NYÅR!

Ha en jätte trevlig kväll allihopa! Jag berättar om min imorgon! Hörs nästa år kära läsare!


TUMMEN UPP!

Musikalen igår var super bra! Innan så åt vi tapas och det var sjukt gott men oj vad mycket vi råkade beställa in. Jag trodde musikalen skulle vara komisk men den var rätt tragisk! Får läsa på lite bättre nästa gång! Bruno var iallafall fantastiskt duktig och Lisa Nilsson gjorde mig sjukt imponerad! Tummen upp för dom helt enkelt!


NEXT TO NORMAL

Sitter i bilen på väg mot Stockholm där vi ska titta på Brunos musikal Next to Normal. Han har som vanligt en av huvudrollerna så den är nog as bra! Innan musikalen blir det Tapas på en restaurang vid Stadsteatern. Mums!


NU FÅR DET VARA SLUT PÅ JULBORD FÖR I ÅR

Idag är det fredag och dagen har spenderats hemma hos pojkvännens farmor och farfar. Vi åt upp rester från julbordet och gott var det, men nu får det faktiskt räcka med julmat för i år. Börjar bli trött på det nu, har inte ätit så mycket julmat i år i jämförelse med hur mycket det brukar bli, men jag är inte överförtjust i det så för mig skulle det räcka med bara ett enda julbord på ett helt år, på självaste julafton! Nu ligger jag och älsklingen dömätta i sängen och spelar spel på våra mobiler/iPad. Riktigt gött!


27 DECEMBER

Sorry för hemskt dålig uppdatering här men igår var jag så sliten att jag inte orkade skriva. På juldagen hade jag så sjukt jäkla roligt då vi firade Hanna i Stockholm. Vi var först hemma hos Hanna och Victor där vi åt middag och körde lite lekar. Det var lite trångt då vi var cirka 20 personer men roligt var det! Sedan tog vi oss till Sturecompaniet där jag hade lite tur som ens kom in då det var 23-årsgräns. Det var ett jättebra uteställe, faktiskt bland de bästa jag har varit på! Kom hem vid fyra tiden och då somnade vi som två utslagna grisar i sängen. 
 
Igår försökte vi gå upp hyffsat tidigt, men vi kom inte upp från sängen förrän klockan var halv ett. Eftersom vi inte hade någon frukost i lägenheten så åkte vi till Pizza Hut och käkade innan vi tog en sväng på mellandagsrean i Stockholm. Hittade inget på rean men köpte ett par svarta jeans och en jättefin topp som kommer att användas på lördag då vi ska på musikal! Idag har vi bara tagit det jätte lugnt och nu sitter vi hemma hos mig, jag med datorn och älsklingen med sin iPad.
 
 
 
 
 

MIN FINA VÄN

Firar vår finaste Hanna på 21 årsdagen! Just nu är vi på styrecompaniet och dansar som bara den!


MYSIGASTE DAGEN PÅ ÅRET

Jag hade verkligen en underbar julafton igår. Den kunde helt ärligt inte kunnat bli så mycket bättre (bara om jag hade fått en MacBook Air, hehe). Kalle Anka hos farmor, god mat hemma, julklappsöppning, tärningsspel på julklappsbytet där jag tillslut satt utan paket... På kvällen sen kom min fina pojkvän och kvällen slutade sen med Hitta Nemo i vår lilla säng. Jag tänkte att varför inte avsluta årets mysigaste dag med världens mysigaste film?


GOD JUL!

Wiho idag är det den mysigaste dagen på hela året tycker jag! Jag åt en god julfrukost hos pojkvännen där jag även fick lite julklappar av honom och hans familj! Jag och mamma har även hunnit förbi pappas grav och där var det fint som vanligt! Nu har jag precis gjort mig iordning och ska strax åka till farmor. Vid fyra kommer mormor och morfar hem till oss och då blir det julmys med dom och familjen! Ha en riktigt god jul allihopa!


