TORSDAG

Startade dagen med lite frukost och sen gick jag iväg till gymmet med Emma. Det kändes bra att komma igång igen! Körde ingen kondition utan idag körde jag styrkeövningar till magen och armarna. Nu är min armar så trötta att dom skakar, det är väl ett litet bevis på att man har kört rätt hårt med dom så jag är nöjd. Klockan 13.15 till 15.00 har jag föreläsning och efter det blir det bara hem och hämta väskan innan jag drar iväg till tåget för att åka till Stockholm igen. Det känns som att jag har åkt dit väldigt mycket på senaste tiden, så det här blir nog sista gången innan jullovet iallafall. Jag ska försöka att få pojkvännen att komma hit både nästa helg och helgen efter det! Ha en bra dag allihopa! ♥
 
Här bjuder jag på en härlig bild från när jag och älsklingen var på Samos för två somrar sedan, kan behövas för att drömma sig bort från detta kalla Sverige!

PETRA MARKLUND - INFERNO

Jag är helt besatt av Petra Marklunds nya album Inferno! Alla låtar är så sjukt bra med fantastiska texter. Mina favoritlåtar är Förlorad Värld, Svarta Moln, Aska i Vinden och Händerna mot Himlen! Jag rekommenderar verkligen detta album om man gillar bra svensk musik. Speciellt så tror jag att du mamma kommer att gilla dessa låtar! 
 

SUMMERBURST BILJETTER BESTÄLLDA!

 
 
 

PANNKAKOR!

Idag blev jag så jäkla sugen på pannkakor och blev lite ledsen när jag såg att vi bara hade ett ägg hemma. Med tanke på vädret så var jag inte alls sugen på att behöva gå till affären och handla. Men jag anpassade receptet till mitt ägg istället och resultatet blev 3 goda pannkakor, helt perfekt! 
 

RUM-FIX

Dagen har spenderats på IKEA med några härliga vänner. Där inhandlades det nya gardiner och en fejk-orkide. Egentligen vill jag ha en riktig, men den blommar väl inte alltid och det känns som att den inte är så fin när den inte gör det! För att få gardiner på båda sidor så bestämde jag mig för att möblera om lite i rummet och satan vad nöjd jag blev! Nu känns det plötsligt mycket större och mysigare på samma gång. Och ja jag vet, jag borde stryka gardinerna... Men det orkar jag tyvärr inte :/ 
 
 
 

TAGGAD FÖR TRÄNING!

Nu har jag sett några avsnitt av Aldrig mera fet, och jag är så sjuuuukt taggad för ett jobbigt träningspass! Enda problemet är att jag fortfarande inte är helt frisk från min förkylning men funderar ändå på att köra ett lätt träningspass imorgon. Jag är så rädd att jag har tappat allt jag hann bygga upp för att jag blev sjuk för ungefär två veckor sedan. Speciellt konditionen vill jag inte börja om med igen. Jag kanske överdriver, man kanske inte alls tappar så mycket på två veckor men just nu känns det så.
 
Nu på kvällskvisten blev jag sugen på någonting gott och vi har faktiskt två burkar Coca-Cola i kylen. Men jag och Emma gjorde istället en smoothie bestående av bananyoghurt, lite mjölk, hallon och blåbär, den blev riktigt god faktiskt! 
 

TISDAG

Idag har jag varit i skolan nästan hela dagen och när jag kom hem så slängde jag i en tvätt i tvättstugan direkt! Hade tid från 16-19.00 men nu hade jag så mycket tvätt så jag tar nästa tvättid också. Idag var vädret för jäkla dåligt så jag tog faktiskt bussen både till och från skolan. Det var snö/regn och det blåste så jag nästan blåste bort. Usch, gillar inte detta alltså! När jag blir stor ska jag köpa ett hus i Spanien/Thailand och bo där under vinterhalvåret. 
 

WISHES

Såhär såg det ut under granen förra året. Längtar lite smått till Julafton faktiskt!

