fort som möjligt men lär behöva lite hjälp av någon! Nu ska jag, klantarslet gå och lägga mig! Hoppas ni överlever min fula design en stund... 

NU KÖR VI!

Nu har jag kommit fram till lägenheten i Karlstad och har nästan precis ätit! Blev sjukt träningssugen men känns för läskigt att traska till gymmet nu! Därför tänkte jag dra på mig sporttoppen och köra ett pass från Sofi Fahrmans bok Bodylicious! Let's do this!!


TUESDAY!

Hallå där! Ludvig åkte precis till skolan och jag ska snart också bege mig. Mitt tåg mot Karlstad går 15.35 men innan det hade jag tänkt att gå ett kort varv på stan. Nu ska jag strax käka lite lunch och packa och sen tar jag mitt pick och pack och åker hem för den här gången! Det har varit mysiga dagar med min fina pojkvän plus en utekväll med mina fina vänner från Eskilstuna. En helt perfekt helg helt enkelt! Vi satsar på att Ludde ska komma till mig i helgen men om priset inte går ner lite på sjbiljetten (nu kostar den 300 kronor?!?!!) så får han komma till mig nästa helg istället. Nåväl, nu ska jag koka lite pasta! Ciao! 
 
Sitter och bloggar på Ludvigs dator så har tyvärr inga bilder att kasta in, hoppas ni klarar er iallafall! 
 
 
 
 

INSOMNIA

Ludde ligger bredvid mig och sover så fint, just nu snarkar han inte som tur är! Jag är rätt pigg eftersom jag råkade sova lite längre än vad som var tänkt idag... Idag har jag iallafall pluggat, städat lite i Ludvigs och Tottes lägenhet (hur snäll???) och nu på kvällen var vi på bio med Luddes pappa och hans jobbarkompis. Vi ville egentligen se Die Hard men den hade tydligen inte kommit ut än så vi fick se en film som hette Lincoln istället, en rätt seg men lärorik rulle... Nu ska jag försöka mig på att sova, hoppas det funkar!


MÅNDAG

Igår var jag och Ludvig jätteduktiga! vi tillbringade nämligen hela tre timmar på hans gym! Jag körde övre rygg och axlar och sen avslutade jag med 40 minuter på löpbandet. Förutom detta visade han mig lite nya övningar som jag kan använda...

Jag ligger fortfarande i sängen men ska strax fixa lite frukost och sedan börja plugga! Ludde försvann till skolan redan klockan sju imorse, älskar att det är jag som får ligga kvar och sova! Ha en bra måndag allihopa!

Här bjuder jag på en båtbild en halvvarm sommardag förra sommaren! Hoppas att sommaren i år blir tusen gånger bättre än förra...


PARTAJ!

Igårkväll var en jätterolig kväll som började med en god köttfärssås med min fina pojkvän, sedan tog jag tunnelbanan hem till mina kusiner där det var fest eftersom att Robin fyllde 24 år! Där var det jätte trevligt och när mina fina tjejer från Eskilstuna hittade fram åkte vi ner till Stureplan och dansade.

Riktigt lyckad kväll och det var så kul att mina fina vänner från Eskilstuna kom!! Dock så var det sista gången jag träffade Märtha på ett helt år, blir faktiskt ledsen när jag tänker på det! Älskar er mina älskade vänner och tack Robin och Rebecka för att vi fick komma på en rolig förfest!


STOCKHOLM

Sitter på tåget på väg mot Stockholm som jag ganska ofta sysselsätter mig med nu för tiden! Idag har jag varit i skolan och efter det blev det en god lunch på stan med Lina, Emma och Malin innan jag och Lina gick mot tåget! Vi sitter i samma vagn men fick tyvärr inte platser bredvid varandra, så typiskt! Min lunch var verkligen god, det var typ pasta med spenat och en laxfilé till!


KLAPP PÅ AXELN

Idag har jag varit sjukt duktig måste jag säga! Hade föreläsning från 8 till 12 och därefter satt jag kvar till klockan sex i biblioteket med Lina och pluggade juridik! Emma Ivarson höll oss sällskap på slutet också! Därefter gick jag raka vägen till gymmet och körde lår och triceps! Avslutade passet med en halvtimme på crosstrainern! Befinner mig även ikväll lite i tvättstugan då jag inte hann tvätta allting igår...