JULGRAN

Bättre sent än aldrig! Igår var vi ute i skogen och högg en riktigt fin gran och idag pyntade vi den med det lilla pynt vi hittade! Nu är det jul på riktigt!


TJEJKVÄLL

Idag körde jag och Ludde en spontanare. Vi skulle egentligen varit tillsammans ikväll hemma hos mig och tagit det lugnt, men han följde med min bror till deras kompisar och jag träffade Alexandra och Elin istället! Ibland behöver man sånt också! Vi har nyss ätit på Akropolis och nu ska vi hänga hemma hos Alexandra tills jag ska hämta pojkvän och bror från krogen. Ha en bra lördagkväll allihopa!


PEPPARKAKSHUS!

Idag gjorde jag och Ludde ett pepparkakshus och vi gjorde det nästan från grunden... Vi köpte pepparkaksdeg men vi gjorde delarna själva! Och såhär fint blev det!


Uppe med tuppen

Klockan är kvart över åtta och jag sitter i bilen på väg mot Ica Maxi med mamma. Varför hänger jag med när hon åker så tidigt kan man tänka? Och ja, ärligt talat vet jag inte heller men det kändes lite mysigt att få vara med och handla till julbordet. När jag kommer hem igen ska jag väcka pojkvännen och senare idag ska vi bygga ett pepparkakshus! Kul!!!


Home sweet home

Sitter på swebus på väg mot Eskilstuna tillsammans med min fina pojkvän! Jag var snabbt på så vi fick platser längst fram, inte blir man åksjuk då inte. Idag ska vi vara hemma hos mig och busa med mina efterlängtade vildar, Maja och Nova alltså... Längtar ihjäl mig efter dom!


18 DECEMBER

Idag har jag och älsklingen varit på stan nästan hela dagen. Jag köpte en sak till ett julklappsbyte min familj ska ha på julafton, och så köpte jag en julklapp till mig själv, två tröjor från Gina tricot! Min fina pojkvän bjöd mig på en god lunch också! Nu har jag börjat packat eftersom att vi åker hem imorgon, oj vad packning det blir! Snart ska vi gå till Mama Rosa och köpa pizza, mums!


WATER FOR ELEPHANTS

Ikväll har jag och Ludde haft så mysigt. Emma och Mia åkte hem till Eskilstuna redan idag och vi har bokat om våra bussbiljetter så att vi åker redan på onsdag istället för på fredag. Ikväll har vi lagat mat, gått till Ica och handlat lite, och sedan vi kom hem igen har vi bara suttit i soffan och ätit lite gott. Ludde improviserade en ny kombination för mig idag, glass med nyponsoppa och mandelbiskvier. Riktigt mumsigt faktiskt! Nu ska vi sätta på filmen Water for Elephants. Ingen av oss har sett den trots att vi båda har trott det, haha, vi har blandat ihop den med filmen Australia... Hoppas åtminstone att den är lika bra som Australia! 
 

17 DECEMBER

Idag är jag en trött tjej. Somnade inte förrän sent inatt och vaknade 06.42 av väckarklockan. Nu ska jag och Ludde kolla på the girl with the dragon tattoo. Får se om den är bra, har fått för mig att den inte är det...
 
 

HELGEN SOM VARIT

 
I fredags var vi på bio när älsklingen äntligen kom fram en timma försenad. Vi såg The Hobbit och trots att det kanske var lite mycket fantasy för min smak så var den rätt bra! Vissa delar i filmen tyckte jag väl kanske att dom hade kunnat gjort något annat, men iallafall. Igår var Emma på julsittningen så jag, Ludde och Mia myste här hemma. Vi lagade god mat, tittade på film, spelade spel och åt massa gottis! Idag ska jag tvätta, träna, duscha och mysa med min pojke! Ha en bra söndag mina vänner! ♥
 

REDO FÖR JULAFTON

Nu har jag slagit in alla julklappar så nu är dom redo att lämnas ut till alla som varit snälla! Var nyss nere på stan och fixade den sista! Åå nu längtar jag tills alla som ska får öppna dom, speciellt kul blir det när pojkvännen ska öppna sina!


