you´ll be damn proud of me

hej alla fans!
idag är det äntligen fredag och denna fredagskväll spenderas med Fella ute i Mora. Vi har varit och handlat massor av gott och snart är det nog mat. Tror att det skulle bli pommes, kyckling och beasås!
Inatt ska ni veta så hade jag inte en enda lugn stund i hjärnan, jag drömde konstiga drömmar konstant hela natten. En gång skrek jag till och med i sömnen, sen kom jag på mig själv och hoppades att inte Ludde hade vaknat av det, men självklart så hade han det.
Pga den dåliga sömnen (tror jag iallafall) så var jag sjuk idag, jag hade feber och ont i huvet, huvudvärken har inte gått över än men den ger sig nog också så småningom!
Jaha, jag har inte så mycket mer att säga än att ni får ha en mysig fredagskväll!
hej hopp :)


haha bild från i somras tror jag :) ååå vad söta flickor!

torsdag

Problemen jag hade igår löste sig så fort jag hade stängt av datorn. Tro det eller ej, men ibland hjälper det faktiskt att ringa varandra och prata ut.
Just nu är jag med min älskling! Vi ligger båda i min lilla säng som var allt för stor för bara mig inatt, jag ville inget hellre än att Ludde skulle komma och trängas lite med mig, för på något konstigt vis så somnar jag fortare och så sover jag mycket bättre.
Visst har veckan gått snabbt? Nyss var det söndag då jag låg och tänkte att fan nu är det jätte långt kvar tills det är helg :( Men tänka sig så har jag knappt hunnit med i hjärnan för att farten på dagarna har varit så hög!
Igår satt jag och Fella och tänkte på saker som vi ska göra i sommar, eftersom att min pojkvän först ska till Island en vecka, kommer hem någon dag och sen åker till Kos en hel fucking månad så ville vi faktiskt åka ner till Kos och hälsa på.
Men självklart så säger mamma att jag inte får, så nu måste vi komma på något att göra inom rimliga gränser. Äsch, vi får se vart vi hamnar!
Nu ska jag mysa vidare med min snygging och njuta av att han faktiskt är min!
pusshej

cissi säger godnatt

Nu går jag och lägger mig för att sova. När jag vaknar vill jag att allt ska vara bra igen
jag försöker att vara den bästa flickvännen man kan vara, men det är så svårt. Egentligen förtjänar du en mycket bättre flickvän, den bästa och den finaste som finns i hela världen. Jag försöker att nå upp till en nivå i närheten av den bästa, men jag är inte ens i närheten.
Jag räcker liksom inte till.

godnatt

du gör mig galen

hej allihopa! Just nu är jag egentligen för arg för att skriva här, så ni får vänta kanske en timme eller nåt så att jag kan lugna ner mig.
hejdå

lill-lördag

hej allihopa! Hann inte blogga igår, eller jag glömde snarare bort det. Hehe, men jag tror att bilderna kompleterade de mesta av eran sorg :)
Vi har precis ätit lunch, chicken a´la king och ris bjöd denna inte allt för generösa skola på idag. Men det var ganska gott faktiskt. Om en timme blir det lite extra engelska och då ska jag spendera min tid för att läsa en bok som vi lånade idag. Jag och Caisa var väldigt duktiga som valde en bok på fucking 400 sidor?!?!?! haha jaja, men dom andra verkade skitdåliga och var på 300 sidor, så då kan man ju faktiskt offra sig lite.
Hellre än bra bok som man vill läsa (fast lite fler sidor) Än en dålig bok som man bara suckar över och kämpar för att komma igenom (på några färre sidor)
Nej. Nu ska vi ut och sätta oss i framgången, hörs senare mina små vänner♥

hahahaha

Kollar igenom lite bilder medan jag väntar på att älsklingen ska dyka upp!
och självklart ska jag dela med mig av några godbitar!
HAHAHAHA, jag tycker att det får duga nu. Alla bilder kom från Fellas och min mapp, om ni undra alltså :)

