IF YOU NEVER TRY, YOU NEVER KNOW

Godmorgon! Ludde kom och skrämde skiten ur mig vid ett igår natt. Jag satt inne på mitt rum med stängd dörr, helt plötsligt hör jag att någon öppnar ytterdörren så jag ropar Hallå. Inget svar, så jag öppnar min dörr för att kolla vem det var. Då har Ludde ställt sig så att jag inte ser honom, jag säger hallå en gång till. Inget svar... Sen helt plötsligt tittar hans huvud fram i hallen, men det var så jävla mörkt att jag inte såg vem det var först.
-
Ludde åkte precis hem till sin farmor och farfar, så nu sitter jag och lyssnar på Jays nya skiva. Jag älskar hans version av the Prayer! Vid fyra tiden ska jag till mormor och morfar och käka, därför kunde jag inte följa med Ludde. Nu ska jag fortsätta att vila upp mig, jag har faktiskt åkt på en rejäl förkylning. Varför envisas man med att pussa sin pojkvän (som var förkyld först) och tro att man inte ska smittas?! Såå typiskt!

IT´S LIKE A DREAM, NO END AND NO BEGINNING

Det har varit en lugn och skön lördagskväll. Jag har suttit här på mitt rum med min julmust och lyssnat på musik. Allt från Jay Smith till The Script har spelats. Så fort min bror och hans umgänge har gått så ska jag lägga mig i soffan och titta på film, det kanske slinker ner en och annan lussebulle också. Är man ensam en lördagskväll måste man ju iallafall få kunna unna sig lite lyx som en saffransbulle. Jag ska inte klaga, det är värre för min vän Felicia som ska upp och jobba klockan sex imorgon bitti. Fy tusan, jag skänker dig en tanke Fella♥


MIN JULAFTON

Det är lördagskväll och jag sitter för tillfället instängd på mitt rum. Min kära bror har en så kallad "förfest" bestående på två andra killar. Nu tror ni kanske att jag inte får vara med dem, men faktum är att jag sitter här frivilligt. Egentligen skulle jag ha varit med Mia men hon ville/orkade inte, synd för henne liksom.
-
Igår var det julafton och det blev en mycket lyckad sådan. Dagen började med att familjen + älsklingen åt en redig julfrukost hos mormor och morfar. Därefter åkte älsklingen hem medan vi andra fortsatte till min kusin och min pappas grav. Sedan åkte vi hem och tog det lugnt, klockan tre var det dags för Kalle Anka och därefter julklappsutdelning. Det verkar som att jag har varit snäll i år, för tusan vad nöjd jag är med mina paket! Någon annan som var nöjd med julklappsutdelningen var nog våran hund Maja, som hoppade runt, bet och busade i alla kartonger och presentpapper! Det såg ut som ett bombnedslag efteråt. Efter att vi hade ätit och snapsat så tog vi en sväng ner till mina kusiners place. Där stannade jag inte så jätte länge eftersom att älsklingen kom och hämtade mig. När vi kom hem till honom så åt vi en god efterätt med hans familj, och farmor och farfar. Dagen slutade med att älsklingen masserade mig med massageolja som jag fått av hans fina familj.
-
Magnus fortsatte med tomtearbetet efter att ha varit    Maja ville såklart vara med och äta julbord tillsammans
nere hos mina kusiner och delat ut julklappar!             med oss!♥
En mycket nöjd liten jycke som tror att hon är i paradiset!

HEJ DÄR!

