Fredag!

Idag har det varit en mycket bra dag! Träffade några saknade vänner och åt en god lunch på café Kaka. Därefter gjorde vi lite hemligheter på stan och sen var det dags för mig att gå till frisören. Håret blev ungefär 3cm kortare och därmed fräschare! Sedan kom pojkvännen som en överraskning när jag satt i frisörstolen! Då blev jag sjukt glad! 💗

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1063178/images/2012/pic_5065bcf7e087c313fd4b3483.jpg" class="image">


Sep. 27, 2012

Till slut kom jag äntligen hem och väl hemma väntade två överlyckliga hundar och en sjukt god middag! Det har varit en mysig hemmakväll.


Fast i Katrineholm!

När vi satt på tåget från Karlstad fick vi sms om att andra tåget som vi skulle byta till var försenat... TILL KLOCKAN SJU?! Två timmar i Katrineholm... Vi gjorde det bästa av situationen iallafall då vi träffade Alexandra och därefter tog en runda inne på Åhléns. Nu sitter vi i väntsalen på Katrineholms tågstation och här ska vi sitta i 30 minuter till innan vi äntligen får fortsätta vår resa hemåt.


TIDIG HELG

Har precis kommit hem från skolan som jag varit alltför nervös inför helt i onödan. Jag trodde att seminarium var att man sitter i grupp med en lärare och diskuterar. Vi diskuterade i grupp, men helt utan någon lärares närvaro. Väldigt skönt kan jag lova då jag inte hade pluggat alltför mycket. Nu ska jag alldeles strax laga lite lunch, idag blir det så simpelt som snabbmakaroner och falukorv! Enkelt är gott, det har varit min filosofi sen jag var liten. Kan ju ha att göra med att jag var superkinkig med maten när jag var liten. Tur att det har försvunnit! 
 
Klockan 15.35 går tåget här från Karlstad, och klockan 18.40 befinner jag mig i Eskilstuna. Då hoppas jag på en finmiddag hemma med mamma och bror. Ikväll blir det en lugn kväll och imorgon bitti ska jag verkligen sova ut! Hoppas ni har en bra torsdag allihopa! 
 
 

EFFEKTIV DAG

Dagen har bestått av plugg, tvättid, en runda på stan och ett skönt träningspass på gymmet! En väldigt effektiv dag må jag säga. Nu har jag precis pratat med pojkvännen på telefon och strax ska läsa igenom vår rapport som jag ska kunna utantill imorgon bitti. Jag ska även packa väskan. För imorgon efter skolan åker jag hem till Eskilstuna! Imorgon kväll ska jag bara ta det hur lugnt som helst tillsammans med min mamma. Lite kvalitetstid med henne känns som en bra idé. 
 
Min mammi och jag på min brors student år 2011. Jag älskar dig min fina mamma ♥

ONSDAG!

Sitter just nu med gruppen och arbetar med uppgiften vi fått! Jag har precis skrivit klart min del så det känns som att vi kommer att bli färdiga inom några timmar. Om vi hinner klart innan klockan blir alltför sent så ska vi gå en runda på stan för att fira! Jag ska såklart inte köpa något, men man kan ju alltid få titta. Ikväll är det gymmet som gäller och jäklar vad bra det känns att träna igen. Är påväg in i ett grymt bra träningsflow och än sålänge är det fortfarande jättekul att röra på fläsket! Haha. 
 
Rolig bild, jag vet!
Men jag saknar tiden då man näst intill varje dag hängde i en sporthall med en handboll i handen! 
Hade det funnits något handbollslag här i skolan hade jag vart den första att delta, men tyvärr finns det bara andra sporter så som innebandy och fotboll... 

TVÅ SMÅBARNS STÖRSTA IDOLER

När jag var hemma i helgen gick jag igenom lite lådor nere i förrådet. Då hittade jag en jättegullig lista som mamma gjort iordning åt mig och Dennis. Vi rangordnade våra största idoler, och ja, vi var väl en sisådär 5-6 år! 
 
 
Det roligaste med den här listan är faktiskt att vår morbror Mats, som är med på Dennis lista, hamnade sist, efter Långhals! Hahaha! Och man kan ju se hur influerad jag var av Astid Lindgren figurerna. Jag älskar dem än idag, dock inte så mycket att de klassas som mina största idoler... 