You´re my heaven on earth

Min dag började väldigt bra, vaknade upp bredvid Ludde och var ganska pigg för ovanlighetens skull. Sen när jag var färdig väckte jag såklart honom som vanligt och sen kom fella och åt frukost med oss som vanligt. Därefter gick jag och Fella till skolan och började med Naturkunskap där vi fick tillbaka ett prov som vi gjorde innan jullovet!
Jag kan säga att det gick väldigt väldigt väldigt bra på det och även på en artikel vi har skrivit!
På tyskan kollade vi på film hela lektionen vilket var väldigt skönt, sen var det lunch och då serverades pasta med köttfärsås (också ganska god för ovanlighetens skull ;)) jaja, nog om skolan det är ju varken kul att gå till eller att läsa om.
Efter skolan gick jag lite på stan med Fella och därefter åkte jag och handlade med mamma. Nu sitter jag helt ensam på mitt rum och lyssnar på musik! Jag väntar också på mat och även på Ludde. Vi ska sova här inatt även fast jag inte vill, hehe! Det är så mycket roligare hemma hos honom:)
Nej, nu ska Cissi göra något annat,
tjingeling badring!
Just det, i helgen kanske jag ska med Ludde och hans familj till Romme.
Hoppas det blir så, kommer att bli så grymt kul isåfall!
(bild från den senaste gången jag var i sälen, har precis gjort världens vurpa precis under sittliftarna;) haha så klantigt av mig för att inte tala om hur pinsamt det var när alla satt och pekade och skrattade åt mig, hehe)

jag har världens bästa pojkvän!

Min dag började så bra en dag kan börja. Jag vaknade runt elva med att Ludde kommer in med frukost till mig, han hade vaknat tidigare än mig och smygit upp och fixat det, åååh vad jag njöt!
Sen när vi kollade på film så gav han mig massage utan att jag behövde ge tillbaka, då börjar man ju undra om det har slagit ner en blixt i huvet på honom eller någonting, haha ;)
Idag har vi iallafall inte gjort så mycket, bara segat i soffan och kollat på film! just nu sitter vi och kollar på Johan Falk och innan det såg vi på I en annan del av Köping.
Jag har världens bästa pojkvän och jag skulle inte byta ut honom mot någon annan i hela världen, så det så!♥
Ha en trevlig söndagskväll, nu ska jag lägga mig och mysa med min älskling!

myslördag!

Hejsan!
Är hemma hos Ludde, idag har vi bara degat och mysit. Nyss var vi och handlade godis och dricka och strax ska vi fixa pizza. Luddes mamma hade nämligen köpt sån där färdig deg så det är ju bara slänga på vad man vill ha. Vi är helt ensamma hemma så det här kommer antagligen bli en riktigt mysig lördag :)
Nu ska jag se till så att min älskling inte förstör degen eller något, hehe!
ha en trevlig lördag!
just det, min älskade bästaste mamma fyller år idag!
GRATTIS MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG!

ändrade planer!

jag och fella kom precis hem från en riktig springtur efter en American Pizza som satt lika fint som korven sitter i brödet. Det vill säga, perfekt!
Det blev inte tjejkväll hemma hos Ellen så vi har kollat på handboll (sverige suger get-dase) och chillat istället. Det är ju skönt det också ibland. Snart kommer nog Ludde och hämtar oss och då åker vi säkert till Jonit en stund, eller så åker vi hem till honom och tar det lugnt. Jag sover iallafall där inatt :)
Nu ska vi lyssna på Beyonce-Ave Maria, åååh den är fin!
Godnatt alla läsare!


Min pojkvän och Fellas flickvän. Åååh vad söta!!!

åååhå jag ska duscha!