Här är min önskelista till julafton som jag har skrivit ihop, MacBooken skrev jag bara till för att man aldrig vet vad tomten kan trolla fram. Jag förväntar mig inte att få en, men om jag inte ens skriver den på min önskelista så är chansen väldigt mycket mindre än om den står högst upp! Åå, tänk att julafton är om mindre än en månad, det kommer bli en mysig dag! 

v EN MACBOOK PRO

v Plattång

v Träningsboken ”Bodylicious” av Sofi Fahrman

v Extern hårddisk

v Träningströjor

v Necessär

v Presentkort på HM, Kicks, Makeupstore, Ginatricot…

 

MÅNDAG

Godkväll allihopa! Dagen har bestått av skola och så har jag och min roomie sjungit Singstar hur länge som helst. Dagens middag blev pasta med carbonara, och riktigt lyckad blev den idag måste jag säga. Nu har jag inte varit hemma i Eskilstuna på hur lång tid som helst och därför är snart saknaden efter mina fina hundar olidlig. Jag har sagt till mig själv att inte komma hem innan jul, jag tänkte att då kanske man får fler paket av mammsen för att man är så saknad, hehe... men vi får se hur det blir! Ikväll är det en massa bra program på tv så kvällen tillbringas i sängen under täcket, det behöver jag efter den lilla sömn jag fick inatt! 
 
Mina fina hundar för ungefär 8 månader sedan eller något. Det är minstingen Nova (som är störst till storleken) som slåss och min åttaåriga Maja som får stå ut. Stackarn! ♥ 

MIN FINA KLÄNNING FRÅN H&M

 
 
 

TRÖTT

Klockan ringde 06.30 imorse och jag är hur trött som helst då jag inte somnade förrän 01.30 inatt. Hatar att det aldrig går att sova när man måste. Sitter iallafall på tåget nu och är framme om lite mer än en timme. Nu ska jag försöka sova lite, har ställt klockan också så jag inte hamnar i Oslo, det vore så jädra jobbigt!


PROMENAD

 
Jag skulle vilja skriva att jag har gått en power-walk, men eftersom jag har varit sjuk i nästan två veckor så tog jag inte ut mig helt och hållet. Kände att jag kunde gå snäppet fortare om jag ville, men det var iallafall skönt att röra på sig lite och nu har jag upptäckt mer av Solna/Sundbybergsområdet. Först gick jag runt en sjö, därefter gick jag till FriendsArena och därefter hittade jag en till sjö att gå runt. Det var väldigt läskigt när jag möttes av hur många fåglar som helst! Jag är rädd för fåglar och när jag såg att det var stora fåglar, svanar och gäss så var jag inte kaxig. Gick iallafall igenom klungan av dessa läskiga djur men jag var nästan gråtfärdig! Lite kul nu i efterhand eftersom det fanns barn där som sprang runt och lekte mitt i denna klunga, nåväl, jag gjorde det iallafall! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppas jag att älsklingen kommer hem snart. Annars får jag väl sätta mig och plugga... 

SÖNDAG

Pojkvännen min åkte till skolan tidigt imorse, jag somnade om och nu har jag precis ätit frukost och tittat på gårdagens avsnitt av Så mycket bättre. Jag tänkte gå ut på en promenad men såg att mobilen hade 5 ynka procent kvar och om jag ska gå ut på promenad själv så är musik i öronen ett måste! Jag får alltså vänta en stund och hoppas att det inte hinner bli så mörkt ute under tiden. Kvällen kommer att spenderas i soffan framför tvn då det är Solsidan, Hellenius hörna och antagligen någon bra film efter det. Det blir mys, imorgonbitti åker jag hem till Karlstad men på torsdagkväll är jag tillbaka! Älskar att jag har så slappt schema så jag kan åka hit hela tiden. Trots att vi bor längre ifrån varandra nu än vad vi gjorde förra året då jag bodde i Eskilstuna och Ludde i Stockholm så träffas vi ändå mer nu än vad vi gjorde då. Dock är det lite dyrare att ses nu men det är det värt. Har faktiskt inga roliga bilder att bjuda på men imorgon tänkte jag fota min nya klänning så ni får se den! Längtar verkligen tills i sommar då man kan bära upp den så fint till brunbrända ben.
 
