DU FÅR MIN VÄRLD ATT SNURRA

Lite onödig information till er som är helt ointresserade, men idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 14 månader. Jag älskar dig Ludvig♥

EN LITEN SLÄKT-TRÄFF

Har varit på en liten släkt träff hos min goa lilla farmor idag! Väldigt trevligt, och god mat, men det bästa av allt var efterrätten. Chokladpudding är ju ganska så nice!
Imorgon blir det en tripp på tunapark för att se hur Fella ser ut utan tandställning och i raka framtänder!
Gud vad jag kommer att sakna hennes charmiga leende med lite smått snea tänder!

EN MYSIG HEMMAKVÄLL

Fy satan vad trött jag är idag. Igår kväll blev det en pokerkväll hemma hos Simon, och vi kom hem ganska sent faktiskt. Tanken idag var att vi skulle gå upp halv åtta och följa med Luddes föräldrar på någon marknad, men vi var alldeles för trötta så vi tog en lång sovmorgon istället!
Ikväll händer det ingenting förutom att jag ska mysa med älsklingen och äta nåt gott, ugnspannkaka tror jag att det skulle bli! Vi ville gå och se Saw på 3D, men det fanns inga bra platser kvar så vi tänkte göra det nästa helg istället.
Nu ska jag leta reda på älsklingen som bara försvann, undra vad han gör? haha, ni får ha en trevlig lördagskväll iallafall!
Heippppo♥

HÖSTLOV

ÄNTLIGEN HAR JAG LOV!
Fasen vad härligt det känns, och gudars vad jag ska reta pojkvännen min som inte har nåt höstlov!
Mouhahahaha...
-
När jag kom hem så myste jag lite med Maja, sen när mamma och hon åkte till Eksjö så kollade jag på Kenza & Tyra show. Jag vet inte varför, men jag älskar faktiskt deras show!
Nu sitter jag och väntar på att Ludde ska säga att han har slutat och ska ta tåget hem! Ikväll blir det en myskväll hemma hos honom, det blir antagligen lite idol tittande! Det gillas starkt faktiskt!
Nej, nu ska jag kolla på Robinson i väntan på att pojkvännen hör av sig.
Ha en bra kväll kära läsare♥

UTTRÅKADE

Fyfan vilken värdelös skoldag! På företagsekonomin gjorde vi nästan ingenting vettigt, det mest vettiga var väl tetrisen jag spöade skiten ur Fella på. Sen har vi haft håltimme, och ett matte test, och gissa vad vi har nu innan tyskan börjar?
HÅLTIMME!!!!

DET HÄR ÄR MIN TID

Det är torsdagseftermiddag och jag har precis varit ute på en mellan lång promenad med Maja. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på Håkan Hellströms nya album. Jag kommer alltid att gilla hans gamla klassiker mest, så som "En vän med en bil", "Nu kan du få mig så lätt", "Kom igen Lena", Känn ingen sorg för mig Göteborg" osv.. men det nya albumet var faktiskt helt okej!
-
Snart kommer älsklingen hit, och gud vad efterlängtad han är. Det kommer han nog att märka också, för jag kommer inte kunna sluta pussa på honom. Jag måste ju ta igen pussar från hela veckan som har gått. Han har nämligen sovit med sin pappa i Sthlm denna vecka, han gör det ibland och jag förstår honom! Jag skulle inte heller orka pendla till Stockholm varje dag.
-
Imorgon är det fredag och sen är det lov! Shit vad skönt. Jag har inga planer för lovet direkt, men jag behöver vila från skolan ett tag. En sak jag ska göra med bror min är att tjäna pengar, vi ska nämligen hålla på och fixa vinden, alltså rensa, flytta runt på saker och sånt där!