Men först, en uppdatering!
Har precis kommit hem från stan där jag fikade med Fella, Amanda, Caisa, Ellen, Emma och Nattis. Mucho trevligt i mina ögon! Jag åt en marängschwiss(stavning?) och det var meega gott kan jag ju tala om! Ikväll ska samma tjejer hem till Ellen och jag ska nog också dit. Sover förmodligen kvar där eftersom det blir svårt att ta sig därifrån, fast det är ju kul också ;)
När Fella kommer ska jag hoppa in i duschen, fan vad jag längtar. Känns som att det var ett bra tag sen mitt hår fick sig en omgång, men nu jävlar håret så ska du få stryk:)
Nej nu ringer det på dörren!
Ha en trevlig fredagskväll!
pusshej, och en extra puss till världens finaste pojkvän!
PUSS
JAG VILL UTOMLANDS NU!
ta mig härifrån nu, det är kallt!

snart blir det fredagsmys med facc

hej alla fans! idag är det fredag och idag mår jag väldigt bra! Det känns som att det nyss var söndag och jag hade ångest för skolveckan! Hoppas alla veckor kan gå så här fort för då kommer ju sommaren att komma fortare än kvickt!
Efter skolan så ska vi ner och fika på nåt café med FACC plus Emma och Ellen, kanske Nattis. Ikväll är det myskväll med facc som gäller om det inte dyker upp något annat som kanske en trevlig fest.
Imorgon blir det iallafall myskväll med Ludde hemma hos honom, det är ett som är säkert! Ååååå jag längtar :)

Snart är det iallafall musik, sen ska vi rita lite på power point och därefter har vi tyska! Har förhör på något som jag inte har pluggat på, men vi får väl se hur det går!
Hörs kanske senare, om inte, ha en trevlig fredag! ♥

schooltime

sitter i skolan bredvid min bestis fella. hihi fniss! Efter skolan ska jag först hem och sen när ska jag träna med Ludde. Förövrigt så hade vi en sjukt rolig idrottslektion idag, och skön tyska! Vi fick sluta en halvtimme tidigare och nu har vi jätte lång rast. När som helst ska vi gå och köpa chokladboll och oboy! ÅÅÅÅ VAD GOTT!

lillis-lördag

Godkväll mina damer och herrar :)
Jag och Fella sitter uppe i hennes stuga, vi ska strax sätta på Hata Göteborg och därefter Sanning eller Konsekvens som vi har hyrt. Dagen har sett ut ungefär såhär;
Gick upp klockan halv åtta och imorse var jag riktigt avundsjuk på Ludde som alltid får sova mycket längre än mig bara för att han inte ska sminka sig och platta håret. Ibland önskar jag verkligen att jag vore en pojke. Sen när jag var färdig så  väckte jag honom och vi åt frukost. Sedan fick jag springa till skolan för att komma i tid och därefter befann jag mig såklart i ångeststugan tillsg d vi slutade. Då fick jag och Fella skjuts hem av Simon och det var helt klart den roligaste åkturen på länge, i varenda sväng så sladdade vi jätte mycket! hahaha jag och Fella dog av skratt. Vi överlevde iallafall resan och efter en stund hemma hos mig så kom Anne-lie och hämtade oss, då körde vi till Willys, Mio och Rixvideo. När vi kom hem hjälpte jag till med maten och sen åt vi tacos al´a Cissi. Jag och Anne-lie lekte också "Matprogram" när höll på i köket.

Nej nu känner jag att det här blev ett lite för långt inlägg så nu ska vi äta godis och kolla film istället för att sitta här. Men först bjuder jag på några sköna bilder :)


Såhär roligt har vi! HAHAHAHAHAHAHAHA, njuuuut säger jag bara!

sommaren med Göran

Hej bloggen! Jag skrev inte igår, men jag hade så mycket annat att göra så jag glömde ju helt bort att uppdatera. Efter skolan så tränade jag med Fella, sen åkte jag hem och duschade och därefter tog jag bussen hem till Ludde. Där satt han och pluggade så jag kollade på tv, sen när Luddes familj kom hem så kollade vi på "sommaren med Göran" tillsammans med dom. Älskar faktiskt den filmen, hahahaha!

just nu sitter jag i skolan och halvsover, vet faktiskt inte varför jag är så trött, vi somnade faktiskt runt elva igår. Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på men runt fem ska jag till Rinmansgymnasiet på öppet hus eftersom att min älskling är där. Sen ska jag springa hem och kolla på handbollen som går på tv4 klockan 20.00!!!