Ha en jättebra söndag allhopa! Hoppas den inte är fylld med så mycket söndagsångest! ♥
 
Äsch, här får ni en bild från förra sommaren då jag och mina fina vänner tillbringade en vecka tillsammans i Ayia Napa. Här har ni mig och min fina, saknade vän, Maja! 

KISTA GALLERIA

Idag har jag och Ludvig hängt i Kista Galleria i stort sett hela dagen. Vi tittade lite på julklappar, både till varandra och till våra familjer, och så tittade vi såklart på saker till oss själva. Jag kom hem med en jättefin klänning från HM som blir hur snygg som helst i sommar när man är brun då färgen på klänningen är orange! Vi tittade även på bio och jag såg Twilight Breaking Dawn part 2 för andra gången. Man måste ju ställa upp när pojkvännen också vill se den! Nu ligger jag åter i hans säng och strax ska vi sätta på en film! 
 

NÖJD TJEJ!

Sitter här lite halvt trött och lite halvt snurrig efter en jättebra kväll på Fastighetsbyrån. De bjöd på bra och inspirerande föreläsningar och ett kul mingel efteråt. Skaffade mig några kontakter så nu finns möjligheten att jag både kan praktisera hos någon här i Stockholmsområdet och hemma i Eskilstuna. Är jättenöjd med dagen och nu är jag mer säker på att det är mäklare jag ska bli och på att det är hos Fastighetsbyrån jag vill arbeta!

Nu är jag hemma hos älsklingen igen och påväg hem så köpte vi med oss lite gott från Ica, nu blir det myskväll!


READY FOR TAKE-OFF

 
Nu är jag redo för att åka till Fastighetsbyråns huvudkontor! Dålig kvalite på bilderna, jag vet, men vad kan man förvänta sig av en webcam liksom? Här får ni iallafall skymta min fina vita kavaj och det kaos som råder i rummet jag sitter i. Nåväl, nu ska jag värma på lite köttfärssås och spaghetti innan jag drar mig in mot stan! 

FASTIGHETSBYRÅNS HUVUDKONTOR

Idag är det en spännande dag. Några från min klass är nämligen bjudna till Fastighetsbyråns huvudkontor och dit ska jag klockan 15.00. Det kommer bli spännande eftersom de kan vara min framtida arbetsgivare. Dom kommer att bjuda på föreläsningar, mat, tävlingar och mingel. Jag tror det blir riktigt trevligt och lärorikt. Dagen till ära ska jag ha på mig min vita kavaj som jag egentligen använder alldeles för sällan. Man måste ju se lite proffsig ut, hehe. Nu ska jag börja göra mig iordning för om jag känner mig själv rätt så måste jag åka härifrån senast två för att hitta dit och befinna mig på rätt plats i tid! Ha en bra dag allihopa, lär ju slänga upp något roligt inlägg från mobilen senare! 
 
 

EN DAG PÅ STAN

Just nu sitter jag inne på Vero Moda och väntar på Rebecka som provar tusentals olika plagg. Idag hittade jag äntligen en speciell polotröja från HM som jag har letat efter i två veckor. Riktigt snygg är den! Och inte behöver jag ha dåligt samvete för pengarna heller då jag fortfarande har kvar presentkorten jag fick på min födelsedag! Ooooh happy day! Vi tog oss nyss en fika också och åt världens godaste brownie med mjukglass, så nu är vi proppmätta!


GODKÄND!

Känslan är så jäkla underbar när man får reda på att man klarat en tenta. Pirret som uppstår precis innan man ska titta går att jämföra med stunden precis innan man tryckte "Rätta prov" på körkortsteorin. Alltså jätte pirrigt och det är nästan så man skakar. Jag klarade iallafall tentan som vi gjorde för snart tre veckor sedan men nu ser jag inte framemot nästa tenta som är på 15 HP! Nej, usch och fy! På tal om det ska jag sätta mig och plugga till den nu. 
 