SISTA FÖRELÄSNINGEN FÖR DENNA VECKA

Och det märks... Endast halva klassen är här och Emma sover vid varje givet tillfälle!


FRUKTSTUND!


PANNKAKOR

När jag kom hem från gymmet stod Emma så fint vid spisen och stekte pannkakor. Gud så gott det blev! Till pannkakorna hade vi vaniljglass och hallonsylt, mums! Satt som en smäck efter träningen!


TRÄNING

Idag hade vi inte heller någon föreläsning så jag har pluggat själv istället. Jag har även hunnit slå in lite julklappar, var ju tvungen att slå in pojkvännens idag eftersom att han kommer hit imorgon. Vore ju as tråkigt om han råkade se vad jag har köpt till honom. Jag ska alldeles strax bege mig till gymmet. Det är mörkt och lite läskigt ute nu men jag får gå fort helt enkelt. Det är dessa dagar man önskar att man hade en bil. Idag ska jag prova mitt nya träningsschema som min PT har tagit fram till mig. Hon har lagt fokus på förbränning så vi får hoppas att det ger resultat! Funderade också på att gå på ett corepass vid halv sju, men det känns som att det är för lång tid tills dess. Vill liksom gå nu och jag orkar ju inte vara på gymmet i tre och en halv timme. Nej, nu ska jag dra tummen ur röven och gå och träna! 
 

JULKLAPPAR KLARA!

Äntligen har jag köpt julklappar till alla som ska få några. Det känns riktigt gött. Funderar dock på att dra ett varv på stan igen imorgon och köpa något mer till min fina pojkvän. Han är ju egentligen värd allt han kan få i hela världen, men som fattig student får han nöja sig med det lilla jag har skrapat ihop. Men någonting mer kanske jag kan fixa. Efter rundan på stan idag så gick vi hem till Frida och gudars vilken mysig liten etta hon bor i! Jag önskar nästan att jag hade bott i en etta så att man hade kunnat mysa till det sådär mycket, det är lite svårt här där jag och Emma bor för vårt vardagsrum är så sjukt stort så mysigt blir det ju inte förrän vi köper mycket fler saker (vilket vi inte känner är prio-ett). Mitt rum är ju iallafall mysigt så det kanske får duga. Frida hade varit duktig att fixa massa julfika också. Mumsfillibabba! 
 

LEDIG

Idag har vi ingen föreläsning men jag har iallafall suttit en stund nu och pluggat. Snart ska jag göra mig iordning för att gå till gymmet där jag ska träffa en tränare som har utformat ett träningsschema till mig. Det blir nog jättebra tror jag. Därefter ska jag ner en sväng på stan och leta julklapp till pojkvännen tillsammans med Emma och Mia. Ikväll ska vi på glöggkalas hemma hos Frida med några i klassen. Detta blir en superbra dag helt enkelt! Hoppas alla ni andra också får det! 
 
En härlig bild på Dennis, mig, Dag och Mia från sommaren 2010 då vi var en dag på Gröna Lund! 
 
 

ETT HISTORISKT ÖGONBLICK

 
Idag är det sista gången på mycket mycket länge som klockan, datumet och året kan passa ihop. Känns som ett historiskt ögonblick! Haha, nästan iallafall! 

11 DECEMBER

Idag har jag hunnit med en hel del! Jag har vart i skolan, åkt hem en sväng till Ellinor och ätit lussebulle, tränat, badat jacuzzi och suttit en stund i massagestolen som finns på gymmet! Nu har jag precis ätit lite blodpudding och nu tittar jag ifatt på julkalendern. Eftersom pojkvännen inte tittar på det så har jag missat varje program sen han kom hit, nu är han i Stockholm igen så nu gäller det att komma ifatt!