Nej, nu måste jag slita mig från datorn. Engelskan börjar!
Ha en bra dag :)

I en annan del av Köping

Snart kommer min bebis hit och då ska vi mysa. Vi ska kolla på I en annan del av köping och Johan Falk. Det har jag planerat och det vet han inte om än;)
Påtal om I en annan del av Köping så ÄLSKAR jag det programmet. Dom är ju så fruktansvärt söta och roliga... Tobbe är såklart min favorit och jag älskar hans roliga kommentarer som han säger hela tiden!

Någon: Tobbe, har du ont i munnen?
Tobbe: Nej, jag har ont i käääften


så jädra klockren!
En annan rolig sak i programmet är ju såklart den nya snubben, Frasse!
hahahahahahaha




usch

Nu när jag har suttit här ett tag och lyssnat på musik i flera timmar så känner jag verkligen hur söndagsångesten kryper fram inom mig. Jag är sugen på choklad och så vill jag inget hellre än att snön ska försvinna och att sommaren ska komma. Jag är helt blek och osminkad, har en ful vit t-shirt, joggisar, otvättat hår och faktiskt så känner jag mig riktigt äcklig och ful. Usch, den känslan har jag inte kännt på hur länge som helst. Jag tror att det är för att jag alltid försöker göra andra saker än att sitta hemma och tycka synd om mig själv. Och det vill jag inte göra nu heller så därför tänker jag hoppa in i duschen!
adios


Åh vad trevligt det skulle vara med lite sol och ljus, det är ju förfan mörkt och kallt hela tiden

grammisgalan



Genom Kenzas blogg så gick jag in på Aftonbladet.se och kikade lite på grammisgalan som var i fredags! Om ni frågar mig så var den inte alls bra! Alla priser fick antingen Kent, Lars Winnerbäck eller Amanda Jenssen!? Jag vet massor av artister som var mer värda att få priser än just dom tre. Visst, vissa priser var det självklart att dom skulle ha, men inte alla? Det blev faktiskt tråkigt efter ett tag så nu har jag stängt av...



jag är trött

hej allihopa!
idag vaknade jag halv tio hemma hos min älskling, han skulle nämligen iväg och hjälpa sin farmor runt elva. Det är nog anledningen till varför jag sitter och halvsover just nu. Mina ögonlock envisas med att blunda men jag vill inte sova nu på dagen för då vet jag att jag inte kommer att kunna sova ikväll.
Just nu sitter jag iallafall i mitt om möblerade rum och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Visst, jag ska köpa en ny tv och sånt men det är iallafall mycket bättre än innan! Jag och mamma var nyss och handlade, anledningen till varför jag följde med henne var för att jag ville ha ny hårspray och deo ;) Vissa kallar det att utnyttja sin mamma, men vafan? Vem gör inte det?

Imorgon är det skola, ååh vad kul! hehe inte. Men vad gör man inte för att få bra jobb i framtiden? När jag blir stor ska jag ha ett sånt bra jobb att jag är helt ekonomiskt oberoende! Fatta vad skönt att kunna göra exakt vad man vill?! Nu är det så att man planerar saker och vill saker, men sen kommer man alltid på att Fan jag har ju inga pengar?
I hate it. Så det så...
Nu ska jag ta det lugnt och så, vi hörs senare! :)


Jag börjar sakna handbollen lite faktiskt... Men vi får se vad som händer :)


shulilululilu

Hej hej Ludi här, cissis blogg.. men men. hon pallar inte skriva så jag gör det.

idag har jag och min snygging varit i västerås, shoppade lite strange stuff som ett par sängben till ciss säng. sedan händig som man är fixar jag sängen åt henne så nu har hon nästan en helt ny säng ;) haha, dock fortfarande ganska trång och varm.. gillar inte att hon har dunis häller, men övertala henne att ta bort det idag.