 

MOT STOCKHOLM

 
Nu ska jag strax åka iväg till tågstation för att ta tåget till Stockholm för att träffa världens finaste pojkvän. Men innan det ska jag göra iordning lite mat, tror det blir blodpudding! Gudars vad gott va?? Jag tycker ärligt talat att det är ganska gott, haha, kanske har min studentmage vant sig vid mat som vanligen ses som halväckliga. Jag kommer att vara i Stockholm ända tills på måndag morgon. Så jag får nästan en hel vecka tillsammans med min kärlek. Idag har jag varit på föreläsning och innan det lämnade jag in min uppgift, skönt att ha den gjord! Nej, nu ska jag göra mat! Ha en bra kväll allihopa! ♥
 
 

PLUGG-MÅNDAG

Dagen har bestått av en föreläsning fram till klockan 16.00, därefter satte jag mig i skolans bibliotek med Ellinor och gjorde en obligatorisk uppgift som ska vara inne på fredag, jag lämnar dock in den imorgon redan för jag ska åka till Stockholm imorgon kväll. När jag kom hem lagade vi lite mat och sedan dess har jag faktiskt suttit och skrivit rent anteckningar från föreläsningarna, det tog mig cirka 3 timmar och jag har fortfarande lite kvar. Kände bara att jag behövde en liten paus i tänkandet. Idag har det varit en riktig pluggdag helt enkelt och det känns bra!


MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Pojkvännen visade mig en jätterolig sida på Facebook med en massa roliga bilder på hundar. Haha jag sitter här och asgarvar samtidigt som mitt hjärta verkligen värker då jag saknar mina egna tokiga hundar. 
 
 

♦♦♦

 

BLÄ

Nu har helgen svischat förbi och här sitter jag ensam kvar medan Dennis, Kajsa och Rebecka sitter i bilen påväg hem mot Eskilstuna. Jag var så sjukt sugen på att följa med och aldrig åka tillbaka hit igen. Men här sitter man med lagboken och anteckningar i högsta hugg och ska strax börja plugga. Just nu känner jag mig så uttråkad att jag nästan kan börja grina. Jag vill träna men det går inte eftersom att jag fortfarande är sjuk. Nej, idag är det ingen rolig dag helt enkelt. 
 
Här är en bild från sommaren 2009 då jag, mamma och Dennis var i Turkiet.

FREDAGSKVÄLLEN

Gårdagen var verkligen jätterolig! Vi var ett gäng från klassen hemma hos oss och dessutom hade jag besök från Eskilstuna här! Efter vår förfest så åkte jag, Rebecka, Kajsa och Dennis vidare till tempel där vi dansade lite! Efter krogen blev det kebab och därefter tog vi bussen hem! Idag har vi varit rätt sega men ett varv på stan har vi hunnit med. Vi käkade lunch på Lilla Sicilien där jag åt en carbonara som brodern min bjöd på. Nu har vi laddat upp med godis och annat gott så ikväll blir det bara myskväll här hemma!


FINT BESÖK FRÅN ESKILSTUNA

I helgen kommer min fina storebror, hans flickvän och min kusin Rebecka hit i Karlstad och jag ska göra allt som står i min makt för att deras helg ska bli så bra som möjligt. Känner en väldig press eftersom att jag övertalade Dennis och Kajsa att komma till mig istället för att åka på shoppinghelg i Stockholm där dom till och med hade tänkt sova över på hotell och grejer. Istället för hotell så erbjuder jag dom mitt rum och min fina, ljuvliga säng och det borde ju klassas som nästan lika bra iallafall! Imorgon ska vi iallafall festa och på lördag hoppas jag på att vi går ett varv på stan och lite sånt där. Det skulle även vara mysigt att gå på bio även fast jag redan har varit på tre bios den senaste veckan, jag har väl egentligen sett alla filmer som jag vill se för tillfället men för deras skull kan jag se någon av filmerna en extra gång. Det blir nog i vilket fall som helst en superbra helg med dessa fina människor. Om inte så kommer vi iallafall utnyttja bilresursen för att åka och STORhandla, mouhahaha! 
 