Nu har jag belönat mig själv med lite carbonara och snart ska jag äta lite ananas, mango och kiwi! Men först, duschen!!!


EFFEKTIVA

Idag har jag varit så sjukt duktig! Även fast vi inte hade några föreläsningar idag så befann jag mig ändå på universitetet klockan åtta imorse. Där satt jag, Emma och Lina och pluggade i tre timmar innan jag och Emma gick hem och åt lunch. Efter lunchen blev vi hämtade av Johan eftersom vi skulle hem till honom och titta på hans hus, har en uppgift där man ska ta reda på lite olika saker så som vad det är i väggarna och så vidare... Vi har även handlat lite mat idag och snart ska jag tvätta! Effektiv dag helt enkelt och jag känner mig jättetrött!

Ha en bra kväll och heja Sverige!


SVETTAPAN

Nu är jag verkligen svettig värre! Körde andra dagen på Victors träningsschema och idag blev det korsrygg, biceps och vader! Avslutade med 40 minuter på crosstrainern. Herregud alltså! Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter laga lite mat. Har ingen aning om vad det blir dock...

 


TOP MODEL

Dagen har inte varit någon höjdare av lite olika anledningar måste jag säga! Jag har iallafall tränat och idag provade jag på ett schema som min vän Victor har fixat till mig. Körde bröst, mage och i slutet blev det lite cardio! Gick helt okej faktiskt förutom att jag fick håll i slutet av konditionsdelen. Är det någon som vet exakt hur håll uppstår? Vad tusan är det som sker därinne, för ont gör det och förstör träningen gör det också!

Nu ligger jag nyduschad i sängen och tittar på gamla avsnitt av "i form med Anna Anka". Om en halvtimme börjar Top Model. Verkligen höjdpunkten på denna dag!

Längtar tills våren kommer så man kan stänga in vinterjackan och plocka fram lite snygga vårjackor! 


SÖNDAG

Idag har jag och Ludde bara varit hemma hos honom och tagit det lugnt hela dagen! Vi var ensamma hemma så vi har lagat mat, gjort en kladdkaka, tittat på film och spelat Candycrush. Har gått och blivit beroende av det spelet och som tur är så är Ludde också det! Nu har jag precis kommit hem efter att jag skjutsat honom till tåget och imorgon bitti klockan åtta går mitt tåg mot Karlstad! Nu ska jag strax gå och sova men innan dess blir det mys med mina underbara hundar.


PARTYFREDAG OCH SEGISLÖRDAG

Kul kväll igår när vi firade bror min! Idag har vi alla mått som vi har förtjänat men smörgåstårtan vi åt när vi hade gäster satt som en smäck! Imorgon blir det bara en lugn dag tillsammans med min underbara pojkvän!


FREDAG!

Idag är en bra dag tycker jag. Vid tio imorse befann jag och Ludde oss i Kista Galleria där Ludde hade bokat in en synundersökning. När det var klart åkte han till skolan och jag gick ett varv ensam i gallerian. Fick med mig svarta strumpor hem, har kommit på att det är smartare att ha svarta än vita strumpor eftersom det är finare till svarta byxor som jag allt som oftast använder. Nåväl, nu sitter jag i soffan och har arbetat lite med ett grupparbete i skolan som handlar om spånskivor, kul? Nej. När jag är färdig ska jag äta lite lunch och sedan gå ut på en långpromenad!
 
När älsklingen har slutat skolan ska vi bege oss hem mot Eskilstuna och ikväll blir det nog utgång för första gången på sjukt länge, så det ska faktiskt bli superkul! Min bror fyller ju idag så det är väl egentligen anledningen till att det blir lite fest. Nej, nu ska jag fortsätta med mitt! 
 
På tal om fest så satt denna skojiga lapp hemma hos Ellinor för några veckor sedan. Störtsköna grannar verkar hon ha iallafall! 
 

GRATTIS MIN FINA BROR!


RSS 2.0