NOVIS ♥

Sitter och tittar igenom gamla bilder på Nova. Eller ja, jätte gamla är dom väl inte då hon bara är ett år och några månader! Hon var så jädra gullig. Tiden gick alldeles för fort från att hon var en liten bitig nallebjörn till en stor busig hund! Jag älskar verkligen min Novis, hon är den absolut coolaste och roligaste hunden jag vet. 
 

En grå dag

Idag har det inte hänt något speciellt. Vi har arbetat med grupparbetet och det ska vi även fortsätta med i några timmar till. Vädret är grått och mulet så pigg är man ju inte. Ikväll är det bodypump som gäller på gymmet och jag räknar med att bokstavligen vara död efteråt!

Igår var jag lite busig och beställde hem en jättefin topp från Nelly. Jag älskar den! Hoppas verkligen att den passar och att den hinner komma till mig innan lördag. Vi får hålla tummarna helt enkelt!

 


Måndagskväll

Nu har vi tränat, duschat och ätit kvällsmat! Träningen gick bättre än förväntat och dessutom var det riktigt kul! Imorgon ska vi träna Body Pump, senaste gången jag gjorde det kunde jag inte röra en muskel efteråt! Nu sitter vi och tittar på x-factor och efter det ska jag ringa pojkvännen min. Ha en bra kväll!


TRÄNING!

Hej allihopa! Idag har jag varit på en föreläsning och efter den fick vi tillbaka den första rapporten som vi lämnade in för ungefär två veckor sedan. Den var godkänd och det tackar jag gudarna för med tanke på att ungefär 75 % av klassen fick komplettera! Jag var personligen inte nöjd med min för jag förstod knappt uppgiften när jag gjorde den, men gud så skönt att slippa göra om den! Efter skolan så gick vår grupp hem till oss och började med den andra gruppuppgiften vilket gick rätt så bra! Vi kom en bit och imorgonbitti ska vi fortsätta. 
 
Nu har Fridorna åkt hem så nu ska jag och Emma ta oss till Livskraft för ett träningspass! Det är ett Body Attack-pass så jag räknar med att vara död efteråt. 
 
 

Natti natti

Ligger i sängen och är sjukt trött så jag ska sova alldeles strax! Min helg i Eskilstuna har varit så mysig. Har umgåtts med pojkvännen hela tiden och bara gjort ingenting! Fredagskvällen spenderades hemma hos honom och lördagskvällen spenderades hemma hos mig! Måste bara tillägga att jag har världens mysigaste och finaste hundar! Gud vad dom gör mig glad. De blev helt tokiga när jag och Ludde kom, visste inte riktigt vart dom skulle ta vägen! Världens bästa!! Tur att jag åker hem redan på torsdag igen, då stannar jag dock lite längre! Ända tills på tisdagen! Det blir mys :) nu ska jag sova så jag r utvilad imorgon! Godnatt!


Eskilstuna!

Sitter just nu på bussen påväg hem till Eskilstuna! Sysselsätter mig med filmen "a walk to remember" och hoppas att tiden går fort så jag får pussa på min pojkvän någon gång!


Varm choklad

Jag och Emma sitter i soffan och myser med en kopp varm choklad. Ett perfekt avslut på en så bra dag!


TORSDAG

Sitter i soffan och tittar på kockarnas kamp. Har precis lagt på mitt videosamtal med Ludvig efter några timmars skypande. Det har varit en skön eftermiddag och dagen har varit bra! Vi gick vår runda och fick fem minuters bättre tid än förra gången! Ioförsig gick vi inte alls så fort förra gången så det är inte så konstigt, men jag tror också att vi kan öka tiden ytterligare! Nåväl, på måndag ska jag ta tummen ur röven och köpa ett gymkort på Livskraft! Längtar efter att få en regelbunden träningsrutin! Älskar att ha rutinen inne och känna att man faktiskt blir bättre. 
 
Strax ska jag packa lite då jag åker hem till Eskilstuna imorgon och stannar över helgen. Ska bli så himla kul att träffa alla saknade och väldigt mysigt att ha ett riktigt fredagsmys med familjen och pojkvännen! ♥
 
 
 
 

Sep. 20, 2012

Ligger i sängen och ska strax bege mig ut på en lång morgonpromenad! Vi har inte föreläsning förrän klockan 13.15 idag så jag hinner till och med ta det lugnt lite efter promenaden! Älskar detta! Idag skiner solen i Karlstad också vilket får mig på ännu bättre humör. Men pricken över i:t är att jag ska åka hem imorgon och äntligen få träffa min pojkvän igen, och mina vovvar, och min älskade mamma! Tummen upp för det!