På bilden ser ni min kusin Rebecka, min storebror Dennis och så lilla jag på min mammas bröllop! 

GODMORGON

 
Jag vet inte hur mycket jag har snutit mig det senaste dygnet, men mycket är det och mer lär det bli. Bion igår var så sjukt bra, långt över mina förväntningar faktiskt! Det var dock lite jobbigt att sitta där och nysa och behöva snyta sig lite försiktigt var tjugonde minut typ, för jag lyckades alltid tajma in till de fina scenerna där allt var jättevackert och sådär på filmen, men en extra ljudeffekt gör väl kanske inte så mycket! Innan bion åt vi på ett jättemysigt ställe som hette Lilla Sicilien, jag åt carbonara! Hur gott som helst!
 
Idag vaknade jag vid nio och då gick jag och Emma till Ica för att köpa på oss det allra viktigaste, nämligen frukost! Vi ska storhandla i helgen då vi får besök hemifrån. Nu sitter jag i sängen helt nyduschad och tar det lugnt, vi har inte föreläsning förrän 13.15 så har lite tid på mig att chilla lite mer på. Solen skiner i Karlstad idag och temperaturen är inte så låg som den brukar vara! Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag tänker ha! 
 
 

TWILIGHT

Nu sitter jag med Emma på bussen på väg in till stan. Där ska vi möta upp några från klassen för att käka någonstans och senare blir det att se på Twilight med allihopa! Det blir en mysig kväll och perfekt för en förkyld tjej som mig!


Tisdag

Idag är det tisdag och jag vet inte riktigt vad dagen bjuder på. Jag ska nog försöka ta mig ner på stan och titta på en jättefin tröja jag har sett på hm, har ju presentkort där sen jag fyllde år så där får jag faktiskt handla utan att få dåligt samvete! Ligger i sängen och har varit klarvaken alldeles för länge, älsklingen är tydligen jättetrött så honom får man inte fart på så lätt. Ska göra ett till försök nu och se ifall det blir något av denna dag!


MIN FRUKTSALLAD

 
När jag gjorde min grymt goda fruktsallad så använde jag mig av apelsiner, bananer, äpplen, ananas, päron och kärnfria vindruvor. Första tipset är att skala de frukter med konstigt skal på, självklart skalar man apelsinerna och bananen. Men jag skalade även päronen. Det är ju såklart viktigt att ta frukter man tycker om, själv fick jag bara ha i en banan då pojkvännen verkligen hatar det. Tipset från min sida är iallafall att när man har skurit alla frukter så blandar man iordning en blanddryck med smak av exotiskfrukt. Sedan häller man i "saften" och sedan är det färdigt! Detta gör att fruktsalladen blir mycket mer saftig och på något sätt så smakar den mycket mer. När jag gör fruktsallad så gör jag alltid väldigt mycket så att den räcker i flera dagar framåt!

MÅNDAG

Idag är det måndag och dagen som jag faktiskt börjar känna mig sjuk. Jag visste att jag skulle bli smittad av pojkvännen som har vart sjuk i över en vecka och det är ju inte så konstigt att det går över på lilla mig när jag vill pussa på honom hela tiden. Det blir liksom så när man bara träffas på helgerna, och nu var det dessutom två helger sen vi sågs! Dagen har bestått av att säga hejdå till älsklingen som åkte till skolan imorse vid klockan nio, sedan somnade jag om till The Notebook. När jag vaknade igen vid halv tolv så tog jag lite av fruktsalladen jag gjorde igår, och satan i gatan vad god den var! Nu är Ludde hemma och vi båda ska sätta oss och plugga lite. Jag ska läsa lite i en bok till nästa föreläsning som jag ska på och älsklingen ska plugga till sin tenta. Ikväll ska vi kanske på bio och se Bond, men vi båda är rätt hängiga så det lär bli en mysig hemmakväll med lite gott istället. Ha en bra dag allihopa, trots att det är måndag! 
 
