10 MÅNADER

Min pojkvän är världens bästa och jag älskar honom. Vi har varit tillsammans i 10 månader idag, men han är inte här! Däremot kommer han hem imorgon och jag längtar så jag dör efter honom, samtidigt som jag längtar efter honom så smyger sig min saknad på mig lika lätt. Han åker ju igen på lördag kväll till Kos och kommer att stanna där i fyra veckor. Jag behöver egentligen honom hemma för att må bra, men jag hoppas såklart att han kommer att få det kanonkul där borta!
När han berättade att han skulle till Kos så tänkte jag inte alls på hur det skulle bli för mig, eftersom att jag själv kommer att vilja resa mycket efter min student. Ibland hatar jag honom för att han är äldre än mig samtidigt som jag älskar honom för allt han gör, och för att han är han. Jag skulle aldrig kunna hitta en bättre människa att dela så mycket med. För visst delar man på mycket när man har varit tillsammans ett tag, både bra och dåliga saker. Det jag älskar mest med Ludvig är att jag kan säga allt till honom, precis allt. Allt jag känner, och allt som jag tycker och tänker.
Jag trodde inte att man kunde hitta en sån person som min pojkvän är. Han är allt för mig och jag vet att jag alltid kommer att älska honom oavsett vad som händer.
Världens finaste kille trots att han ser grymt sliten ut efter en hård natt.
Jag älskar, älskar, älskar dig!

30 JUNI

Nu har jag läst klart min bok, allt slutade lyckligt så klart! Men usch vilken mardröms situation hon befann sig i. Orkar inte berätta vad den handlar om men om ni inte orkar läsa boken så finns det en film också! Dennis håller på att ladda ner den åt mamma och mig så efter maten ska vi mysa framför tvn.
Idag har jag varit med Dennis i Västerås, det enda jag köpte för egna pengar var en McFlurry på Mc Donalds, däremot betalade Dennis den där Soda Streamen.
Jag blev lycklig idag när jag fick reda på att vi fick studiebidraget i juni också, det hade jag inte väntat mig! För dom pengarna kanske jag kan gå på bio med älsklingen innan han reser bort igen.

I BRIST PÅ ANNAT

Har legat i sängen i några timmar nu och läst, ja ni hörde rätt! Jag har legat och läst en bok..
Boken heter Inte utan min Dotter, jag läste första halvan förra sommaren men sen hann jag inte mer, så jag tänkte läsa färdigt den nu i sommar. Det är iallafall en verklighetsbaserad bok som är väldigt hemsk.
Jag fick upp en grej på almanackan, jag åker kanske till västkusten vecka 29 eller 30 med mina kusiner!
Det skulle vara himla roligt så jag hoppas verkligen att det blir av.
Nej, nu ska jag kasta mig in i boken igen. Imorgon blir det en tripp till Västerås med brorsan!
...och det är i stunder som dessa som jag längtar efter din famn som mest.

SÄMST

I övermorgon kommer min älskling hem, och jag längtar som bara den!
Fast jag blir helt gråtfärdig när jag tänker på hur lite tid vi kommer att få tillsammans nu, och hur länge han ska vara borta från mig. Fan, just nu känns det som att mitt sommarlov kommer att bli det sämsta av det sämsta.
Helt negativ är jag, ska gå och tröst äta jordgubbar och kolla på Allsång på Skansen, jippi.
Och nästa vecka kommer jag säkert bara ligga hemma och dö i min säng. Både pojkvännen och bästavännen är utomlands. Vad tusan ska jag göra liksom? Någon som vill göra något hela nästa vecka och rädda mig från undergång så är det ju bara att hojta till!
Ha en trevlig kväll folks...

BROCCOLIPAJ

Har varit med Fella på akuten, barn-ungdomsmottagningen, och till sist vårdcentralen hela dagen.
Hon fick penicillin och någon kuckelimuckmedicin mot hostan så nu hoppas jag att min pärla blir frisk!
Jag blir kvar här över natten iallafall och så får mamma hämta mig imorgon när hon har slutat jobba, har inte träffat henne på typ en vecka.
Nu sitter vi och väntar på att broccolipajen ska bli färdig! Mums fillibabba vad gott det ska bli!
Ha det bäst flodhästar:)

GODMORGON

Sitter ute på landet hemma hos Fella, har precis ätit frukost så nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi tror att vi ska in till farbror doktorn sen och kolla upp Fellas hosta, hon har ju hostat sönder ett revben så hon har såklart väldigt ont, stackarn!
Som det ser ut nu så sover jag hemma inatt men planer kan ju alltid ändras!
Vad gör alla imorgon? :)



Hahaha diggar bilden stenhårt!