Ha en bra dag gott folk!


Kvällsfika!

Vi skar upp lite rester från helgen då vi hade besök! Väldigt gott faktiskt! :)


STÖVLAR

Något jag vill införskaffa mig till vintern är ett par snygga stövlar! Nu när man är student kan man väl inte unna sig allt för mycket så det blir väl till att titta efter stövlar på skopunkten eller något, haha! Jag har dock hittat ett par på footway.se som jag tycker är jätte fina, åtminstone på bilden! Dessa kostar strax över tusenlappen dock och det kanske man inte bara ska slänga iväg sådär. Bäst att vänta och prata lite med mamsen! 
 
 
 

ONSDAG

Idag har det varit en väldigt nervös dag. Den började klockan nio imorse då Frida och Frida kom hem till oss och vi började öva på vår redovisning som vi gjorde idag. Klockan kvart över ett befann vi oss i skolan och då började alla redovisningar. Vi ville vara först, men läraren lottade och såklart hamnade vi sist! Detta är den största grupp människor som jag någonsin har talat inför, ca 45 personer. Men vi hade varandra och det gick väldigt bra, bättre än förväntat då vi bara hade morgonen på oss att öva! Vi har precis ätit och nu tittar vi på Halv åtta hos mig! Senare ska jag skypa med min fina pojkvän och sedan ska jag titta färdigt på en film som jag började kolla på igårkväll. En skön kväll väntar helt enkelt! Väldigt behövligt efter denna stressiga och spända dag! 
 
Idag serverades det kyckling, wook och nudlar, mumsigt till tusen!

SIRI KAN MAN LITA PÅ!

Idag satt vi och lekte lite med Siri på telefonen. Vi hade väldigt roligt kan jag meddela! 
 
Först frågade vi: Who is Zlatan Ibrahimovic?             Sedan frågade vi: Who is Daniel Majstorovic
Detta blev svaret!! Hahahaha                                     Detta blev svaret! Hahahaha, Siri, henne kan man lita på!



VIDRIGT.

Idag var vi med om en hemsk sak. Efter att vi hade pluggat färdigt idag så gick vi till ICA för att handla mat. När vi väl står därinne så hör vi hur butikschefen kommer och skriker: " VAFAN STOPPADE DU IN DÄR???!!". Det var tydligen en utländsk kille som hade snattat, men det värsta av allt var att han använde sin son (som var mellan 1-2 år) och stoppade ner saker i hans fickor också. Fyfan, jag finner inga ord för hur vidrigt jag tycker det är. Efter en stund kom polisen, och för barnets skull hoppas jag nästan på att han får bo hos några andra. 
 

PW

Startade dagen med en powerwalk i regnet. Riktigt skönt var det trots att vi var dyngsura när  vi kom tillbaka! Nu fick jag äntligen nytta av springstället som Maja gav mig i födelsedagspresent, riktigt snygga tycker jag förövrigt! Nu har vi precis ätit frukost samtidigt som vi tittar på Svanprinsessan, en favoritfilm från när man var liten! Snart kommer Frida hit och då ska vi göra färdigt grupparbetet som ska redovisas imorgon. 

ÄLSKLING






Jag och min pojkvän Ludvig har varit tillsammans i lite mer än tre år. Vi har upplevt mycket tillsammans och delar många minnen. Vi har varit utomlands, åkt skidor, varit på bal, i fjällbacka, i skellefteå, vi har fått dela glädjen på varandras studenter trots att det skiljer två år mellan oss. Vi har gått igenom en del jobbiga saker också men än så länge har vi klarat oss igenom allt, och vi har blivit starkare utav det. Jag är så sjukt lycklig när jag är med honom att jag tror att jag spricker av glädje. Varje gång vi ses pirrar det i magen, och att det fortfarande pirrar i magen efter tre år tycker jag är helt magiskt. Jag längtar tills vi båda är färdiga med våra utbildningar och kan börja våra liv tillsammans på riktigt. Att flytta ihop och att få leva mitt liv med Ludvig är min dröm och jag ska göra allt jag kan för att få vårt distansförhållande att fungera så att jag kan få min dröm om tre år.
 
Jag älskar dig Ludvig, nu och föralltid!♥

PLUGG-DAG!