ONSDAG

Idag är det onsdag och det har varit en jobbig dag i skolan! Fast samtidigt har det flytit på och jag är färdig med engelskan och nästan med historian! Egentligen är det "sova med Fella dagen" idag, men hon kunde inte och Ludde är i Stockholm. Så det ser ut som att jag blir ensam ikväll. Sorgligt men sant, tragiskt men bra för då kan jag passa på att läsa lite ur boken Tristan och Isolde.
Herre min skapare vad tråkig den boken är alltså, jag vill ju börja gråta så fort jag ser omslaget på den... men det är bara att tugga sig igenom den helt enkelt och försöka att hålla sig vaken!
.
Nu ska jag hjälpa mamma att göra kycklingpaj som ska slinka ner i min mage senare!
Och ikväll får ni inte missa Berg flyttar in, Välkommen åter och Kungarna av Tylösand!
Och till dig kan jag meddela att jag saknar dig och att jag längtar tills imorgon! Jag tycker också att du är väldigt söt men ser lite skum ut på bilden! Hihi, love you♥

MIN HUND VAR UTTRÅKAD IDAG

Såhär fint var det i hallen idag när jag kom hem från skolan!
Hundjäkel säger jag bara!
Ni behöver inte vara oroliga, hon har inte tagit några tabletter! Godiset som ligger där hade jag redan ätit upp och chipsen var Felicias och Simons gamla. Allt var slut redan innan som tur var! Fast lite jobbigt var det att städa upp och jag hatar när jag måste vara arg på henne. Hon är faktiskt för söt för att vara arg på!
Men shit vad rädd jag blev när jag såg tabletterna på golvet, jag trodde att hon hade ätit några och att hon skulle bli sjuk. Mitt lilla matvrak!♥

DUKTIG TJEJ

För Felicias skull så har jag damsugit hela lägenheten, jag vill ju inte skrämma bort min vän med massa damm och hårbollar överallt. Även fast dom flesta är mest rädda för den levande hårbollen, Maja. Eller ja, rädd kan man väl inte vara för henne, isåfall om man är rädd för att bli hårig. Hon är ju faktiskt världens finaste hund.
Nu kom hon, Felicia alltså! Nu blir det glass-ätning för fulla muggar!

MÅNDAGSKVÄLL

Även fast jag var hemma från skolan idag så ska jag få sällskap inatt, den som får äran att sova med mig är Felicia. Hon kommer väl hit om sisådär en timme och då blir det att dra en Ben&Jerry och prata lite skit.
En helt okej måndagskväll enligt mig!

SO SICK OF BEING SICK

Blev hemma från skolan idag. Tråkigt men sant så är jag faktiskt sjuk. Hostar, snorar, svettas, fryser... Ja ni kanske vet hur det är. Sitter och försöker hitta nästa avsnitt på ensam mamma söker på tv3 hemsida, men det verkar inte finnas där. Jag får väl försöka roa mig på nåt annat sätt, kanske kolla alla avsnitt av Robinson som jag faktiskt helt har missat i år. Äsch, vi får se! Nu är det dags att äta lite glass med chokladsååås.
Ha en bra måndag♥

JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR

Snart är det dags för mig att fara på Queen musikalen i Stockholm, och jag längtar så in i helvete! Dels för att Queen är sjukt bra men mest för att Bruno har huvudrollen!


FLY ME TO THE MOON

Idag är det söndag, vädret suger och jag sitter ensam.
Jag är sjukt förkyld och rösten vill inte som jag vill. Jag låter som en liten pojke när jag pratar.
Igår kväll var jag med min kära vän Felicia, vi var hemma hos mig först med några trevliga prickar och sen gick vi ner på stan och käkade lite subway sådär på nattkvisten. En ganska trevlig kväll faktiskt.
Idag händer det inte mycket, när mamma kommer hem från Sthlm ska jag äta glass som hon skulle köpa med sig hem. Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske läsa ut min engelska bok som vi har boksamtal om på onsdag.
Om jag har tur så kanske älsklingen tittar förbi ikväll, men annars så kan jag ju alltid kolla på Ensam Mamma Söker. Jag blir så glad av att titta på det programmet, ett riktigt feel good program!
Jag vill slutligen bjuda på universums fulaste bild från förra sommaren typ.
Det enda fina på bilden är Felicia och mitt hår!♥