MUSFELLA

Det blev en riktigt bra dag, var ute på sjön hela dagen... Är hemma hos Felicia nu och har nyss ätit pizza, riktigt 0gott! Och så får jag ju inte glömma att säga grattis till Filip som efter många försök kom upp på Wakeborden !





ÄLSKADE SOMMARLOV

Godmorgon!
Idag ska jag åka båt och grejer med mina kära vänner. Härligt väder är det ju också så det här kan ju knappast bli bättre. Eller jo, om man hade sin pojkvän med sig som man kunde ha pussat lite på så hade det varit kanon!
Nu ska jag övertala min bror att skjutsa mig, sen är jag ready to go!
Ha en jätte bra dag!♥

GODNATT

Min kväll blev super lyckad. Vi åt god mat och njöt av varandras sällskap helt enkelt, det var längesen vi sågs allihopa så det var skit kul! Jag och Dag har inte setts på år faktiskt, och om jag klurar ut hur man gör så ska jag lägga upp några filmer här på bloggen när Dag spelar, han är så duktig!
Nu är klockan snart 02.00 så det är dags för mig att dra mig mot sängen och dejta kudden några timmar!
Sov gott alla som läser, jag vet iallafall att jag kommer sakna att ha pojkvännens armar runt om mig, men det är en smäll man får ta♥

GRILLNING

Ikväll blir det grillning hemma hos min morbror med hans familj.
Det här har jag längtat efter, fasen vad trevligt det kommer att bli!

TOP MODEL

Sitter och kollar på Top Model säsong 3, man märker verkligen att tekniken har gått framåt... Modet också! Tyra Banks var lika fin då som nu, nästan så att man kan utse henne till världens vackraste kvinna.
Jag ska snart göra lite lunch och sen ska jag måla naglarna. Ikväll ska jag nog umgås med Dag, ser framemot det eftersom att det var tusen år sedan!
Ha en bra dag allihopa!♥

Just nu är min pojkvän på väg till Island med sin familj. Jag saknar honom redan men jag ser det här som en uppvärmning. Han är borta tills torsdag, därefter är han hemma några dagar och sen far han till Kos på bartenderutbildning i fyra veckor!
FYRA VECKOR!!!
Här är lite bilder från när vi var på Gröna Lund i onsdags!

MIDSOMMARFIRANDE I BJÖRSUND FÖR OVANLIGHETENS SKULL

De senaste fyra åren har jag och min familj firat midsommar med min morbrors nya släkt som är helt underbara hela bunten! Sjukt roligt har vi alltid men i år så var det som många som inte kunde så då åkte jag hem till Linus i Björsund istället! Vi var runt 20 personer som grillade, badade, körde fem-kamp, drack och sjöng nubbvisor. Kan det bli bättre liksom? Det bästa av allt var såklart att jag var omringad av personer som jag älskar att vara med.
Tack till Linus som anordnade mitt midsommarfirande!

NU KILAR JAG, HEJS!


SNACKA OM DOGGY STYLE!

Riktigt snygg hund om ni frågar mig, denna hund kommer att bo hos oss i många veckor i höst!
Jag längtar som en galning!
-
Nu ska jag dra på mig lite smink och kläder för att dra ner på stan och käka med Elin, henne träffar jag inte så mycket så det ska bli skit trevligt! Hon är min barndomsvän och vi har varit vänner sedan två-årsåldern. Vi ska käka på ming palace och där lär vi bli kvar ett tag för vi har nog en hel del att prata om hon och jag!
Ha en bra kväll!