Idag är det måndag och strax kommer Frida hit då vi ska arbeta med ett grupparbete som ska vara färdigt på onsdag! Det är ungefär så som min dag kommer att se ut idag! Ikväll ska jag ge mig ut på en promenad och röra mig lite. Tanken var ju att köpa ett gymkort idag på Livskraft men eftersom att jag inte känner mig helt frisk ännu så får jag börja sakta men säkert. Det är ju bättre än ingenting iallafall! Hoppas ni alla får en superbra dag vad ni än gör för att sysselsätta er! 
 
Frida, Emma & jag på sittningen! Haha, läskiga ögon men det är okej! 

SÖNDAG

Idag har det varit en lat-dag! Jag har sagt hejdå till pojkvän och vänner men därefter har det inte hänt så mycket mer! Jag har tittat på två filmer och nu har jag fixat alla foton från när jag var i Fjällbacka i somras. Bättre sent än aldrig! Nu ska jag och Emma gå till konsum och köpa lite smått, och där ska jag också köpa en choklad! Är så jädra sugen alltså, choklad är verkligen det godaste som finns! 
Hade världens bästa vecka tillsammans med pojkvännen och släkten! 

HELGEN!

Här har det inte blivit mycket skrivet i helgen och det beror såklart på att jag ville passa på att spendera tid med mina vänner och pojkvän! I fredags såg vi Icona Pop och jäklar vad grymma dom var! Dem kommer nog att komma långt med sin musik faktiskt. Det var varmt och jäkligt trångt på Tempel så vi tog bussen hem halv två, gick dock till Burger King innan och åt lite fyllekäk! 
 
Igår (lördag) var den mysigaste dagen på länge som jag spenderade mest med min pojkvän! Vi började dagen med frukost på sängen och några avsnitt av Lost. Därefter tog vi cyklarna och körde runt lite i området, hittade en genväg till ICAKvantum så nu kommer det inte bli lika jobbigt att cykla och handla mat! På kvällen åt vi tacos allihopa och därefter tog jag och Ludde bussen till stan för att se på bio. Vi såg den nya Hamilton-filmen och fasen vad bra den var! Till och med bättre än den första, och då är det inte dåligt! 
 
Nu har våra gäster åkt hem och det dröjer fem dagar innan jag får träffa min kärlek igen. Egentligen är det inte så länge men fan vad söligt tiden går när man längtar så mycket! Hur kan man vara så kär i någon att det värker i hjärtat? Herregud alltså vad jag älskar min pojkvän! ♥
 
Jag och världens finaste pojkvän som jag älskar så mycket att det gör ont! ♥
 
 

FREDAG!

Äntligen är det fredag! Som jag har väntat på denna dag alltså. Idag får vi nämligen besök, våra vänner Lina och Märtha kommer hit. Men den jag faktiskt har saknat och längtat efter allra mest är faktiskt min pojkvän Ludvig som också kommer hit idag! Jag bokstavligen räknat ner timmar tills vi ses hela dagen idag! Även fast det är jobbigt med distans så har jag ändå insett hur jädra mycket jag älskar min pojkvän! Vi har till och med bestämt att om vi klarar dessa tre år så är det på tiden att vi förlovar oss! Hihi, ser det till och med framför mig! 
 
Nåväl, jag och Emma har precis ätit och nu håller vi på att göra lägenheten lite fin tills vi får besök samtidigt som vi lyssnar på Westlife och Backstreet Boys på hög volym. Haha stackars våra grannar! Vi har även diskat bort det lilla diskberg vi inte hunnit diskat bort förut! Ikväll ska vi gå och se Icona Pop på Tempel och jag känner på mig att det kommer bli en ruggigt bra kväll! Nu ska jag hjälpa till att städa lite till! Ha en jätte bra fredag allihopa! 
 
Jag och min fina pojkvän när vi hade en liten grillkväll hemma hos honom i somras! 

HOCKEYMATCH!

I vanliga fall kostar det från 260 kronor och uppåt för att gå och se på hockey här i Karlstad, men idag var det ett erbjudande till alla studenter att gå och titta för bara 50 kronor. Därför var vi några i klassen som bestämde oss för att gå och kika. Själv hejar jag egentligen på Skellefteå AIK (pojkvännens mamma som har printat in det i mig!) så jag kollade bara in motståndarna lite och brydde mig inte så hemskt mycket om vilka som gjorde mål och sådär! Men vi har haft en rolig kväll på Löfberg Lila Arena och eftersom att dom gav oss kaffe så är jag nöjd! Jag och Emma har en kaffe/espressomaskin ståendes i köket utan att någon av oss ens dricker kaffe. Men häromdagen klagade Frida på att vi måste köpa kaffe ifall en gäst vill ha det, i detta fall var det såklart hon själv som ville ha! Nu har vi iallafall kaffe till vår maskin så nu kan alla som vill komma och ta en kopp ;) 



Matdags

Har varit nere på stan nu på eftermiddagen och fixat biljetter till Icona Pop som kommer till Karlstad på fredag! Nu blir det Snövit medan vi äter!