Hej bloggen! Antar att det inte är så många som går in och läser här längre eftersom att jag har blivit usel på att uppdatera, men jag har mina anledningar!
Idag hade vi julavslutning, äntligen! Jag har varit så jävla sliten och trött efter kryssningen i helgen så imorgon bitti ska jag sova sjukt länge! Jag har precis kommit hem till älsklingen, jag passar på att blogga medan han tittar på värsta sience fiction/action filmen, blä och bu säger jag bara. Senare idag ska vi hem till mig och baka lussebullar och kanske knäck. Mumsigt! Hörs någon annan gång i livet, adios amigos!♥

HOME SWEET HOME

Bästa kryssningen, mer behöver jag inte tillägga! Jag gav en djurgårdsspelare min autograf, lyckos han!
Nu har jag kommit hem och ska snart hoppa in i duschen, för fy vad ofräsch jag har känt mig idag!
Idag blir det sängen tidigt, sov trots allt bara i fyra timmar inatt, men det var det värt!
-
Jag hade hoppats på att min älskling ville komma hit, men det var tydligen onödigt eftersom att jag ska sova tidigt, gå upp tidigt medan han är ledig. Typiskt! :(

WEDNESDAY

Hej bloggen! Jag har precis kommit hem från skolan så nu ska jag fortsätta lite på min uppsats om hjältar och mod. Skolan idag var riktigt chill, har inte gjort något vettigt alls. Eftermiddagen var lite läskig, treorna hade ordnat ett skräck-tema, det var faktiskt ganska roligt! Snart kommer Fella hit, vi ska sova inatt och imorgon är vi lediga. Really nice bajs. Uppdaterar kanske lite senare, nu ska jag skala en apelsin och självklart äta den också!
-

TATUERING

Jag är så jädra sugen på att tatuera mig. Jag har hittat en skit bra sida för inspiration som heter http://www.tattoologist.com/ . Dessa tre har jag verkligen fastnat för, tycker att det är sjukt snyggt med en fjäder! Svalorna var också fina.

I WILL TRY TO FIX YOU

Inatt fick jag sällskap av min vän Felicia. Vi tittade på svenska hjältar galan, åt choklad och pratade. Det var en väldigt mysig afton. Imorse var det dock inte lika trevligt, det värsta som finns är att vakna av väckarklockan och veta att man måste gå upp.
-
Dagen i skolan var ju sådär lagom onödig, den enda lektion som var nödvändig var väl tyskan, och det är ju inte mycket att hissa i flaggan. Nu är jag hemma iallafall, så nu ligger jag i sängen med datorn i knät och tvn är på. Jag tog nyss dagens chokladbit från chokladkalendern också. Ikväll ska jag försöka skriva lite på svenska uppsatsen, det känns som att jag har goda förutsättningar eftersom att jag fick mvg- på läsloggarna som i princip handlar om samma sak. Uppsatsen ska bara vara lite längre och mer utförlig. Läsloggarna och uppsatsen handlar om hjältar och mod, vilket inte är världens svåraste ämne enligt mig. Det är ju ganska skönt faktiskt.
Nu ska jag kolla på Projekt Runway.

SANKTA LUCIA, SKÄNK MIG EN TIA

Idag är det den 13 december vilket innebär att det är Lucia. Inte för att jag ser det som en stor grej men det känns ändå som att julen är riktigt nära nu. Lucia tåget i skolan blev lite som en flopp, tåget bestod av endast tre tjejer och två killar. De som var med sjöng vackert, men det hade ju varit fint med lite tärnor och stjärngossar och kanske en tomte.'
-
Efter skolan åkte jag till Tunapark med Malin, Fella och Sofie. Jag handlade en mascara, och en julklapp till älsklingen. Vi har bestämt att bara köpa något litet till själva julafton för att sedan åka till Stockholm och shoppa på mellandags-rean. Det ska bli extremt mysigt faktiskt!