BARNVAKT

Har suttit barnvakt hela dagen åt mina småkusiner, eller, dom är typ tio och tolv år.. men dom ville inte vara ensamma så jag tog hand om dom och bjöd på glass och lagade mat osv.
Det första jag gjorde var att tvinga Marcus att bada i ån som flyter förbi, så det gjorde han.
MOUHAHAHAHAHA
Imorgon blir det Gröna Lund med Ludde och en liten del av hans släkt :)

FILMKVÄLL

Nu har vi tankat lite filmer jag och min älskling!
Det blir Brothers, Beck och It´s complicated.
Låter som en skön kväll helt enkelt, är sjuka båda två så nu ska vi bli friska!

FRIDAY, I´M IN LOVE

Sitter nu och softar helt ensam vilket är första gången på flera månader känns det som! Riktigt skönt men om jag känner mig själv rätt så kommer jag snart göra allt för att komma hem till min pojkvän igen. Men innan jag ska få en sån attack så måste jag hinna måla naglarna, då det ska jag göra nu!
Ha det bäst flodhäst!
Jag har dessutom fått ett jobb av min morbror nästa vecka, jag ska aktivera och passa mina kusiner i två dagar.
Det blir ju lätt som en plätt, speciellt om det är fint väder..
Mycket stilfull bild tycker jag nog ;)

PICKNIK

Igår hade jag och Ludde picnik på en brygga i närheten av honom, riktigt mysigt var det!
Därefter ville han gå och kolla på dom fula kossorna som var en bit bort, vi var då tvungna att gå över en åker typ fullt med kobajs och lera.
Usch vad jag är rädd för kossor, gigantiska djur som står och glor och ser ut som att dom ska springa mot en vilken sekund som helst. Haha!
På vägen tillbaka så gick jag samma väg som vi gick till kohagen medan älsklingen tog en annan väg, och medan jag gick där och kollade ner i min kära mobil så klev jag rakt i en jävla lerhög. Tur att det inte var bajs!
Så det var bara att tvätta fötterna i ån, kallt vatten och så var jag livrädd för att en fisk eller en orm skulle komma och bita mig i tårna!
Riktigt mysig picknik var det iallafall med världens bästa pojkvän!
Gud vad jag älskar honom♥

SENASTE DAGARNA I BILDER

Världens bästa pojkvän tog studenten!
Jag såg massor av flak och min avundsjuka bara växte inom mig.
Min kära kusin tog också studenten, dvs en hel del student firande på lördagen!
Efter en massa festande för älsklingen så däckade han i min säng, föresten så kom jag och Fella in på Lokomotivet dom sista tjugo minutrarna för att våran mattelärare råkade vara vakt där! Så jävla coolt det var där inne alltså. Jag längtar verkligen tills min student!
Dagen efter studenten så var jag och Ludde tvungna att gå från bussen hem till honom, men lika bra var väl det när det blev så fint väder.
Undra hur lång tid det tar för sniglar att kramas och ha sex?
Jag tror att Sigge också hade firat Luddes student, för han verkade tröttare än vad både jag och Ludde var.
Igår var vi bara hemma hos Ludde, vi sköt luftgevär, blåspil och självklart grillade vi också!
Idag trodde jag att jag skulle få vara ledig, men icke! Caisa ringde mig runt sju och sa att hon inte orkade jobba så det var bara för mig att gå upp och åka till Torshälla för att sälja lite jordgubbar. Jag satt åtta timmar på en jävla stol, jag frös, var hungrig, trött och kissnödig och kunde inte åtgärda en enda sak. Det värsta var nog att jag bara fick 300 kronor, det vill säga 37,5 kronor i timmen.
Jävla Slavarbete.

JAG ÄLSKAR DIG♥

och imorgon tar du studenten din fis, jag är avundsjuk som få!

HÅKAN HELLSTRÖM♥

Nu sitter jag och laddar ner Limewire på datorn, allt för att få in lite musik till min IPhone.
När jag har har lyckats med det så tänkte jag finslipa på mina presenter som jag ska ge till älsklingen imorgon.
Köpte den sista alldeles nyss, hoppas att han blir supernöjd!
Nu säger alla att vi kommer att få se en liten skymt av solen imorgon! Jag hoppas verkligen det, jag ska ju faktiskt ha klänning på mig.
Jajaja, nu ska jag ladda ner muuusic!
Söta flickor på avslutningen idag:)♥

ÄNTLIGEN SOMMARLOV

Även fast det inte känns som det så har jag faktiskt sommarlov nu. Kollar man ut genom fönstret så skulle man kunna tro att jag nyss har fått höstlov, men så är inte fallet.
Nu är jag med Fella hemma hos mig, ikväll blir det en lugn kväll med älsklingen eftersom att jag är sjuk.
Sorgligt men sant.
Imorgon sker en massa studentfirande! Ser framemot det väldigt mycket!
Nu ska jag och Fella hem till Malin och vara lite med tjejerna.
Hejhopp!