Vi har fotat mina vänner idag, och vi kom nyss hem från jonit efter lite tjill i stugan hos honom, det får mig att tänka tillbaka till sommaren, vi var i stugan hela lovet nästan. Nästa sommar blir det inte så mycket sånnt tror jag, ska bli häftigt med resan till KOS !  Men synd bara att min älskling stannar hemma en månad från mig, fattar inte hur hon kan göra så mot mej :( ;) <333

god natt alla cissi-fans, nu ska jag kittla henne :D <3

nu är det fredagsmys

Sitter med Fella i mitt rum, har precis lyckats göra en skapligt fin inbakad fläta efter ungefär tio försök! Jaja, någon gång ska man väl få lyckas! Vi har precis suttit på Melissa Horn, hon är faktiskt riktigt bra på något konstigt sätt. Egentligen är ju musiken bara deprimerande, fast ändå inte... Så svårt att förklara! haha
Efter skolan gick vi på stan och träffade våra pojkar en stund, för mig inhandlades ingenting med tanke på ekonomin i plånboken. Men fella som alltid lyckas ha pengar handlade en skjorta, en tröja och en mössa!
Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, tacos blir det iallafall och sen någon gång så kommer Sippe och hämtar Fella och då ska jag vara med Ludde. Jag vet inte vem vi ska sova hos men det spelar ju faktiskt ingen roll, vi har det ju kul vad vi än gör.
Det är nog det bästa med min pojkvän... Eftersom att han var min absolut bästa killkompis innan vi blev tillsammans så har vi lärt oss att kunna göra vad som helst tillsammans och att kunna prata om vad som helst... Och då menar jag verkligen vad som helst;) Vi umgås liksom både som kompisar och som par, haha hajjar ni?
Han är iallafall guldvärd och jag älskar honom!♥

Nej nu ska vi gå och plocka lingon i skogen!
hejdå


Ännu en bild från Gran Canaria, hehe dansgolvet var vårat kan jag ju tala om!

"det luktar korv i hela SPEI-området"

Godmorgon! Sitter i ett grupprum med mina älskade facc medlemmar. Vi håller på att beskriva vägen från klassrummet till matsalen, ämnet är alltså svenska.
Det går iallafall inte så bra för oss, Jag sitter vid en dator, Caisa vid den andra, Amanda ligger på bordet och försöker sova och Fella sitter med mobilen och håller på med någonting.
Om fem minuter är det mattelektion
jippi hehehehe

Jag vill också ha en ny mobil

Godkväll!
Jag och Ludde sitter i min säng, jag skriver här medan han håller på med sin telefon, hans nya kom idag och jag tror faktiskt att han är ganska nöjd:) Jag är det iallafall för innan har man ju inte ens kunnat nå honom eftersom att hans förra mobil var helt knasig.
Efter skolan åkte jag och Fella ner till friskis och tränade och därefter åkte jag och och ludde hem till honom och åt köttfärssås och duschade, riktigt trevligt.
Snart ska vi sätta på tvn och kolla på Glee, och sen blir det nog sängdags.
Godnatt alla trogna fans♥


Bild från skärgårn i somras, fan vad jag vill ha sommar nu!!!!!!

åh vad jag tycker om att gå i skolan

hej hopp alla grodor!
sitter i skolan med fella och väntar på att sista lektionen ska börja, dvs samhällskunskap! Dagen i sig har varit väldigt lugn och skön. Vi började 10.20 med att kolla på Supersize me på naturkunskapen. Sen var det lunch, och därefter idrott. Efter idrotten drog vi till tyskan och gjorde klart en "uppsats" om vad vi har gjort på lovet.
Vi slutar klockan fyra och då beger vi oss direkt ner till Friskis och pumpar våra feta muskler på gymmet. Ååå vad kul! Ikväll ska jag sova med Ludde♥
Cissi Andersson gillar detta!!!!