WEEKEND

Min helg har varit helt perfekt! I fredags träffade jag Ludde, som alltid är så kul eftersom att vi inte ses i veckorna. På kvällen åt vi god mat och tittade på idol-finalen. JAY♥
Igår (lördag) var vi och åt massa gott hos mormor och morfar eftersom att morfar fyllde år, mycket trevlig, men helvete vad mätt man är varenda gång man går därifrån! Därefter åkte jag och Ludde till Vilsta och åkte pulka och busade i snön. Han tänkte mula mig men när jag hotade med att göra slut så vågade han inte som tur var! Senare på kvällen träffade vi några goa snubbar i Vilsta hallen och gjorde roliga saker, vi spelade fotboll, minihandboll och lite innebandy. Det var riktigt roligt, dock så var jag enda tjejen vilket gjorde att jag var typ sämst i fotboll. Men det är okej!
Idag ska vi bara ta det lugnt och plugga, älsklingen har tenta på onsdag så den ska han plugga till. Jag och min historagrupp ska hålla i en lektion imorgon så den ska jag träna lite inför. Jag ska också försöka få Ludde att gå på en promenad med mig, det är ju så fantastiskt väder idag! Det skulle vara kul att gå ut och fota lite, men vi får se!

BROWNIES

Ta mig tillbaka till sommaren, skärgårn och solbrännan tack!
-
Igår var jag sjukt duktig måste jag säga. Direkt när jag kom hem från skolan så satte jag mig och pluggade i två och en halv timme.
Anledning? Jo, jag hade ett stort matte prov idag.
Gick det bra? Ingen aning, alltid när jag känner att det gick bra så gick det skit.
Jag och Mia pallrade oss ner till friskis och svettis igår också, då var det Ki Box som stod på schemat och det var faktiskt riktigt roligt.
Idag har det varit en helt okej dag i skolan, började med matteprov, sedan åkte vi ner på stan och käkade lunch på Ming Palace. Mätta och belåtna åkte vi tillbaka och sprang beeptest. Jag hade dock glömt skor så jag körde bara till nivå 5 eller 6, sen gjorde mina fötter väldigt ont så jag ska få göra det nästa vecka istället!

ALLT ÄR SOM VANLIGT

Idag är det tisdag och jag har som vanligt varit i skolan. Jag har som vanligt varit lite små nervös hela dagen inför retoriken. Men det gick som vanligt ganska bra! Jag går runt och saknar min pojkvän nästan hela tiden vilket också har blivit en vana. Allt är som vanligt denna tisdag med andra ord. Något som har hänt utom det vanliga är att jag gick upp till mormor och morfar och hjälpte dom att städa lite. Dom har ju blivit gamla så jag städar det dom inte kan städa själv. Snäll tjej va? Jag får såklart lite pengar för det också, men jag hade nog hjälpt dom ändå för att vara favorit barnbarnet. Jag har också försökt att studera lite matematik, men det gick åt pipsvängen! Istället ska jag lägga mig i sängen och titta på någon film, kanske ska sluka en och annan lussebulle också.
Haha, kvällens outfit består av pojkvännens tröja, underställs byxor och strumpor från adidas!
Sofffffftttt

ALL I NEED IS YOU

Kvällen har varit lugn och skön. Jag har laddat ner sudoku på mobilen så ni kan ju gissa vad jag har legat i soffan och gjort hela kvällen. Eller nej, inte hela, men den senaste timmen iallafall. Jag är sjukt trött så även fast klockan inte är ett dugg mycket så tänker jag pallra mig till sängen och försöka sova, vilket inte lär bli något större problem idag. Imorgon börjar jag halv tio så det blir en extra timmes sömn, det är egentligen inget ovanligt eftersom att min klass har sovmorgon 3 gånger på 5 dagar. Nu blev det ett jätte ointressant inlägg men jag ville egentligen bara säga godnatt. Så, ja, godnatt alla som läser!♥

Avslutar med en bild från Kina, här snackar vi jetlag kan jag meddela! Varje tillfälle som vi bara satt still så somnade jag de första dygnen!

TRÄNING

Såhär trött har jag inte varit på länge! Jag sov dåligt inatt men framför allt är jag trött för att jag och Mia var och tränade idag, vilket inte har hänt på ungefär tusen år. Ikväll ska jag bara ligga död i soffan och titta på tv. Jag ska också kolla upp vad det finns för pass man kan träna på imorgon. Jag och Mia har kommit in i en träningsperiod, vi ska träna Ki Box på onsdag också, hoppas att det här håller i sig bara!