GODNATT

De senaste 6 timmarna har jag och Fella suttit i min säng, antingen har man spelat Sims 3 eller så har man hållit på med sin Iphone, hehe eller iallafall jag. Jag har tusen spel nu typ, hihi fniss!
Fella har suttit och tagit massa fina bilder med min cam, tänkte ge er ett enda smakprov som är min favorit,
hahaha jag kan inte sluta skratta åt bilden!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖR!

LALALALALALA-LIFE IS WONDERFUL!

Jag är helt i extas! Jag har precis fått igång min IPhone, fyfan vad härligt!
Mitt liv rockar balle just nu,
  • skolavslutning på fredag
  • student firande på lördag
  • jag har en ny iphone
  • jag har nyss fått en ny dator
  • jag har världens bästa pojkvän
  • och inte minst så ska jag tillbringa kvällen och natten med min bästavän!
Nu ska jag hoppa in i duschen, har tränat med ludde idag så jag är ganska slut i kroppen!
Runt sju ska jag och Fella mötas på stan och käka på Spicy Hot. MMMMUMS!

BASKET

Idag har vi varit hemma hos min mentor och lekt lekar, badat och käkat! Helt okej trevligt var det faktiskt.
Därefter var jag med älsklingen och bästis på Tuna Park, har ju ganska tajt budget men Ludde köpte ett par rosa shorts. Snygg rumpa fick han i dom, hohihioohhe
Jag och Ludde kom precis in, vi har varit borta vid lundbyskolan och spelat basket. Vi körde 21an två gånger, förlorade båda... Men båda gångerna med bara en boll!
Imorgon ska jag köpa en IPHONE♥

I´D RATHER BE WITH YOU

Nu är jag hos min bebbe. Det första han ville att jag skulle göra när jag kom var att massera honom, vilken jävel.
Jag och mamma handlade en hel del student saker på Tuna Park och så fick ett linne också, plus tre stämplar i mitt bonushäfte. Hehehe, nu ska jag kittla sönder min trötta pojkvän.
Mouhahahahahahahahahahahahahaha!

DAGENS INLÄGG

Helvete vad det tutas här utanför, kan dom hålla käften? sjukt irriterande..
TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT
-
Idag gick jag och Fella duktigt till skolan även fast vi visste att vi hade världens onödigaste dag.
Vi fick reda på tre betyg idag, naturkunskapen, tyska och samhällskunskap! VG, VG och MVG!
Mycket nöjd faktiskt.
Jag har precis kommit hem från stan där det inhandlades en glass på McDonalds, så fort mamma slutar ska vi bege oss mot Tuna Park och handla lite, familjen ville köpa en present åt Ludde tills när han tar studenten.
Min stora kille♥
Efter Tuna Park ska jag springa så fort jag bara kan hem till älsklingen, känns som att jag inte har träffat honom på tusen år fast det egentligen var igår morse som vi sågs senast.
Herregud, hur ska jag klara mig när han åker till Kos? KILLLL ME
!
Hahahaha, tusan, jag som ville gå lumpen, men jag passar inte alls i hjälmen.
Attans bananer!

@ Emma

Sitter hemma hos Emma, vi har solat på hennes balkong i flera timmar. Mucho skönt!
Snart ska jag åka hem till mig och träffa Fella, så vi får se vad vi hittar på ikväll, vi har ju inget viktigt i skolan imorgon så man måste ju inte vara pigg och alert direkt!
Skriver nog senare!