10 DECEMBER

Idag är det måndag och en ny vecka väntar. Vad klyschigt det lät men så är det, denna vecka vill jag hinna fyra träningspass helst. På onsdag ska jag träffa min tränare på livskraft och fixa ett nytt träningschema till mig. Denna gång sa jag vad jag ville förbättra och utefter det så fixar hon ett schema till mig. Sedan är det ju upp till mig att träna efter det. Imorgon åker pojkvännen hem men det är inget att vara deppig över då han kommer tillbaka redan på fredag. Sedan kommer han att vara här en hel vecka innan vi båda åker hem till Eskilstuna för att fira jul. Längtar jättemycket hem faktiskt. Har aldrig varit borta från min familj och mina hundar såhär länge. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och se på tv och sådär, bara njuta av varandras närvaro helt enkelt! Ha en bra kväll allihopa! 
 
Såhär fin var Nova förra julafton! I år vill jag ta mycket fina kort på
båda hundarna, typ lite porträttbilder! 

8 DECEMBER

Nu har Ludde varit här i två dagar och vi har hunnit med en hel del faktiskt. I fredags hade vi fredagsmys med tacos, godis och X-factor! Bra att Awa vann tycker jag. Idag har vi sovit länge, och sedan har vi gått på stan. Där köptes det lite julklappar och inslagspapper. Jag älskar verkligen att slå in julklappar, det är mysfaktor på hög nivå! Nu ska vi snart gå och köpa lite pizza och sen ska vi sätta oss med några i min klass som befinner sig i vårt sällskapsrum. Dom äter julbord men det kände vi inte riktigt för så vi ska frestas lite med pizza istället! Ha en bra kväll allihopa!
 
Här är jag och min fina på min studentbal som var i våras innan studenten! 

ROCK OF AGES

För inte allt så lång tid sedan fick jag reda på att en bekant till mig som heter Bruno har fått huvudrollen i musikalen Rock of ages som kommer att köras på Chinateatern i Stockholm från och med den 21 februari. Jag är så glad för att det går så bra för honom just nu. De senaste två åren har han fått huvudroll efter huvudroll i Sveriges största musikaler. Just nu arbetar han med musikalen Next to Normal på stadsteatern i Stockholm tillsammans med Lisa Nilsson och Dan Ekborg. Den ska jag se tillsammans med mina nära och kära den 29 december. Jag tror dock att Rock of Ages kommer att slå allt han har gjort tidigare. Några som kommer att medverka där är bland annat Peter Magnusson, Johan Rheborg och Joacim Cans, så häftigt! Och att Magnusson och Rheborg kommer vara med gör ju att förväntningarna blir skyhöga vad gäller hur rolig den kommer vara. Inte nog med detta så kommer Bruno att vara med i Så ska det låta. Jag har tänkt på det i flera år och tycker det är så roligt att han äntligen får vara med och kanske upptäckas av ännu fler. För helt ärligt så har Bruno den bästa röst jag någonsin har hört och jag vet att väldigt många som har lyssnat på honom håller med mig! 
 
Oj vilken lång text det blev, men jag är så stolt och glad över att det går så otroligt bra för honom! 
Här hittar ni sidan ifall någon av er skulle vilja boka biljetter, detta kanske är en bra julklapp till någon/några man tycker om! 
 http://www.rockofages.se/
 

6 DECEMBER

Har kommit hem från skolan och har precis ätit lite lunch. Idag gjorde jag pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Gillar egentligen inte pyttipanna så jättemycket eftersom att det är sjukt mycket lök i det! Nu ska jag och Emma städa lite och sen ska jag plugga lite. Ikväll kommer äntligen min fina pojke hit så då kommer jag ju inte ha tid för något skolarbete. Han kommer ioförsig hit ganska sent, strax efter tio. Jag ska iallafall åka till stationen för att möta upp honom, är skyldig honom det eftersom att han har gjort så för mig varje gång jag har kommit till honom i Stockholm. Nej, nu ska vi dunka musik och städa!
 
Här bjuder jag på en jättefin bild på min jättegoda mat! Oj oj oj vilken ironi.