 

SÖNDAG

Dagen har bestått av att ligga i sängen och titta på serier, filmer och tvprogram och när vi tog paus gick vi till ett ställe som heter Arigato och köpte lite thaimat, hur gott som helst! Sedan har vi tillbringat kvällen framför solsidan och Beck. Nu ligger jag i sängen sömnlös med min fina, halvt snarkande pojkvän bredvid mig. Han ska upp tidigt imorgon för att åka till skolan medan mina planer är att bara ta det lugnt, ta en lååång promenad och äta en god fruktsallad som jag gjorde till min sjuka pojkvän idag. Nu har jag läst alla bloggar jag kan komma på så nu finns inget mer att göra än att försöka sova. Godnatt alla sömnlösa människor därute!

Här är min mat som jag åt på Arigato idag. Kyckling och grönsaker i cocosmjölk med röd curry! Smaskens vill jag lova, och väldigt fint upplagt tycker jag :)


FARSDAG

Detta är en dag jag inte gillar så mycket, den gör för ont helt enkelt... Saknar och älskar dig pappa 💗


MYS

Älsklingen överraskade mig med bio och nu blir det pizzahut! Mums!


Nov. 09, 2012

Sitter på tåget och är alldeles strax framme i Stockholm! Här kommer jag befinna mig ända tills på lördag så det blir många fina dagar tillsammans med min pojkvän! Ikväll blir det bara att ta det lugnt och så spännande blir det nog inte någon annan dag heller så Ludde är lite sjuk. Ni vet ju hur killar är! ;) ha en härlig fredagskväll allihopa, det ska jag iallafall ha! Puss


READY TO GO

Nu vill jag att dagen ska springa förbi så att jag får sätta mig på tåget och åka till Stockholm för att pussa på min pojkvän! Väskan är packad och jag är redo.


Torsdag

Idag är det torsdag vilket betyder att jag äntligen ska åka till Stockholm imorgon för att träffa världens finaste pojkvän! Idag har jag tränat, vart på jordens tråkigaste föreläsning, pluggat och nu ligger jag i sängen och tittar på nybyggarna och äter lite på en ben&jerry. Hade glömt hur mumsigt det är!


SEGISDAG

Det jag hatar med att gå på fest är att hela dagen efter blir totalt förstörd nio av tio gånger. Hade det varit en vanlig onsdag hade jag befunnit mig på gymmet nu, men helt ärligt så orkar jag inte det idag. Istället ska jag ta en promenad till ICA och ikväll kommer Ellinor hit och då ska vi kolla på twilight new moon och eclipse då vi ska på den fjärde filmens premiär om exakt en vecka! Jag har även stoppat in kläder i tvättmaskinen som jag väntar på ska bli klart. Lite effektiv är jag ju trots att hela dagen är seg.


MASKERAD

Det blev lite ändrade planer igår angående utklädnaden som jag och Emma hade planerat att ha. Istället för att gå som Eva och Adam så gick vi istället som en kirurg och en tjockis som skulle fettsuga sig! Och det gjorde vi så bra att Emma till och med vann priset som bäst utklädd! Kvällen var jätterolig och det var kul att alla verkligen hade gått in för det!


TISDAG

Godmorgon! Trots att jag har sovit rätt länge är jag ändå hur trött som helst och skulle lätt kunna sova några timmar till. Mina ögonlock vill bara falla igen. Dagen består av en föreläsning och ikväll ska vi på maskerad, egentligen hade jag väl hellre stannat hemma känner jag nu. Men jag kan inte låta Emma gå ensam som en Eva utan Adam. Det blir nog inte så sent iallafall. Jag slänger säkert in ett inlägg ikväll på våra fula dräkter! Ha en bra dag sålänge :)


NEW HAIRCOLOUR

 
Första gången på länge som jag har plockat fram systemkameran för att ta bilder på mig själv, men tyckte inte att mobilen gjorde håret rättvisa. Här är iallafall min nya hårfärg som egentligen inte skiljer så mycket från min förra. Bara en varmare ton på det bruna liksom, dessutom tycker jag det är så fint när det ser sådär glansigt och fräscht ut som det gör när det är nyfärgat. Jag trivs iallafall som fisken i vattnet! 