JAG ÄR SÅÅÅ BRA

Herregud vad jag är duktig! Nu har jag städat garderoben, den är skinande fin nu!
Har slängt en del kläder också, känns bra. Ut med det gamla och in med det nya!
När jag ändå var igång så städade jag mitt lilla rum också, plockade undan och dammsög.
Mamma kommer bli stolt över mig när hon kommer hem, en tia på det;)
---
Nu är ju frågan vad jag ska hitta på, det är ju fint väder ute så jag har ingen lust att sitta vid datorn.
Fella vill att jag ska komma till henne och Simon, men då kommer det bli såhär;
NEJ MEN TJENA TREDJE HJULET!
Nej, vi får helt enkelt se vad som sker.

BESLUTSÅNGEST!

Städa garderoben eller spela the Sims 3

Jag tror att det får bli så att jag städar min garderob först och sparar det roliga till sist.
MEN GUUUDARS VAD JAG HATAR SMÅ OCH TRÅNGA GARDEROBER, JAG VILL HA EN LIKA STOR SOM CARRIE I SEX AND THE CITY.

SVERIGES NATIONALDAG

Grattis Sverige på Nationaldagen eller hur man nu säger ;)
-
Eller är man rasist om man säger så??? Allt är ju så överdrivet nu för tiden.

SÖNDAG

Bion igår var faktiskt väldigt bra. Jag vet att det är många som tycker att den är dålig och att dom misslyckas med alla skämt i filmen, men faktum är att jag satt och as garvade ganska många gånger, och om man inte tyckte om skämten så kan man ju alltid sitta och titta på alla snygga kläder... Hörde på radion att alla kläder i filmen sammanlagt hade kostat ungefär 82 miljoner!!!
Enda nackdelen med Sex and the City 2 är att den var så jävla lång, jag blev kissnödig efter halva så jag var ju tvungen att hålla mig i tusen oändliga år kändes det som, haha men jag njöt verkligen när jag satte stjärten på biotoan efter filmen.
Ludvig har precis åkt hem, han skulle ut med sin klass på någon ful ö så han var lite stressad. Jag har ingen aning om vad som sker nu på dagen men ikväll ska jag vara med Fella, vi ska sova här också tror jag.
Nej, nu ska jag kolla på reprisen av Sommarkrysset.


GRATTIS

Grattis Elin, hoppas du har haft världens bästa dag!
Och grattis till min fina ängel Caroline Bengtsson som skulle ha fyllt 21 år idag om inte cancern tagit hennes liv!
Vi älskar och saknar dig♥

SEX AND THE CITY 2

Idag har jag och älsklingen bara trallat runt på tuna park en sväng, fick med mig ett par grymma shorts!
Nu har vi precis tagit en eftermiddagsfika med hans familj och snart blir det grillat! Klockan 21.00 ska vi se Sex and the City 2! Fan vad jag längtar, tummen upp på dagen!

4 JUNI

Vilken härlig dag!
Den började hemma hos Amanda eftersom att jag sov där, vi käkade as god frulle ute i solen...
Därefter cyklade jag hem på nolltid och snart ska jag till Sundbyholm och där blir jag kvar hela dagen!
Gud vad jag älskar sommar♥

SOMMAR

När temperaturen är runt 30 grader på våran balkong, då kan jag säga att det är sommar.
Snart ska jag och Ludde cykla till Rothoffsparken och umgås med lite människor, trevligt värre!
Imorgon ska vi till parken badet med klassen och på kvällen ska jag vara med Amanda och kanske Fella och Caivell. Längtar!
Jag har suttit i flera timmar framför The Sims 3, jag kan nu medge att jag har blivit världens nörd.
Succk

THE SIMS 3

Min pojkvän är så snäll! Han har fixat the Sims 3 åt mig, så nu har jag kirrat en gubbe som föreställer mig själv och så har jag spelat i flera timmar! Det är så jävla kul alltså, hahaha känner mig som världens nörd, men det är mer än okej! Nu ska vi hem till mig och kolla tv, spela dator och duscha!
Godkväll

TISDAG

Igårkväll blev det lite fotbollsmatch i Vilsta. Vi körde Rinman mot resten, haha... Det hela slutade med att ingen ville passa mig eftersom att jag hade missat lite för mycket. Typiskt!

Idag efter skolan ska jag och Fella träna, ser framemot att bränna bort lite fläsk alltså. M-M-M.
Nej, nu ska jag ut i framgången och köpa en varm choklad! Heippa

RSS 2.0