SJUK TJEJ

Godmorgon! Vaknade idag med en täppt näsa och halsont. Varför ska jag alltid bli sjuk när skolan börjar? Det är ju så sjukt dumt. Nåväl, idag har vi bara en föreläsning som börjar klockan 13.15, vilket är jäkligt skönt! Det är detta jag gillar mest med att studera på ett universitet, vi har max två föreläsningar per dag så även om man känner sig sjuk så kan man ändå pallra sig iväg till skolan! Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan cykla iväg till mitt fina universitet..
 


2012-09-10 MÅNDAG

Hej allihopa! Kom precis hem, idag efter skolan cyklade vi till Jula/Elgiganten/ICAKvantum/Lager157 och handlade lite välbehövliga saker så som skrivarpapper, whiteboardpennor och mat! Idag började en ny kurs och vi har haft två föreläsningar. Skypade med älsklingspojkvännen i fyra timmar igårkväll så idag är jag lagom trött,  och hjärnan har väl inte varit superfokuserad idag. Men det var han värd! Idag är det bara fyra dagar kvar tills vi ses, han kommer hit på fredag! Längtar ärligt talat ihjäl mig efter honom! 
 
 
Smygprintade honom när han satt och såg söt ut! Haha mina armar ser gigantiska ut, nåväl, tur att någon av oss är fin iallafall! 

NU ÄR VI ETTOR!

Igårkväll vid kvart i tio tiden gick vi från att ha varit nollor i två veckor till att bli ettor! Nollningen har varit sjukt rolig och man har lärt känna väldigt många i klassen. Nu har vi en väldigt stor klass så jag kan inte ens namnet på alla ännu, men det kommer med tiden! På sittningen fick vi slumpvis en plats och jag hamnade vid ett bord med bara tjejer, men väldigt trevliga såna! Det var en rolig kväll med god mat och goda vänner! Efter sittningen gick vi upp på övervåningen (Tempels nattklubb) där vi dansade tills vi hade ont i fötterna! Jag hade en väldigt rolig kväll!


 

VÅR STUDENTLÄGENHET!

Hej mina vänner! Idag har jag och Emma varit duktiga och skruvat ihop möbler, städat och nu har jag tvätt-tid för första gången. Hoppas jag inte krymper alla kläder, värsta mardrömmen! Nu är lägenheten så gott som färdig då vi fick alla möbler hit igår. Är riktigt nöjd faktiskt!


Rätt nice för att vara en studentlägenhet eller vad tycks? Vi är iallafall nöjda och trivs som fisken i vattnet! 
Nu ska vi sjunga singstar och sen ska vi fixa färdigt tvätten och baka en äppelpaj! Fick hur mycket äpplen som helst igår av Catrine, bäst att göra något av dem så de inte ruttnar! Ha en bra söndagskväll gott folk! ♥
 

Nollesittning!

God natt allihopa! Jag ligger nu i sängen och har precis kommit hem från min nollesittning som var riktigt kul! Hade en ny klänning från Nelly som jag kände mig riktigt stilig i! Jag berättar mer imorgon för nu är det sovdags!


Rapporten inskickad!

Satt hela kvällen igår med en rapport som ska vara inne idag senast klockan 17.00. Skickade precis in min, men shit vad nervös jag blev när jag skulle skicka den! Nästan som när man satt på trafikverket och skulle trycka på "rätta prov"-knappen när man var färdig med teoriprovet. Herregud alltså. Ikväll är det Välkomstfest och dit kommer Svenska Björnstammen och sjunger för oss. Innan är det förfest med klassen där det även är bartömning! Lär bli riktigt kul ikväll faktiskt. Nu ska vi cykla till universitetet och lämna in rapporten för hand. Usch! Ha en bra dag, puss och kram!
 

Hittade gamla bilder på mig och Maja, saknar vovsarna väldigt mycket! Får se till att åka hem någon helg snart helt enkelt. 

ONSDAGENS NOLLNING.