I VÄNTAN PÅ POJKVÄNNEN

Klockan är tolv och jag har precis kommit hem från Emma. Ikväll har vi tagit det lugnt som tusan! Vi har tittat på Sunes Jul, ätit skumtomtar, sjungit singstar och pratat en hel del.
Nu sitter jag med mamma och tittar på film, det är ingen idé att gå och sova för om några timmar kommer älsklingen in stampandes. Imorgon ska vi äta julbord med hans släkt på någon golfklubb! Mumsigt värre.
-
Och medan jag väntar så drömmer jag mig bort till förra jul-lovet som spenderades med bästis och familjen i Gran Canaria, inte så mycket sol, men vi hade sjukt skoj ändå!

FREDAGSMYS

Hej bloggen!
Jag var hemma från skolan idag också, dagen började med den där nedrans huvudvärken så jag tog ut täcket till soffan och tittade på film. Efter halva filmen stoppade jag den och sov i några timmar. När jag sedan vaknade så tittade jag färdigt på den. Smidig tjej!
Ikväll blir det ett rejält fredagsmys med pojkvännen har jag bestämt. Jag har saknat honom hela veckan så nu ska han banne mig få pussa på mig och massera mig hela kvällen. Jag har också bestämt att vi ska titta på idol, och äta någon god mat.
Igårkväll bakade jag och mamma lussebullar, eller heter det lussekatter? Nåväl, dom blev iallafall riktigt goda tycker jag. Om man jämför lussebulle/katt med pepparkakor så vinner lussen med hästlängder.


EN HELT VANLIG DAG I SOFFAN

När man är trött, hängig och har huvudvärk så är det faktiskt okej att vara hemma från skolan. Vad gör det om hundra år liksom? Denna dag har/ska spenderas i soffan under mitt täcke med långkalsonger och sockor. Jag har kollat på en film som heter "Tusenbröder, Återkomsten", filmen kan jag rekommendera till alla och särskilt till dom som följde serien när den gick på tv för tusen år sedan. Jag har ätit upp min glass från igår och så har jag varit ute och pinkat av Maja. Det blev en mysdag med hunden istället för en onödig dag i skolan helt enkelt. Jag är förhoppningsvis på fötterna imorgon igen så då ska jag nog gå till skolan.

LUGG?

När jag såg "The back up plan" med Jennifer Lopez så blev jag sjukt sugen på att klippa lugg. Hon har det i filmen och är så jävla snygg! Jag har ju haft lugg förut så jag vet faktiskt att jag passar, men jag vet också hur mycket jag störde mig på att ha hår i ansiktet hela tiden. Nästa gång jag klipper mig ska jag fråga min frisör vad hon tycker. Kanske blir en liten förändring på Cecilia Andersson!

JAG BORDE FÖRSTÅS VETA BÄTTRE

Just nu sitter jag och saknar min pojkvän. Jag saknar honom för det mesta, han bor ju i Stockholm så vi ses typ bara två dagar i veckan. Det resulterar i att jag nästan saknar honom när vi ses också, konstigt nog.
Jag är väldigt hungrig också för er som undrar, min mage har skrikit efter mat jätte länge, men jag tror att mamma är på gång med krubbet ute i köket så min mage får vänta lite till!
Ikväll ska jag sova tidigt, det blev alldeles försent igår då jag sov hos Fella och vi sjöng singstar ganska länge. Hon fick mig till och med att sjunga ABBA. Jag tycker inte alls om abba, dels så tänker jag på sill, dels så är dom fula hela bunten och sist men inte minst så sjunger dom så ljust att jag knappt kan sjunga med.
Jag är så jädra sugen på varm choklad, det ska jag nog kirra lite senare. Dessa goda drinkar blandades hemma hos Mia i måndags efter att vi hade tagit en långpromenad. Vi satte oss med filtar, sockor och varm choklad i soffan och tittade på Ice Age. Det var mysigt värre!

RSS 2.0