SÖMNLÖST

Idag är jag nog världens tröttaste människa. Inatt kunde jag inte somna och senast jag tittade på klockan och suckade var klockan 01.55. Får så mycket jobbiga tankar när jag sover ensam och har en del jobbiga hjärnspöken som kommer fram. Imorse ringde klockan kvart i sju. Trots detta ska jag pallra iväg till gymmet om ett tag. Det känns som att om man börjar komma med ursäkter så kommer det bara bli fler och fler och till slut kommer jag ha tappat all styrka och kondition jag faktiskt har byggt upp den senaste tiden. Men innan jag ska träna ska jag faktiskt ta en powernap! 

FREDAGENS PARTAJ


NU OCH FÖRALLTID ♥

 
 

NÄR ALLA VÄNNERNA GÅTT HEM

Nu har alla vänner lämnat oss och efter en sån här onyttig helg är det inte mer än rätt att vi ska cykla iväg till gymmet nu! Ska väl tillbringa ungefär hundra timmar på bandet för att få gott samvete igen. Just det, innan barnen åkte hem så färgade vi mitt hår, bilder kommer upp senare idag, eller kanske imorgon! Den som lever får se! Ha en bra söndag alla människor!


ÄLSKADE VÄNNER


SEGISDAG

Idag har vi varit väldigt sega faktiskt. Dom sista av oss ramlade in sju imorse, men jag och Elin hamnade i sängen strax efter tre på ett ungefär. Kvällen var väldigt rolig, det som var extra kul var att det typ bara var Elin och Alexandra som var utklädda på riktigt! Nu har jag och Elin precis käkat pizza och snart ska vi ta oss till ICA för att köpa lite gott till kvällen.


MASKERAD

Nu är mina fina tjejer här och vi ska ut på maskerad! Hur kul?!


MIN GARDEROB

I hela mitt liv har jag fått lägga mina kläder i flera trådbackar och hemma i Tumbo fick jag till och med ha en klädställning ståendes synligt i rummet för att ha plats att hänga upp mina kläder. Det jag vill komma till är att jag aldrig har haft så bra med garderobsutrymmen som jag har här i Karlstad, här har jag till och med sorterat upp kläderna lite så att jag har ungefär samma färger på samma ställen. Och det är faktiskt ett tips för mig. Jag har alltid varit jätte dålig på att hänga upp kläder men när man gör såhär så blir det faktiskt lite roligare. Nu vill jag inget hellre än att det är ordning i mina garderober! Dessutom hittar man mycket bättre och slipper leta igenom hela garderoben för att hitta den där ljusa skjortan eller den där svarta klänningen. Jag har koll för en gångs skull! 
 

SMÅTT OCH GOTT

Idag har det varit dagen före tentan så ni får ha överseende med att jag inte har haft tid med att uppdatera här! Har suttit och pluggat och skrivit rent alla anteckningar hela dagen. När min hjärna var fullproppad åkte jag med Emma och tränade på Livskraft. Idag blev det mage och ben som fick ta stryk! Jag fick även hem mitt paket från Nelly och jag är väldigt nöjd. Visserligen var det bara en bikini och ett par trosor, men att få det runt hundralappen och dessutom tycka att det är jävligt snyggt är ju hur bra som helst! 
 

MASKERAD-OUTFITS!

Idag fick vi hem våra kära maskeradoutfits och fy satan vad vi skrattade när vi tog på oss dom! Min dräkt (Adam) var hur stor som helst medan Emmas dräkt (Eva) var mycket mindre. Så medan jag såg ut som en kille som hade rasat hur mycket som helst i vikt och skinnet bara fladdrade så var det nästan tvärtom på min kära fru! Jag menar inte att hon såg tjock ut! Men låt oss säga att dräkten var gjord för en kortare person, vilket gjorde att Emmas rumpa blev hur charmig som helst ;) 
 

RSS 2.0