KLAR FÖR DAGEN

Idag gick jag upp klockan åtta och befann mig i skolan klockan kvart över nio. Efter föreläsningen (som förövrigt var jätte bra!) så gick jag direkt till gymmet eftersom att det ligger precis bredvid skolan. Snacka om att väskan vägde mycket med både träningskläder och skolböcker, framförallt LAGBOKEN i. Att bära den var en träning i sig. Idag körde jag armar och mage. Det blev lite kondition i slutet också. Känns skönt att vara igång igen! Jag har världens jädra träningsvärk från gårdagens utfallssteg och benböj. Är så dålig på att stretcha efteråt så jag får väl egentligen skylla mig själv lite. Nu ska jag äta lite mellanmål/lunch och titta på Så mycket bättre! Sedan ska jag ägna lite tid åt kurslitteraturen! Jippi! 
 

JACUZZIDEBUT

 
Kom hem från gymmet för en stund sedan där jag körde rygg, ben och rumpa. Efter träningspasset så hände det äntligen! Vi badade i jacuzzin som står i vårt omklädningsrum. Riktigt skönt var det och gud vad avslappnad man blev! Detta kommer jag att göra oftare. Nu är maten färdig som vi har lagat, och idag blir det köttfärssoppa på mammas goda recept! Mums! 
 
 

PEPPAD

Idag har vi inga föreläsningar men snart kommer Frida hem till oss och då ska vi plugga i några timmar! Senare idag ska jag gå till gymmet, vi får se om jag ska gymma själv eller om jag kör bodypump, eller kanske både och? Vi får se helt enkelt. Såg nyss på Aldrig mer fet och jäklar vad peppad man blir på träning när man ser det alltså! Inte för att jag ser mig själv som fet, men ändå. Nu ska jag hoppa upp ur sängen och möta dagen!


FANCY

Har laddat ner en app som påminner om Instagram men där det är snyggare bilder, mer design och mer variation på bilderna! Appen heter Fancy och jäklar vad inspiration man kan hitta där! Här får ni ett litet smakprov!


MÅNDAG

Herregud jag är helt slut efter en tidig morgon, tåg-åk och en lång föreläsning! Kvällen har bestått av att titta ikapp julkalendern (som faktiskt är väldigt bra!) och nu sitter jag i soffan med Emma och tittar på tv. Hatar att Naim (stavning?!) vann projekt runway, jag hejade faktiskt på Charlotte och tyckte mycket mer om hennes kollektion! Nåväl, nu blir det att fortsätta mysa i soffan under duntäcket!


HELGEN SOM PASSERAT

Hehe, hemskt ledsen för dålig uppdatering här men jag har haft fullt upp nu när jag har varit i Stockholm hos pojkvännen. Summering av helgen kommer här: I fredags på dagen gjorde vi inte många meter utan vi låg och tittade på några Johan Falk-filmer och var sådär sjukt slöa. På kvällen däremot gjorde vi oss lite fina och sen åkte vi ner på stan och åt på Bamboo-city innan vi tog oss till hotell Hilton där vi tittade på stand-up! Det var Mårten Andersson, Christoffer Appelqvist och Ola Aurell. Alla var sjukt duktiga och vi skrattade så jag fick ont i magen.
 
Igår (lördags) gjorde vi inte så mycket utan vi lagade lite god mat och sådär. Bara var med varandra liksom, inga konstigheter. Idag däremot gick vi upp skapligt innan Ludde åkte och tränade och jag åkte ner till stan och mötte upp mina saknade vänner Alexandra och Louise. Herregud alltså vad jag saknar gymnasiet. Jag gick på stan i några timmar med dom innan jag mötte upp Ludde på MediaMarkt och köpte lite julklappar. Nu har vi precis kommit hem och om några timmar är det den gamla hederliga Svenssonkvällen på tv, solsidan, Hellenius hörna och Vem kan slå Filip och Fredrik! Myskväll är vad det blir. Imorgon klockan 10.21 går mitt tåg mot Karlstad så nu måste jag passa på att pussa på min fina pojke! 
 

RSS 2.0