Nej, nu ska jag på den sista lektionen för idag, skriver kanske senare!
bye bye

fiskat jobb, har kanske fått napp

Hej på er!
Idag har jag sprungit runt på stan och letat jobb. Jag lämnade ut 20 cvn så någon av dom borde väl ringa upp och säga att dom är intresserade. Jag lämnade till MQ, Gina Tricot, Reetro(café) Carlings, JC, Åhlens, Café Kaka och många fler. Men jag ska nog ändå kolla på Ica Maxi och säga att jag är intresserad av jobb där.
Nu sitter jag inne på mitt rum med min älskling, vi väntar på mat och därefter ska vi ner till sporthallen och kolla på guif när dom spelar någon cup.
Påtal om ingenting så glömde jag mina vantar och min mössa när jag var på Friskis och väntade på Ludde. Fan vad typiskt, men jag ska nog träna imorgon så då kan man ju kolla om dom har fått in dom, för ingen tar väl en okänd mössa med sig hem? haha, jag skulle aldrig göra det iallafall!
Nu ska jag gå och pussa på Ludde, men vi hörs imorgon!

Jag njuter av livet

Godmorgon allihopa. Nu är klockan halv tolv och jag har precis klivit upp ur sängen, sitter och äter från godispåsen som vi var och köpte igår. Varför är choklad alltid så gott på morgonen?
Jag ska strax göra iordning mig för att åka ner på stan och leta jobb. Fella drog precis, hon skulle äta lunch med Simon. Så henne tänker jag möta upp efteråt.
Vill ni veta en sak?
Jag njuter. Sitter och lyssnar på musik på spotify, inte ett dugg stressad och kan ta flera timmar på mig om jag vill. Ehh nästan iallafall.
Nej, jag börjar bli hungrig därför ska jag äta frukost nu!
Ha en bra dag :)


Åhh fuck vad jag vill till typ thailand eller något sånt!!!! Där man får garanterad värme iallafall.

jag mår illa som en gorilla

INTE KUL! INTE KUL ALLS SKA JAG TALA OM!
Jag och Fella har inte gjort särskilt mycket förutom att vi tog en spurt till bussen som tog oss till Ica Maxi där vi handlade lite caaandy. Åååå vad gott, not! Jag funderar på om jag ska starta ett nyårslöfte (även fast det är två veckor försent, hehe) som det gäller att inte äta godis på typ ett år, eller ja.. en vecka iallafall?
Imorgon ska jag till mammas jobb och slipa lite på mitt cv och sen ska jag faktiskt gå ut på stan och fiska efter jobb, jag hoppas som fan att jag får napp! Annars kommer jag nog inte ha några pengar i sommar.
Imorgon kväll hoppas jag på att det är guifmatch, för isåfall tänkte jag ta med mig älsklingen dit och kolla, det är ju faktiskt fruktansvärt roligt. Speciellt om man hamnar bredvid någon hulligan som förra gången;
-JÄÄÄÄVLA FITTA!!!!!! DU SUUUUGER!!
hehehe

Nej, nu ska vi väl dra någon film och sen blir det nog sovtajm!
tjingeling badring. Eller ska man säga pulka för att passa årstiden bättre?
jaja
TJINGELING PULKA!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

den här bilden är min absoluta favoritbild från hela resan till Gran Canaria!
Så fruktansvärt fula båda två! HAHAHAHAHAHAHAHA.
nej skoja, ni e jette sööta!^^

NY HEADER SÅLÄNGE

Hej allihopa! Tänkte bara säga (även fast ni kanske ser) att jag har ny header! Men den är bara tillfällig tills Ludde har hjälpt mig med en annan som är mycket finare.
Har inte tid att skriva nu för jag är med min bestis Fella. hehehe
Vi är lediga imorgon så jag lär slänga in ett inlägg senare!
hejdå

hejdå

HEJ ALLA FANS!
det blir inget mer skriveri här förrän jag har gjort om min fula blogg!
och ja, jag ska ta tag i det snart!

RSS 2.0