HÄR HAR DET INTE HÄNT MYCKET PÅ SISTONE

Hej bloggen!
Sitter just nu och kollar på nyheterna, det måste ju faktiskt vara ett litet pluspoäng?
Innan det så åt jag och sedan åkte jag med Dennis till coop forum och handlade lite candy.
Nu väntar jag bara på att min duktiga pojkvän ska komma hit, han har nämligen haft tenta idag och hans tåg hem från Stockholm går inte förrän 21.10. Stackarn.. När han kommer hit ska jag skämma bort honom med godis och massor av pussar.
-
Snart börjar idol, fast fy tusan vad jag inte tycker om temat ikväll, kunde dom inte ha kommit på nåt roligare tema än Beatles tema? Då är det ju illa. Dåligt av Alice Hagenbrandt att hoppa av också, är man med i leken får man leken tåla, tänk vad många som hade gjort vad som helst för att få vara där hon var. Jag hade kunnat döda någon för att kunna sjunga och vara med i idol!
-
Föresten så tycker jag inte om att det är snö ute. Det är mysigt med snö men fan inte i Oktober?!
Det värsta är ju att det är så sjukt halt ute, höll på att halka hundra gånger imorse när jag gick till skolan!
Nej, nu är det postkodsmiljonären, vi hörs när vi hörs!
Puss och kram, skumbanan

HEIPPA

Det blev ingen handbollskarriär. Fyra träningar + matcher i veckan blir lite för mycket för lilla mig att hantera, speciellt i dessa tider så vi har hundra saker i skolan som man måste göra också.
Jag sitter just nu och väntar på att min pojkvän ska anlända i eskilstuna, för när han gör det så ska vi ta gamla bettan hem till honom! I helgen väntas Afternoon Tea Party på Sundbyholms slott! Har varit på det en gång förut och man får fika hur mycket man vill :D:D:D

HANDBOLL I MITT HJÄRTA

Härmed tänker jag meddela att jag lägger bloggen åt sidan för ett tag. Vet inte hur länge med det är inte så kul att skriva när jag inte har det minsta lust!
Något positivt som jag kan ta och meddela är att jag ikväll ska gå på min första handbollsträning på över ett år. Det var i lördagskväll när älsklingen låg och snarkade bredvid som jag kände längtan och att det till och med började klia i fingrarna när jag tänkte på det. Så ikväll befinner jag mig i Ellfolk Arena från halv sju till halv nio.
På återseende en vacker dag!♥

URSÄKTA MIG

Helvete vad jag har blivit dålig på att uppdatera här. Från två gånger om dagen till ingen gång.
Inte bra! Men jag har haft sjukt mycket plugg i helgen och i lördagskväll så gick jag och älsklingen på bio med Linus, Martin och Daniel. Vi såg på Wallstreet, den var faktiskt jätte bra även fast jag inte hade sett första filmen som kom på 80-talet. I söndags blev det plugg hela dagen för idag hade vi svenska/historia prov. Kanon kul!
Idag har jag pluggat psykologi, men jag har hunnit med ett varv på stan och en middag som morfar bjöd på!
På stan köpte jag ett par efterlängtade skor från Eurosko eller vad det heter. Ett par kängor med snörning för 599 kronor som jag är jätte nöjd med!
Nu sitter jag i soffan bredvid min älskare (som Malin skulle ha sagt) han kollar på The Event och jag sitter och filosoferar över psykologin!
Ska försöka att blogga imorgon också! Ha en bra kväll♥
Du är den bästa som finns, även fast jag är bättre än dig i bowling! ♥

SORRY, MEN SÅ ÄR DET

Förlåt bloggen för dåligt uppdaterande! Har tyvärr haft fullt upp, berättar mer någon annan gång, för nu ska jag på bio! Ha en bra lördagskväll♥

RSS 2.0