Såhär fina var vi igår när vi hade Toga-tema! För mig blev det så jäkla stressigt att jag bara drog på mig det på ett haffsigt och slaffsigt sätt precis innan vi var tvungna att springa till bussen, men det höll hela kvällen och tur var väl det! (Hade dock på mig en tubkjol och ett linne under så jag hade iallafall inte näckat annars). Flottracet gick inget vidare, vi åkte ut direkt så då bestämde vi oss för att dra och festa istället! Hade en as rolig kväll igår med mina kära klasskamrater! 

Flottrace!

Ikväll är det dags för det årliga flottracet som man kör mellan alla program på skolan! Vore jäkligt kul om vi vann, ska försöka vara aktiv med iphonen och ta lite bilder också som antagligen kommer upp här imorgon isåfall! Alla program har också ett tema att följa, vi valde (dumt nog) romerskt/grekiskttema där vi alla ska ha toga på oss! Har kollat lite filmer på youtube hur fasen man gör men det vill inte bli så bra som det blir för tjejen på videon. Suck! Nåväl, det löser sig! Nu ska jag hoppa in i duschen. 

Bar-runda!

Godmorgon! Igårkväll på nollningen skulle vi gå på en så kallad bar-runda! Vi var först på o'learys (som slår Eskilstunas med hästlängder!) och sedan gick vi vidare till ett ställe som hette Tables där vi spelade lite biljard och sådär. Sedan var klockan 23.00 och det mesta stängde vid den tidpunkten så vi gick till ett annat ställe som jag inte minns vad det heter och därefter tog vi bussen hem halv tolv! Det blev en soft och skön kväll med klassen helt enkelt! 

GODNATT!

Godkväll! Min dag har varit as bra och den slutade ännu bättre då jag skypade med pojkvännen! Det var faktiskt sjukt roligt måste jag säga. Har dock så jädra svårt att avsluta, samma sak är det när vi pratar i telefon, jag hatar att lägga på! Det kanske är ett bra tecken på hur mycket jag älskar honom. Min älskade pojkvän ♥
 
Nu ligger Emma här bredvid och snarkar så jag kanske borde stänga av datorn och göra detsamma. Vi börjar klockan ett imorgon också. Fasen vad gött det är att börja så sent! Man hinner liksom göra vad man vill på morgonen. Jag kanske går ut och springer en runda imorgon bitti om jag känner mig riktigt hurtig! Känner jag mig själv rätt så kommer det aldrig att hända men man kan ju hoppas iallafall! Nej, nu säger jag godnatt! Godnatt! 

MÅNDAG

Godmorgon alla som läser! För ja, jag har allt sett på statistiken att det fortfarande är några som går in och läser denna meningsfulla blogg! Idag blev det sovmorgon då vi har föreläsning klockan 13.15, jag låg och drog mig tills klockan nästan var 11. Så skönt! Nu har jag iallafall lite tid över innan vi ska cykla iväg till universitetet så jag tänkte börja göra lite research till min uppsats som ska vara inne på fredag! Man får ta vara på all tid man får när man har nollning samtidigt som man förväntas sköta skolarbetet. Det är bara att kämpa på helt enkelt! 
 
Fixade Skype igår också så att man kan hålla en bättre kontakt med alla som är långt borta, men framförallt med min kära pojkvän! Det känns konstigt att vi numera bor cirka 40 mil ifrån varandra, alltså en bussresa på 4,5 timme från varandra! Visst, det kunde ha varit värre, men nu kanske man inte kan träffas varenda helg längre... Nåväl, han ska komma hit om två veckor så man får helt enkelt låta tiden gå fort tills dess och försöka att inte längta ihjäl sig efter honom! 
 


Ha en bra dag allihopa! 

LIVET LEKER

Hej mina vänner! Det är många (framförallt min kära mamma) som tjatat på att jag ska börja blogga igen nu när jag har flyttat hemifrån till andra sidan landet för att studera. Därför kan jag väl offra mig och kanske skriva här några gånger i veckan.
 
Jag har egentligen ingen lust att summera mina hundra senaste veckor men något som är värt att nämna är kanske att jag har befunnit mig hos min pojkvän i Stockholm de senaste dagarna. I torsdags var vi nämligen på min julklapp som jag fick av min pojkvän i julas, alltså Coldplays konsert på Stockholms Stadion. Jag finner faktiskt inga ord för hur bra konserten var, den var magisk! Hela tiden stod jag med hakan nere i marken och undrade hur jäkla mycket pengar dem måste ha lagt ner på kalaset! Helt sinnessjukt vad mycket effekter det var! Raketer, fjärilar, bollar, lysande armband på alla i publiken! Magiskt! 






RSS 2.0